Žižkov – Táborsko 3:1 (kon.) | Skalica – Frýdek-Místek 2:0 (kon.) | Győr – MFK Zvolen 2:1 (kon.)
Dunajská Streda – Željezničar Sarajevo 3:2 (kon.) | Soligorsk – Teplice 2:1 (kon.) | Vyšehrad – Vlašim 2:5 (kon.)
Č. Budějovice – BW Linz 0:0 (kon.) | Gabala – Bohemians 1905 1:3 (kon.) | Guangzhou FC – Slavia 1:5 (kon.)
Sparta – Aalborg 2:1 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
2:1 (0:0)
Aalborg BK
Středa 31.01.2018, 16:00 • Dama de Noche Football Centre, Marbella (ESP) • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
    88. Ondřej ZAHUSEL - 2:1
     
    88
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nicolae Stanciu poslal dopředu z vlastní poloviny hřiště dlouhý nákop, který na hranici šestnáctky vybíhající brankář Michael Lansing podběhl, a ONDŘEJ ZAHUSEL ho skvěle přehlavičkoval! Sparta v závěru utkání otočila skóre a vede 2:1!
     
    86
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Tal Ben Chaima, přichází Youssouf Dao.
     
    83
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází David Hovorka, přichází Zinedin Mustedanagić.
     
    73
    Ze hřiště odcházejí Pavol Šafranko, Kasper Pedersen a Rasmus Thellufsen. Přichází Jannik Pohl, Magnus Christensen a Wessam Abou Ali.
     
    67
    Na hřiště přichází Rio Mavuba, Jiří Kulhánek, Boddan Vatajelu, Srđan Plavšić a David Lafata. Odešli Eldar Čivič, Martin Frýdek, Václav Kadlec, Josef Šural a Michal Sáček.
     
    62
    Další gól mohl Aalborg přidat z volného přímého kopu, jenže Vojtěch Vorel dokázal míč mířící do horního rohu brány dalším fantastickým zákrokem vyrazit!
     
    61
    Odchází Kristoffer Pallesen a Patrick Kristensen. Přichází Felix Örn Fridriksson a Jakob Blåbjerg.
    58. Josef ŠURAL - 1:1
     
    58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ondřej Zahusel krásně odcentroval z pravého křídla a uprostřed šestnáctky se do jeho centru krásně položil JOSEF ŠURAL, který z voleje vpádu zamířil po zemi k pravé tyči a vyrovnal stav utkání na 1:1! Utkání má obrovská spád.
    54. Dvojice hráčů Aalborgu za cenu zdraví zabránila gólu!
     
    54
    Michael Lansing vyběhl z brány proti malé domů a udělal kličku jednomu z napadajících Sparťanů, jenže míč si dal příliš od nohy a pražský tým přízemní střelou mířil do prázdné brány, jeden ze spoluhráčů ho ale dokázal zastoupit, když na brankové čáře ve skluzu míč napálil do jednoho z kolegů a míč se odrazil z čáry zpět do hřiště!
    50. Filip LESNIAK - 0:1
     
    50
    Aalborg právě vstřelil branku!
    FILIP LESNIAK se dostal na hranici šestnáctky k odraženému míči a z voleje ho parádní přízemní střelou napálil ke vzdálenější pravé tyči! Vojtěch Vorel si sice na míč sáhl, vytěsnit mimo bránu ho ale nedokázal. Aalborg vede po přestávce 1:0.
    49. Vojtěch Vorel a jeho fantastický reflexivní zákrok!
     
    49
    Vojtěch Vorel se krátce po přestávce uvedl úžasným zákrokem! Aalborg předvedl na pravém křídle krásnou kombinaci a po zpětném přízemním centru se jeden z jeho hráčů uprostřed šestnáctky odhodlal k nádhernému voleji, který ze značky pokutového území mířil nad zemí přesně k levé tyči, jenže brankář Sparty po míči skočil jako liška a vyrazil ho.
     
    46
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází David Bičík, přichází Vojtěch Vorel.
    18. Na opačné straně se nenechal zahanbit Michael Lansing!
     
    18
    Fotbalisté Sparty krásně přenesli hru z pravého křídla dlouhým diagonálním pasem doleva a po následném centru na přední tyči parádní hlavičkou mířil do levého horního rohu brány zřejmě Josef Šural, jenže Michael Lansing vytáhl spektakulární zákrok, když ve výskoku pravou rukou míč reflexivně vyrazil nad bránu!
    12. David Bičík v úvodu vytáhl fantastický reflexivní zákrok!
     
    12
    Rasmus Thellufsen na levé straně hřiště krásně zalepil diagonální pas ze středu hřiště a zpoza šestnáctky napřáhl k technické střele pravačkou, která se stáčela pod břevno, David Bičík ale předvedl skvělý zákrok a ve výskoku míč pravkou rukou vyškrábl nad bránu!
     
    9
    Fotbalisté Aalborgu na pravém křídle kombinovali v blízkosti rohového praporku na minimálním prostoru a po přízemním centru už se chystal na přední tyči zakončovat Pavol Šafranko, jenže jeden z obránců Sparty dokázal těsně před ním odvrátit míč ve skluzu na roh!

    Tomáš Reiner

    Branky: 58. Šural, 88. Zahusel – 50. Lesniak


    AC Sparta Praha: Bičík (C) (46. Vorel) – Zahustel, Hovorka (83. Mustedanagić), M. Kadlec, Ćivić (67 Mavuba), V. Kadlec (67. Vatajelu), M. Frýdek (67. Kulhánek), Stanciu, Sáček (67. Plavšić), Ben Chaim (86. Dao), Šural (67. Lafata).
    Náhradníci: Vorel – Mavuba, Kulhánek, Vatajelu, Plavšić, Mustedanagić, Dao, Drchal, Lafata.

    Aalborg BK: Lansing – Kristensen (61. Blåbjer), Blaabjerg, Pallesen (61. Fridriksson), Würtz (C), Šafranko (73. Pohl), Thellufsen (73. Abou Alli), Risgaard, Lesniak, Börsting, Pedersen (73. Christensen).
    Náhradníci: Blåbjer, Fridriksson, Pohl, Abou Alli, Christensen.
    bahis siteleri