Philadelphia – Montreal 3:1 (kon.) | Buffalo – NY Rangers 1:2 (po pr.) | Tampa – Ottawa 2:5 (kon.)
Nashville – Edmonton 2:0 (kon.) | Dallas – Winnipeg 3:4 (kon.) | Arizona – Chicago 3:4 (kon.)
St. Louis – Toronto 5:1 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:4 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
3:4 (0:3, 3:1, 0:0)
Chicago Blackhawks
Pátek 03.02.2017, 03:10 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    35:51 Brendan PERLINI - 3:4
     
    35:51
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí jsou najednou ve hře, to by si na konci první třetiny tipnul málokdo. Goligoski přenechal mezi kruhy kotouč Dvorakovi, jehož následné nahození z pravé strany šikovně tečoval za Crawfordova záda BRENDAN PERLINI! Asistence: Christian Dvorak a Alex Goligoski.
    34:24 Christian DVORAK - 2:4
     
    34:24
    Arizona právě vstřelila branku!
    A taky, že nevyplatilo, domácím se podařilo snížit! Shane Doan vypálil od modré a do jeho střely ještě stačil vložit hůl CHRISTIAN DVORAK, které tak své dnešní jednadvacáté narozeniny oslavil ve velkém stylu. Asistence: Shane Doan a Brendan Perlini.
    25:24 Artěmij PANARIN - 1:4
     
    25:24
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí ve druhé třetině tlačili, nyní ale budou muset znovu dohánět třígólové manko. Po smolné ztrátě puku v útočném pásmu se po pravém křídle rozjel Kane, který nezištně přenesl hru na napřaženého ARTĚMIJE PANARINA a ten z první přesnou ranou pod břevno propálil Smithe! Asistence: Arťom Anisimov a Patrick Kane.
    21:36 Oliver EKMAN-LARSSON - 1:3
     
    21:36
    Arizona právě vstřelila branku!
    Dvojnásobnou přesilovku domácí nakonec využívají a dostávají se zpět do zápasu! Radim Vrbata nabil na střelu OLIVERU EKMANOVI-LARSSONOVI, jehož nechytatelná dělovka se zastavila až v síti! Asistence: Radim Vrbata a Michael Stone.
    14:15 Marián HOSSA - 0:3
     
    14:15
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tohle už začíná zavánět debaklem, bezmocný Smith inkasoval potřetí! Panarin náramnou kolmicí uvolnil rozjetého MARIÁNA HOSSU a zkušený slovenský útočník tváří v tvář domácímu brankáři nezaváhal. Asistence: Artěmij Panarin a Brent Seabrook.
    09:56 Ryan HARTMAN - 0:2
     
    09:56
    Chicago právě vstřelilo branku!
    No a najednou je to už o dva góly, domácím vstup do zápasu vůbec nevychází. RYAN HARTMAN zkusil štěstí z vrcholu kruhů a puk po jeho střele propadl nicnetušícímu Smithovi, který měl zakrytý výhled, mezi betony. Asistence: Duncan Keith a Andrew Desjardins.
    08:44 Patrick KANE - 0:1
     
    08:44
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté přesilovku rychle využívají a zaslouženě se ujímají vedení. Duncan Keith našel na pravém kruhu volného PATRICKA KANEA, který si puk připravil ke střele a poté přesnou ranou zápěstím nedal Smithovi šanci! Asistence: Duncan Keith a Jonathan Toews.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 22. Ekman-Larsson (Vrbata, Stone), 35. Dvorak (Doan, Perlini), 36. Perlini (Dvorak, Goligoski) – 9. P. Kane (Keith, Toews), 10. Hartman (Keith, Desjardins), 15. Hossa (Panarin, Seabrook), 26. Panarin (Anisimov, P. Kane)


    Arizona Coyotes: M. Smith (Domingue) – Ekman-Larsson, Schenn, Goligoski, Stone, Chychrun, C. Murphy – Rieder, Hanzal, Vrbata – Perlini, Dvorak, Doan (C) – Domi, Burmistrov, J. McGinn – Crouse, Martinook, White.
    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Keith, Hjalmarsson, Forsling, Seabrook, B. Campbell, T. van Riemsdyk – Schmaltz, Toews (C), Pánik – Panarin, Anisimov, P. Kane – Rasmussen, Krüger, Hossa – Desjardins, Kero, Hartman.

    Rozhodčí: Charron, McIsaac – Knorr, Rody
    bahis siteleri