Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 1:3 (kon.) | Nitra – Žilina 2:3 (kon.) | Detva – Zvolen 0:5 (kon.)
Banská Bystrica – Trenčín 5:2 (kon.) | Poprad – Košice 0:1 (kon.)
konec
HK Detva
0:5 (0:2, 0:2, 0:1)
HKM Zvolen
sk Neděle 15.10.2017, 16:00 • Zimný štadión, Detva • Tipos Extraliga (SR) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:01 ĎALOGA - 0:5
     
    54:01
    Zvolen dal gól!
    Tak na Detvu to dnes padá jedno za druhým. Puk pred bránkovisko hádzal MARTIN ĎALOGA, za chrbát Adama Nagya ho v snahe o defenzívny zákrok zrazil Martin Chovan.
    33:59 DRGOŇ - 0:4
     
    33:59
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania využívajú druhú presilovú hru. Znovu pálil od modrej čiary ADAM DRGOŇ aj tentokrát sa jeho projektil zatrepotal až za chrbtom gólmana Adama Nagya. Bez asistencie.
    25:17 JURÍK - 0:3
     
    25:17
    Zvolen dal gól!
    Nedáš-dostaneš v celej svojej kráse. Rastislav Gašpar spálil stopercentnú príležitosť v závere presilovej hry, puk sa dostal až na útočnú modrú čiaru Zvolena, kde si naňho počkal z trestnej lavice naskakújúci LUKÁŠ JURÍK a vychutnal si Adama Nagya! Asistencia: Peter Šišovský.
    17:54 DRGOŇ - 0:2
     
    17:54
    Zvolen dal gól!
    Zvolen využíva presilovú hru a rýchlo sa dostáva do vedenia o dva góly. Detvanci úplne zabudli na modrej čiare na ADAMA DRGOŇA, ktorý sa oprel do puku a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Nicholas Rory Ross.
    16:09 ŠIŠOVSKÝ - 0:1
     
    16:09
    Zvolen dal gól!
    Detva sa slabším pohybom sama dostala pod tlak, jej defenzíva vyrobila len zakázané uvoľnenie. Po vhadzovaní okamžite vypálil Lukáš Jurík, neujala sa ani Obrdžálkova dorážka, no streleckú pohodu aj s menším šťastím potvrdil PETER ŠIŠOVSKÝ. Asistencia: Petr Obdržálek.

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 17. Šišovský (Obdržálek), 18. Drgoň (Ross), 26. Jurík (Šišovský), 34. Drgoň, 55. Ďaloga


    HK Detva: Nagy (Viarbitski) – Kuklev, Mar. Chovan, Macejko, Gachulinec, Sládok (C), Šimon, Jendroľ, Srnka – Videlka, Ščurko, Halás – Milý, Gašpar, Novák – Babynets, Mat. Chovan, Žilka – Ondris, Murček, Surový
    HKM Zvolen: Šimko (Climie) – Hraško, Wharton, Drgoň, Ross, Ťavoda, Andersons, Bokroš, Dubeň – Obdržálek, Jurík (C), Šišovský – Matis, Steen, Coffman – Ďaloga, Fekiač, Török – Kelemen, Immonen, Síkela

    Rozhodčí: Daniel Konc, Juraj Konc – Peter Rojík, Miroslav Kollár – Dušan Kramár
    bahis siteleri