Havlíčkův Brod – Liberec 2:8 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Jihlava – Salzburg 2:4 (kon.)
Kometa Brno – Žďár n/S 5:3 (kon.) | Přerov – Třinec 2:4 (kon.) | Č. Budějovice – Olomouc 2:5 (kon.)
Chomutov – HC Litvínov 6:3 (kon.) | Sparta – Pardubice 4:2 (kon.) | Plzeň – Kladno 6:1 (kon.)
Slavia – K. Vary 2:0 (kon.) | Vítkovice – Zlín 4:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
6:3 (3:0, 2:1, 1:2 - N 0:0 - 1:0)
HC Litvínov
Sobota 29.09.2018, 12:30 • ZS Chomutov • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u mládežnického hokeje na počtěnou. (15:31:13)
     
    Piráti díky prvním dvaadvaceti minutám zvládli nasázet pět branek, čímž se dostali do parádního vedení, které kontrovali až do konce duelu. Díky jedné brance v nájezdech se navíc radují také z bonusového bodu! Za domácí dali dvě branky Petr Chlán a Erik Mežnar, po jedné přidali Michal Gut, Stanislav Vrhel a Kryštof Ouřada. Za hosty má dva zářezy David Jindra, třetí branku vstřelil Přemysl Svoboda.
     
    Konec zápasu.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Piráti Chomutov.
    Autorem vítězné branky je ERIK MEŽNAR.
     
    5. série
    1:0
    Marek Berka musel dát, což se mu nepovedlo. Pavláta si sice položil, ale jeho beton nakonec nepřehodil. Chomutov vítězí.
     
    5. série
    1:0
    Erik Mežnar naznačil kličku do forhendu, ale následně změnil směr a uklidil kotouč do horní části branky!
     
    4. série
    0:0
    Najel si do útoku svižně a chtěl udělat kličku, Pavlát ovšem kotouč vypíchl.
     
    4. série
    0:0
    Michal Gut následně udělal několik kliček, ale kotouč nakonec přes beton nepřehodil.
     
    3. série
    0:0
    David Jindra udělal kličku a měl Pavláta na lopatě. Kotouč mu ovšem ujel a litvínovský hráč nezakončil.
     
    3. série
    0:0
    Jiří Beneš nic nevymýšlel. Rozjel se a napálil kotouč do betonů Zajíčka.
     
    2. série
    0:0
    Neuspěl ani Dan Bartoš, zakončil jen do betonů Pavláta.
     
    2. série
    0:0
    Ouřada si najel ke kruhu a hledal mezeru mezi betony. Tu nenašel a Zajíček si připisuje druhý zákrok.
     
    1. série
    0:0
    Ondřej Baláž úspěšný nebyl. Ujel mu kotouč a zakončil jen do betonu Pavláta.
     
    1. série
    0:0
    Petr Chlán si najel před Zajíčka, kterého ale zblízka trefil do betonů.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    65:00
    Konec nadstavby.
     
    64:31
    Od modré čáry to zkoušel Jakub Viedemann, který ale zakončoval do připraveného chomutovského brankáře. Ten chtěl rozehrát, ale rozhodčí již hru přerušili.
     
    63:57
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Váchal – 2 min., sekání).
     
    63:37
    Mezi chomutovské beky vjel Marek Berka, jenž se pokoušel propálil Pavláta. Chomutovská jednička ovšem neinkasovala ani nyní!
     
    62:06
    Ondřej Baláž si najel do útoku, kde udělal kličku Ouřadovi a zakončoval. Jeho rána ale nakonec skončila jen těsně vedle branky.
     
    61:36
    Po chybě Vrhela se dostal do úniku Dan Bartoš, jenž postupoval sám na Pavláta. Zakončoval mezi betony, ale pozorného chomutovského brankáře nepropálil!
     
    61:22
    Piráti vyhráli vhazování a Jakub Kleiner nahazoval od modré čáry. Stanislav Vrhel kotouč sice tečoval, ale ten nakonec skončil pod beton litvínovského brankáře.
     
    61:15
    Následně se za brankou dostal ke kotouči Ouřada, jenž vyjel a přihrál Gutovi. Následně se oba dostali ke střeleckým pokusům, ale Šimon Zajíček vše pochytal!
     
