Cardiff – Newcastle 0:0 (kon.) | Everton – Southampton 2:1 (kon.) | Leicester – Wolverhampton 2:0 (kon.)
Tottenham – Fulham 3:1 (kon.) | West Ham – Bournemouth 1:2 (kon.) | Chelsea – Arsenal 3:2 (kon.)
konec
Chelsea FC
3:2 (2:2)
Arsenal FC
Sobota 18.08.2018, 18:30 • Stamford Bridge, Londýn • Anglická Premier League • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Chelsea se ovšem zmocnila míče a vydala se do přečíslení. Eden Hazard našel ve vápně volného Girouda, kterému se ovšem nepovedlo překonat vyběhnutého Petra Čecha, další skvělý zákrok!
     
    86
    Po levé straně se do vápna dostal bronzový medailista z posledního světového šampionátu. Hazard následně zakončoval po zemi, ale Petr Čech nyní předvedl pohotový zákrok!
    81. Marcos ALONSO - 3:2
     
    81
    Chelsea právě vstřelila branku!
    A nakonec je z toho branka, Chelsea opět vede! Eden Hazard se na levé straně báječně uvolnil, aby následně připravil míč pro MARCOSE ALONSA. Ten byl na malém vápně trestuhodně osamocen a z této pozice se levačkou trefil mezi nohy bezmocného Petra Čecha.
     
    77
    Shkodran Mustafi na polovině hřiště zajel zezadu na hráče Chelsea, jenž přijímal míč. Německý fotbalista se žlutou kartou a s rozhodčím Atkinsonem souhlasí.
     
    75
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Álvaro Morata, přichází Olivier Giroud.
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Alex Iwobi, přichází Alexandre Lacazette.
    73. Standardka Luize
     
    73
    David Luiz byl překvapivým exekutorem celé situace, která nedopadla brankou. Obránce Blues překopl zeď, ale Petra Čecha v brance nepřekonal. Plzeňský rodák jeho pokus vyboxoval.
     
    68
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Mesut Özil, přichází Aaron Ramsey.
     
    61
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Willian, přichází Eden Hazard.
     
    60
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Ross Barkley, přichází Mateo Kovačić.
    56. Ross Barkley to zkoušel dobře, Čech ale chytá
     
    56
    Pěkná akce Chelsea! Střela Marcose Alonsa z dálky byla zablokována, ale hra pokračovala. Ross Barkley se dostal k míči a naběhl si do vápna, kde zakončoval k levé tyčce. Petr Čech ovšem chytá!
     
    52
    Blues byli nyní hodně blízko! N'Golo Kanté dostal míč do vápna, kde zakončoval. Míč zabránil obětavým skokem obránce Sokratis Papastathopoulos a bylo to bez zásahu ruky, jak se většina na stadionu domnívala.
     
    46
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Granit Xhaka, přichází Lucas Torreira.
    41. Alex IWOBI - 2:2
     
    41
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Neskutečné, je vyrovnáno! Fanoušci Chelsea jen přihlížejí, ti v červeném jsou v rauši. Henrich Mchitarjan našel přihrávkou z pravé strany volného ALEXE IWOBIHO, který z voleje překonal Arrizabalagu a je srovnáno.
    38. Domácí si mohli vzít hned dvoubrankové vedení zpět, Morata ale Čecha nepropálil
     
    38
    Domácí hned mohli vrátit úder. Álvaro Morata se dostal ke střele poté, co mu jej jeden ze spoluhráčů připravil. Španělský útočník střílel pod břevno, ale Petr Čech se zaskvěl parádním zákrokem!
    37. Henrich MCHITARJAN - 2:1
     
    37
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Chyba v rozehrávce Chelsea vede ke snižující brance Arsenalu, trefuje se arménský záložník HENRICH MCHITARJAN! Ten dostal přihrávku na hranici šestnáctky, odkud se střelou k tyčce prosadil.
     
    31
    Arsenal se neskutečně zastřeluje. Druhá tutovka skončila nad brankou! Nyní na penaltu dostal míč Henrich Mchitarjan, ale i on pálil vysoko nad. Fanoušci Arsenalu jen nevěřícně koukají...
     
    27
    Klasickou hru Granita Xhaky nyní poznal Pedro. Ten si vedl míč středem hřiště, když ucítil nohu švýcarského reprezentanta. Xhaka vidí žlutou kartu, která je pro něj už obyčejným zpestřením dne.
    20. Álvaro MORATA - 2:0
     
    20
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! Nyní se to potvrdilo nejlépe, jak mohlo! ÁLVARO MORATA se zmocnil nakopnutého míče, aby následně obešel bránícího Mustafiho a do protipohybu brankáře Čecha přidal druhou branku svého celku. Krásné zakončení.
    19. Trestně zahozená tutovka z kopačky Aubameyanga
     
    19
    Úžasnou přihrávku na hranici ofsajdu za obranu dostal bek Héctor Bellerín, jenž si naběhl do vápna a přihrával na penaltu. Pierre-Emerick Aubameyang dostal míč do prázdné branky, ale trestuhodně přestřelil!
     
    12
    Další parádní akce domácích! V rychlé akci se za obranu dostal N'Golo Kanté, jenž si ve vápně zasekl míč a připravil jej pro Rosse Barkleyho. Anglický záložník následně zakončoval, ale branku jen těsně přestřelil!
    9. PEDRO - 1:0
     
    9
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Následná akce již brankou končí, bravurní akce domácí Chelsea! Marcos Alonso dostal přihrávku na levé straně a s míčem se dostal až před vápno. Následně poslal loženku pro PEDRA, který se z první nezmýlil a Blues jdou do brzkého vedení.

    David Panuška

    Branky: 9. Pedro (Alonso), 20. Morata (Azpilicueta), 81. Alonso (E. Hazard) – 37. Mchitarjan, 41. Iwobi (Mchitarjan)

    Karty:   27. Xhaka (ARS), 77. Mustafi (ARS)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 11:6. Střely mimo: 7:6. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 12:9.
    Chelsea FC: Arrizabalaga – Azpilicueta, Rüdiger, David Luiz, Alonso – Kanté, Jorginho, Barkley (60. Kovačić) – Willian (61. E. Hazard), Morata (75. Giroud), Pedro.
    Náhradníci: Caballero – Zappacosta, Christensen, Moses, Kovačić, E. Hazard, Giroud.

    Arsenal FC: Čech – Bellerín, Papastathopoulos, Mustafi, Monreal – Guendouzi, Xhaka (46. Torreira) – Mchitarjan, Özil (68. Ramsey), Iwobi (75. A. Lacazette) – Aubameyang.
    Náhradníci: Leno – Lichtsteiner, Alnaní, Ramsey, Torreira, A. Lacazette, Welbeck.

    Rozhodčí: Atkinson – Betts, Child

    Diváci: 40491
    bahis siteleri