Mountfield HK – Zlín 4:5 (kon.) | Chomutov – K. Vary 3:2 (kon.) | Liberec – Třinec 4:5 (0:1 po s.n.)
HC Litvínov – HC Plzeň 1:2 (po pr.) | Č. Budějovice – Jihlava 4:3 (po pr.) | Sparta – Kometa Brno 4:1 (kon.)
Pardubice – Olomouc 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 8:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
HC Kometa Brno
Sobota 18.02.2017, 16:00DHL Extraliga juniorů • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné! Domácí forward JAN KERN nabral rychlost od obranné modré čáry, na světelné zbývalo posledních osm vteřinek, ale sparťan s osmičkou na zádech si tento moment doslova vychutnal a puk dovezl až do opuštěné klece Brňanů. V okamžiku, kdy puk skončil v síti, zbývala pouhá sekunda – 4:1! Bez asistence.
     
    56:27
    Michal Furch si sjel až k levé tyčce svatyně Wolfa, vzápětí mu nahrával jeden z jeho spoluhráčů, ale první zmiňovaný nedokázal usměrnit touš do sítě.
     
    56:00
    Je tu další nedovolený zákrok na straně domácích. Dvě minuty si jde odsedět na trestnou lavici sparťan Tomáš Jandus (SPA).
     
    53:30
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Duben – 2 min., sekání).
     
    49:13
    Svoboda měl trochu prostoru za brankou, který využil na krásnou přihrávku na Seniova. Druhý jmenovaný se do puku opřel ihned z první a vystrašil Dostála. Brněnský brankář ale našel puk ve své náruči.
     
    45:30
    Pejchal v situaci tři na dva vzal všechnu zodpovědnost na sebe, střelu sparťanského forwarda zneškodnil Dostál svými betony!
     
    43:10
    Horký se rozjel pomalu, zkusil bekhendový blafák, avšak jeho počínání zastavila horní tyčka Wolfovy svatyně!
     
    43:10
    Sebastian Janda nyní fauloval v úniku Luboše Horkého, rozhodčí neváhá a nařizuje trestně střílení!
     
    42:23
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Čejka – 2 min., podražení).
     
    32:40
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Eliáš – 2 min., sekání).
     
    28:16
    Safin vyslal přihrávku do jízdy na Kerna, ten ihned vystřelil a gólman Dostál schytal ránu do plastronu!
     
    26:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí jsou chybu napravují a berou si zpět svůj dvoubrankový náskok! Radek Jeřábek našel na kruhu volného VOJTĚCHA KOMÁRKA, který se z tohoto prostoru nemýlil – 3:1! Asistence: Radek Jeřábek a Ondřej Procházka.
     
    26:01
    Kratochvíl ujel s Ferdou do situace dva na nikoho, první jmenovaný chtěl ještě nahrávat na svého kolegu, avšak Wolf se přes celé brankoviště roztáhl a znemožnil hostům skórovat.
     
    24:31
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Jajcay – 2 min., vysoká hůl).
     
    22:30
    Dvě velké tutovky hostí! Jeden z brněnských borců střílel z pravého kruhu, jeho střela se ale mezi tři tyče nevešla. Následně ještě mohli Jihomoravané dorážet na brankovišti, ale skvěle zasáhl obránce Jeřábek, který zabránil téměř jistému gólu.
     
    21:26
    Gajarský vybojoval svým pohybem faul, bude se vylučovat. Marek Duben (SPA) je poslán na trestnou lavici na dvě minuty za krosček.
     
    19:40
    Komárek měl ještě jednu šanci, když od mantinelu najel až před Dostála, Komárkova střela ale zasáhla brněnského gólmana do ramene!
     
    19:06
    Kometa právě vstřelila branku!
    Bohužel pro domácí výběr je tu snižující gól hostí. Brňané dlouho kombinovali, až se na modré čáře opřel do puku LIBOR ZÁBRANSKÝ a jeho pokus zastavila až sít za gólmanem Wolfem – 2:1! Asistence: Tomáš Havránek a Rostislav Šnajnar.
     
    18:26
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Dubský – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    16:49
    Hosté ujeli do brejku dva na jednoho a Tomáše Jandus (SPA) zatáhl za záchranou brzdu. Sparťanský forward je vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    16:01
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Šnajnar – 2 min., naražení zezadu).
     
    15:20
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Ferda – 2 min., hákování).
     
    12:39
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Havránek – 2 min., podražení).
     
    10:47
    Jeřábek byl úplně volný na levém kruhu a zkoušel rychlou dělovkou pokořit Dostála. Brněnský muž s maskou se ale nenechal nachytat a schoval puk ve své náruči.
     
    09:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je tu druhý gól v síti Komety! Domácí hokejisté přejeli do rychlého kontru, OSTAP SAFIN nic nevymýšlel a vypálil. Jeho střela nakonec skončila až za zády gólmana Dostála – 2:0! Asistence: Jaroslav Chlouba a Petr Maršoun.
     
    04:52
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (O. Procházka – 2 min., podražení).
     
    03:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je to tady! Sparťané vlétli do pásma jako uragán a z pravého kruhu napřáhl VOJTĚCH KOMÁREK a svižnou střelu pod víko překvapil gólmana hostí – 1:0! Asistence: Radek Jeřábek a Jan Kern.
     
    01:20
    Nyní pro změnu zahrozili hosté, kteří rozezvučeli brankovou konstrukci!
     
    00:50
    Další velká šance Pražanů! Tomáš Jandus byl úplně sám před brněnským gólmanem, střela mu ale nesedla, a tak z této akce nic nebylo.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 4. Komárek (Jeřábek, Kern), 10. Safin (Chlouba, Maršoun), 27. Komárek (Jeřábek, Procházka), 60. Kern – 20. Zábranský (Havránek, Šnajnar)


    HC Sparta Praha: Wolf (Hofmann) – Janda, Vlad, Eliáš, Mrkvička, Jeřábek, Duben – Kern, T. Jandus, Svoboda, Seniov, O. Procházka, Komárek, Maršoun, Safin, Pejchal, Chlouba, Dubský, Wojnar. Trenér: Pavel Geffert
    HC Kometa Brno: Dostál (Krček) – Trnka, Furch, Sedláček, Zábranský, Mikyska, Šnajnar – R. Havlát, Hasoň, Gajarský, Čejka, Horký, Mlynář, Havránek, Hroudný, Kratochvíl, Ferda, Jajcay, Dymáček. Trenér: Pavel Pazourek

    Rozhodčí: Horák – Žídek, Ovsík
    bahis siteleri