Spartak Moskva – Riga 5:2 (kon.)
konec
Spartak Moskva
5:2 (1:1, 3:1, 1:0)
Dinamo Riga
Středa 24.01.2018, 17:30 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (20:01:56)
     
    Československá stopa v utkání

    Lukáš Radil (SPM) – 0+3, 3 střely, čas na ledě 18:50
     
    Střely na branku: 33 – 30
     
    Je konec! Spartak Moskva ve třetí třetině přidal ještě jednu branku! Po třiceti sekundách se prosadil Kirill Kolcov! Domácí celek tak svého soupeře porazil vysoko 5:2. Spartak si tak upevnil pozici mezi nejlepší osmičkou Západní konference, zatímco Dinamo se nadále topí na samotném dně tabulky.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Dmitrij Černych udržel puk v rohu útočného pásma, podstoupil souboj s dvojicí obránců Dinama a poté přihrál na modrou čáru. Alexandr Osipov si ale netroufl na střelu.
     
    58:35
    Zápas se už pouze dohrává. Ani jeden z celků se nikam nežene a opravdu se už jenom čeká na závěrečnou sirénu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:30
    Ryan Stoa tentokrát musel pomoci spoluhráčům v defenzívě. Přesto namazal Bičevskisovi, jehož ránu ukryl Bespalov do lapačky.
     
    57:03
    Spartak sice uspěl na vhazování v obranném pásmu, nicméně Ryan Stoa vyhodil puk na zakázané uvolnění. Hra se vrátí před Bespalova.
     
    56:44
    Lauris Darzinš se rychlou kličkou zbavil Kalinina a vystřelil zápěstím. Prudkou střelou trefil soupeřova brankáře do masky!
     
    56:03
    Armalis si dal pozor na prudké nahození ze středního pásma. Hostující brankář betonem vyrazil puk ke svým obráncům. Riga může zaútočit.
     
    55:26
    Brandon McMillan si na modré čáře převzal odražený kotouč a projel s ním do útočného pásma. Tam už ale byl obránce a rozhodčí musel odpískat ofsajd.
     
    55:10
    Karl Stollery rozjel další akci Dinama z obranného pásma. Jeho pobídku si stačil zpracoval Mikelis Redlihs, ale po průniku do útočného pásma trefil jen brankáře.
     
    54:15
    Maxim Truňov vyvezl puk od své branky až před klec Dinama Riga. Dokonce se prodral do zakončení, ale Armalis mu puk vypíchl hokejkou.
     
    53:39
    Maris Bičevskis se mezi kruhy natáhl po přihrávce z rohu útočného pásma a okamžitě vypálil. Jeho pokus byl sice prudký, jenže úplně minul branku.
     
    53:09
    Ryan Stoa nahodil puk před branku Dinama. Jeho pokus ještě tečoval Dmitrij Kalinin, jenže od jeho hokejky se kotouč odrazil mimo tři tyče.
     
    52:35
    Jevgenij Kulik zastavil další nahození hostujícího celku do útočného pásma. Obránce Spartaku uklidnil hru a přihrál za vlastní branku.
     
    52:06
    Ryan Stoa táhl další akci domácího celku středem ledové plochy. Na modré čáře přenechal puk Radilovi, jehož ránu zablokoval první obránce.
     
    51:29
    Čárový rozhodčí nyní spatřil přihrávku rukou a okamžitě přerušil hru. Podle něj se provinili hostující hráči. Vhazuje se ve středovém kruhu.
     
    51:10
    Arťom Podšendjalov napadal rozehrávku Dinama za jeho brankou. Ani hosté se ve třetí třetině nemohou prodrat do útočného pásma.
     
    50:28
    Ryan Stoa si sjel na skákavou přihrávku na modrou čáru, nicméně jeden z jeho spoluhráčů byl moc rychlý a projel do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    50:10
    Domácí hokejisté hrají podle potřeby. Hráči Spartaku si jsou vědomi dostatečného náskoku a v posledních minutách už nikam nespěchají.
     
