Havlíčkův Brod – Liberec 2:8 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Jihlava – Salzburg 2:4 (kon.)
Kometa Brno – Žďár n/S 5:3 (kon.) | Přerov – Třinec 2:4 (kon.) | Č. Budějovice – Olomouc 2:5 (kon.)
Chomutov – HC Litvínov 6:3 (kon.) | Sparta – Pardubice 4:2 (kon.) | Plzeň – Kladno 6:1 (kon.)
Slavia – K. Vary 2:0 (kon.) | Vítkovice – Zlín 4:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
6:3 (3:0, 2:1, 1:2 - N 0:0 - 1:0)
HC Litvínov
Sobota 29.09.2018, 12:30 • ZS Chomutov • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.
     
    Krásný den všem fanouškům mládežnického hokeje. Junioři Chomutova vyzvou v severočeském derby rivala z nedalekého Litvínova. Oba celky dělí tři body, a tak se dá utkání nazvat jako souboj o první flek.
     
    PIRÁTI CHOMUTOV (3.)

    Chomutovští junioři jsou na třetím místě a ztráta na první Litvínov je nyní tříbodová. Piráti vyhráli poslední dva venkovní duely, nejdříve uspěli za tři body na půdě Slavie (5:2) a v pátečním kole sebrali body také Energii, kterou porazili díky brankám v závěru duelu (3:2). Pirátům se nedaří na domácím ledě, kde za tři body ani jednou nevyhráli.

    Poslední tři duely
    Karlovy Vary 2:3 Chomutov
    Slavia Praha 2:5 Chomutov
    Plzeň 4:2 Chomutov

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Kryštof Ouřada – 6 zápasů, 10 bodů (4+6)
    Petr Chlán – 7 zápasů, 7 bodů (4+3)
    Tomáš Koblížek – 7 zápasů, 7 bodů (3+4)
     
    HC LITVÍNOV (1.)

    Junioři Litvínova jsou aktuálně na první místě skupiny A, kde mají dvoubodový náskok nad Plzní a tříbodový nad Chomutovem. Žlutočerní vyhráli čtyřikrát v řadě, naposledy padli na domácím hřišti právě Chomutovu (0:3). Poté vyhráli v Karlových Varech (4:3 pp), doma se Slavií (5:3), na Kladně (5:2). V posledním kole přetlačili silnou Plzeň (3:1).

    Poslední tři duely
    Litvínov 3:1 Plzeň
    Kladno 2:5 Litvínov
    Litvínov 5:3 Slavia Praha

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Dan Bartoš – 7 zápasů, 10 bodů (8+2)
    Přemysl Svoboda – 7 zápasů, 8 bodů (5+3)
    Marek Berka – 7 zápasů, 6 bodů (3+3)
     
    POSLEDNÍ VZÁJEMNÝ DUEL

    HC Litvínov 0:3 Piráti Chomutov (0:1, 0:2, 0:0 – N 0:0 – 1:0)
    N' Svoboda – 1. Ouřada (Chlán, Kleiner), 28. Lobodowski (Mežnar, Gut), 34. Chlán (Ouřada, T. Koblížek)

    Litvínov: Pejsar – Bártek, Šubrt, Viedeman, Baláž, Kitzberger, Havlík, Háva – Damašek, Jindra, Kysela, Berka, Stehlík, Limanovský, Bartoš, Šarlinger, Fišer, Dufek, Svoboda.
    Chomutov: Pavlát – Váchal, Seemann, D. Zeman, Beneš, Kleiner, Štochl – Vrhel, Chlán, Prokop, L. Benda, Jaroš, Mežnar, Koláček, Lobodowski, T. Koblížek, Pech, Ouřada, Gut.

    Vyloučení: 4:3
    Využití: 0:0
    V oslabení: 0:0
    Střely na branku: 28:38
    Diváci: 124
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Pavlát (D. Svoboda) – Váchal, Seemann, Zeman, Beneš, Kleiner, Vaněk, Štochl – Bajer, Vrhel, Chlán, Prokop, Jaroš, Mežnar, Lobodowski, Koblížek, Pech, Ouřada, Gut.

    HC Litvínov: Pejsar (Zajíček) – Bártek, Šubrt, Viedemann, Baláž, Kitzberger, Kroupa, Havlík – Jindra, Kysela, Berka, Limanovský, Bartoš, Jouza, Šarlinger, Fišer, Kovačič, Dufek, P. Svoboda.

