Novokuzněck – Chabarovsk 0:1 (kon.) | Novosibirsk – Vladivostok 5:1 (kon.) | Omsk – Kunlun 3:1 (kon.)
Toljatti – Kazaň 4:0 (kon.) | Záhřeb – Jaroslavl 4:7 (kon.) | HC Slovan – Dynamo Moskva 1:2 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
4:7 (0:4, 2:2, 2:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Čtvrtek 02.02.2017, 19:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tento šílený zápas je tak za námi a končí hodně atraktivní skóre 4:7. Domácí bohužel začali hrát až když už prohrávali o čtyři branky a tak se jim podařilo pouze snížit – nejprve na rozdíl tří branek snižoval Lessio, následně ještě vykřesal naději na vyrovnání Arkalov, ale tu rázně utnul střelou do prázdné branky Kozun.

    Ode mě je to pro dnešek vše, já se loučím a přeji Vám příjemný zbytek čtvrtečního večera. (21:37:51)
     
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Zápas se už jenom dohrává, domácí v pohodě drží puk ve své moci a snaží se už nepustit chorvatský tým do žádné šance.
    58:48 Brandon KOZUN - 4:7
     
    58:48
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak je definitivně hotovo a hosté opět vedou o tři branky. Talbot vybojoval puk a jelikož domácí hráli bez gólmana, vybídl lépe postaveného BRANDONA KOZUNA k jednoduchému skórování do prázdné klece. Asistence: Maxime Talbot.
     
    58:19
    Už to vypadá, že si hosté zápas pohlídají a byť se teď dostal do velké šance Giroux, tak proti pozornému Krasotkinovi nedal a šance jeho týmu se tak snížily!
     
    57:05
    Do dobré šance se teď dostal hostující Pašnin, Garnett ale puk nakonec vyrazil a i díky tomu se tak Záhřeb zatím drží ve hře.
     
    55:42
    Pořádná mela se teď strhla před brankou Medveščaku a bude se tak logicky vylučovat, protože se přitvrdilo vážně hodně – nejaktivnější a nejagresivnější byl Parlett, který dostává 10 + do konce zápasu.
     
    55:25
    Záhřeb se snaží co nejvíce tlačit před branku soupeře, ale nemůže se dostat k žádné pořádné střele a Lokomotiv se tak i nadále poměrně úspěšně brání.
     
    53:49
    Stále se ale hraje za brankou Medveščaku, což vyhovuje Jaroslavli a ta se tam tak snaží hru co nejvíce natahovat.
     
    52:49
    Dopředu se snažili procpat i hosté, kteří se pokoušejí nějak reagovat, ale přijde mi, že tuto třetinu silně podcenili.
    50:47 Ilja ARKALOV - 4:6
     
    50:47
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Tak pozor, teď už to ale zajímavé být klidně může, protože je to už jen o dvě branky! ILJA ARKALOV natáhl ve výhodné pozici poblíž levého kruhu k důrazné ráně a dokázal využít toho, že Krasotkin moc dobře neviděl – svoji střelu tak dostal za jeho záda a snižuje na rozdíl dvou gólů. Bez asistence.
     
    50:25
    Zápas ale mezitím poklidně plyne dál a byť to tak chvíli mohlo vypadat, Záhřeb se jen velice těžko dostane zpět do zápasu.
     
    48:42
    Teď sice hosté dokázali dostat puk za Garnetta, ovšem jeden z nich stál v brankovišti a sudí tak branku nakonec vůbec neuznávají a hra se přesouvá do středního pásma.
     
    46:39
    Je tu další vyloučení, tentokrát opět proti domácím – na trestnou lavici musí Blake Parlett, který je potrestán za hákování.
     
    45:55
    Hra je opět přerušena – domácí cítí, že ještě mají jakousi teoretickou šanci a snaží se dostat zpět do hry, momentálně se tak hraje před brankou Lokomotivu.
    44:35 Lucas LESSIO - 3:6
     
    44:35
    Medveščak právě vstřelil branku!
    A domácí ještě korigují skóre, takže výsledek už nevypadá tak potupně. Z rohu kluziště se dostal až před branku po individuální akci LUCAS LESSIO, který následně zvolil střelu a dokázal puk dostat mezi betony Krasotkina. Dnes to není dobrý den pro gólmany. Asistence: Nathan Perkovich a Derek Smith.
     
    43:30
    Domácí si zahrají přesilovku, protože na trestnou lavici je poslán Petri Kontiola, jenž se provinil podražením.
     
