Columbus – Boston 4:3 (2:0 po s.n.) | Philadelphia – Arizona 3:4 (po pr.) | NY Islanders – Vegas 6:3 (kon.)
Florida – Tampa 5:8 (kon.) | Ottawa – Montreal 3:8 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 4:2 (kon.)
Vancouver – Dallas 1:2 (po pr.) | San Jose – Toronto 3:2 (kon.)
konec
San Jose Sharks
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
Toronto Maple Leafs
Úterý 31.10.2017, 03:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:50 Nazem KADRI - 3:2
     
    58:50
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Jenže pozor, ještě stále není konec. Hosté dramatizují závěr základní hrací doby. Když už se zdálo, že San Jose nebude mít žádné potíže náskok o dva zásahy ubránit, napřáhl od modré čáry obránce Andreas Borgman. Ten se sice prvního gólu v NHL nedočkal, puk totiž tečoval NAZEM KADRI. Ale tohle zakončení bylo pro Leafs důležité. Poslední minuta třetí třetiny tedy ještě může být hodně zajímavá, i když to tak původně nevypadalo. Tak se nechme překvapit. Asistence: Andreas Borgman, Morgan Rielly.
    57:47 Joel WARD - 3:1
     
    57:47
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nejspíš máme rozhodnuto o vítězi tohoto zápasu. Toronto Maple Leafs totiž odvolali brankáře a zkusili hru se šesti hráči na ledové ploše. Jenže sotva dojel Frederik Andersen na střídačku, získali domácí hokejisté puk na své hole. Čehož využil útočník JOEL WARD, který trefuje odkryté zařízení a dává tak svůj první gól sezóny. Uvidíme, zda to ještě hosté zkusí bez brankáře jednou. Asistence: Chris Tierney, Melker Karlsson.
     
    54:12
    Mohlo být klidně vyrovnáno po kuriózní situaci. Matthewsovi se totiž málem povedlo ze vzduchu u pravé tyče sklepnout puk za Jonese. Ale brankář Sharks to ještě stihl.
     
    48:05
    Zatímco San Jose dnes ještě nemuselo na trestnou lavici, Toronto inkasuje čtvrtý trest. Konkrétně Brown musí odjet odsedět dvě minuty za nedovolené bránění. A tak je tu další šance pro Žraloky.
     
    47:14
    A další obrovská šance Tomáše Hertla. Teď pro změnu zůstal sám před klecí soupeře, ale ránou z první trefil pouze nastavenou Andersenovu lapačku. Toronto se vůbec nemůže dostat z pásma a je nadále pod tlakem.
     
    45:06
    Hned navíc ve veliké šanci také Tomáš Hertl. Ten se najednou zjevil sám před klecí Toronta, ale poslední klička do forhendu už mu nevyšla podle představ.
    44:11 Tim HEED - 2:1
     
    44:11
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Obrat ve skóre je nakonec přeci jenom na světě. Přestože tahle přesilovka San Jose Sharks nevypadala původně moc dobře, domácí hráči nehodili flintu do žita a se svým tlakem vytrvali. Ukázalo se, že v jednoduchosti je krása. Obránce TIM HEED si za pravým kruhem srovnal puk na hokejce, zamířil, vypálil a tvrdou pumelicí prostřelil Frederika Andersena v horní polovině zařízení. Ukázková rána, tady neměl gólman Toronta moc velkou šanci zakročit. Pro Heeda se jedná o druhý kanadský bod utkání. Asistence: Brent Burns, Logan Couture.
     
    42:57
    Frederik Andersen už má puk pod kontrolou a rozhodčí už se chystá vylučovat. Hostující Moore musí odejít na trestnou lavici kvůli krosčeku protihráče. Takže je tu třetí přesilová hra pro San Jose Sharks.
     
    37:29
    Je tu první trest ve druhé třetině. Také tentokrát bude vyloučen hráč Toronta. Na dvě minuty za sekání si musel odjet sednout Nikita Zajcev. Ten bude doufat, že jeho tým nedostane gól.
     
