Mountfield HK – Zlín 4:5 (0:1 po s.n.) | K. Vary – Salzburg 0:4 (kon.) | HC Plzeň – Č. Budějovice 2:0 (kon.)
Pardubice – Vítkovice 3:1 (kon.) | Jihlava – Kladno 1:5 (kon.) | Kometa Brno – Slavia 3:8 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:5 (0:3, 1:1, 0:1)
Rytíři Kladno
Sobota 10.03.2018, 15:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 28. kolo
Partner:
     
    49:03
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Až na tribunu jsem viděl, jak tohle hosté sehrají. Šmatlák si na pravém kruhu počkal, než mu před branku najede ONDŘEJ BLÁHA, kterému už jen stačilo nastavit hokejku a vstřelit tak pátý gól Kladna. Asistence: Patrik Šmatlák.
     
    28:43
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se těsně před polovinou zápasu prosazují a mažou nulu na kontě svých dnešních branek. Jihlava dává branku po protiútoku, kdy Menšík dal puk do jízdy na Svobodu, který jej z pravé strany posunul před branku na TOMÁŠE CHLUBNU, jenž zblízka šikovně nadzvedl kus černé gumy do horní části branky. Asistence: Pavel Svoboda, Matouš Menšík.
     
    21:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Zdá se, že Rytíři dělají další důležitý krok ke třem bodům a k tomu, aby zabojovali před play-off o lepší postavení v tabulce. Zich vyslal do brejku TOMÁŠE URBANA, který si najel před branku, zamíchal s pukem a poslal ho nad vyrážečku Chaloupka. Asistence: Adam Zich.
     
    15:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jihlavští nyní inkasují jeden direkt za druhým. Bernat dal přihrávku na TOMÁŠE URBANA, který si najel blíže k brance a našel skulinku pod betony Ondřeje Chaloupka. Asistence: Tomáš Bernat, David Routa.
     
    15:03
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jihlavská obrana nyní hodně zaspala a Ondřej Chaloupek to měl hodně těžké. Najíždějící PATRIK ŠMATLÁK si mohl vybrat, zda vystřeli nebo ještě přihraje u levé tyče volnému spoluhráči. Nakonec volil první možnost, která byla dobrá, a puk zapadl za záda domácího gólmana. Asistence: Matyáš Filip, Ondřej Bláha.
     
    12:47
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté ale ihned zavezli kotouč zpět do pásma a otevírají skóre dnešního zápasu. Matěj Čermák dokázal kotouč přihrát na kruhy pro MARTINA BLÁHU, který zamířil přesně na vzdálenější tyčku. Asistence: Matěj Čermák, Ondřej Bláha.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 29. Chlubna (Svoboda, Menšík) – 13. M. Bláha (M. Čermák, O. Bláha), 16. Šmatlák (M. Filip, O. Bláha), 16. Urban (Bernat, Routa), 22. Urban (Zich), 50. O. Bláha (Šmatlák)


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Juřička) – Smolko, Piskač, Trnka, Zvěřina, Sapík, Marek – Pigl, Krajíček, Chlubna – J. Filip, Menšík, Barák – Zadražil, P. Čermák, Kardoš – Svoboda. Trenér: Štěpán Moravec
    Rytíři Kladno: Jiroušek (Gabřiška) – Volráb, Funk, Tržil, Zich, Zíka, Šmatlák – M. Bláha, M. Filip, O. Bláha – Routa, Urban, Bernat – Hašek, M. Čermák, Kulma – Rendla. Trenér: Jiří Kopecký

    Rozhodčí: Skopal – Reich, Nechvátal
    bahis siteleri