Columbus – Washington 5:1 (kon.) | Montreal – Philadelphia 0:1 (1:2 po s.n.) | Tampa – Toronto 4:3 (1:0 po s.n.)
Colorado – Vancouver 3:1 (kon.) | Los Angeles – Vegas 3:2 (po pr.)
po prodl.
Los Angeles Kings
3:2 (0:1, 0:0, 2:1 - 1:0)
Vegas Golden Knights
Úterý 27.02.2018, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:34
    Velká šance pro Los Angeles rozhodnout zápas. Hostující Miller dostává dvě minuty za hákování a Vegas se bude muset bránit ve třech mužích proti čtyřem.
     
    51:00
    Los Angeles má šanci s výsledkem něco udělat. Ryan Reaves dostává dvě minuty za hákování a posílá tak svůj tým do oslabení.
     
    47:52
    Domácí Drew Doughty a hostující David Perron se pustili do strkanice a nakonec, za kterou budou pykat. První jmenovaný dostává trest za hrubost, Perron za krosček.
     
    37:48
    Ještě jedno vyloučení v této části. Dvě minuty za vysokou hůl si míří odpykat Alex Iafallo a domácí čekají další těžké momenty.
     
    34:30
    A bude to právě Adrian Kempe, kdo nyní usedne na trestnou lavici. Vyfasoval dvě minuty za hákování, jeho tým se tak bude muset bránit ve čtyřech.
     
    23:30
    Český útočník Tomáš Nosek dostává menší trest za vysokou hůl a dává Los Angeles další příležitost na přesilovou hru. Podaří se domácím srovnat?
     
    12:41
    Úvodní početní výhodu si zahraje také Los Angeles. Produktivní Jonathan Marchessault je totiž nucen odpykat dvě minuty za sekání. Šance pro Kings na vyrovnání.
     
    06:18
    Hosté si zahrají svou první přesilovku zápasu. Na trestnou lavici rozhodčí posílají Kylea Clifforda, který se provinil nedovoleným bráněním. Uvidíme další gól?

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 53. J. Carter (Kopitar, D. Brown), 60. Kopitar (Phaneuf, Doughty), 64. D. Brown (Toffoli, Kopitar) – 5. Haula (Neal, Sbisa), 41. R. Smith (Marchessault, W. Karlsson)


    Los Angeles Kings: Quick (J. Campbell) – Forbort, Doughty, Phaneuf, Martinez, Muzzin, Folin – Iafallo, Kopitar, D. Brown – Pearson, J. Carter, Toffoli – Rieder, Kempe, Amadio – Clifford, N. Thompson, T. Mitchell.
    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (Lagacé) – McNabb, Schmidt, Engelland, C. Miller, Sbisa, Merrill – R. Smith, W. Karlsson, Marchessault – Perron, Haula, Neal – Carpenter, Eakin, Tuch – Nosek, O. Lindberg, Reaves.

    Rozhodčí: McCauley, Nicholson – Wheler, Racicot

    Diváci: 18 230
    thejrc.org