Kladno – Chomutov 3:0 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
Piráti Chomutov
Čtvrtek 02.02.2017, 18:15 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:53
    Kladno právě vstřelilo branku!
    KŘEŠIMÍR SCHILDHABEL zachytil pirátskou rozehrávku ve střední třetině a dostal se do samostatného nájezdu, ve kterém překonává Pavláte střelou mezi betony. Bez asistence.
     
    35:03
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Po hře ze strany na stranu se dostal k puku Petr Patyk, který zavezl puk za útočnou modrou a následně ho nechal najíždějícímu Dominiku Havelkovi. Ten našel na pravém kruhu sjíždějícího VINCENTA KESZIHO, který střelou z první ke vzdálenější tyči překonává Pavláta mezi betony. Asistence: Dominik Havelka a Petr Patyk.
     
    22:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovku po nenápadné střele do levého růžku Pavlátovy branky z levého kruhu, odkud střílel MATYÁŠ ZELINGR, který dostal přihrávku na modrou od Adama Kalaje. Asistence: Adam Kalaj, Petr Patyk.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 23. Zelingr (Kalaj, Patyk), 36. Keszi (Havelka, Patyk), 47. Schildhabel


    Rytíři Kladno: Stahl (Svoboda) – Havelka (A), Kiml, Cibák, Chládek, Kučera, Zelingr, Malý – Vach, Kubík, Patyk (C), BLáha, Okegawa, Schildhabel (A), Řepka, Keszi, Kučera, Kalaj, Čermák.
    Piráti Chomutov: Pavlát (Skokan) – Buchtela, Hlaváček, Kopic, Novák, Lidák (C), Smutný, Hajič – Lauko, Polák, Palička, Krejčirík, Részegh, Tůma, Rindoš (A), Svoboda, Šilar, Wágner, Adámek (A).

    Rozhodčí: Pavel Würtherle – Josef Špůr, David Štětina.

    Diváci: 80
    bahis siteleri