Kometa Brno – Stavanger 4:3 (po pr.) | Malmö Redhawks – Kuopio 6:2 (kon.) | Växjö – Liberec 6:3 (kon.)
Zug – JYP 6:3 (kon.) | Mannheim – HV71 6:3 (kon.) | TPS – Mountfield HK 3:1 (kon.)
Esbjerg – Třinec 1:2 (kon.) | Vienna Capitals – Něman Grodno 5:4 (2:1 po s.n.) | EC-KAC – Gap 4:2 (kon.)
Zürich – Frölunda 1:2 (kon.) | Nottingham – Bern 4:2 (kon.)
konec
TPS Turku
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
Mountfield HK
Sobota 02.09.2017, 18:00 • Gatorade Center, Turku • Hokejová Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:58 Markus NURMI - 3:1
     
    57:58
    TPS právě vstřelilo branku!
    MARKUS NURMI trefuje opuštěnou hradeckou branku z vlastního obranného pásma a velmi tak přiblížil TPS vítězství v dnešním duelu! Bez asistence.
    56:28 Blaž GREGORC - 2:1
     
    56:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté snižují a dramatizují tak závěrečné minuty duelu! Na modré čáře se opřel do kotouče BLAŽ GREGORC a jeho rána zapadla přesně pod břevno Setänenovy klece. Asistence: Jaroslav Bednář.
    38:18 Teemu VÄYRYNEN - 2:0
     
    38:18
    TPS právě vstřelilo branku!
    Tohle je pro hosty už hodně nepříjemné, krátce před koncem druhé části totiž inkasují podruhé! Lucas Ekeståhl-Jonsson v útočném pásmu posunul puk na svého kolegu z obrany Janiho Forsströma a jeho nahození tečoval TEEMU VÄYRYNEN tak šikovně, že puk propadl Sedláčkovi pod vyrážečkou do sítě. Asistence: Jani Forsström a Lucas Ekeståhl-Jonsson.
    30:32 Ilari FILPPULA - 1:0
     
    30:32
    TPS právě vstřelilo branku!
    Domácí se zaslouženě ujímají vedení! Hokejisté TPS předvedli parádní akci, na jejímž konci oslovil Ilari Filppula krásnou zadovkou Jaspera Lindstena. Ten puk ještě vrátil právě ILARIMU FILPPULOVI, který zakončoval do poloodkryté klece a svou střelu nasměroval nad přesouvajícího se Sedláčka. Asistence: Jasper Lindsten.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 31. Filppula (Lindsten), 39. Väyrynen (Forsström, Ekeståhl-Jonsson), 58. Nurmi – 57. Gregorc (Bednář)


    TPS Turku: Setänen (Tirronen) – Tallinder, Heikkinen, Eronen, Reunanen, Forsström, Ekeståhl-Jonsson, Berger – Lindsten, Filppula, Kallio – Perrin, Virta, Nyström – Väyrynen, Karvonen, Pajuniemi – Virtanen, Pikkarainen, Nurmi – Taavitsainen.
    Mountfield HK: Sedláček (Pavelka) – Gregorc, F. Pavlík, Vydarený, Rosandić, Graňák, Cibulskis, Barák, Čáp – Bednář, Koukal, Cingel – Dvořák, Kukumberg, Šimánek – Miškář, Džerinš, Jirásek – Köhler, Zigo, Vopelka.

    Rozhodčí: Halm NOR), Pajula – Neva, Sormunen (všichni FIN)
    bahis siteleri