    60:40
    Tomáš Koblížek obral za brankou litvínovského hráče, objel branku a zakončoval. Jeho rána ovšem skončila jen na boční síti.
     
    60:01
    Začala nadstavba.
     
    Konec třetí třetiny.
     
    59:38
    Marek Berka se po přihrávce od Jindry dostal do dobré střelecké pozice. Litvínovský hráč zakončoval k tyčce, ale Pavlát jen tak tak zakročil svým betonem!
     
    59:01
    Začala poslední minuta třetí třetiny, Litvínovští nyní hned dvakrát během chvilky vyhodili na icing. Pokračovat se bude před Zajíčkem, tři body ukořistí domácí.
     
    58:15
    Domácímu celku se následně nepovedlo vyhodit a Jaroslav Fišer byl osamocen před brankou Pavláta. Hostující borec ovšem ani nezakončil, puk totiž nedokázal zpracovat.
     
    57:51
    Po přihrávce Petra Chlána se dostal ke kotouči před brankou Tomáš Koblížek, jenž hledal mezeru mezi betony. Šimona Zajíčka v brance ale nepřekonal!
     
    56:53
    Piráti se po zaváhání hostující obrany dostali do přečíslení dvou hokejistů na jednoho. Prokop ale udělal kličku a obránce se mu překonat nepovedlo.
     
    56:42
    Hosté opět zahrozili po pravé straně. Petr Kovačič zakončoval, ale jeho pokus byl sražen. Následně se ke kotouči dostal Pavlát, jenž kotouč přikryl lapačkou.
     
    55:52
    Piráti vyhodili na icing a vhazovat se bude před domácí brankou. Litvínovský celek je v posledních minutách jasně lepším týmem na ledě.
     
    55:22
    Přemysl Svoboda se po upadnutí domácího beka dostal od pravého mantinelu až před branku, kde se mu ale nepovedlo ideálně zakončit. Dominik Pavlát jeho zakončení chytá!
     
    55:00
    Peter Lobodowski vyhrál vhazování a Erik Mežnar hned zakončoval. Jeho rána ale byla ztečována do ochranné sítě. Pokračovat se bude vhazováním.
     
    54:46
    Jan Prokop se po přihrávce Ouřady dostal do úniku. Chomutovský útočník ale stihl jen píchnout do kotouče na dlouhou hůl, Zajíček pokus stihl vyrazit.
     
    54:08
    Po vyhraném vhazování to zkoušel od modré čáry obránce Jakub Viedemann, kterému se ale Pavláta překvapit nepovedlo. Domácí se osvobozují a jdou střídat.
     
    53:41
    Piráti se dostali do přečíslení. Petr Chlán přihrál od pravého mantinelu na Tomáše Koblížka, který se pokoušel přehodit beton brankáře. Byl ale neúspěšný!
     
    53:01
    Litvínov právě vstřelil branku!
    DAVID JINDRA následně dostal přihrávku přes celé pásmo na pravý kruh, odkud vymetl šibenici branky Dominika Pavláta! Asistence: Přemysl Svoboda a Jakub Viedemann.
     
    52:48
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Josef Bajer – 2 min. + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení). Trest odpyká Stanislav Vrhel.
     
    52:41
    Josef Bajer si najel do útočné třetiny a dostal se dnes snad k první střele. Z levého kruhu ale zakončoval jen do připraveného Šimona Zajíčka.
     
    52:29
    Jan Prokop to opět zkoušel z ostrého úhlu, ani nyní se mu ale nepovedlo skórovat. Jeho zakončení skončilo jen na oblouku branky Litvínova.
     
    51:38
    Po vyhraném vhazování zakončoval Robert Bártek, kterému se ale nepovedlo chomutovskou branku ohrozit. Kotouč se od bránícího hráče odrazil do rohu.
     
    51:16
    Petr Chlán si následně nezpracoval přihrávku do útoku a píská se icing. Piráti opět vedou o čtyři branky a vhazovat se nyní bude před Pavlátem.
     
