Michalovce – Osmos Bratislava 12:0 (kon.) | Pov. Bystrica – Spišská N. Ves 3:1 (kon.) | Dubnica – Nové Zámky B 24:2 (kon.)
Skalica – Trnava 7:2 (kon.) | Prešov – Topoľčany 2:1 (po pr.)
konec
HK Skalica
7:2 (3:0, 2:0, 2:2)
HK Gladiators Trnava
sk Pátek 09.02.2018, 18:00 • Hant Arena, Skalica • 1. liga (SR) • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas, ktorý teda mal jednoznačného favorita aj končí jeho výhrou. Tri body teda získavá domáca Skalica, ktorá zničila Trnavu siedmymi gólmi. Postupne ich dávali Jarolín, Janáč a Vaškovič, ktorí sa presadili dvakrát. Jeden gól pridal Mikéska.

    Ja ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (20:05:25)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:00
    Minúta dokonca tohto stretnutia.
     
    55:41
    Skalica dala gól!
    Ďalší gól v sieti Brucháča, ktorý robí, čo môže, lenže sila Skalického tímu je naozaj pôsobivá. Perfektná prihrávka Juráka našla Patrika JANÁČA, ktorý trafil do hornej časti siete a dáva tak na priebežných 7:2.
     
    55:29
    Ukážková akcia Skalice na ktorej konci bol Vaškovič. Ten dostal ideálnu prihrávku od Hujsu, ale jeho delovku z prvej perfektne lapil Brucháč.
     
    54:43
    Skaličania sa snažili dostať do útočného pásma nahodením, ale napokon je ztoho len pískané zakázané uvoľnenie. Hra sa tak presúva pred domáceho gólmana Petríka.
     
    54:33
    Dokonca stretnutia ostáva posledných päť minút. Dočkáme sa teda nejakých gólov aj v samom závere?
     
    53:37
    Hostia sú však predsa len v poslednej tretine aktívnejší, čo aj potvrdil Baránek, ale jeho pokus spoza obrancu napokon pokryl gólman Petrík.
     
    52:43
    Ďalšia šanca domácich, ale strelu obrancu Škapíka dokázal Brucháč vyraziť ďaleko od vlastnej bránky.
     
    51:08
    Okamžite chceli odpovedať aj hráči Skalice, ale tentoraz nevyšlo zakončenie Jarolínovi, ktorý mieril nepresne.
     
    49:19
    Trnava dala gól!
    Žeby sme videli v poslednej tretine gólové predstavenie? Zdá sa, že áno, pretože desať minút pred koncom sa dostal k puku pred bránkou osamotený Daniel Baránek, ktorý tak dáva druhý gól svojho tímu. Asistencie: Grell, Dávid Baránek.
     
    46:53
    Skalica dala gól!
    Šiesty gól Skalice! Z ničoho sa dostal do samostatného nájazdu Ľubomír Vaškovič, ktorý si potiahol puk na bekhend a následne nezaváhal. Asistencie: Hujsa, Dufek.
     
    46:40
    Ihneď po vyhranom vhadzovaní skúšal Brucháčovu pozornosť aj Janík, ale gólman hostí si s nahodením od modrej čiary poradil.
     
    46:00
    Krásna individuálna akcia Kristiána Kučeru. Ten sa dostal cez dvojicu protihráčov, ale svoje krásne sólo gólom nezakončil.
     
    44:18
    Hostia to v tomto prípade skúšali cez Grella, ale tomu sa nepodarilo pred bránkou nájsť číhajúceho Lukačoviča.
     
    43:14
    Trnava dala gól!
    Tak predsa len sa podarilo skórovať aj hosťujúcej Trnave. Po chybe v obrane sa totiž dostal do úniku Filip Mrava, ktorý namieril presne a znižuje. Asistencia: Žilinský.
     
    42:20
    Z dorážky sa skúšal presadiť aj Kukliš, ale jeho strela z ľavej strany presná nebola.
     
    41:25
    Po vyhranom vhadzovaní sa dostal k strele Jarolín, ale tomu v poslednom možnom momente zabránil poriadne zakončiť jeden z defenzívnych hráčov hostí.
     
    41:08
    Začala sa nám teda tretia a samozrejme posledná tretina dnešného stretnutia. V jednoznačnom vedení je domáca Skalica, ktorá pravdepodobne bude svoj náskok už len zveľadovať.

    Rastislav Štrauch

    Branky a nahrávky: 5. Jarolín (Janáč, Jurák), 15. Vaškovič (Hujsa, Mikéska), 18. Mikéska (Schmidt), 26. Janáč (Jurák, Pavešic), 35. Jarolín (Mikéska, Janáč), 47. Vaškovič (Hujsa, Dufek), 56. Janáč (Jurák, Janík) – 44. Mrava (Žilinský), 50. Baránek (Grell, Baránek)


    HK Skalica: Petrík – Horváth, Škapík, Mikeska, Sloboda, Pavešic, Janík, Straka, Kukliš – Hujsa, Dufek, Vaškovič – Janáč, Jarolín, Jurák – Kniazev, Kučera, Hluch – Schmidt.
    HK Gladiators Trnava: Brucháč – Brzák, Žilinský, Kuna, Benik, Hutár, Scheuer – Šúry, Čunderlík, Mrava – Lukačovič, Baránek Daniel, Baránek Dávid – Grell, Greschner, Belskiy.

    Rozhodčí: M. Krist – J. Valo, R. Frimmel
    thejrc.org