Boston – Ottawa 1:2 (0:1 po s.n.) | New Jersey – Pittsburgh 4:7 (kon.) | Carolina – NY Islanders 0:3 (kon.)
Columbus – Winnipeg 4:5 (kon.) | Toronto – Tampa 1:4 (kon.) | Florida – St. Louis 3:6 (kon.)
Dallas – Nashville 3:7 (kon.) | Colorado – Minnesota 3:4 (kon.) | Arizona – Vancouver 4:3 (kon.)
Anaheim – Chicago 4:0 (kon.) | San Jose – Edmonton 2:4 (kon.) | Los Angeles – Calgary 1:4 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
Chicago Blackhawks
Pátek 07.04.2017, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:43 Rickard RAKELL - 4:0
     
    54:43
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ryan Getzlaf napřáhl od modré čáry k táhlé střele zápěstím, která letěla těsně nad ledem a RICKARD RAKELL ji fantastickou tečí srazil mezi betony bezmocného Coreyho Crawforda! Asistence: Ryan Getzlaf a Patrick Eaves.
     
    54:26
    Rickard Rakell napřáhl v pravém kruhu pro vhazování ke krásné střele zápěstím, která mířila nad lapačkou Coreyho Crawforda do bližšího horního rohu brány, nakonec se ale od horní tyče odrazila zpět do hry! Nádherná střela.
    53:39 Nick Schmalz ani nadvakrát nevyužil obrovskou šanci!
     
    53:39
    Nick Schmaltz se ocitl před bránou po parádním forčekingu svého spoluhráče a zpětné přihrávce zpoza ní v obrovské šanci, ani nadvakrát ale nedokázal fantastického Johna Gibsona propálit! Brankář Ducks nejprve zasáhl hrudí a poté levým betonem! Honda Center propuklo nadšením.
     
    51:47
    Brandon Montour a John Hayden dostali dvě minuty za hrubost poté, co se ve středním pásmu v rychlosti pustili do sebe a do zóny Ducks přijeli vleže.
    50:56 Patrick Kane krásnou střelou orazítkoval horní tyč!
     
    50:56
    Michal Kempný vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a po jeho zablokované střele mířil z pravého kruhu pod horní tyč nad Johnem Gibsonem ležícím na pravém boku Patrick Kane, jeho střela se ale od horní tyče odrazila do hry!
     
    47:26
    Blackhawks dobře vypálili z levého kruhu pro vhazování a jejich střela ve hře 4 na 4 mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, John Gibson ale levým ramenem puk skvěle vyrazil!
     
    46:00
    Nick Ritchie zvedl ruce a pustil se ostře do Martina Rozsívala, za což dostal osobní trest do konce utkání.
     
    46:00
    Michal Rozsíval fauloval za vlastní bránou a za ostrý krosček dostal dvě minuty.
    44:42 Ryan KESLER - 3:0
     
    44:42
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Andrew Cogliano zpoza brány krásnou přihrávkou mezi dvěma protihráči dokázal poslat puk mezi kruhy pro vhazování, kde RYAN KESLER napřáhl ke krásné parádní střele zápěstím a nad pravým ramenem Coreyho Crawforda zamířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány – 3:0! Asistence: Andrew Cogliano a Jakob Silfverberg.
     
    42:36
    Ducks mířili z levého kruhu pro vhazování nad lapačku Coreyho Crawforda, brankář Chicaga ale dobře zasáhl a puk vytáhl mimo tři tyče brány!
     
    41:32
    Artěmij Panarin si v levém kruhu pro vhazování najel na přihrávku ze středu útočného pásma a bez přípravy mířil pod horní tyč, John Gibson ale dokázal puk pravým betonem vyrazit a poté přerušil hru! Brankář Anaheimu stále drží nulu.
     
    39:55
    John Hayden krásnou střelou z mezikruží mířil přesně do levého horního rohu brány, John Gibson ale předvedl fantastický zákrok a puk ukryl ve svém náručí! Další velká šance Chicaga.
    37:08 Chris WAGNER - 2:0
     
    37:08
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ondřej Kaše předvedl za bránou nádhernou otočku, po které přihrál mezi kruhy pro vhazování a CHRIS WAGNER nádhernou střelou zápěstím zamířil mezi betony Coreyho Crawforda ke vzdálenější levé tyči! Čtvrtý útok zařídil gól a Ducks vedou nad Chicagem rázem o dvě branky – 2:0. Asistence: Ondřej Kaše a Logan Shaw.
    35:33 Tomáš Jurčo nedokázal využít skvělé práce Schultze!
     
    35:33
    Nick Schmalz v levém kruhu pro předvedl krásnou stahovačku a krátkou kolmou přihrávkou našel v blízkosti levé tyče Tomáše Jurča, slovenský útočník ale nedokázal sedícího Johna Gibsona z blízkosti propálit! Velká šance!
    34:12 Corey Crawford se nenechal nachytat Silfverbergem.
     
