Philadelphia – Montreal 3:1 (kon.) | Buffalo – NY Rangers 1:2 (po pr.) | Tampa – Ottawa 2:5 (kon.)
Nashville – Edmonton 2:0 (kon.) | Dallas – Winnipeg 3:4 (kon.) | Arizona – Chicago 3:4 (kon.)
St. Louis – Toronto 5:1 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:4 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
3:4 (0:3, 3:1, 0:0)
Chicago Blackhawks
Pátek 03.02.2017, 03:10 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:30
    Po komerční přestávce si Arizona zahraje přesilovku, Andrew Desjardins (CHI) si totiž v souboji s Goligoskim pomohl držením.
     
    40:12
    Perlini (ARI) po dvanácti vteřinách třetí třetiny podrazil soupeře, Chicago si tak zahraje přesilovou hru.
     
    36:26
    Potřetí v rozmezí ani ne dvaceti minut budou Hawks pykat za zdržování hry, tentokrát se nechal zbytečně vyloučit zkušený Brian Campbell (CHI).
     
    34:44
    Pokračovat budeme ve čtyřech na obou stranách. Pánik (CHI) půjde pykat za krosček a Ekman-Larsson (ARI) poněkud paradoxně za přehrávání.
     
    26:29
    Hawks si navíc zahrají další přesilovku, arizonský kapitán Shane Doan (ARI) vyfasoval dvě minuty za držení Forslinga.
     
    22:49
    Právě Hjalmarsson (CHI) ale o chviličku později vyhodil kotouč ze hřiště, a domácí si tak zahrají další přesilovku. Takový vstup do třetiny si v Chicagu asi nepředstavovali...
     
    20:19
    Komplikace pro Hawks. O pouhých devět sekund později Arťom Anisimov (CHI) vyhodil kotouč na tribunu, a poslal tak hosty do tří.
     
    20:10
    Toews (CHI) při napadání v útočném pásmu naprosto zbytečně podrazil Connora Murphyho, za což vyfasoval dvouminutový trest.
     
    16:43
    Schenn (ARI) i Desjardins (CHI) vyfasovali pětiminutové tresty za hrubost, pokračovat tak budeme v plném počtu na obou stranách.
     
    13:08
    Michael Stone (ARI) si pomohl držením, svěřenci Joela Quennevilla tak budou moci zvýraznit svůj náskok v další přesilovce.
     
    08:29
    Po komerční přestávce si Chicago zahraje přesilovku, Alex Goligoski (ARI) si totiž v souboji s Panarinem pomohl vysokou holí.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 22. Ekman-Larsson (Vrbata, Stone), 35. Dvorak (Doan, Perlini), 36. Perlini (Dvorak, Goligoski) – 9. P. Kane (Keith, Toews), 10. Hartman (Keith, Desjardins), 15. Hossa (Panarin, Seabrook), 26. Panarin (Anisimov, P. Kane)


    Arizona Coyotes: M. Smith (Domingue) – Ekman-Larsson, Schenn, Goligoski, Stone, Chychrun, C. Murphy – Rieder, Hanzal, Vrbata – Perlini, Dvorak, Doan (C) – Domi, Burmistrov, J. McGinn – Crouse, Martinook, White.
    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Keith, Hjalmarsson, Forsling, Seabrook, B. Campbell, T. van Riemsdyk – Schmaltz, Toews (C), Pánik – Panarin, Anisimov, P. Kane – Rasmussen, Krüger, Hossa – Desjardins, Kero, Hartman.

    Rozhodčí: Charron, McIsaac – Knorr, Rody
    bahis siteleri