    50:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po prohraném vhazováním nahazoval Jan Prokop od mantinelu. ERIK MEŽNAR se parádně zorientoval před Zajíčkem a zakončením k pravé tyčce zvyšuje na 6:2! Bez asistence.
     
    50:47
    Jan Prokop se dostal od levého mantinelu až mezi kruhy, odkud zakončoval jen do lapačky litvínovského brankáře.
     
    50:22
    Marek Berka si sjel mezi kruhy, ale zakončoval jen do vyrážečky Dominika Pavláta. Následně to stejný hráč zkoušel od mantinelu, ale jeho pokus šel vedle.
     
    49:30
    Oddechový čas pro hosty.
     
    48:51
    Dan Bartoš si následně vjel do pásma a zakončoval, ale chomutovský brankář byl pozorný. Následně to stejný borec zkoušel ještě jednou, ale po objetí branky Pavláta nepřekonal.
     
    47:57
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov se dostává na dostřel tří branek! Ondřej Baláž vystřelil od modré čáry, aby těsně před Pavlátem tečoval PŘEMYSL SVOBODA, který tak přidává druhý bod v tomto utkání. Asistence: Daniel Jouza a Ondřej Baláž.
     
    46:56
    Hned po vhazování to zkoušela litvínovský David Jindra, ale jeho pokus po ledě byl vykopnut betonem Dominika Pavláta, který dnes podává velice dobrý výkon.
     
    46:53
    Hra je hodně kouskovaná. Patrik Pech nyní zkoušel poslat do úniku spoluhráče, ale po nepřesné přihrávce se píská další zakázané uvolnění.
     
    46:23
    Následně se pokoušel rozjet další chomutovskou akci Michal Gut, ten byl ovšem ještě před červenou čárou, a tak se píská zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Pavlátem.
     
    45:40
    Stanislav Vrhel následně prokličkoval mezi třemi hráči a předložil kotouč na Petra Chlána. Ten vstříc hattricku ale branku Zajíčka jen přestřelil!
     
    45:06
    Od pravého mantinelu se pokoušeli prosadit Litvínovští, ale nahození Dominik Pavlát viděl a kotouč vyrazil mimo svou branku.
     
    44:30
    Následně se pokoušel rozjet útočnou akci Seemann, ale přihrávku mu nevyšla a kotouč končí na zakázaném uvolnění.
     
    42:38
    Po přihrávce Víta Seemanna pálil od modré čáry Jakub Kleiner. Zajíček se ovšem stihl přemístit a pokus vytáhlého chomutovského beka chytá.
     
    42:11
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Marek Havlík – 2 min. + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení). Trest odpyká Petr Kovačič.
     
    42:07
    Josef Kitzberger střílel od modré čáry a Pavlátovi kotouč vypadl. Marek Havlík se tak dostával k dorážce, ale trefil jen bránícího hráče Chomutova.
     
    41:46
    Petr Chlán se dostal do útoku a vystřelil. Jeho pokus Zajíčkovi vypadl, ale střelec dvou dnešních branek nakonec puk do sítě neposlal!
     
    41:31
    Litvínovští se hnali do přečíslení a z pravého kruhu zakončoval kapitán Dan Bartoš. Dominik Pavlát si ovšem se střeleckým pokusem poradil a kotouč ukryl v lapačce.
     
    40:05
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Vojtěch Kysela – 2 min., vysoká hůl).
     
    40:03
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Seemann – 2 min., podrážení).
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Omlouváme se za technické potíže. Třetina číslo dvě se dohrála bez vstřelené branky, a tak domácí celek vede před třetí části již o čtyři branky. Dvakrát se prosadil za domácí Petr Chlán, jediný úspěch hostů má na svědomí David Jindra.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    35:54
    Následně to pro hosty mohlo být ještě veselejší! Střela Bártka z levého kruhu Pavlátovi propadla, následné dorážky ale v síti trestuhodně neskončily!
     
    34:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští sice přesilovku nevyužili, ale i tak se dočkávají první branky! DAVID JINDRA byl na konci akce v předbrankovém prostoru. Asistence: Přemysl Svoboda a Marek Berka.
     
    34:51
    Domácí v plném počtu.
     
