Yantar Moskva – Sparta 6:9 (kon.) | IHS Riga – Třinec 0:2 (kon.) | Davos – Jungadler Mannheim 0:4 (kon.)
Zürich – Eisbären 3:1 (kon.) | HC Slovan – Sparta 3:6 (kon.) | North American Select – IHS Riga 2:3 (4:5 po s.n.)
Yantar Moskva – Davos 4:3 (kon.) | Třinec – Eisbären 1:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
Eisbären Juniors Berlin
Pátek 06.04.2018, 17:45 • Malá sportovní hala, Praha 7 – Bubeneč • Memoriál Jana Marka • Skupina B
Partner:
     
    Závěrečná siréna druhého hracího dne Memoriálu Jana Marka zazněla, Berlín po přesvědčivém výkonu poráží Třinec 4:1 a připisuje si do tabulky důležité tři body. To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Na počtenou! (19:38:40)
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Warrtig se dostal k pravděpodobně poslední střele zápasu, z pravého kruhu těsně minul bližší tyč třinecké klece. Je hotovo.
     
    58:49
    Homola nahodil pryž za berlínskou branku, kde se k ní dostal Wardas. Ten si povyjel před Günthera a nasměroval kotouč přímo do jeho hrudníku.
     
    57:54
    Utkání už se více méně jen dohrává, obě strany jsou zřejmě s výsledkem zápasu smířeny. Hru teď doprovází spousta nepřesností.
     
    56:50
    Vniveč vyšel i další pokus Třince se usadit před Güntherovou klecí, němečtí hokejisté kontrolují hru a vůbec svého soupeře nepouští do šancí.
     
    55:52
    Slezský protiútok nyní táhl Otto Jurzyca, jeden z nejaktivnějších Ocelářů v dnešním zápase. Eisbären jej ale opět velmi rychle rozebrali.
     
    54:54
    Sudí přistihl berlínské hráče v ofsajdu, hra je přerušena. Pět minut a šest sekund před koncem základní hrací doby se bude vhazovat u modré čáry.
     
    53:47
    Hra se drží v třineckém pásmu, Mick Hochreither nyní zkusil gólmana Ocelářů překvapit prudkou ranou od modré čáry. Bezúspěšně.
     
    52:07
    A přesilovka záhy končí. Svůj celek nyní oslabuje Ondrej Rybnikár (TRI), jemuž trestná lavice v Malé hale také není úplně cizí. Dopustil se podražení.
     
    52:02
    Lasse Pattkammer (EIJ) míří podruhé v dnešním utkání na trestnou lavici, opět za podražení. Třinec tedy čeká další přesilová hra.
     
    51:34
    Eisbären Juniors Berlin právě vstřelili branku!
    Ze zápasu sice zbývá ještě osm minut, už nyní si však dovolím říct, že je rozhodnuto! Na 4:1 upravuje stav utkání CHRISTOPH SCHMIDT, který se prosadil i ve včerejším zápase s výběrem Severní Ameriky. Asistence: Paul Balzer.
     
    50:52
    Rybnikár se jako první dostal k volnému kotouči a přesunul se s ním dopředu, Oceláři se po delší době usazují zpět před německou brankou.
     
    49:56
    Za Güntherovou klecí probíhá bitva o kotouč, několik borců obou celků se jej snaží pro sebe ukořistit. Tězko odhadnout, kdo si pryž nakonec odveze.
     
    48:46
    Na ledě se momentálně bojuje o každý centimetr, ani jeden tým nechce svému soupeři nechat nic zadarmo. Hraje se hlavně v třinecké třetině.
     
    47:35
    Po pěkné souhře s některým z Ocelářů se teď mohl prosadit Filip Hrůzek, jenže výborný Tim Günther střelu z první zastavil včas.
     
    46:12
    ...a střelce třetí branky teď nějakou dobu na ledě neuvidíme. Paul Balzer (EIJ) totiž dostává dvouminutový trest za hrubost a odjíždí na trestnou.
     
    45:24
    Eisbären Juniors Berlin právě vstřelili branku!
    Lední medvědi podruhé v zápase odskakují do dvoubrankového vedení! Po krátké kombinaci se zblízka prosadil PAUL BALZER, který si tak zadělal na hattrick. Asistence: Daniel Visner.
     
    44:52
    Eisbären se svým soupeřem srovnali krok, momentálně sledujeme aktivní a vyrovnanou partii. Sudí nechávají hře volný průběh.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 37. Sarrory (Peterek) – 27. Balzer (Shevyrin, Karrer), 36. Warrtig (Kanya), 46. Balzer (Visner), 52. Schmidt (Balzer)


    HC Oceláři Třinec: Lambert (Kučera) – Homola, Bulava, Cienciala, Mituchovič, Wantulok, Chovaniak, Hrůzek – Čmiel, Rybnikár, Stebel, Mikler, Sarrory, Peterek, Kapitanov, Macháček, Králík, Jurzyca, Wardas, Stročka.
    Eisbären Juniors Berlin: Günter (Černý) – Reiner, Schröder, Karrer, Heim, Sveinsson, Hochreither, Shevyrin, Geibel, Pattkammer – Nix, Kanya, Balzer P., Warrtig, Plauschin, Leonhardt, Visner, Balzer B., Schmidt, Fleischmann.

    Rozhodčí: Vidim – Dědek, Kokavec.
    bahis siteleri