    42:25
    Hraje se poměrně vyrovnaný hokej bez větších šancí na obou stranách, což je ale asi dáno hlavně tím, že je podle výsledku už hotovo.
     
    40:51
    Aktivněji začali hosté, kteří se ihned natlačili do útočného pásma a pokoušeli se za brankou něco vymyslet, o puk ale nakonec přišli.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Máme za sebou i druhou třetinu a i po ní je rozdíl mezi oběma celky čtyřbrankový – nejprve se za hosty znovu prosadil Kartajev, následně snížil Glumac, hostům náskok vrátil Kozun, ale poslední slovo měl v této periodě záhřebský Voronin, který využil chyby Krasotkina. Nic se ale nemění na tom, že tady už je dnes hotovo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:27
    Třetina už se dohrává v útočném pásmu hostujícího celku, kde Lokomotiv drží puk a proti neškodným domácím šetří čas.
     
    38:32
    Třetina se chýlí ke konci a nutno říci, že tato domácí přesilovka nestála vůbec za nic – šance nevznikla a hostí opět hrají v plném počtu.
     
    36:24
    Je tu po delší době vyloučení pro hosty, na trestnou lavici míří Čech Jakub Nakládal, který si odpyká trest za sekání.
     
    35:51
    Hra se přesunula za branku Jaroslavle, kde ale Medveščak nedokázal zatím puk vybojovat a do šance se tak nedostal.
     
    34:49
    Nehraje se moc kvalitní hokej, je to bez tempa, bez důrazu a branky padají spíše jen kvůli tomu, že ani jeden tým skoro nebrání. Teď pálil ze zákrytu Kartajev, branku ale minul.
     
    33:28
    Zápas se po delší době zase trochu uklidnil a domácí celek se opět dostává pod tlak, Jaroslavl se ale netlačí dopředu už s takovou intenzitou.
    31:19 Kirill VORONIN - 2:6
     
    31:19
    Medveščak právě vstřelil branku!
    A po neskutečné minele gólmana Krasotkina se dostávají domácí zpět na rozdíl čtyřech branek! KIRILL VORONIN se dostal k hodně slabému bekhendovému pokusu z těžké pozice, ale hostujícímu gólmanovi puk vypadl z lapačky a zapadl do sítě! Asistence: Blake Parlett a Alexandre Giroux.
    30:04 Brandon KOZUN - 1:6
     
    30:04
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Jsou to ale znovu hosté, kdo dává další branku! Po rychlé výměně puku a parádní zpětné přihrávce od Talbota se dostal nebezpečně blízko Garnetta BRANDON KOZUN, který neváhal a tvrdou ránou k tyčce zvýšil náskok Jaroslavle zpět na pět branek! Asistence: Maxime Talbot.
     
    28:52
    Ke střele se přeci jen ještě dostal Kartajev, který ale trefil pouze hlouček hráčů před Garnettem a následně je hra vinou postavení hráče v brankovišti vykázána do středního pásma.
     
    27:49
    Záhřeb se dostal o něco více do zápasu a sledujeme klidnější pasáž hry – je ale vidět, že Jaroslavl znatelně ubrala z tempa a je si vědoma toho, že tento zápas ztratí už jen hodně těžko.
    25:03 Mike GLUMAC - 1:5
     
    25:03
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Nakonec je z ničeho nic sníženo a domácí se tak dočkávají alespoň čestného úspěchu. Za brankou se dostal k puku Perkovich, který ho dokázal poslat přesně na MIKEA GLUMACE a ten pohotovou střelou procedil puk skrz Krasotkina do branky! Asistence: Nathan Perkovich a Mark Katic.
     
    24:35
    Do dobré šance se ale před Krasotkinem dostal domácí Voronin, ten ale nakonec pálil pouze do gólmana hostujícího Lokomotivu.
     
    24:11
    Brankáře mění i hosté a asi to bude vinou nějakého zranění – Murygina tedy pro zbytek zápasu nahradí Krasotkin.
     
    23:49
    I nadále jsou to hlavně hosté, kdo hraje s pukem a znovu se tak nastěhovali do útočného pásma.
    22:08 Ilja LJUBUŠKIN - 0:5
     
    22:08
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A gólový kolotoč se rozjíždí poměrně brzy i ve druhé periodě, protože je to už o pět branek a Garnett tady nemůže mít úplně čisté svědomí. Sudí se dohadovali přes pět minut, jestli šlo o vysokou hůl, ale nakonec ne a branka tak platí – ILJA LJUBUŠKIN pálil od modré a před Garnettem puk tečoval asi ještě tečoval Kartajev, ale je pravda, že domácí gólman byl na ledě hodně pomalu. Asistence: Emil Galimov a Vladislav Kartajev.
     
