Petržalka – Šamorín 3:0 (kon.) | Lipany – Trebišov 1:0 (kon.)
konec
ŠK Odeva Lipany
1:0 (0:0)
Slavoj Trebišov
sk Neděle 12.08.2018, 17:00 • ŠK Odeva Lipany • MONACObet liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Lipany to napokon zvládli a zo svojej aktivity vyťažili v závere stretnutia jediný gól a tak zaslúžene vyhrávajú najtesnejším rozdielom 1:0! (19:02:19)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Striedanie v tíme ŠK Odeva Lipany: z ihriska odchádza Ruskovský, prichádza Pella.
     
    90+1
    Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva Giertl (Slavoj Trebišov).
     
    90+1
    Žltú kartu dostáva Giertl (Slavoj Trebišov).
     
    90
    Žltú kartu dostáva Dlugoš (ŠK Odeva Lipany).
     
    89
    Lipany dali gól!
    Predsa len existuje spravodlivosť! Aktívnejší domáci celok sa dostáva v samom závere stretnutia do vedenia 1:0 a už to teda vyzerá, že Lipany získanú doma tri body zásluhou JÁNA DLUGOŠA! Treba však ešte zvládnuť koniec stretnutia.
     
    86
    Záver zápasu sa blíži, hostia vzhľadom na predvedenú hru držia remízu 0:0. S tým sa však Lipany nechcú zmieriť, doma by chceli bodovať naplno.
     
    84
    Musia si však dávať pozor aj na rýchle brejky súpera, ale tie si domáci vedia postrážiť a zažehnať ich už niekde v strede poľa.
     
    84
    Žltú kartu dostáva Chukwuebuka Lazarus (Slavoj Trebišov).
     
    83
    Striedanie v tíme Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Vysočan, prichádza Špak.
     
    82
    Opäť teda sledujeme, ako domáci futbalisti hrajú aktívnejšie a snažia sa rozhodnúť o svojom víťazstve. Za predvedenú hru by si určite tri body zaslúžili.
     
    80
    Zmeniť sa to vsak snažia domáci futbalisti, ktorí preberajú znova aktivitu.
     
    78
    Pomaly sa už blíži záver toho stretnutia, stále čakáme presný zásah. Zatiaľ to vyzerá na deľbu bodov.
     
    77
    Žltú kartu dostáva Novák (Slavoj Trebišov).
     
    76
    Znova sú však pri lopte domáci, ale ťažko sa im preskúmania útočnú polovicu.
     
    74
    Dlho sa nedarilo domáci vytlačiť súpera preč zo svojho územia, ale našťastie pre nich prišlo len nepresné zakončenie mimo bránu. Hostia však ukázali, že vedia aj pohroziť.
     
    72
    Po prvýkrát v zápase vidíme, ako sa hostia usadili na dlhšiu dobu na súperovej polovici a dostávajú domácich pod tlak. Lipany si teda vyskúšajú aj bránenie.
     
    71
    Striedanie v tíme ŠK Odeva Lipany: z ihriska odchádza Vitovič, prichádza Haščák.
     
    70
    Do konca zápasu ostáva približne 20 minút, možno nejaký ten nadstavený čas. Zatiaľ to vyzerá na deľbu bodov, aj keď by domáci radi brali všetky tri body.
     
    69
    Striedanie v tíme Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Lorinčák, prichádza Da Silva Junior.
     
    68
    Lipany sa cez postupné prihrávky dostali na útočnú polovicu, ale nedarí sa im vyprodukovať presné zakončenie. Času do konca stretnutia je však ešte dosť.
     
    66
    Hostia sa však snažia o zakladanie rýchlych protiútokov, ale tie nemajú dlhého trvania. Domáci dobre bránia stred poľa a sú tak častejšie pri lopte.
     
    64
    Diváci na štadióne stále márne čakajú na prvý presný zásah, aj keď by si ho domáci futbalisti zaslúžili.
     
    62
    Lipany sa usadili na útočnej polovici, ale k strele na bránu sa už dlhšie dobu nedostali. Hostia teda držia výsledok, ktorý im vyhovuje.
     
    61
    Striedanie v tíme ŠK Odeva Lipany: z ihriska odchádza Hirka, prichádza Jusko.
     
    60
    Hodina z posledného zápasu štvrtého kola 2. ligy už uplynula, stále čakáme na presný zásah. Lipany hrajú od úvodného výkopu aktívnejšie, ale zatiaľ im to nič platné nieje.
     