    34:05
    Daniel Jouza dostával přihrávku mezi kruhy, kde byl ovšem parádně dostoupen a nezakončil. Tomáš Koblížek tak kotouč vyvezl a nahodil.
     
    33:05
    Po střele Dana Bartoše vznikla před Pavlátem pořádná mela, první branka Litvínova z toho ale není! Domácí brankář to vše pokryl a následná mela hříšníka nemá.
     
    32:51
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Josef Bajer – 2 min., sekání).
     
    31:33
    Dominik Pavlát rozjel podél mantinelu akci svého celku. Pech hledal v brankovišti Michala Guta, kterému se ale zblízka zakončit nepovedlo.
     
    30:45
    Hosté v plném počtu.
     
    30:11
    Následně to od modré čáry zkoušel Petr Chlán, jehož pokus od modré čáry byl lehce tečován, ale i tak skončil ve výstroji připraveného Zajíčka.
     
    29:05
    Jan Prokop se dostal na pravém kruhu do zakončení. Chomutovský útočník mířil na přední tyčku, ale kotouč špatně trefil a branku nakonec přestřelil.
     
    28:45
    Další přesilovka pro domácí celek. Marek Berka inkasuje dvě minuty za podražení.
     
    27:22
    Do slušné akce se nyní dostali hosté. Robert Bártek zakončoval z mezikruží, ale jeho pokus po ledě nakonec skončil jen vedle pravé tyčky.
     
    26:50
    Ve zmrzlé chomutovské hale tempo hry opadlo, ani jeden celek se do ničeho nemůže dostat. Akce domácího celku byla nyní ukončena ofsajdem.
     
    25:58
    Obránce Kitzberger se po vhazování dostával ke střeleckému pokusu, ale od modré čáry se mu prostřelit hradbu těl nakonec nepovedlo.
     
    25:25
    Hosté v plném počtu.
     
    25:00
    Následně to od modré čáry zkoušel Seemann, ale jeho pokus k levé tyčce dokázal Zajíček srazit za branku. Přesilovka domácích je pomalu u konce.
     
    24:20
    Michal Gut se ve střední třetině elegantně uvolnil a hnal se do pásma. Puk se mu ovšem zpracovat nepovedlo a do zakončení se domácí borec nedostal.
     
    23:25
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Jaroslav Fišer.
     
    Utkání bylo nakonec přesunuto z velké chomutovské haly na tu malou. Pokračovat se bude za pár chvilek a Piráti mají k dispozici přesilovou hru.
     
    Všichni hráči vjeli na ledovou plochu a zahřívají se menším pohybem. Skulinka za brankou Dominika Pavláta bude snad co nevidět spravena.
     
    23:25
    A Piráti si zahrají další přesilovku v úvodu prostřední třetiny. Ještě předtím se ale opravuje nějaká skulinka na ledě, takže se několik minut nehraje. Uvidíme, jak to domácí ledaři vyřeší.
    23:05 Přemysl Svoboda ve slibné šanci selhal
     
    23:05
    Přemysl Svoboda následně dostával před branku rychlou přihrávku a hokejku pouze nastavil. Jeho teč ale skončila pouze vedle branky na zadním mantinelu.
    21:39 Petr CHLÁN - 5:0
     
    21:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    Naprosto krásná akce domácího celku zakončená pokusem PETRA CHLÁNA z pravého úhlu. Chomutovskému útočníkovi se povedlo přehodit rameno Šimona Zajíčka, který tak inkasuje na startu druhé třetiny již popáté. Asistence: Stanislav Vrhel a Jakub Štochl.
     
    21:07
    Hosté se hnali do útoku, ale za brankou se provinili naprosto zbytečným faulem. Vojtěch Kysela dostává dvouminutový trest za hákování.
    20:17 Petr CHLÁN - 4:0
     
    20:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hned po vhazování se Marek Berka dostal od zakončení, ale branku minul. Jakub Štochl následně našel PETRA CHLÁNA, jenž se dostal do samostatného úniku a svižnou střelou zvýšil již na 4:0. Asistence: Jakub Štochl.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Prvních dvacet minut je minulostí, domácí Piráti hrají skvěle a zaslouženě vedou 3:0. Prvních patnáct minut byla hra vyrovnaná, ale poté už úřadovali domácí. Ti během posledních pěti minut třetiny skórovali hned třikrát. Prosadili se Michal Gut, Stanislav Vrhel a Kryštof Ouřada.