    34:12
    Jakob Silfverberg nabral na pravém křídle rychlost a po rychlém objetí brány zkoušel puk v blízkosti pravé tyče zamést do brány, Corey Crawford ho ale pravým betonem vyrazil!
     
    32:52
    Blackhawks vyrazili podél střídaček do rychlého protiútoku, který prudkou střelou v levém kruhu pro vhazování zakončil Tanner Kero, John Gibson ale jeho střelu mířící ke vzdálenější pravé tyči skvěle vyrazil levým betonem! Skvělý zákrok.
     
    30:35
    Ryan Hartman a Kevin Bieksa se osekávali vzájemně do čepelí holí přiložených k ledu na vnějším oblouku kruhu pro vhazování a hra byla přerušena, ale nevylučovalo se. Buly odloženo.
     
    29:31
    Tanner Kero připravil šanci pro Artěmije Panarina, který bez přípravy pálil v pravém kruhu pro vhazování, jeho střela bez přípravy ale skončila na hrudi připraveného Johna Gibsona!
    FOTO: Corey Crawford a jeho čísla proti Anaheimu Ducks, během posledních devíti utkání. Sedm výher. Hodně slušné!
     
    28:50
    Corey Crawford dnes předvedl přesně deset úspěšných zákroků a pouze jedna střela skončila za jeho zády, když se po krásné souhře prosadil Corey Perry. Anaheim stále vede doma 1:0!
     
    21:46
    Chicago dostalo menší trest za příliš mnoho hráčů na ledě a týmový trest odpyká útočník Tomáš Jurčo.
     
    18:19
    Corey Perry zbytečně fauloval ve středním pásmu a dostal dvě minuty sekání. Druhá přesilová hra pro Hawks. Ryan Hartman musel zamířit na ošetřovnu.
     
    18:13
    Domácí obránce Sami Vatanen měl v levém kruhu pro vhazování v obranném pásmu obrovské problémy s rozehrávkou, když ho dva protihráči drobně zahákovali a málem získali puk.
     
    13:25
    Richard Pánik na levém křídle ukradl puk rozehrávajícím hráčům Anaheimu a z ostrého úhlu napřáhl těsně nad ledem ke střele, kterou John Gibson vytěsnil s problémy za bránu!
    06:53 Corey PERRY - 1:0
     
    06:53
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Sami Vatanen nádhernou diagonální přihrávkou našel v levém kruhu pro vhazování Rickarda Rakella, který ho bez přípravy poslal na vzdálenější pravou tyč, kde COREY PERRY skóroval po nádherné souhře na jeden dotek z blízkosti do prázdné brány! Ducks sehráli přesilovou hru fantasticky a ujali se vedení 1:0! Asistence: Rickard Rakell a Sami Vatanen.
     
    06:05
    Michal Rozsíval dostal dvě minuty za podražení a Ducks si zahrají v dnešním utkání druhou přesilovou hru.
     
    04:06
    Rickard Rakell byl zřejmě hráčem, který se před bránou dostal po skvělé práci Ryana Keslera, který za ní dohrál u hrazení Briana Campbella, ke střele, brankář Corey Crawford ji ale vyrazil a připsal si druhý nebo třetí úspěšný zákrok!
     
    02:12
    Nick Schmaltz dostal dvě minuty za hákování a přesilovou hru si vzápětí vyzkouší také domácí Anaheim Ducks.
     
    00:46
    Artěmij Panarin si z mezikruží vybruslil k levé tyči, kde se z ostrého úhlu snažil prosadit bekhendem, John Gibson ale jeho pokus pravým betonem vyrazil a připsal si první ostrý zákrok!
     
    00:05
    Josh Manson vyhodil puk z obranného pásma přes ochranné sklo a dostal dvě minuty za zdržování hry.
     
    00:05
    Anaheim vyhrál vhazování a jeden z hráčů Ducks vyhodil puk z obranného pásma přes ochranné sklo! Zřejmě bez teče, takže úvodní přesilová hra pro Chicago po pouhých 5 sekundách zápasu!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 7. Perry (Rakell, Vatanen), 38. Wagner (O. Kaše, L. Shaw), 45. Kesler (Cogliano, Silfverberg), 55. Rakell (Getzlaf, Eaves)


    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Vatanen, Bieksa, Theodore, Manson, Jaycob Megna, Montour – Rakell, Getzlaf (C), Eaves – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – O. Kaše, Vermette, Perry (A) – N. Ritchie, L. Shaw, Wagner. Hlavní trenér: Randy Carlyle.
    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Oduya, Rozsíval, B. Campbell (A), T. van Riemsdyk, Forsling, Kempný – Jurčo, Schmaltz, Pánik – Panarin, Kero, P. Kane (A) – Hartman, Krüger (A), Desjardins – Hayden, Rasmussen, Tootoo. Hlavní trenér: Joel Quenneville.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Kyle Rehman. Čároví: Lonnie Cameron, Bevan Mills

    Diváci: 16462
    bahis siteleri