    49:24
    A další dobrý zákrok strážce hostující klece! Tentokrát střílel Ilja Talalujev jenže jeho propagační střelu od pravého mantinelu schoval Armalis do výstroje.
     
    49:10
    Vladislav Provolněv dostal pěknou přihrávku na modrou čáru, puk si pohotově zpracoval a vystřelil. Jeho pokus schoval Armalis do lapačky.
     
    48:38
    Maxim Cyplakov projel kolem branky soupeře, jenže nikdo v červeném dresu jej nepodpořil a přesila zadáků Dinama puk vybojovala pro sebe.
     
    48:03
    Vjačeslav Leščenko dostal krásnou přihrávku do úniku, ale těsně před brankou jej dohnal Karl Stollery, který se mu položil pod nohy a srazil puk do autu.
     
    47:28
    Spartak se po dalším náporu Dinama osvobodil jen za cenu zakázaného uvolnění. Prudké vyhození na levé křídlo nedojel nikdo v červeném dresu.
     
    47:12
    Arťom Voronin si v útočném pásmu sjel na přihrávku k mantinelu, zadovkou našel Lukáše Radila, jenže jeho pokus zastavil připravený brankář.
     
    46:19
    Nikita Bespalov si připsal další sebejistý zákrok. Domácí brankář tentokrát schoval do lapačky bekhendové nahození z pravého kruhu.
     
    46:10
    Miks Indrašis se před brankou Spartaku natáhl po zadovce zpoza branky. Hostující střelec pohotově střílel, nicméně Bespalov se v brankovišti stačil roztáhnout.
     
    45:32
    Alexandr Chochlačov projel s pukem do útočného pásma, kde se rychlou kličkou mezi kruhy zbavil obránce, nicméně z těžké pozice už nevystřelil.
     
    45:10
    Hra je nyní pořádně rozháraná. Ani jeden z celků se na delší dobu nemůže usadit před brankou svého soupeře. Bojuje se na červené čáře.
     
    44:35
    Uvis Balinskis se za vlastní brankou zmocnil odraženého kotouče, vyvezl puk do středního pásma, jenže přes modrou čáru už neprošel.
     
    44:15
    Alexandr Osipov uspěl v souboji v rohu obranného pásma. Spartaku se poté ovšem vůbec nepovedla rozehrávka. Vyhozený puk prosvištěl na zakázané uvolnění.
     
    43:35
    Jevgenij Kulik si sjel na odražený kotouč a z levého kruhu pohotově vypálil na branku Dinama. Jeho pokus však prolétl těsně vedle levé tyčky.
     
    43:10
    Jevgenij Kulik poslal prudkou přihrávku do útočného pásma. K puku se dostal Vjačeslav Leščenko, jenže ten už neměl, komu přihrát.
     
    42:36
    Dinamo se už radovalo ze snížení, ale rozhodčí se jel poradit s kolegou u videa a Jevpalovsovu branku nakonec neuznal!
     
    42:31
    Igor Mirnov se po rychlé otočce odhodlal ke střele. Jeho nahození těsně nad ledem schoval střídající brankář Armalis do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    42:10
    Arťom Voronin z obranného pásma nahodil puk do střední třetiny, kde ale nebyl nikdo v červeném dresu a kotouč proletěl na zakázané uvolnění.
     
    41:20
    V hale nyní panuje parádní atmosféra. Domácí fanoušci cítí, že jejich oblíbenci si dnes mohou upevnit pozici zaručující účast v play-off a tlačí Spartak do útoku.
     
    40:31
    Střídání v týmu Dinamo Riga: ze hřiště odchází Janis Kalninš, přichází Mantas Armalis.
    40:30 Kirill KOLCOV - 5:2
     
    40:30
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí celek pokračuje v produktivní hře i ve třetí části! Lukáš Radil nahodil puk od modré čáry. Jeho pokus tečoval KIRILL KOLCOV a Spartak se dostává do tříbrankového náskoku! Asistence: Lukáš Radil, Alexandr Chochlačov.
     