    21:15
    K dobrému zakončení se dostali hráči hostů, střílel Kozun, ale trefil pouze připraveného Garnetta.
     
    20:01
    A během třetiny se v domácí brance také vyměnili gólmani – Gajdučenko přepouští své místo v brance Záhřebu Garnettovi.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou první třetinu a musím říci, že tohle jsem asi nečekal – bylo jasné, že Záhřeb bude mít po počtu hráčů, které pustil, velké potíže, ale tohle? Výkon Medveščaku hraničí s trapností. Za Jaroslavl postupně udeřili Iljenko, Kontiola, Osipov a Rafikov, čímž zápas v podstatě rozhodli už za prvních dvacet minut.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:51
    A máme tu další z mnoha vyloučení pro domácí – na trestnou míří Lessio, který se za brankou soupeře provinil hákováním. Navíc dostává osobní trest na deset minut za protesty.
     
    19:28
    Na takový hokej se ale moc dobře nekouká, protože to skoro není zápas – je to jen hra kočky s myší a čekání na další branky.
     
    18:39
    Zápas poklidně plyne dál a ani teď se domácí nedostávají do žádné akce, hrají zcela rezignovaně.
    17:02 Rušan RAFIKOV - 0:4
     
    17:02
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Už asi není o co hrát a je to celkem smutné, když za sebou nemáme ani jednu třetinu. Po velkém tlaku k bombě od modré čáry bez váhání napřáhl RUŠAN RAFIKOV a svým projektilem propálil pozdě reagujícího Gajdučenka – ten toho ale přes klubko hráčů před sebou mnoho neviděl. Asistence: Daniil Apalkov a Alexandr Kadějkin.
     
    15:00
    Je tu další vyloučení, které domácí ekipu posílá do třech hráčů – na trestnou tentokrát jde Thomas Larkin. Ten se provinil sekáním a svého protihráče napadl tak tvrdě, že dostává trest na pět minut + do konce zápasu.
     
    14:17
    V této přesilovce ale hosté hrají spíše údržbu a sledujeme tak poklidnou kombinaci v útočném pásmu, která ale pořádnou střelbou nekončí.
     
    12:09
    A domácí pořád nemají dost, protože je tu další vyloučení a bude to dokonce čtyřminutové oslabení – na trestnou si jde sednout Mahbod, který se provinil podražením.
    11:30 Denis OSIPOV - 0:3
     
    11:30
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A tohle vypadá na debakl, protože domácí celek vůbec neví, co má hrát a jak se Lokomotivu bránit. Do útočného pásma se i s pukem dostal Kontiola, který napříč pásmem našel DENISE OSIPOVA a ten dokázal z první uklidit kotouč k tyči přesouvajícího se Gajdučenka! Asistence: Petri Kontiola a Brandon Kozun.
     
    10:00
    Je tu další vyloučení a přesilová hra pro hostující Jaroslavl – domácím byl vyloučen Thomas Larkin za podražení.
     
    09:45
    A byla tu velká šance hostů – ke střele se dostal Kartajev a na zadní tyči následně dorážel Mosaljov, trefil ale pouze tyčku domácí branky!
     
    08:49
    Lokomotiv se opět dostal do útočného pásma a byl v něm nebezpečný – tohle je pro hosty přesně ten zápas, kdy díky skvělému úvodu už mohou hlavně šetřit síly.
     
    07:39
    Početní výhoda chorvatského týmu už je za námi a Jaroslavl tak hraje v plném počtu – něco mi říká, že dnes se žádného překvapení nedočkáme, minimálně ne s takovým výkonem domácích.
     
    06:45
    Nedá se ale říci, že by Záhřeb byl v této početní výhodě nějak nebezpečný – sice hraje s pukem, nedostává se ale ke skoro žádnému zakončení a Murygin tak i nadále nemá moc práce.
     
    05:15
    Přesilovku si ale zahraje i Medveščak – na trestnou lavici míří Ilja Ljubuškin, který se dopustil nedovoleného bránění.
     
    04:29
    Zatím sledujeme hokej bez tempa, kde s pukem hrají vlastně jen hosté a domácí se bez větší motivace plouží po ledě.
    02:59 Petri KONTIOLA - 0:2
     
    02:59
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A domácí působí ze začátku zápasu opravdu velice rezignovaným dojmem, navíc už prohrávají o dvě branky! Za brankou se dostal k puku Talbot, který ho poslal do lepší pozice na PETRIHO KONTIOLU a ten svoji nedůraznou střelou hodně zaskočil Gajdučenka! Asistence: Maxime Talbot a Brandon Kozun.
     