    58
    Ale aj hostia vedia pohroziť, darí sa im teraz zakladať rýchle protiútoky. Domáci však hrajú podobne v obrane pozorne a Bartoš si drží čisté konto.
     
    57
    Lipany sa presunuli do stredu poľa, kde sa snažia o ďalší útočný výpad. Už sa to teda podobá na prvý polčas, stále však márne čakáme na presný zásah.
     
    55
    A boli sme svedkami streleckého pokusu spoza pokutového územia, ale aj táto strele išla len mimo troch žrdí. Dnes to teda vyzerá, že toto stretnutie bude o jednom góle, ak vôbec padne.
     
    54
    Lipany sa však už snažia nadviazať na svoju hru z prvého polčasu, ale stále to majú veľmi ťažké, presadiť sa cez pozornú obranu súpera.
     
    53
    Teraz sa však už domácim podarilo prebojovať na útočnú polovicu, ale k zakončeniu na bránu súpera sa už nedostali. Stále tak čakáme na prvý presný zásah v tomto zápase.
     
    52
    Priamy kop hosťujúceho celku však nič zaujímavého neponúkol, k lopte sa už dostávajú domáci futbalisti, ktorí sa však zatiaľ nikam neponáhľajú.
     
    51
    Trebišov založil rýchly protiútok a po nedovolenom zákroku získava priamy kop na útočnej polovici. Domáci sa tak teda teraz budú musieť brániť.
     
    50
    Úvodná päťminútovka v druhom polčase uplynula, zatiaľ sa nič podstatného v tomto dejstve neudialo. Hra sa oproti prvému polčasu vyrovnala, ale to nemusí dlho platiť.
     
    49
    Lipany sa snažia nadviazať na svoju hru z prvého polčasu, ale zatiaľ sa im nedarí v prechode na útočnú polovicu. Hostia dobre bránia svoje územie.
     
    48
    Svoj prvý útočný výpad v druhom polčase založili už aj domáci futbalisti, ale takisto sa ďaleko nedostali.
     
    47
    Hostia sa po výkope presunuli na útočnú polovicu a snažili sa domácich dostať pod tlak, ale Lipany odsunuli súpera až na jeho polovicu.
     
    46
    Druhý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril hosťom z Trebišova. Sme tak zvedaví, či sa dočkáme v druhom dejstve aj presného zásahu.
     
    46
    Striedanie v tíme Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Jovanović, prichádza Vajs.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    V prvom polčase sme žiadny gól nevideli, ale viacej z hry mali domáci futbalisti, ktorí hrali aktívnejšie a držali loptu častejšie na kopačkách, ale ani to im otvárací gól neprinieslo. Budú si naň musieť počkať do druhého polčasu, ktorý sa začne približne o 18:01.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    44
    Riadny hrací čas prvého polčasu sa čoskoro naplní, uvidíme, či hlavný rozhodca Bystrík Nemček ešte niečo nadstaví.
     
    43
    Lipany vysoko napádali súperovu rozohrávku a podarilo sa im získať loptu, následne domáci vyslali druhú strelu medzi tri žrde, ale Giertl si pripisuje aj v tomto prípade úspešný zákrok.
     
    42
    No a pri lopte je teraz už Trebišov, ktorý sa však nikam neponáhľa a pokúša sa kombinovať na svojej polovici.
     
    40
    Budú tak musieť vydržať ešte približne päť minút, ale domácich po celý prvý polčas pustili len k jednej strele na bránu.
     
    38
    Domáci boli zahnaní až na svoju polovicu, ťažko sa teraz dostávajú do útoku. Hostia sa v závere prvého polčasu zrejme sústredia len na bránenie.
     
    37
    Lipany boli teraz zahnané do stredu poľa, sú však stále pri lopte a snažia sa vyvíjať ďalší tlak na svojho súpera. Uvidíme, či do konca prvého polčasu ešte príde nejaká zaujímavá situácia.
     
    35
    Do konca prvého polčasu ostáva približne 5 minút, stále však môžme konštatovať, že aktívnejšie hrá domáci celok. Podstatné je však predbežné skóre.
     
    34
    Útoky sa začínajú striedať na oboch stranách, oba celky tak majú záujem strhnúť vedenie na sviju stranu, keďže sa pomaly blíži záverečná časť prvého polčasu.
     
    32
    Postupne však už začínajú ožívať aj hostia a skúšajú pohroziť cez rýchle protiútoky. Tie si však domáci zatiaľ vedia úspešne postrážiť.
     