    40:10
    Domácí hokejisté uspěli na úvodním vhazování třetí části hry. Spartak zavezl puk za vlastní branku a počkal s rozehrávkou.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 22 – 23
     
    Druhá třetina končí! Po prostřední periodě mohou být spokojenější hokejisté Spartaku. Ti se zásluhou Voronina ujali vedení, ale čtyři minuty před přestávkou vyrovnal Gegeris! Přesto se Spartak stačil dostat do vedení. Třetí branku totiž přidal Mirnov! A aby toho nebylo málo, čtyřicet sekund před druhou sirénou zvýšil vedení Spartaku na 4:2 Alexandr Chochlačov!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:19 Alexandr CHOCHLAČOV - 4:2
     
    39:19
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak v závěru třetiny přidává ještě čtvrtou branku! Domácí celek využívá přesilovou hru! Kirill Kolcov nahodil puk od modré čáry. ALEXANDR CHOCHLAČOV jeho pobídku vystihl a doklepl puk do branky! Asistence: Kirill Kolcov, Lukáš Radil.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuty druhé třetiny!
     
    38:31
    Ryan Stoa posílá Spartak do oslabení. Domácí útočník dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
    38:20 Igor MIRNOV - 3:2
     
    38:20
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak se i potřetí v utkání dostává do vedení! Tohle byla parádní hokejová akce! Arťom Voronin jel sám na branku, mohl střílet, ale přesnou přihrávkou našel iGORA MIRNOVA, který trefil odkrytou branku! Asistence: Arťom Voronin, Alexandr Osipov.
     
    37:39
    Frenks Razgals se dostal k odraženému puku a hnal se do útočného pásma. Pozorný obránce Kirill Kolcov jej tělem zastavil.
     
    37:10
    Roberts Lipsbergs poslal z rohu útočného pásma přihrávku na brankoviště, ale nikdo z hráčů v bílých dresech se ke kotouči nedostal.
     
    36:39
    Spartak je po obdržení vyrovnávací branky poněkud rozhozený. Domácí hokejisté si nyní nedokážou přihrát ani na krátkou vzdálenost.
    36:11 Emils GEGERIS - 2:2
     
    36:11
    Riga právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Dinamo z ničeho nic dotahuje krok! Bespalov si sice poradil se střelou od pravého mantinelu, ale puk vykopl jen před sebe a EMILS GEGERIS dopravil kotouč do sítě! Asistence: Oskars Batna, Gints Meija.
     
    35:16
    Maxim Truňov táhl přečíslení domácího celku, jenže nadějnou akci zazdil nepřesnou přihrávku mezi kruhy. Obránce Zille jeho pobídku zastavil.
     
    34:39
    Až nyní se po dlouhé době přerušuje hra! Hráči Dinama se nyní dokázali osvobodit jen za cenu vyhození přes všechny čáry. Vhazuje se před Kalninšem.
     
    34:12
    Lukáš Radil si před brankou vyměnil puk se spoluhráčem a okamžitě vystřelil. Před Kalninšem jeho dělovku zablokoval dobře postavený Karl Stollery.
     
    33:45
    Dmitrij Kalinin dojel nahození za branku Spartaku, efektní zadovkou se zbavil dotírajícího soupeře a najel si na prudkou přihrávku. Spartak může zaútočit.
     
    33:09
    Ryan Stoa svedl v útočném pásmu souboj u mantinelu. Nakonec bekhendem přihrál mezi kruhy, ale Kalninš puk stačil vypíchnout hokejkou.
     
    32:36
    Do rozehrávky Spartaku se zapojil také brankář Bespalov. Domácí gólman puk nahodil do středního pásma, kde jej získali zadáci Dinama.
     
    32:10
    Emils Gegeris si v útočném pásmu řekl o přihrávku do volného prostoru a pohotově zakončil. Jeho střela příklepem prolétla nad břevnem domácí branky.
     
