PSG – Bordeaux 6:2 (kon.) | Amiens – Lille 0:1 (odl.) | Dijon – Štrasburk 1:1 (kon.)
Guingamp – Toulouse 1:1 (kon.) | Nantes – Méty 1:0 (kon.) | Rennes – Caen 0:1 (kon.)
konec
Paris Saint-Germain
6:2 (5:1)
Girondins Bordeaux
Sobota 30.09.2017, 17:00 • Parc des Princes, Paříž • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 8. kolo
Předzápasové kurzy
    90. MALCOM - 6:2
     
    90
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Bordeaux snižuje. Míč si položil na značku pokutového kopu MALCOM. Nejaktivnější fotbalista hostujícího týmu přibrzdil při rozběhu, podobně jako Neymar a poté umístil míč mimo dosah domácího brankáře.
    59. Kylian MBAPPÉ - 6:1
     
    59
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Draxler vybojoval ve středu trávníku balon, následně si skvěle naběhl do vápna teprve osmnáctiletá ex-monacká hvězda KYLIAN MBAPPÉ. Francouzský mladík si připravil míč na pravou nohu a střelou na zadní tyč nedal brankáři Bordeaux šanci k zásahu.
    44. Julian DRAXLER - 5:1
     
    44
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Neskutečné představení PSG pokračuje! Draxler získal míč na vlastní polovině trávníku, v obrovské rychlosti předal balon na levou stranu, kde byl v náběhu Mbappé. Francouzský mladík našel znovu JULIANA DRAXLERA, který z voleje levou nohou našel přesně místo u vzdálenější tyče. Costil byl opět bez šance.
    41. NEYMAR - 4:1
     
    41
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Před časem nepustil Edinson Cavani Neymara k exekuci pokutového kopu. Tentokrát ale dostal přednost právě brazilský útočník. NEYMAR při rozběhu přibrzdil, poslal brankáře na opačné tyči a přidává již čtvrtou branku PSG v dnešním zápase.
    32. Younousse SANKHARÉ - 3:1
     
    32
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Bordeaux z ojedinělé šance snižuje! Po rohovém kopu se míč rychle dostal z vápna, ale Santos byl připravený na ose trávníku, parádní přihrávkou našel osamoceného De Prévilleho, který ještě předložil míč před prázdnou branku YOUNOUSSMU SANKHARÉMU a ten již dopravil balon do sítě.
    22. Thomas MEUNIER - 3:0
     
    22
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    A už to je o tři góly! Marquinhos byl faulován při rozehrávce Malcomem. Domácí kapitán tak mohl uvést míč do hry z klidové pozice. Draxler si poradil na levé straně s Leragerem, poté posunul balon na rozběhnutého Berchicheho. Mbappé centr ještě v dobré pozici minul, ale za ním jistil situaci THOMAS MEUNIER, který pravačkou našel přesně roh Costilovy branky.
    12. Edinson CAVANI - 2:0
     
    12
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Vypadalo to, že by Bordeaux mohlo hrát vyrovnaně s PSG, ale nyní přichází další blesková akce zakončená brankou! Neymara uvolnil ve středu pole průnikovou přihrávkou Kimpembe. Brazilec viděl v rychlém náběhu do vápna EDINSONA CAVANIHO pro kterého už nebyl problém uklidit míč do sítě.
    6. NEYMAR - 1:0
     
    6
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Tak to je paráda! Míč si na místo přestupku postavil NEYMAR. Brazilský útočník svou přesnou pravačkou překopl s přehledem obrannou zeď, Costil se vydal na opačnou stranu a poté už na střelu do protipohybu nemohl reagovat. PSG jde do rychlého vedení o jednu branku.

    Vít Schück

    Branky: 6. Neymar, 12. Cavani (Neymar), 22. Meunier (Berchiche), 41. Neymar (pen.), 44. Draxler (Mbappé), 59. Mbappé (Draxler) – 32. Sankharé (de Préville), 90. Malcom (pen.)

    Karty:   45. Meunier (PSG) – 40. Jovanović (BOR), 66. Sankharé (BOR)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 2:10. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 10:18.
    Paris Saint-Germain: Aréola – Meunier, Marquinhos (C), Kimpembe, Berchiche – Verratti (81. Nkunku), Rabiot (71. Lo Celso) – Mbappé, Draxler, Neymar – Cavani (62. Di María).
    Náhradníci: Trapp – Silva, Lucas Moura, Di María, Lo Celso, Nkunku, Dani Alves.

    Girondins Bordeaux: Costil – Sabaly (33. Lewczuk), Toulalan (C), Jovanović, Pellenard – Lerager, Santos, Sankharé – Malcom, de Préville (57. A. Mendy), Kamano (76. J. Cafú).
    Náhradníci: Prior – Lewczuk, A. Mendy, Plašil, J. Cafú, Vada, Laborde.

    Rozhodčí: Letexier – Mugnier, Rahmouni
    bahis siteleri