    02:08
    Navíc půjdou domácí ihned po inkasované brance do oslabení – na trestnou lavici míří Katic, který si odsedí trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
    01:19 Arťom ILJENKO - 0:1
     
    01:19
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé a domácí celek po ani ne dvou minutách už prohrává! Nutno ale říci, že Jaroslavl v této situaci měla velké štěstí – zakončení Pašnina se odrazilo od hole jednoho z obránců před odkrytou branku k ARŤOMU ILJENKOVI a ten neměl problém poslat puk do branky! Asistence: Michajl Pašnin.
     
    00:29
    Hra je poprvé přerušena a už teď je po ofsajdu Jaroslavle jasné, že tu žádná bouřlivá atmosféra panovat nebude – naopak, tribuny záhřebského stadionu jsou skoro liduprázdné.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Medveščak Záhřeb: Gajdučenko (Garnett) – Parlett, Katic (A), T. Larkin, D. Smith, Smolec, Kozák – Lessio, Perkovich, A. Giroux – K. Voronin, Mahbod, Glumac (C) – Miličić, Arkalov, Zanoški – Janković.

    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Krasotkin) – Nakládal, D. Osipov, Ljubuškin, Gavrikov, Pašnin (C), Rafikov, Koledov, Manuchov – Kozun, Kontiola, Talbot (A) – Iljenko, Kraskovskij, Polunin – E. Galimov, Kartajev, Mosaljov – Lugin, Apalkov (A), Kadějkin.

    Rozhodčí: Beljajev, Ovčinnikov – Otmachov, Šeljanin.
     
    Dobrý den, vítám Vás u přenosu ze zápasu ruské hokejové KHL, kde se proti sobě postaví celky Medveščaku Záhřeb a Lokomotivu Jaroslavl.

    Domácí Medveščak Záhřeb už ztratil šanci na postup do vyřazovací fáze a uznalo to i samo vedení, které tak zahájilo mohutný hráčský exodus. Chorvatský zástupce se krčí na 11. místě Západní konference a se ziskem 68 bodů za 56 zápasů a skóre 122:162 ztrácí na postupový osmý Jokerit 17 bodů. Momentální forma odpovídá tomu, že Záhřeb nemá o co bojovat – z posledních pěti zápasů získal tři body. Ty vybojoval na ledě Čerepovce, kde vyhrál 0:3, poté už ale jen prohrával – ve Vladivostoku 4:1, v Chabarovsku 4:2, s Kunlunem 5:0 a doma s Dinamem Moskva 3:6.

    To hostující Lokomotiv Jaroslavl je na tom naopak dobře a do vyřazovací fáze se už najisto podívá. Momentálně je na čtvrtém místě Západní konference a za 56 zápasů získal tento ruský celek 101 bodů se skóre 143:118. Momentální forma je pak průměrná, protože Lokomotiv získal z posledních pěti zápasů sedm bodů. Nejprve vyhrál v Novgorodu 1:3, poté padl doma s Magnitogorskem 1:4 a s Čeljabinskem 1:3, následně si poradil doma s Ufou 5:3 a posledně padl na ledě Slovanu Bratislava 3:2 po nájezdech.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 26. Glumac (Perkovich, Katic), 32. K. Voronin (Parlett, A. Giroux), 45. Lessio (Perkovich, D. Smith), 51. Arkalov – 2. Iljenko (Pašnin), 3. Kontiola (Talbot, Kozun), 12. D. Osipov (Kontiola, Kozun), 18. Rafikov (Apalkov, Kadějkin), 23. Ljubuškin (E. Galimov, Kartajev), 31. Kozun (Talbot), 59. Kozun (Talbot)


    Medveščak Záhřeb: Gajdučenko (21. Garnett) – Parlett, Katic (A), T. Larkin, D. Smith, Smolec, Kozák – Lessio, Perkovich, A. Giroux – K. Voronin, Mahbod, Glumac (C) – Miličić, Arkalov, Zanoški – Janković.
    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (25. Krasotkin) – Nakládal, D. Osipov, Ljubuškin, Gavrikov, Pašnin (C), Rafikov, Koledov, Manuchov – Kozun, Kontiola, Talbot (A) – Iljenko, Kraskovskij, Polunin – E. Galimov, Kartajev, Mosaljov – Lugin, Apalkov (A), Kadějkin.

    Rozhodčí: Beljajev, Ovčinnikov – Otmachov, Šeljanin
    bahis siteleri