    31:39
    Hra je nyní plná nepřesných přihrávek. Jednu z nich poslal do útočného pásma Ryan Stoa, jehož pobídku zastavil jen pozorný obránce Stollery.
     
    31:06
    Dinamu se nyní vůbec nepovedla rozehrávka. Dlouhá přihrávka na pravé křídlo byla příliš prudká a kotouč prolétl na zakázané uvolnění.
     
    30:35
    Jevgenij Kulik rozjel akci Spartaku zpoza jeho branky. Domácí hokejista poslal prudkou přihrávku na pravé křídlo, jenže Stoa kotouč nedohnal.
     
    30:06
    Janis Kalninš musel také vytáhnout jistý zákrok. Alexandr Kuzněcov střílel mezi betony hostujícího brankáře, který si tam včas dal hokejku.
     
    29:29
    Rihards Bukarts projel s pukem do útočného pásma, poslal přihrávku na pravé křídlo, jenže nikdo v bílém dresu se nedostal ke střele.
     
    29:04
    Bespalov si znovu povyjel proti Salmelovi. Finský obránce ve službách Dinama si najel na prudkou přihrávku, ale jeho ránu na zadní tyč Bespalov vyrazil.
     
    28:26
    Maxim Truňov se v útočném pásmu natahoval po odraženém kotouči, jenže jeden z obránců měl k puku o kus blíže. Dinamo může uklidnit hru.
     
    28:06
    Domácí celek se nyní dostal pod obrovský tlak. Ville Lajunen se s pukem dostal k mantinelu a před dotírajícím soupeřem jej poslal na zakázané uvolnění.
     
    27:39
    Domácí v plném počtu.
     
    27:06
    Až nyní se domácím obráncům podařilo vyhodit puk ven z obranného pásma. Arťom Podšendjalov se dostal k odraženému puku a obloučkem jej poslal do bezpečí.
     
    26:40
    Anssi Salmela neudržel puk na levé straně útočného pásma, jenže domácím se přesto nepodařilo vyhodit. Nerijus Ališauskas může rozjet další akci.
     
    26:10
    Bespalov si povyjel proti Salmelově střele od modré čáry. Domácí brankář měl čistý výhled a betonem vykopl puk mimo tři tyče.
     
    25:39
    Dinamo může rychle odpovědět. Dmitrij Kalinin dostává dvě minuty za hákování.
    25:27 Arťom VORONIN - 2:1
     
    25:27
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak se znovu dostává do vedení! Domácí hokejisté šli ve třech proti dvojici zadáků Dinama! Maxim Truňov vystřelil, ale Kalninš jeho pokus neudržel a dorážející ARŤOM VORONIN poslal puk do branky! Asistence: Maxim Truňov.
     
    25:12
    Lukáš Radil si ve středním pásmu převzal prudkou přihrávku, otočil se, nicméně nikdo v červeném dresu jeho pobídku nezastavil.
     
    24:26
    Vjačeslav Leščenko napadal rozehrávku Dinama na modré čáře. Nerijus Ališauskas chtěl střílet zápěstím, jenže domácí hráč jeho ránu zablokoval.
     
    24:12
    Obrovská šance Dinama! Redlihs se rychlou kličkou zbavil dotírajícího obránce a dělovkou na zadní tyč prověřil Bespalova! Domácí brankář jeho ránu vykopl betonem!
     
    23:29
    Alexandr Chochlačov si po pravém křídle nabruslil na prudkou přihrávku a z ostrého úhlu ohrozil soupeřovu branku. Kalninš jeho pokus vytěsnil ramenem.
     
    23:04
    Dmitrij Kalinin si nabruslil na prudkou přihrávku mezi kruhy, ale nepotykal si se zpracováním a jeho rána zápěstím prolétla kolem branky.
     
    22:25
    Ville Lajunen v útočném pásmu napadal rozehrávku soupeře, nicméně nikdo v červeném dresu mu nepřišel pomoci.
     
