Anglie – Česko 0:5 (kon.) | Rumunsko – Česko 1:4 (kon.)
konec
Anglie
0:5 (0:4)
Česko
Sobota 18.08.2018, 13:00 • Kyjev, Ukrajina • ME v malé kopané • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (13:50:37)
     
    Je konec! Česká republika poráží v semifinále evropského šampionátu Anglii vysoko 5:0 a postupuje do finále! Češi o svém triumfu rozhodli v prvním poločase, který vyhráli vysoko 4:0. Po změně stran už česká reprezentace šetřila síly na večerní finále. Ondřej Paděra přesto přidal pátou branku. Ještě připomenu, že Češi se od 21 hodin střetnou ve finále s vítězem utkání Kazachstán – Rumunsko.
     
    40+1
    Konec zápasu.
     
    40
    Češi už pouze dohrávají dnešní semifinálové utkání, které zvládli s velkým přehledem a dnes večer budou hrát o titul.
     
    39
    Pavel Šultes výborně vypíchl míč před rozběhnutým Longem a odkopl míč do autu. Soupeř jej však nedovoleným zákrokem poslal k zemi.
     
    38
    Také Ondřej Bíro se vydal pomoci svým spoluhráčům s rozehrávkou. Český brankář si navedl míč na pravačku, nicméně jeho rána byla příliš vysoká.
     
    37
    Obrovská šance Angličanů! Hurrell byl sám před Ondřejem Bírem, který mu výběhem zmenšil střelecký úhel. Anglický hráč netrefil branku.
     
    36
    David Presl fauloval skluzem na vlastní polovině a dostává žlutou kartu.
     
    35
    Anglie mohla snížit, jenže Ondřej Bíro skvěle zareagoval na skrytou střelu a vyškrábl míč mimo branku!
    34. Ondřej PADĚRA - 0:5
     
    34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Pátá branka českého celku! ONDŘEJ PADĚRA dostal velké množství prostoru, navedl si míč do střelecké pozice a vypálil přesně pod břevno!
     
    34
    Pavel Šultes si chtěl středem hrací plochy navést míč do střelecké pozice. Přehození míče na levačku mu ale nevyšlo a Isaac mu zabránil v zakončení.
     
    33
    Anglie zahrávala přímý kop z dobré pozice. Hráči v červeném se pokusili o překvapivou rozehrávku do kombinace, ale odevzdali míč českému výběru.
     
    32
    Šultes se s míčem krásně otočil u rohového praporku a před napadajícím soupeřem odkopl míč na polovinu soupeře. Češi šetří síly na večerní finále.
     
    31
    Žlutou kartu dostává Isaac (Anglie).
     
    30
    Anglický brankář našel Longa, který si míč zpracoval hrudí, ale Levčík se k němu bleskově vrátil a tělem zbavil soupeře míče.
     
    29
    Ondřej Bíro se vrátil zpátky na hrací plochu.Český brankář svou rozehrávkou znovu uklidňuje českou hru. Finále už je opravdu blízko.
     
    28
    Popelka si s přehledem splnil své defenzivní povinnosti. Český obránce se natlačil k anglickému hráči a odhlavičkoval míč do zámezí.
     
    27
    Stanislav Mařík skvěle napadal Isaaca. Anglický fotbalista si netroufl na individuální průnik a raději si pomohl malou domů.
     
    26
    Griffin operoval s míčem na pravé straně hrací plochy, jenže jeho centrovaný míč z pravé strany zablokovala dvojice v bílém.
     
    25
    Angličané se zdlouhavou rozehrávkou dostali do problémů. Češi nadále skvěle napadají soupeřovu rozehrávku a nedopouštějí žádné komplikace.
     
    24
    Ondřej Paděra si zpracoval přihrávku za obranu, šel sám na brankáře, ale vnějším nártem nezamířil mezi tři tyče!
     
    23
    Anglie se hnala do šance po dlouhém autovém vhazování. Griffin zkoušel hlavičkovat rybičkou, ale na míč nedosáhl.
     
    22
    Do rozehrávky českého celku se zapojil také Jaroslav Bellada. Gólman české reprezentace našel Demetera, který se stáhl na pozici posledního.
     
    21
    Angličanům se vůbec nedaří. Anglie rozehrávala na vlastní polovině, ale zadáci v červeném si vůbec nerozuměli a vyhnali se do autu.
     
    21
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! Česká reprezentace sehrála nejpovedenější poločas na celém mistrovství a je jednou nohou ve finále! Českou aktivitu korunoval ve 12. minutě vedoucí brankou Ondřej Paděra. O dvě minuty později se navíc prosadil Jiří Sodoma a Anglie byla v koncích. Další branku přidal důrazný Robin Demeter a minutu před přestávkou zvýšil vedení na 4:0 Jakub Polák.
     
    20
    První poločas skončil.
     
    20
    Jan Koudelka si navedl míč na pravačku, nicméně z ostrého úhlu nezamířil mezi tři tyče.
    19. Jakub POLÁK - 0:4
     
    19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Semifinále se pomalu proměňuje v exhibici! Po autovém vhazování se míč odrazil v pokutovém území a důrazný JAKUB POLÁK jej pohotově uklidil do sítě!
     
    19
    Česká reprezentace uklidnila hru množstvím krátkých přihrávek na polovině hrací plochy. Robin Demeter se navíc nechal faulovat.
     