    Druhá třetina začne přibližně ve 13:20.
     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:22 Kryštof OUŘADA - 3:0
     
    19:22
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti následně parádně zakombinovali před branku a dočkali se třetí branky v první třetině! Kryštof Ouřada našel před brankou MICHALA GUTA, jenž si kotouč pokoušel stáhnout, ale byl atakován. V pádu ho tam ale přecijen poslal! Asistence: Kryštof Ouřada.
    18:44 Stanislav VRHEL - 2:0
     
    18:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Petr Chlán se zorientoval za brankou a předložil naprosto luxusní přihrávku STANISLAVU VRHELOVI před branku. Chomutovský útočník na nic nečekal a svižným zakončením zvyšuje na 2:0! Asistence: Petr Chlán a Tomáš Koblížek.
     
    18:29
    Skrytou střelou od modré čáry se pokoušel prosadit domácí bek Dominik Vaněk. Jeho svižná rána na přední tyčku nadělala hostujícímu brankáři problémy, kotouč nicméně před čárou udržel.
     
    17:36
    Piráti následně zavezli kotouč do pásma a Jan Prokop svižně nahazoval od modré čáry. Šimon Zajíček ovšem kotouč viděl a srazil jej do rohu kluziště, tam se k němu dostali jeho spoluhráči.
    16:52 Marek Berka měl na holi vyrovnání, ovšem přestřelil
     
    16:52
    Hned po vhazování propadl volný kotouč u levé tyčky na volného Marka Berku, jenž chytře zakončoval do vzdálenější šibenice. Branku ale nakonec těsně přestřelil!
     
    16:46
    Dan Bartoš se následně dostal ke kotouči před Pavlátem, ale zblízka se mu nepovedlo pořádně zakončit. Chomutovský brankář si jeho dorážky pohlídal a kotouč ukryl v lapačce.
     
    15:23
    Následně se domácí pokoušeli udržet se v aktivní kombinaci, ale přihrávka do útoku nebyla přesná a skončila na icingu. Pokračuje se tak po levici Dominika Pavláta.
     
    14:42
    Po dalším střeleckém pokusu od modré čáry se nyní pokoušel tečovat před brankářem Erik Mežnar, ale puk nakonec směr nezměnil a Zajíček si připsal zákroky betony.
    14:05 Michal GUT - 1:0
     
    14:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti pokračovali v aktivní kombinaci a dočkali se zasloužené branky. Patrik Pech od levého mantinelu nahazoval před branku, kde se krásnou tečí prosadil MICHAL GUT! Asistence: Patrik Pech a Jakub Váchal.
     
    13:32
    Následně se domácí celek dostal do dalšího útoku. Stanislav Vrhel v přečíslení zakončoval z levého kruhu spíše takovým nahozením. Šimon Zajíček puk ukryl v lapačce a pokračuje se po jeho pravici.
     
    12:49
    Peter Lobodowski se dostal po pravé straně do útoku a před brankou udělal efektivní otočku. Následně ale spadl a bylo po akci, o faul se podle sudích nejednalo. Borci v pruhovaném rozhodli dobře.
    11:26 Kryštof Ouřada ve slibné šanci přestřelil
     
    11:26
    Následně se dostal ke kotouči před branku aktivní Ouřada, který po přihrávce od Guta zakončoval po levé šibenice. Jeho rána ale skončila jen nad brankou Litvínova.
     
    10:22
    Ve čtyřech na obou stranách jsou zatím aktivnější domácí. Jakub Jaroš obtočil branku a po ledě zakončoval na zadní tyčku, branka z toho ale není, Zajíček puk ukryl pod betonem!
     
    09:50
    Následně se Litvínovští dostali do přečíslení a dostali se do brankoviště, kde byl povalen Dominik Pavlát. Jan Prokop tohle nenechal náhodě a do hostujícího hráče se pustil. Oba hráči inkasují dvě minuty.
     
    09:33
    Pokračovalo se střeleckým pokusem od modré čáry, ale Vít Seemann nebyl prvním hráčem, jenž by se dnes radoval ze vstřelené branky. Pokračuje se po pravici Zajíčka.
     