    22:06
    Nikita Bespalov musel poprvé ve druhé části hry zasahovat. Nerijus Ališauskas střílel z ostrého úhlu, ale domácí brankář puk vyrazil betonem.
     
    21:27
    Domácí v plném počtu.
     
    21:19
    Mikelis Redlihs si sjel na přesnou přihrávku do volného prostoru v útočném pásmu. Místo střely zvolil přihrávku, kterou našel jen obránce Spartaku.
     
    21:01
    Hosté v plném počtu.
     
    20:25
    Anssi Salmela se s pukem prosmýkl do útočného pásma, jenže obránce kotouč vypíchl za modrou čáru a Lauris Darzinš projel do ofsajdu.
     
    20:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování prostřední periody. Spartak se vydal do útoku, jenže Dinamo rychle vyhodilo puk za modrou čáru.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 11 – 10
     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali zajímavou podívanou. Dlouho jsme čekali na první šanci. Poté se několikrát předvedli oba brankáři. Prvního gólu jsme se dočkali v 18. minutě, kdy se v přesilovce trefil Ville Lajunen! Vedení však Spartaku dlouho nevydrželo. Za necelou minutu totiž dokázal vyrovnat Emils Gegeris! Do kabin se proto odchází za stavu 1:1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:27
    Počet hráčů na ledě se ještě před přestávkou vyrovnáná! Za nedovolené bránění si odchází sednout také Dmitrij Kalinin.
     
    19:01
    Spartak si zahraje další přesilovku! Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Stollery.
     
    18:35
    Domácí celek se nyní snaží uklidnit hru. Alexandr Chochlačov mohl rozjet akci středem hřiště, ale raději si pomohl kombinací se spoluhráčem.
    18:11 Emils GEGERIS - 1:1
     
    18:11
    Riga právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Dinamo bleskově odpovídá! Igor Mirnov v obranném pásmu pokazil rozehrávku, kotouč si vzal EMILS GEGERIS a pohotovou střelou vyrovnal! Bez asistence.
    17:14 Ville LAJUNEN - 1:0
     
    17:14
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí celek svou druhou přesilovou hru využívá a dostává se do vedení! VILLE LAJUNEN dostal přihrávku na modrou čáru a jeho pohotové nahození se zastavilo až v brance! Asistence: Lukáš Radil, Alexandr Chochlačov.
     
    16:11
    Bude se znovu vylučovat! Dvě minuty za hákování dostává Roberts Lipsbergs.
     
    16:02
    Hosté v plném počtu.
     
    15:45
    Kirill Kolcov si v útočném pásmu řekl o přihrávku k mantinelu, ale ihned se k němu dostali dva obránci, kteří mu nedovolili zakončit.
     
    15:06
    Kristaps Zile zastavil prudkou přihrávku před branku hostujícího celku. V opačném případě by Lukáš Radil mohl zakončovat do odkryté klece.
     
    14:29
    Ani Spartaku se zatím v jeho první přesilovce nedaří. Nahození do útočného pásma dojeli jen zadáci Dinama, který puk pohotově vyhodili do bezpečí.
     
    14:02
    Bude se znovu vylučovat! Přesilovku si nyní zahraje Spartak. Oskars Batna dostává dvě minuty za držení.
     
    13:26
    Arťom Voronin se v útočném pásmu krásnou kličkou zbavil obránce, jenže jeho ránu zápěstím vyrazil brankář Janis Kalninš těsně vedle branky!
     
    13:12
    Domácí v plném počtu.
     
    12:20
    Nyní se domácím obráncům podařilo vyhodit puk přes všechny čáry. Unavená čtveřice hokejistů Spartaku Moskvu bleskově míří na střídačku.
     
    12:00
    Brandon McMillan se už nemohl dívat na statickou kombinaci v útočném pásmu a vzal odpovědnost na sebe. Jeho ránu zápěstím schoval Bespalov do lapačky.
     
    11:12
    Kirill Kolcov si jako první usedne na trestnou lavici. Domácí hráč dostává dvě minuty za podražení.
     