    18
    Kanani táhl akci Anglie středem hrací plochy, ale Češi opět znovu zapracovali v obraně a nedovolili mu zakončit.
    17. Robin DEMETER - 0:3
     
    17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se uklidňují další brankou! ROBIN DEMETER pokračoval za odraženým míčem, posunul si jej do strany a dělovkou do horní části branky navýšil české vedení!
     
    16
    Robin Demeter měl velké problémy se zpracováním na hranici pokutového území. Demeter upadl, ale faul se nepíská.
    14. Jiří SODOMA - 0:2
     
    14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Výborně! Vedeme 2:0! JIŘÍ SODOMA se otočil s míčem na hranici pokutového území a prudkou přízemní střelou překonal brankáře!
     
    14
    Robin Demeter svedl ostrý souboj s jedním z Angličanů. Český hráč souboj neustál a soupeře poslal nedovoleným zákrokem k zemi.
     
    13
    Nebezpečný přímý kop měli k dispozici také Angličané, ale Češi zatím brání opravdu skvěle a dokázali soupeře obrat o míč.
    12. Ondřej PADĚRA - 0:1
     
    12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká reprezentace se dostává do vedení! Češi zahrávali rohový kop. Na prudkou přízemní přihrávku na zadní tyč si počkal ONDŘEJ PADĚRA, který otevřel skóre!
     
    12
    Jan Koudelka potáhl míč vpřed po levé straně hrací plochy, ale Isaac jej skvěle bránil.
     
    11
    Ondřej Bíro na polovině hrací plochy dlouho otálel s rozehrávkou. Nakonec se pokusil o kličku a přišel o míč. Anglickou střelu však zablokoval.
     
    10
    Jiří Sodoma si podruhé v utkání naběhl na prudkou přihrávku na pravé křídlo. Tentokrát u něj byli dva obránci, kteří mu zamezili v zakončení.
     
    9
    Ondřej Bíro na polovině hrací plochy organizuje rozehrávku českého celku. Češi teď nikam nespěchají a čekají na skulinku v obraně.
     
    8
    Jakub Güth to při napadání anglické rozehrávky přehnal s agresivitou a dopustil se útočného faulu. Češi však zatím skvěle presují.
     
    7
    Po dalším ostrém střetu zůstává na trávníku ležet Jakub Polák, který se drží za levou nohu. Podle všeho však bude nadále pokračovat.
     
    6
    Na světě je první žlutá karta dnešního utkání. František Hakl zastavil protiútok Anglie ostrým faulem.
     
    5
    Stanislav Mařík spěchal za skákavou přihrávkou na pravou stranu hrací plochy, ale Angličané pohlídali cestu míče do zámezí.
     
    4
    Robin Demeter byl nastřelen anglickým brankářem a od jeho nohy se míč odrazil na břevno!
     
    4
    Angličané nyní uklidňují hru na vlastní polovině. Anglie však hraje v úvodních minutách dnešního utkání velmi obezřetně.
     
    3
    Jiří Sodoma dostal parádní balón od Šultese a zakončovala z voleje. Anglický brankář se stačil přesunout k přední tyči a nebezpečnou střelu vyrazil!
     
    2
    Koudelka pálil z dobré pozice a prověřil anglického brankáře. Češi vstoupili do dnešního utkání opravdu aktivně.
     
    1
    Češi vstoupili do utkání velmi aktivně. Koudelka se však pozdě vrátil do souboje a fauloval na polovině Anglie.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Anglie: Panesar (Moore) – Julienne, Cable Isaac, Griffin, McCluskey, Kanani, Hurrell, Long, Eames, Butt

    Česko: Bíro (Bellada) – Šultes, Sodoma, Popelka, Güth, Presl, Režný, Polák, Paděra, Mařík (C), Levčík, Koudelka, Hakl, Demeter.
     
    Ještě před úvodním výkopem zazní hymny obou zemí.
     
    Oba týmy už jsou na hrací ploše. Anglie bude hrát v červeném, zatímco Češi obléknou bílé dresy.
     
    Anglie

    Soupeřem českého výběru dnes bude výběr Anglie, který se do semifinále probojoval poprvé v historii. Anglie byla před tímto turnajem velkou neznámou a se štěstím postoupila ze skupiny na úkor Španělska. Ve čtvrtfinále navíc měli Angličané štěstí a narazili na domácí Ukrajinu, kterou porazili až po prodloužení.
     
    Česko

    Česká republika podobně jako loni bojuje o medaile. Ve skupině skončila na druhém místě, když porazila Turecko a Ázerbajdžán. Poté si Češi vybrali slabší duel a pouze remizovali se Srbskem. V posledním zápase základní skupiny nám stačila remíza s Maďarskem, ale tu nám až minutu před koncem vystřelil Demeter. Ve čtvrtfinále čekala na Česko Bosna a Hercegovina, kterou naši reprezentanti po bojovném výkonu přehráli 3:1.
     
    Dobré odpoledne všem fanynkám a fanouškům malého fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu ze semifinále evropského šampionátu mezi Anglií a Českem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 12. Paděra, 14. Sodoma, 17. Demeter, 19. Polák, 34. Paděra

    Karty:   31. Isaac (ENG) – 6. Hakl (CZE), 36. Presl (CZE)


    Anglie: Panesar (Moore) – Julienne, Cable Isaac, Griffin, McCluskey, Kanani, Hurrell, Long, Eames, Butt
    Česko: Bíro (Bellada) – Šultes, Sodoma, Popelka, Güth, Presl, Režný, Polák, Paděra, Mařík (C), Levčík, Koudelka, Hakl, Demeter
    bahis siteleri