    09:22
    Kryštof Ouřada se opět dobře uvolnil a zpoza branky hledal Michala Guta. Ten z pravé strany střílel na přední tyčku, ale dobře postaveného Zajíčka se mu překonat nepovedlo!
     
    08:05
    Akce i na druhé straně, sledujeme opravdu pěkné utkání, hra se přelévá ze strany na stranu. U pravé tyčky byl Pavlát zasypán dvěma pokusy, ani jeden nebyl ovšem nikterak nebezpečný.
    07:22 Mežnarova dorážka proletěla těsně vedle tyče
     
    07:22
    Elegantně se před obránce dostal chomutovský Jan Prokop, jenž zblízka zakončoval do připraveného Zajíčka. Dorážka Erika Mežnara šla následně těsně vedle!
     
    06:26
    Dvakrát to zkoušel domácí dvojka Ouřada – Gut. Prvně jmenovaný nejdříve přihrával před branku, kde se ale Michal Gut neprosadil. Následně to Ouřada zkoušel z pravé strany, ale rána byla zablokovaná.
     
    05:44
    Následně dostával přihrávku přes celé pásmo Jakub Šarlinger, jenž se z levého kruhu dostával ke střele na zadní tyčku. Střela šla ovšem vedle a Pavlát nemusel zasahovat.
     
    05:22
    Domácí v plném počtu.
     
    05:14
    Na závěr početní výhody se ke střeleckému pokusu odhodlal Dan Bartoš, kterému se ovšem z pozice před levým kruhem nepovedlo překonat Pavláta. Ten se zaskvěl pohodovým zákrokem.
     
    04:12
    Piráti se pokoušeli něco vymyslet v oslabení. Kryštof Ouřada táhl kotouč podél pravého mantinelu, aby následně přihrával před branku. Poslední bránící hráč ovšem zakročil.
     
    03:22
    Čeká nás první početní výhoda duelu. Petr Chlán odjíždí na lavici hanby, potrestán je za hákování ve středu ledové plochy. Hosté si tak zahrají přesilovou hru.
     
    02:24
    Následně se ke střeleckému pokusu dostal produktivní Dan Bartoš. Litvínovský forvard to zkoušel z levého kruhu, ale Pavláta na přední tyčce nepřekonal.
     
    01:49
    Dlouho se bojuje o kotouč u pravého mantinelu, v útočné třetině domácího celku. Rozhodčí ale dlouhé sekundy kotouč viděl a nechal hru pokračovat.
     
    00:48
    Do prvního střeleckého pokusu se dostali domácí. Kryštof Ouřada projel pásmem a zakončoval z vrcholku kruhů. Jeho rána ale litvínovského brankáře nikterak nepřekvapila.
     
    00:15
    Hosté vyhráli vhazování a hned se hnali do útočné třetiny. V pásmu se jim ovšem nic nepovedlo vymyslet a ke kotouči se po nepřesné přihrávce dostali domácí.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Pavlát (D. Svoboda) – Váchal, Seemann, Zeman, Beneš, Kleiner, Vaněk, Štochl – Bajer, Vrhel, Chlán, Prokop, Jaroš, Mežnar, Lobodowski, Koblížek, Pech, Ouřada, Gut.

    HC Litvínov: Pejsar (Zajíček) – Bártek, Šubrt, Viedemann, Baláž, Kitzberger, Kroupa, Havlík – Jindra, Kysela, Berka, Limanovský, Bartoš, Jouza, Šarlinger, Fišer, Kovačič, Dufek, P. Svoboda.

    Rozhodčí: Glanc – Gerát, Fiala.
     
