New Jersey – Toronto 2:1 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 2:1 (kon.) | Philadelphia – Carolina 4:3 (kon.)
Washington – Nashville 3:4 (kon.) | Columbus – Pittsburgh 4:5 (po pr.) | Florida – Boston 3:2 (kon.)
Detroit – Montreal 3:4 (kon.) | Winnipeg – Calgary 2:1 (kon.) | Edmonton – Vegas 4:3 (kon.)
Vancouver – Arizona 4:3 (po pr.) | Los Angeles – Minnesota 5:4 (po pr.) | San Jose – Colorado 4:2 (kon.)
po prodl.
Los Angeles Kings
5:4 (1:2, 3:0, 0:2 - 1:0)
Minnesota Wild
Pátek 06.04.2018, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:23 Dustin BROWN - 5:4
     
    60:23
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Po Kopitarově přihrávce se prosazuje z ostrého úhlu DUSTIN BROWN. Pro amerického útočníka je to čtvrtá branka v dnešním zápase! Asistence: Anže Kopitar.
    49:24 Nate PROSSER - 4:4
     
    49:24
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Pozor, je srovnáno! Po pasu od Koivua se prosazuje při vlastním oslabení NATE PROSSER. 4:4! Asistence: Mikko Koivu, Mikael Granlund.
    45:42 Eric STAAL - 4:3
     
    45:42
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild snižují! Signalizovanou výhodu proměnil po pěkné křižné přihrávce Dumby ERIC STAAL. 3:4 z pohledu Minnesoty! Asistence: Matt Dumba, Mikko Koivu.
    39:10 Dustin BROWN - 4:2
     
    39:10
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Poslední minuta druhé třetiny, Kings odskakují soupeři do dvoubrankového vedení! Pearson projel do útočného pásma a následně předložil puk DUSTINU BROWNOVI. Jeho následnou střelu si tečoval do vlastní sítě bránící Brodin. Brown má tedy hattrick! Asistence: Tanner Pearson, Alec Martinez.
    32:57 Tobias RIEDER - 3:2
     
    32:57
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings se dnes podruhé dostávají do vedení! Folinovu nabídku od modré tečoval za bezmocného Stalocka zkušeně TOBIAS RIEDER. Německý forvard zapisuje do statistik dvanáctý gól v této sezoně, 3:2! Asistence: Christian Folin, Daniel Brickley.
    27:42 Dustin BROWN - 2:2
     
    27:42
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Dvojnásobná přesilovka je využita! Po rychlé akci a přihrávce Cartera z levé strany se prosazuje z předbrankového prostoru dnes podruhé DUSTIN BROWN. 2:2! Asistence: Jeff Carter, Drew Doughty.
     
    05:02
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Pozor, hosté otáčejí skóre utkání! Koivu vyhrál buly a Granlund ihned přihrál na modrou MATTU DUMBOVI. Jeho následná střela končí v síti. Třiadvacetiletý obránce zapisuje čtrnáctou trefu v letošní sezoně! Asistence: Mikael Granlund, Mikko Koivu.
    03:12 Ryan MURPHY - 1:1
     
    03:12
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Začátek čtvrté minuty utkání, máme srovnáno! Po přihrávce Seelera tečoval další střelu RYANA MURPHYHO od modré čáry za Quickova záda nešťastně bránící Folin. Druhá branka v sezoně pro kanadského beka, 1:1! Asistence: Nick Seeler, Daniel Winnik.
    00:55 Dustin BROWN - 1:0
     
    00:55
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Od začátku utkání uplynulo pouhých 55 vteřin a Kings už jdou do vedení! Po vhazování se puk dostal na modrou čáru k Folinovi. Jeho následnou střelu poté tečoval za Stalocka DUSTIN BROWN. Pro třiatřicetiletého útočníka pětadvacátý gól v sezoně, 1:0! Asistence: Christian Folin, Tanner Pearson.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 1. D. Brown (Folin, Pearson), 28. D. Brown (J. Carter, Doughty), 33. Rieder (Folin, D. Brickley), 40. D. Brown (Pearson, Martinez), 61. D. Brown (Kopitar) – 4. R. Murphy (Seeler, Winnik), 6. Dumba (Mikael Granlund, M. Koivu), 46. E. Staal (Dumba, M. Koivu), 50. Prosser (M. Koivu, Mikael Granlund)


    Los Angeles Kings: Quick (J. Campbell) – Gravel, Doughty (A), Martinez, Folin, Phaneuf, D. Brickley – Pearson, Kopitar (C), D. Brown – Rieder, J. Carter (A), Toffoli – Clifford, Kempe, Lewis – Andreoff, Amadio, N. Thompson.
    Minnesota Wild: Stalock (Dubnyk) – Brodin, Dumba, Seeler, R. Murphy, Soucy, Prosser – Zucker, E. Staal (A), Ennis – Parise (A), M. Koivu (C), Mikael Granlund – Niederreiter, Greenway, Coyle – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Winnik.

    Rozhodčí: Francis Charron, Dan O'Halloran – Lonnie Cameron, Jonny Murray

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri