Michalovce – Osmos Bratislava 12:0 (kon.) | Pov. Bystrica – Spišská N. Ves 3:1 (kon.) | Dubnica – Nové Zámky B 24:2 (kon.)
Skalica – Trnava 7:2 (kon.) | Prešov – Topoľčany 2:1 (po pr.)
konec
HK Skalica
7:2 (3:0, 2:0, 2:2)
HK Gladiators Trnava
sk Pátek 09.02.2018, 18:00 • Hant Arena, Skalica • 1. liga (SR) • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:41
    Skalica dala gól!
    Ďalší gól v sieti Brucháča, ktorý robí, čo môže, lenže sila Skalického tímu je naozaj pôsobivá. Perfektná prihrávka Juráka našla Patrika JANÁČA, ktorý trafil do hornej časti siete a dáva tak na priebežných 7:2.
     
    49:19
    Trnava dala gól!
    Žeby sme videli v poslednej tretine gólové predstavenie? Zdá sa, že áno, pretože desať minút pred koncom sa dostal k puku pred bránkou osamotený Daniel Baránek, ktorý tak dáva druhý gól svojho tímu. Asistencie: Grell, Dávid Baránek.
     
    46:53
    Skalica dala gól!
    Šiesty gól Skalice! Z ničoho sa dostal do samostatného nájazdu Ľubomír Vaškovič, ktorý si potiahol puk na bekhend a následne nezaváhal. Asistencie: Hujsa, Dufek.
     
    43:14
    Trnava dala gól!
    Tak predsa len sa podarilo skórovať aj hosťujúcej Trnave. Po chybe v obrane sa totiž dostal do úniku Filip Mrava, ktorý namieril presne a znižuje. Asistencia: Žilinský.
     
    34:07
    Skalica dala gól!
    V oslabení však utiekol hosťujúcej obrane René JAROLÍN, ktorý nezaváhal a presnou strelou k tyčke zvyšuje vedenie svojho tímu už na päť gólov. Asistencie: Mikéska, Janáč.
     
    25:49
    Skalica dala gól!
    Napriek slušným možnostiam súpera sa však opäť gólovo presadil tím Skalice. Po peknej kombinácií strelil už štvrtý gól Patrik Janáč. Asistencie: Jurák, Pavešic.
     
    17:50
    Skalica dala gól!
    Tesne pred koncom prvej tretiny je vedenie Skalice už trojgólové. Tretí presný zásah totiž pridáva Róbert MIKÉSKA. Asistencia: Scmidt.
     
    15:00
    Skalica dala gól!
    Gól strelil VAŠKOVIČ. Asistencie Hujsa, Mikéska.
     
    04:16
    Skalica dala gól!
    Po piatich minútach je už však vo vedení domáci tím. Autorom gólu je René JAROLÍN. Asistencie: Janáč, Jurák.

    Rastislav Štrauch

    Branky a nahrávky: 5. Jarolín (Janáč, Jurák), 15. Vaškovič (Hujsa, Mikéska), 18. Mikéska (Schmidt), 26. Janáč (Jurák, Pavešic), 35. Jarolín (Mikéska, Janáč), 47. Vaškovič (Hujsa, Dufek), 56. Janáč (Jurák, Janík) – 44. Mrava (Žilinský), 50. Baránek (Grell, Baránek)


    HK Skalica: Petrík – Horváth, Škapík, Mikeska, Sloboda, Pavešic, Janík, Straka, Kukliš – Hujsa, Dufek, Vaškovič – Janáč, Jarolín, Jurák – Kniazev, Kučera, Hluch – Schmidt.
    HK Gladiators Trnava: Brucháč – Brzák, Žilinský, Kuna, Benik, Hutár, Scheuer – Šúry, Čunderlík, Mrava – Lukačovič, Baránek Daniel, Baránek Dávid – Grell, Greschner, Belskiy.

    Rozhodčí: M. Krist – J. Valo, R. Frimmel
    bahis siteleri