    36:55
    Velká šance pro Burnse. Dnes má tento bek Sharks smůlu v zakončení, teď to snad byla dokonce tyčka, kterou napálil. Andersen by už nestihl zakročit.
    27:58 Joe PAVELSKI - 1:1
     
    27:58
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Několik velkých šancí se Sharks nepodařilo od první třetiny proměnit, ale teď se prosazují z velmi překvapivé situace. Respektive překvapivé především pro brankáře Frederika Andersena. Obránce Tim Heed totiž po vyhraném buly svého celku okamžitě tvrdě pálil od modré čáry. Jeho pokus pak těsně před zraky dánského gólmana tečoval kapitán Žraloků JOE PAVELSKI, jenž srovnává skóre na 1:1. Přitom se jednalo o hodně lehkou teč, na vstřelení branky to ale stačilo. Rázem tu máme napínavější průběh duelu. Asistence: Tim Heed, Joe Thornton.
     
    21:33
    Chris Tierney v samostatném úniku na branku, obrana Toronta na něj zapomněla. Jenže forvard Žraloků si na Frederika Andersena nepřišel. Možná byl ještě faulovaný, ale rozhodčí se vylučovat nechystají.
     
    16:24
    Uvidíme první vyloučení zápasu. Přesilovou hru si zahrají San Jose Sharks, protože Joonase Donskoie podrazil hostující obránce Martin. Dobrá možnost pro hosty na srovnání.
     
    16:14
    Veliká příležitost Joela Warda na brankovišti. Chyběly jen centimetry, aby forvard Sharks přehodil beton Andersena, avšak nedokázal to.
    12:14 Auston MATTHEWS - 0:1
     
    12:14
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak dlouho si San Jose vytvářelo šance před brankou Frederika Andersena, až Žraloky jejich nevyužití mrzí. K odraženému kotouči u klece Martina Jonese se totiž jako první dostal mladý útočník hostů AUSTON MATTHEWS. Ten vůbec na nic nečekal, nabral puk na hokejku a bez větších rozpaků jej poslal do branky San Jose Sharks. Šlo o zatím největší příležitost Toronta v zápase, hned končí gólem. Tak uvidíme, jak na to Kaliforňané zareagují. Asistence: Nikita Zajcev, William Nylander.
     
    09:52
    Velká možnost Tima Heeda za domácí. Jenže forvard San Jose střelou zápěstím orazítkoval pouze tyčku. Na první trefu tohoto duelu tak stále musíme čekat.
     
    06:43
    Nejdříve velká šance kličkujícího Coutureho, po něm podobně nebezpečně dorážel Joonas Donskoi. Rozhodně je zatím na co koukat.
     
    05:35
    Dillonovo nahození na první pohled nevypadalo nebezpečně, ale klidně mohlo Andersena pozlobit. A také že pozlobilo. Dánský gólman ve službách Toronta měl co dělat, aby kotouč vytěsnil z brankoviště.
     
    Je to tady. SAP Center stojí na nohou a vítá svou legendu, tedy Patricka Marleaua, který dnes do San Jose poprvé přijel v dresu soupeře. Sledujeme nepopsatelnou atmosféru, takový humbuk už na kalifornském ledě jen tak nezažijete.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 28. Pavelski (Heed, J. Thornton), 45. Heed (Burns, Couture), 58. J. Ward (Tierney, M. Karlsson) – 13. Matthews (N. Zajcev, W. Nylander), 59. Kadri (Borgman, Rielly)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – J. Ryan, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Heed – Labanc, J. Thornton, Pavelski – Hertl, Couture, M. Karlsson – Donskoi, Tierney, Bødker – Meier, Carpenter, J. Ward.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Rielly, Hainsey, Gardiner, N. Zajcev, Borgman, R. Polák – Hyman, Matthews, W. Nylander – Marleau, Kadri, Komarov – J. van Riemsdyk, Bozak, Marner – M. Martin, D. Moore, Co. Brown.

    Rozhodčí: St. Pierre – O'Halloran – Heyer, Rody

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri