Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 1:3 (kon.) | Nitra – Žilina 2:3 (kon.) | Detva – Zvolen 0:5 (kon.)
Banská Bystrica – Trenčín 5:2 (kon.) | Poprad – Košice 0:1 (kon.)
konec
HK Detva
0:5 (0:2, 0:2, 0:1)
HKM Zvolen
sk Neděle 15.10.2017, 16:00 • Zimný štadión, Detva • Tipos Extraliga (SR) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Kyle Wharton si dovolil ofenzívny výpad a dokonca pre svoj tím v posledných sekundách zápasu vybojoval presilovú hru, keď sa stal obeťou hákovania zo strany Martina Šimona.
     
    41:53
    Detva napriek obrovským príležitostiam nevyužila dvojnásobnú presilovú hru o dvoch hráčov a teraz sa bude musieť brániť, keď na trestnú lavicu odchádza za nedovolený zákrok na Petra Obdržálka Maroš Surový.
     
    39:48
    Detva si dokonca zahrá presilovú hru o dvoch hráčov, a to poriadne dlhú. Peter Šišovský sa totiž previnil sekaním a takmer na sto sekúnd hracieho času tak bude robiť spoločnosť Adamovi Drgoňovi na trestnej lavici.
     
    39:25
    Adam Drgoň dnes výrazne pomohol Zvolenu dvoma gólmi, teraz v závere druhej tretiny však oslabuje svoj tím, keď v obrannom pásme nechal hokejku pod nohami Lukáša Nováka a musí si odpykať dvojminútový trest za podrazenie.
     
    34:44
    Detva však dostáva od svojho súpera príležitosť na zníženie nepriaznivého stavu, keď na trestnú lavicu odchádza Ján Ťavoda, ktorý si odpyká dvojminútový trest za hrubosť.
     
    33:18
    Detva sa nadychovala k náporu, s dôrazom v útočnom pásme to však trochu prehnal Lukáš Novák, ktorý si pomohol proti Nicholasovi Rorymu Rossovi hákovaním a musí tak odísť na trestnú lavicu.
     
    27:50
    Emócie sa stupňujú a vylúčení mám pribúda. Znova uvidíme obojstranné vylúčenie, hrať sa bude 4 na 4. Ján Ťavoda sa previnil nebezpečnou hrou so zdvihnutou hokejkou a Jozef Sládok zasa sekaním.
     
    25:36
    Začína sa poriadne pritvrdzovať. Zvolenčania sa znova natlačili pred Adama Nagya, kde sa to napokon zvrhlo až k menšej šarvátke medzi Martinom Šimonom a Milošom Kelemenom, dve minúty navyše dostáva detviansky obranca, a tak si hostia znova zahrajú presilovú hru.
     
    23:09
    Kapitán Zvolena Lukáš Jurík oslabuje svoj tím, keď sa vo vlastnom obrannom pásme previnil sekaním, a tak si bude musieť ísť na dve minúty sadnúť na trestnú lavicu.
     
    16:40
    Detvou inkasovaný gól evidentne otriasol, Jakub Žilka vyrobil v útočnom pásme zbytočný faul, keď za bránkou hostí podrazil Nicholasa Roryho Rossa, a tak si bude musieť ísť na dve minúty oddýchnuť na trestnú lavicu.
     
    04:32
    Lukáš Dubeň nepríjemne zasiahol do tváre Ladislava Ščurka, na tvráti skúseného útočníka Detvy je vidieť aj nejaký krvavý šrám, a tak si domáci zahrajú dlhú štvorminútovú presilovú hru.

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 17. Šišovský (Obdržálek), 18. Drgoň (Ross), 26. Jurík (Šišovský), 34. Drgoň, 55. Ďaloga


    HK Detva: Nagy (Viarbitski) – Kuklev, Mar. Chovan, Macejko, Gachulinec, Sládok (C), Šimon, Jendroľ, Srnka – Videlka, Ščurko, Halás – Milý, Gašpar, Novák – Babynets, Mat. Chovan, Žilka – Ondris, Murček, Surový
    HKM Zvolen: Šimko (Climie) – Hraško, Wharton, Drgoň, Ross, Ťavoda, Andersons, Bokroš, Dubeň – Obdržálek, Jurík (C), Šišovský – Matis, Steen, Coffman – Ďaloga, Fekiač, Török – Kelemen, Immonen, Síkela

    Rozhodčí: Daniel Konc, Juraj Konc – Peter Rojík, Miroslav Kollár – Dušan Kramár
    bahis siteleri