    POSLEDNÍ VZÁJEMNÝ DUEL

    HC Litvínov 0:3 Piráti Chomutov (0:1, 0:2, 0:0 – N 0:0 – 1:0)
    N' Svoboda – 1. Ouřada (Chlán, Kleiner), 28. Lobodowski (Mežnar, Gut), 34. Chlán (Ouřada, T. Koblížek)

    Litvínov: Pejsar – Bártek, Šubrt, Viedeman, Baláž, Kitzberger, Havlík, Háva – Damašek, Jindra, Kysela, Berka, Stehlík, Limanovský, Bartoš, Šarlinger, Fišer, Dufek, Svoboda.
    Chomutov: Pavlát – Váchal, Seemann, D. Zeman, Beneš, Kleiner, Štochl – Vrhel, Chlán, Prokop, L. Benda, Jaroš, Mežnar, Koláček, Lobodowski, T. Koblížek, Pech, Ouřada, Gut.

    Vyloučení: 4:3
    Využití: 0:0
    V oslabení: 0:0
    Střely na branku: 28:38
    Diváci: 124
     
    HC LITVÍNOV (1.)

    Junioři Litvínova jsou aktuálně na první místě skupiny A, kde mají dvoubodový náskok nad Plzní a tříbodový nad Chomutovem. Žlutočerní vyhráli čtyřikrát v řadě, naposledy padli na domácím hřišti právě Chomutovu (0:3). Poté vyhráli v Karlových Varech (4:3 pp), doma se Slavií (5:3), na Kladně (5:2). V posledním kole přetlačili silnou Plzeň (3:1).

    Poslední tři duely
    Litvínov 3:1 Plzeň
    Kladno 2:5 Litvínov
    Litvínov 5:3 Slavia Praha

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Dan Bartoš – 7 zápasů, 10 bodů (8+2)
    Přemysl Svoboda – 7 zápasů, 8 bodů (5+3)
    Marek Berka – 7 zápasů, 6 bodů (3+3)
     
    PIRÁTI CHOMUTOV (3.)

    Chomutovští junioři jsou na třetím místě a ztráta na první Litvínov je nyní tříbodová. Piráti vyhráli poslední dva venkovní duely, nejdříve uspěli za tři body na půdě Slavie (5:2) a v pátečním kole sebrali body také Energii, kterou porazili díky brankám v závěru duelu (3:2). Pirátům se nedaří na domácím ledě, kde za tři body ani jednou nevyhráli.

    Poslední tři duely
    Karlovy Vary 2:3 Chomutov
    Slavia Praha 2:5 Chomutov
    Plzeň 4:2 Chomutov

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Kryštof Ouřada – 6 zápasů, 10 bodů (4+6)
    Petr Chlán – 7 zápasů, 7 bodů (4+3)
    Tomáš Koblížek – 7 zápasů, 7 bodů (3+4)
     
    Krásný den všem fanouškům mládežnického hokeje. Junioři Chomutova vyzvou v severočeském derby rivala z nedalekého Litvínova. Oba celky dělí tři body, a tak se dá utkání nazvat jako souboj o první flek.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 15. Gut (Pech, Váchal), 19. Vrhel (Chlán, T. Koblížek), 20. Gut (Ouřada), 21. Chlán (Štochl), 22. Chlán (Vrhel, Štochl), 51. Mežnar, rozh. náj. Mežnar – 35. Jindra (Svoboda, Berka), 48. Svoboda (Jouza, Baláž), 54. Jindra (Svoboda, Viedemann)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Chlán (CHM)
    0:0   Baláž (LIM)
    2. série:
    0:0   Ouřada (CHM)
    0:0   Bartoš (LIM)
    3. série:
    0:0   Beneš (CHM)
    0:0   Jindra (LIM)
    4. série:
    0:0   Gut (CHM)
    0:0   Svoboda (LIM)
    5. série:
    1:0   Mežnar (CHM)
    1:0   Berka (LIM)


    Piráti Chomutov: Pavlát (D. Svoboda) – Váchal, Seemann, Zeman, Beneš, Kleiner, Vaněk, Štochl – Bajer, Vrhel, Chlán, Prokop, Jaroš, Mežnar, Lobodowski, Koblížek, Pech, Ouřada, Gut.
    HC Litvínov: Zajíček (Pejsar) – Bártek, Šubrt, Viedemann, Baláž, Kitzberger, Kroupa, Havlík – Jindra, Kysela, Berka, Limanovský, Bartoš, Jouza, Šarlinger, Fišer, Kovačič, Dufek, P. Svoboda.

    Rozhodčí: Glanc – Gerát, Fiala
    bahis siteleri