    Rozhodčí: Glanc – Gerát, Fiala.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Hosté vyhráli vhazování a hned se hnali do útočné třetiny. V pásmu se jim ovšem nic nepovedlo vymyslet a ke kotouči se po nepřesné přihrávce dostali domácí.
     
    00:48
    Do prvního střeleckého pokusu se dostali domácí. Kryštof Ouřada projel pásmem a zakončoval z vrcholku kruhů. Jeho rána ale litvínovského brankáře nikterak nepřekvapila.
     
    01:49
    Dlouho se bojuje o kotouč u pravého mantinelu, v útočné třetině domácího celku. Rozhodčí ale dlouhé sekundy kotouč viděl a nechal hru pokračovat.
     
    02:24
    Následně se ke střeleckému pokusu dostal produktivní Dan Bartoš. Litvínovský forvard to zkoušel z levého kruhu, ale Pavláta na přední tyčce nepřekonal.
     
    03:22
    Čeká nás první početní výhoda duelu. Petr Chlán odjíždí na lavici hanby, potrestán je za hákování ve středu ledové plochy. Hosté si tak zahrají přesilovou hru.
     
    04:12
    Piráti se pokoušeli něco vymyslet v oslabení. Kryštof Ouřada táhl kotouč podél pravého mantinelu, aby následně přihrával před branku. Poslední bránící hráč ovšem zakročil.
     
    05:14
    Na závěr početní výhody se ke střeleckému pokusu odhodlal Dan Bartoš, kterému se ovšem z pozice před levým kruhem nepovedlo překonat Pavláta. Ten se zaskvěl pohodovým zákrokem.
     
    05:22
    Domácí v plném počtu.
     
    05:44
    Následně dostával přihrávku přes celé pásmo Jakub Šarlinger, jenž se z levého kruhu dostával ke střele na zadní tyčku. Střela šla ovšem vedle a Pavlát nemusel zasahovat.
     
    06:26
    Dvakrát to zkoušel domácí dvojka Ouřada – Gut. Prvně jmenovaný nejdříve přihrával před branku, kde se ale Michal Gut neprosadil. Následně to Ouřada zkoušel z pravé strany, ale rána byla zablokovaná.
     
    07:22
    Elegantně se před obránce dostal chomutovský Jan Prokop, jenž zblízka zakončoval do připraveného Zajíčka. Dorážka Erika Mežnara šla následně těsně vedle!
    07:22 Mežnarova dorážka proletěla těsně vedle tyče
     
    08:05
    Akce i na druhé straně, sledujeme opravdu pěkné utkání, hra se přelévá ze strany na stranu. U pravé tyčky byl Pavlát zasypán dvěma pokusy, ani jeden nebyl ovšem nikterak nebezpečný.
     
    09:22
    Kryštof Ouřada se opět dobře uvolnil a zpoza branky hledal Michala Guta. Ten z pravé strany střílel na přední tyčku, ale dobře postaveného Zajíčka se mu překonat nepovedlo!
     
    09:33
    Pokračovalo se střeleckým pokusem od modré čáry, ale Vít Seemann nebyl prvním hráčem, jenž by se dnes radoval ze vstřelené branky. Pokračuje se po pravici Zajíčka.
     
    09:50
    Následně se Litvínovští dostali do přečíslení a dostali se do brankoviště, kde byl povalen Dominik Pavlát. Jan Prokop tohle nenechal náhodě a do hostujícího hráče se pustil. Oba hráči inkasují dvě minuty.
     
    10:22
    Ve čtyřech na obou stranách jsou zatím aktivnější domácí. Jakub Jaroš obtočil branku a po ledě zakončoval na zadní tyčku, branka z toho ale není, Zajíček puk ukryl pod betonem!
     
    11:26
    Následně se dostal ke kotouči před branku aktivní Ouřada, který po přihrávce od Guta zakončoval po levé šibenice. Jeho rána ale skončila jen nad brankou Litvínova.
    11:26 Kryštof Ouřada ve slibné šanci přestřelil
     
    12:49
    Peter Lobodowski se dostal po pravé straně do útoku a před brankou udělal efektivní otočku. Následně ale spadl a bylo po akci, o faul se podle sudích nejednalo. Borci v pruhovaném rozhodli dobře.
     
    13:32
    Následně se domácí celek dostal do dalšího útoku. Stanislav Vrhel v přečíslení zakončoval z levého kruhu spíše takovým nahozením. Šimon Zajíček puk ukryl v lapačce a pokračuje se po jeho pravici.
     