    11:03
    Alexandr Kuzněcov v obranném pásmu poslal jednoho z útočníku Rigy na mantinel. Za svůj přesně načasovaný hit sklidil bouřlivý potlesk.
     
    10:29
    Kirill Kolcov nahodil puk na branku Dinama, jenže do útočného pásma nepřispěchal nikdo v červeném dresu. Nerijus Ališauskas tak může uklidnit hru.
     
    10:09
    Frenks Razgals sice vyhrál šermovanou na modré čáře, jenže puk mu uskočil od hokejky a obránce Spartaku jej poslal za modrou čáru.
     
    09:28
    Vjačeslav Leščenko obdržel prudkou přihrávku do jízdy, protečoval puk do útočného pásma, ale nikdo ze spoluhráčů se mu neuvolnil do střelecké pozice.
     
    09:06
    Dmitrij Černych spěchal za nahozením do útočného pásma. Domácí útočník se přes dobře postaveného zadáka Dinama nedostal k odraženému puku.
     
    08:40
    Zatím se hraje hodně bojovně. Maxim Truňov svedl souboj u pravého mantinelu a přes dotírání dvou hráčů Dinama získal puk pro Spartak.
     
    08:15
    Alexandr Chochlačov rozjel další akci domácího celku z obranného pásma. Za jehou pobídkou spěchal Vjačeslav Leščenko, jenže obránce nepřetlačil.
     
    07:35
    Nerijus Ališauskas dostal přihrávku na modrou čáru a nahodil puk na branku! Domácí brankář měl dobře zakrytý výhled a nakonec zasáhl jen se štěstím!
     
    07:06
    Ilja Talalujev také napadal poněkud statickou rozehrávku soupeře. Domácí hokejista dostal pod tlak Stolleryho, který však odrazem o mantinel rozehrál.
     
    06:34
    Dmitrij Kalinin se jako první dostal k nahození do útočného pásma Dinama. Domácí obránce zavezl puk za branku a dokázal uklidnit hru.
     
    06:10
    Oskars Batna táhl akci hostujícího celku středem ledové plochy. Hostující obránce nahodil puk na domácí klec, ale Nikita Bespalov dával pozor.
     
    05:32
    Vjačeslav Leščenko se u pravého mantinelu natahoval po odraženém kotouči, jenže puk mu nakonec přeskočil přes hokejku. Hra je plná nepřesností.
     
    05:06
    Maxim Truňov si pořádně prodloužil pobyt na ledě. Tentokrát napadal rozehrávku soupeře, ale po chvíli se rozhodl odjet na střídačku.
     
    04:26
    Kirill Kolcov z rohu obranného pásma vyhodil puk obloučkem do střední třetiny. Kotouč si převzal Alexandr Kuzněcov, jenže proti přesile obránců neuspěl.
     
    04:10
    Maxim Truňov znovu dotíral na rozehrávku soupeře, nicméně Karl Stollery před ním zavezl puk za branku lotyšského celku a počkal na střídání.
     
    03:29
    Uvis Balinskis si nabruslil na modrou čáru, kam přiletěla prudká přihrávka z levého křídla. Hostující hráč puk v těžké pozici pouze protečoval.
     
    03:10
    Alexandr Osipov dostal přesnou přihrávku na modrou čáru. Domácí obránce si kotouč připravil ke střele, jenže trefil jen brankáře Dinama.
     
    02:30
    Domácí Spartak je v úvodních minutách dnešního střetnutí mnohem aktivnějším celkem. Spartak se usadil před brankou soupeře, ale nikdo v červeném nezakončil.
     
    02:06
    Lauris Darzinš si před brankou Spartaku klepl o přihrávku zpoza branky. Hostující hokejista chtěl pohotově zakončit, jenže trefil prvního obránce.
     
    01:20
    Maxim Truňov dotíral na statickou rozehrávku Dinama za jeho brankou. Domácí útočník napadal Salmelu, jenže finský zadák stačil přesně rozehrát.
     
