Spartak Moskva – Riga 5:2 (kon.)
konec
Spartak Moskva
5:2 (1:1, 3:1, 1:0)
Dinamo Riga
Středa 24.01.2018, 17:30 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (20:01:56)
     
    Československá stopa v utkání

    Lukáš Radil (SPM) – 0+3, 3 střely, čas na ledě 18:50
     
    Střely na branku: 33 – 30
     
    Je konec! Spartak Moskva ve třetí třetině přidal ještě jednu branku! Po třiceti sekundách se prosadil Kirill Kolcov! Domácí celek tak svého soupeře porazil vysoko 5:2. Spartak si tak upevnil pozici mezi nejlepší osmičkou Západní konference, zatímco Dinamo se nadále topí na samotném dně tabulky.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Dmitrij Černych udržel puk v rohu útočného pásma, podstoupil souboj s dvojicí obránců Dinama a poté přihrál na modrou čáru. Alexandr Osipov si ale netroufl na střelu.
     
    58:35
    Zápas se už pouze dohrává. Ani jeden z celků se nikam nežene a opravdu se už jenom čeká na závěrečnou sirénu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:30
    Ryan Stoa tentokrát musel pomoci spoluhráčům v defenzívě. Přesto namazal Bičevskisovi, jehož ránu ukryl Bespalov do lapačky.
     
    57:03
    Spartak sice uspěl na vhazování v obranném pásmu, nicméně Ryan Stoa vyhodil puk na zakázané uvolnění. Hra se vrátí před Bespalova.
     
    56:44
    Lauris Darzinš se rychlou kličkou zbavil Kalinina a vystřelil zápěstím. Prudkou střelou trefil soupeřova brankáře do masky!
     
    56:03
    Armalis si dal pozor na prudké nahození ze středního pásma. Hostující brankář betonem vyrazil puk ke svým obráncům. Riga může zaútočit.
     
    55:26
    Brandon McMillan si na modré čáře převzal odražený kotouč a projel s ním do útočného pásma. Tam už ale byl obránce a rozhodčí musel odpískat ofsajd.
     
    55:10
    Karl Stollery rozjel další akci Dinama z obranného pásma. Jeho pobídku si stačil zpracoval Mikelis Redlihs, ale po průniku do útočného pásma trefil jen brankáře.
     
    54:15
    Maxim Truňov vyvezl puk od své branky až před klec Dinama Riga. Dokonce se prodral do zakončení, ale Armalis mu puk vypíchl hokejkou.
     
    53:39
    Maris Bičevskis se mezi kruhy natáhl po přihrávce z rohu útočného pásma a okamžitě vypálil. Jeho pokus byl sice prudký, jenže úplně minul branku.
     
    53:09
    Ryan Stoa nahodil puk před branku Dinama. Jeho pokus ještě tečoval Dmitrij Kalinin, jenže od jeho hokejky se kotouč odrazil mimo tři tyče.
     
    52:35
    Jevgenij Kulik zastavil další nahození hostujícího celku do útočného pásma. Obránce Spartaku uklidnil hru a přihrál za vlastní branku.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 18. V. Lajunen (Radil, Chochlačov), 26. A. Voronin (Truňov), 39. Mirnov (A. Voronin, A. Osipov), 40. Chochlačov (Kolcov, Radil), 41. Kolcov (Radil, Chochlačov) – 19. Gegeris, 37. Gegeris (Batna, Meija)


    Spartak Moskva: Bespalov (Truškov) – Kolcov, Kalinin, V. Lajunen, Kulik, Provolněv, A. Osipov, Judin – Radil, Chochlačov, Stoa – Leščenko, Truňov, Děrgačov – A. Voronin, Mirnov, Černych – A. Kuzněcov, Cyplakov, Podšendjalov – Talalujev.
    Dinamo Riga: Kalninš (41. Armalis) – Zile, Salmela, Balinskis, Galvinš, Stollery, Pujacs, Ališauskas, Batna – Bičevskis, M. Redlihs, Lipsbergs – Indrašis, Darzinš, Jevpalovs – Rihards Bukarts, Razgals, McMillan – Gegeris, E. Kulda, Meija.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Ščenjov – Nikolajev, Savenkov
    thejrc.org