    31
    Polhodina z tohto stretnutia už uplynula, stále však čakáme na prvý presný zásah. Aktívnejšie hrajú domáci futbalisti, ktorí už aj ohrozil strelou brankára Giertla, ale ten si podobne ako jeho náprotivok Bartoš drží čisté konto.
     
    30
    Predsa len sa hosťom teraz podarilo zaútočiť, presunuli sa pred pokutové územie, ale k strele sa už nedostali. Po dlhšej dobe sa však domáci museli mať na pozore aj v obrane.
     
    29
    S pribúdujúcim časom sa však hostia dostávajú do rýchlych brejkov, ale nedarí sa im stále nič vážnejšieho vymyslieť. Podstatné je, že sa to nepodarilo ani domácim futbalistom.
     
    28
    Hosťom zatiaľ vôbec nevychádzajú prechody do útoku, po snahu preraziť na útočnú polovicu stratia loptu niekde v strede poľa a musia sa teda ihneď brániť.
     
    27
    Ďaleko sa však hostia opäť nedostali a dopredu vyrazil domáci celok. Lipany zakombinovali pred pokutovým územím, ale lopta je už na kopačkách súpera.
     
    26
    Ani tento rohový kop však nič zaujímavého neponúkol, k lopte sa dostáva Trebišov, ktorý sa už pokúša preniknúť na útočnú polovicu.
     
    25
    Domáci sa znova usadili na útočnej polovici a získavajú ďalší rohový kop. Hostia sú znova pod veľkým tlakom a neostáva im nič iné, ako sa len brániť náporu súpera.
     
    24
    Toto zakončenie však už smerovalo priamo na bránu! Giertl sa tak musel mať na pozore, ale úspešne si pripisuje svoj prvý zákrok v tomto stretnutí.
     
    23
    Lipany sa opäť dostali do zakončenia na bránu súpera, ale táto strela ide len mimo tri žrde a Giertl sa chystá k rozohrávke od svojej brány.
     
    22
    Svoj druhý rohový kop v tomto zápase zahrávali hostia, ale nepodarilo sa im nič z toho vyťažiť a do rýchleho brejku už ide domáci celok.
     
    20
    Obraz hry sa v podstate stále nemení, aktívnejšie hrajú domáci futbalisti, ale nedarí sa im výrazne presadiť v útoku. Do konca zápasu však ešte ostáva dostatok času.
     
    18
    Momentálne sa však domácim nedarí v prechode na útočnú polovicu, svoju kombináciu presúvajú takmer pred svojho brankára. Trebišovu vychádza vysoké napádanie.
     
    17
    Po faule získali Lipany priamy kop v strede poľa, rozhodli sa pre krátku rozohrávku a rozbiehajú svoju ďalšiu útočnú kombináciu.
     
    16
    Domáci však teraz boli zahnaní na svoju polovicu, ale stále držia loptu na kopačkách a môžu sa tak pokúsiť o ďalšiu útočnú akciu.
     
    15
    Už svoj štvrtý rohový kop v tomto zápase zahrávali domáci futbalisti, ale aj ten sa podarilo hosťom úspešne ubrániť. Lipany však pokračujú v nápore.
     
    14
    Lipany sa cez rýchly protiútok dostali až na útočnú polovicu, podarilo sa im tam úspešne zakombinovať, po presnej prihrávke prišla strela z hranice pokutového územia, ale smeruje len nad bránu súpera.
     
    13
    Svoju prvú strelu na bránu už vyslali aj hostia, podarilo sa im to po rýchlom protiútoku. Ani v tomto prípade však brankár zasahovať nemusel.
     
    12
    Cez postupné prihrávky sa domáci opäť dostávajú na útočnú polovicu, zatiaľ sa však do zakončenia nedostávajú. Môžme však skonštatovať, že úvod zápasu lepšie vychádza domácim futbalistom.
     
    11
    Hostia však na útočnej polovici nekombinovali úspešne, lopta putuje za postrannú čiaru a domáci získavajú autové vhadzovanie.
     
    10
    Prvý rohový kop nepriniesol zmenu skóre, k lopte sa dostávajú hostia a pokúšajú sa o rýchly protiútok. Lipany sa tak sťahujú späť na svoju polovicu.
     
    9
    Lipany dlho kombinovali na útočnej polovici, napokon získavajú svoj prvý rohový kop v tomto zápase. Trebišov sa tak bude musieť aj naďalej brániť.
     