    01:10
    Alexandr Děrgačov dostal přihrávku do rohu útočného pásma, poslal přihrávku na modrou čáru, jenže slabé nahození schoval Kalninš do lapačky.
     
    00:28
    Dmitrij Kalinin dostal přihrávku mezi kruhy, měl kolem sebe moře volného prostoru, jenže z velmi nadějné pozice poslal puk nad břevno!
     
    00:10
    Domácí hokejisté uspěli na úvodním vhazování. Spartak však rychle přišel o kotouč, jenže Dinamo poslalo puk na zakázané uvolnění.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní lotyšská a ruská hymna.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí Spartak bude hrát v červeném, zatímco Riga přijela v bílých dresech.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Spartak Moskva: Bespalov (Truškov) – Kolcov, Kalinin, V. Lajunen, Kulik, Provolněv, A. Osipov, Judin – Radil, Chochlačov, Stoa – Leščenko, Truňov, Děrgačov – A. Voronin, Mirnov, Černych – A. Kuzněcov, Cyplakov, Podšendjalov – Talalujev.

    Dinamo Riga: Kalninš (Armalis) – Zile, Salmela, Balinskis, Galvinš, Stollery, Pujacs, Ališauskas, Batna – Bičevskis, M. Redlihs, Lipsbergs – Indrašis, Darzinš, Jevpalovs – Rihards Bukarts, Razgals, McMillan – Gegeris, E. Kulda, Meija.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Ščenjov – Nikolajev, Savenkov.
     
    Československá stopa v utkání

    V dresu Spartaku Moskva dnes budeme sledovat Lukáše Radila.
     
    Vzájemné zápasy

    Dnešní soupeři se v letošní sezóně střetli na konci měsíce srpna. Dinamo domácí duel nezvládlo a prohrálo 1:3.
     
    Spartak Moskva

    Celek z hlavního města je na tom o něco lépe. Spartak v třiapadesáti duelech vybojoval sedmdesát devět bodů a zatím drží osmou pozici Západní konference. Spartak tak v letošní sezóně bude bojovat o účast v play-off. Doma navíc získal čtyřicet devět bodů a ve své hale se pyšní skvělou defenzívou. Naposledy hostil Čerepovec, kterému podlehl až v prodloužení.
     
    Dinamo Riga

    Dinamo Riga letos prožívá opravdu hrůzostrašnou sezónu. Jediný lotyšský celek v KHL totiž nasbíral jen čtyřicet čtyři bodů a krčí se na samotném dně celé soutěže. V Západní konferenci dokonce na předposlední Slovan Bratislava ztrácí jedenáct bodů. V pondělí navíc Riga hostila Jugru Chanty-Mansijsk, ale i dobře rozehrané utkání ztratila a padla v prodloužení.
     
    Dobré odpoledne všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Spartakem Moskva a Dinamem Riga. Duel startuje v 17:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 18. V. Lajunen (Radil, Chochlačov), 26. A. Voronin (Truňov), 39. Mirnov (A. Voronin, A. Osipov), 40. Chochlačov (Kolcov, Radil), 41. Kolcov (Radil, Chochlačov) – 19. Gegeris, 37. Gegeris (Batna, Meija)


    Spartak Moskva: Bespalov (Truškov) – Kolcov, Kalinin, V. Lajunen, Kulik, Provolněv, A. Osipov, Judin – Radil, Chochlačov, Stoa – Leščenko, Truňov, Děrgačov – A. Voronin, Mirnov, Černych – A. Kuzněcov, Cyplakov, Podšendjalov – Talalujev.
    Dinamo Riga: Kalninš (41. Armalis) – Zile, Salmela, Balinskis, Galvinš, Stollery, Pujacs, Ališauskas, Batna – Bičevskis, M. Redlihs, Lipsbergs – Indrašis, Darzinš, Jevpalovs – Rihards Bukarts, Razgals, McMillan – Gegeris, E. Kulda, Meija.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Ščenjov – Nikolajev, Savenkov
    thejrc.org