Novokuzněck – Chabarovsk 0:1 (kon.) | Novosibirsk – Vladivostok 5:1 (kon.) | Omsk – Kunlun 3:1 (kon.)
Toljatti – Kazaň 4:0 (kon.) | Záhřeb – Jaroslavl 4:7 (kon.) | HC Slovan – Dynamo Moskva 1:2 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
4:7 (0:4, 2:2, 2:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Čtvrtek 02.02.2017, 19:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:48 Brandon KOZUN - 4:7
     
    58:48
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak je definitivně hotovo a hosté opět vedou o tři branky. Talbot vybojoval puk a jelikož domácí hráli bez gólmana, vybídl lépe postaveného BRANDONA KOZUNA k jednoduchému skórování do prázdné klece. Asistence: Maxime Talbot.
    50:47 Ilja ARKALOV - 4:6
     
    50:47
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Tak pozor, teď už to ale zajímavé být klidně může, protože je to už jen o dvě branky! ILJA ARKALOV natáhl ve výhodné pozici poblíž levého kruhu k důrazné ráně a dokázal využít toho, že Krasotkin moc dobře neviděl – svoji střelu tak dostal za jeho záda a snižuje na rozdíl dvou gólů. Bez asistence.
    44:35 Lucas LESSIO - 3:6
     
    44:35
    Medveščak právě vstřelil branku!
    A domácí ještě korigují skóre, takže výsledek už nevypadá tak potupně. Z rohu kluziště se dostal až před branku po individuální akci LUCAS LESSIO, který následně zvolil střelu a dokázal puk dostat mezi betony Krasotkina. Dnes to není dobrý den pro gólmany. Asistence: Nathan Perkovich a Derek Smith.
    31:19 Kirill VORONIN - 2:6
     
    31:19
    Medveščak právě vstřelil branku!
    A po neskutečné minele gólmana Krasotkina se dostávají domácí zpět na rozdíl čtyřech branek! KIRILL VORONIN se dostal k hodně slabému bekhendovému pokusu z těžké pozice, ale hostujícímu gólmanovi puk vypadl z lapačky a zapadl do sítě! Asistence: Blake Parlett a Alexandre Giroux.
    30:04 Brandon KOZUN - 1:6
     
    30:04
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Jsou to ale znovu hosté, kdo dává další branku! Po rychlé výměně puku a parádní zpětné přihrávce od Talbota se dostal nebezpečně blízko Garnetta BRANDON KOZUN, který neváhal a tvrdou ránou k tyčce zvýšil náskok Jaroslavle zpět na pět branek! Asistence: Maxime Talbot.
    25:03 Mike GLUMAC - 1:5
     
    25:03
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Nakonec je z ničeho nic sníženo a domácí se tak dočkávají alespoň čestného úspěchu. Za brankou se dostal k puku Perkovich, který ho dokázal poslat přesně na MIKEA GLUMACE a ten pohotovou střelou procedil puk skrz Krasotkina do branky! Asistence: Nathan Perkovich a Mark Katic.
    22:08 Ilja LJUBUŠKIN - 0:5
     
    22:08
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A gólový kolotoč se rozjíždí poměrně brzy i ve druhé periodě, protože je to už o pět branek a Garnett tady nemůže mít úplně čisté svědomí. Sudí se dohadovali přes pět minut, jestli šlo o vysokou hůl, ale nakonec ne a branka tak platí – ILJA LJUBUŠKIN pálil od modré a před Garnettem puk tečoval asi ještě tečoval Kartajev, ale je pravda, že domácí gólman byl na ledě hodně pomalu. Asistence: Emil Galimov a Vladislav Kartajev.
    17:02 Rušan RAFIKOV - 0:4
     
    17:02
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Už asi není o co hrát a je to celkem smutné, když za sebou nemáme ani jednu třetinu. Po velkém tlaku k bombě od modré čáry bez váhání napřáhl RUŠAN RAFIKOV a svým projektilem propálil pozdě reagujícího Gajdučenka – ten toho ale přes klubko hráčů před sebou mnoho neviděl. Asistence: Daniil Apalkov a Alexandr Kadějkin.
    11:30 Denis OSIPOV - 0:3
     
    11:30
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A tohle vypadá na debakl, protože domácí celek vůbec neví, co má hrát a jak se Lokomotivu bránit. Do útočného pásma se i s pukem dostal Kontiola, který napříč pásmem našel DENISE OSIPOVA a ten dokázal z první uklidit kotouč k tyči přesouvajícího se Gajdučenka! Asistence: Petri Kontiola a Brandon Kozun.
    02:59 Petri KONTIOLA - 0:2
     
    02:59
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A domácí působí ze začátku zápasu opravdu velice rezignovaným dojmem, navíc už prohrávají o dvě branky! Za brankou se dostal k puku Talbot, který ho poslal do lepší pozice na PETRIHO KONTIOLU a ten svoji nedůraznou střelou hodně zaskočil Gajdučenka! Asistence: Maxime Talbot a Brandon Kozun.
    01:19 Arťom ILJENKO - 0:1
     
    01:19
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé a domácí celek po ani ne dvou minutách už prohrává! Nutno ale říci, že Jaroslavl v této situaci měla velké štěstí – zakončení Pašnina se odrazilo od hole jednoho z obránců před odkrytou branku k ARŤOMU ILJENKOVI a ten neměl problém poslat puk do branky! Asistence: Michajl Pašnin.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 26. Glumac (Perkovich, Katic), 32. K. Voronin (Parlett, A. Giroux), 45. Lessio (Perkovich, D. Smith), 51. Arkalov – 2. Iljenko (Pašnin), 3. Kontiola (Talbot, Kozun), 12. D. Osipov (Kontiola, Kozun), 18. Rafikov (Apalkov, Kadějkin), 23. Ljubuškin (E. Galimov, Kartajev), 31. Kozun (Talbot), 59. Kozun (Talbot)


    Medveščak Záhřeb: Gajdučenko (21. Garnett) – Parlett, Katic (A), T. Larkin, D. Smith, Smolec, Kozák – Lessio, Perkovich, A. Giroux – K. Voronin, Mahbod, Glumac (C) – Miličić, Arkalov, Zanoški – Janković.
    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (25. Krasotkin) – Nakládal, D. Osipov, Ljubuškin, Gavrikov, Pašnin (C), Rafikov, Koledov, Manuchov – Kozun, Kontiola, Talbot (A) – Iljenko, Kraskovskij, Polunin – E. Galimov, Kartajev, Mosaljov – Lugin, Apalkov (A), Kadějkin.

    Rozhodčí: Beljajev, Ovčinnikov – Otmachov, Šeljanin
    bahis siteleri