    8
    Žltú kartu dostáva Šuľák (Slavoj Trebišov).
     
    7
    Opäť sa podarilo domácim futbalistom usadiť sa na útočnej polovici, hostia sú tak znova pod tlakom a budú sa musieť brániť.
     
    6
    Trebišov sa tak následne snaží upokojiť hru, momentálne kombinuje na svojej polovici ihriska. Predsa len, ešte je len začiatok stretnutia, nieje sa kam ponáhľať.
     
    5
    Lipany sa usadili pred pokutovým územím, dostali súpera pod tlak, ale nepodarilo sa im nič zaujímavého vymyslieť a pri lopte je tak už Trebišov.
     
    4
    Hostia sa pokúsili o rýchlu odpoveď, s loptou sa usadili na útočnej polovici, ale z ich strany už k zakončeniu na bránu neprišlo.
     
    3
    Nasledoval však rýchly protiútok domáceho celku, ale výsledkom bola len strela, ktorá smerovala mimo bránu súpera. Giertl bude odkopávať od svojej brány.
     
    2
    Lipany sa pokúsili o prienik na útočnú polovicu, ale to sa im nepodarilo a pri lopte je tak už hosťujúci Trebišov.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    ŠK Odeva Lipany: Bartoš (C) – Popovec, Bujňák, Kraľovič, Dlugoš, Vysočan, Hirka, Vitovič, Janič, Poremba, Kamenec

    Náhradníci: Kapraľ – Špak, Martoňák, Štefčák, Jusko, Haščák

    Slavoj Trebišov: Giertl – Kražel, Šuľák, Chukwuebuka Lazarus, Šuľák, Kolbas (C), Lorinčák, Starosta, Jovanović, Novák, Ruskovský

    Náhradníci: Pella – Vasiľ, Gibilov, Da Silva Junior, Špak, Vajs

    Rozhodca: Bystrík Nemček – Tomáš Vorel, Peter Bednár – Igor Kozák
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá ŠK Odeva Lipany a Slavoj Trebišov. Zápas sa začína o 17:00.

    Cez víkend pokračuje aj naša druhá najvyššia futbalová súťaž – 2. liga. Štvrté kolo je rozdelené na dva dni a to na sobotu a nedeľu. V posledný víkendový deň sú na programe dve stretnutia, od 17:00 privítajú Lipany na svojom štadióne Trebišov.

    ŠK Odeva Lipany:
    Domáci futbalisti majú po troch zápasoch na svojom konte tri body. Tie získali ešte v prvom kole, keď sa im podarilo zdolať Prešov. Potom nasledovali dve prehry, najprv podľahli doma Pohroniu 1:2 a následne prehrali aj na pôde Skalice 3:0. Určite tak budú chcieť dnes doma bodovať, zatiaľ im patrí predbežné 13. miesto.

    Slavoj Trebišov:
    Hostia majú na svojom konte o jeden bod viac, čo ich radí na predbežné 11. miesto. Novú sezónu odštartoval Trebišov prehrou 2:0 na pôde Šamorína, ale potom už prišli bodové zápisy. Doma dokázal zdolať 2:1 Inter Bratislava a tvrdo vybojoval remízu 1:1 na Pohroní. Trebišov tak čaká druhý zápas v rade na ihrisku súpera.

    Kedže je stále len úvod sezóny a oba tímy od sebe delí len jeden bod, očakáva sa vyrovnané stretnutie. Uvidíme, ako to napokon celé dopadne.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Miroslav Revaj

    Branky: 89. Dlugoš

    Karty:   90. Dlugoš (LIP) – 8. Šuľák (SLT), 77. Novák (SLT), 84. Chukwuebuka Lazarus (SLT), 90+1. Giertl (SLT)   90+1. Giertl (SLT)


    ŠK Odeva Lipany: Bartoš (C) – Popovec, Bujňák, Kraľovič, Dlugoš, Vysočan, Hirka, Vitovič, Janič, Poremba, Kamenec
    Náhradníci: Kapraľ – Špak, Martoňák, Štefčák, Jusko, Haščák

    Slavoj Trebišov: Giertl – Kražel, Šuľák, Chukwuebuka Lazarus, Šuľák, Kolbas (C), Lorinčák, Starosta, Jovanović, Novák, Ruskovský
    Náhradníci: Pella – Vasiľ, Gibilov, Da Silva Junior, Špak, Vajs

    Rozhodčí: Bystrík Nemček – Tomáš Vorel, Peter Bednár – Igor Kozák
    bahis siteleri