Jihlava – Třinec 4:3 (kon.) | Č. Budějovice – Slavia 1:5 (kon.) | Chomutov – Pardubice 1:5 (kon.)
Kometa Brno – Mountfield HK 5:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 4:2 (kon.) | Vítkovice – Kladno 4:3 (po pr.)
HC Plzeň – Sparta 3:0 (kon.) | HC Litvínov – Zlín 6:7 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
1:5 (1:2, 0:1, 0:2)
HC Slavia Praha
Sobota 10.03.2018, 12:30DHL Extraliga juniorů • Nadstavba A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:09
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané střílí pověstného bůra! Kohút si chtěl obejít Lidáka, jenže ten proti jeho průniku vystavil beton. Kotouč ovšem zůstal volně ležet na ledě, kde byl nejrychleji JAN ŠERGL, jenž ho uklidil do brány. Asistence: David Kohút.
     
    49:34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Z které nakonec také branka padla! Obrana dnes svému brankáři opravdu nepomohla. JAN ŠERGL si položil Lidáka a byl rázem sám před brankářem. Jeho následná bekhendová střela se odrazila od tyčky těsně za brankovou čáru. Asistence: David Kohút a Viktor Martínek.
     
    32:04
    Slavia právě vstřelila branku!
    Místo snížení stavu ale přichází branka do domácí sítě! Kohút našel od rohu přesně hůl VIKTORA MARTÍNKA, jenž se střelou z první nemýlil a dal svému týmu opět dvoubrankový náskok. Asistence: David Kohút a Jan Šergl.
     
    11:58
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Už je to jen o jednu branku! Nádherná rána v podání budějovického obránce! Kronus vyhrál buly přesně na PAVLA GRAUERA, jehož rána se otřela o tyč a zapadla za záda bezmocného Šorfa. Asistence: Jonáš Kronus.
     
    05:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia si jde pro postup do play-off mílovými kroky! Matějka poslal rychlý pas na DAVIDA JAŠU, který vypálil z první a puk propadl až do branky. Nutno dodat, že domácí brankář toho moc neviděl. Asistence: David Matějka a David Šteiner.
     
    02:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to je rychlost! Pražané se jako první dostávají do vedení. DAVID KOHÚT táhl celou útočnou akci, rozhodl se pro bekhendové zakončení přes obránce a poslal puk do horních pater branky. Pro Motor dnes může de facto skončit sezóna. Když dnes prohraje, ztratí i tu nejmenší naději na play-off. Asistence: Tadeáš Hejda.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 12. Grauer (Kronus) – 3. Kohút (Hejda), 6. Jaša (Matějka, Šteiner), 33. Martínek (Kohút, Šergl), 50. Šergl (Kohút, Martínek), 60. Šergl (Kohút)


    HC Motor České Budějovice: Lidák (Březina) – Grauer, Rákosník, Dosek, Kubeš, Brabec, Dudáček – Rolínek, Matys, Doktor, Bláha, Prášek, Káník, Šulek, Kaisler, Kronus, Dančišin, Bárta, Kouba
    HC Slavia Praha: Šorf (Kodad) – Hejda, Duda, Šmíd, Vobořil, Stark, Steinocher – Kohút, Matějka, Patočka, Netolický, Šteiner, Šilhan, Šergl, Marek, Jaša, Nedorost, Martínek

    Rozhodčí: Valenta – Šperl, Jílek
    bahis siteleri