    14:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti pokračovali v aktivní kombinaci a dočkali se zasloužené branky. Patrik Pech od levého mantinelu nahazoval před branku, kde se krásnou tečí prosadil MICHAL GUT! Asistence: Patrik Pech a Jakub Váchal.
    14:05 Michal GUT - 1:0
     
    14:42
    Po dalším střeleckém pokusu od modré čáry se nyní pokoušel tečovat před brankářem Erik Mežnar, ale puk nakonec směr nezměnil a Zajíček si připsal zákroky betony.
     
    15:23
    Následně se domácí pokoušeli udržet se v aktivní kombinaci, ale přihrávka do útoku nebyla přesná a skončila na icingu. Pokračuje se tak po levici Dominika Pavláta.
     
    16:46
    Dan Bartoš se následně dostal ke kotouči před Pavlátem, ale zblízka se mu nepovedlo pořádně zakončit. Chomutovský brankář si jeho dorážky pohlídal a kotouč ukryl v lapačce.
     
    16:52
    Hned po vhazování propadl volný kotouč u levé tyčky na volného Marka Berku, jenž chytře zakončoval do vzdálenější šibenice. Branku ale nakonec těsně přestřelil!
    16:52 Marek Berka měl na holi vyrovnání, ovšem přestřelil
     
    17:36
    Piráti následně zavezli kotouč do pásma a Jan Prokop svižně nahazoval od modré čáry. Šimon Zajíček ovšem kotouč viděl a srazil jej do rohu kluziště, tam se k němu dostali jeho spoluhráči.
     
    18:29
    Skrytou střelou od modré čáry se pokoušel prosadit domácí bek Dominik Vaněk. Jeho svižná rána na přední tyčku nadělala hostujícímu brankáři problémy, kotouč nicméně před čárou udržel.
     
    18:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Petr Chlán se zorientoval za brankou a předložil naprosto luxusní přihrávku STANISLAVU VRHELOVI před branku. Chomutovský útočník na nic nečekal a svižným zakončením zvyšuje na 2:0! Asistence: Petr Chlán a Tomáš Koblížek.
    18:44 Stanislav VRHEL - 2:0
     
    19:22
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti následně parádně zakombinovali před branku a dočkali se třetí branky v první třetině! Kryštof Ouřada našel před brankou MICHALA GUTA, jenž si kotouč pokoušel stáhnout, ale byl atakován. V pádu ho tam ale přecijen poslal! Asistence: Kryštof Ouřada.
    19:22 Kryštof OUŘADA - 3:0
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Prvních dvacet minut je minulostí, domácí Piráti hrají skvěle a zaslouženě vedou 3:0. Prvních patnáct minut byla hra vyrovnaná, ale poté už úřadovali domácí. Ti během posledních pěti minut třetiny skórovali hned třikrát. Prosadili se Michal Gut, Stanislav Vrhel a Kryštof Ouřada.

    Druhá třetina začne přibližně ve 13:20.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hned po vhazování se Marek Berka dostal od zakončení, ale branku minul. Jakub Štochl následně našel PETRA CHLÁNA, jenž se dostal do samostatného úniku a svižnou střelou zvýšil již na 4:0. Asistence: Jakub Štochl.
    20:17 Petr CHLÁN - 4:0
     
    21:07
    Hosté se hnali do útoku, ale za brankou se provinili naprosto zbytečným faulem. Vojtěch Kysela dostává dvouminutový trest za hákování.
     
    21:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    Naprosto krásná akce domácího celku zakončená pokusem PETRA CHLÁNA z pravého úhlu. Chomutovskému útočníkovi se povedlo přehodit rameno Šimona Zajíčka, který tak inkasuje na startu druhé třetiny již popáté. Asistence: Stanislav Vrhel a Jakub Štochl.
    21:39 Petr CHLÁN - 5:0
     
    23:05
    Přemysl Svoboda následně dostával před branku rychlou přihrávku a hokejku pouze nastavil. Jeho teč ale skončila pouze vedle branky na zadním mantinelu.
    23:05 Přemysl Svoboda ve slibné šanci selhal
     
    23:25
    A Piráti si zahrají další přesilovku v úvodu prostřední třetiny. Ještě předtím se ale opravuje nějaká skulinka na ledě, takže se několik minut nehraje. Uvidíme, jak to domácí ledaři vyřeší.
     
    Všichni hráči vjeli na ledovou plochu a zahřívají se menším pohybem. Skulinka za brankou Dominika Pavláta bude snad co nevidět spravena.
     
    Utkání bylo nakonec přesunuto z velké chomutovské haly na tu malou. Pokračovat se bude za pár chvilek a Piráti mají k dispozici přesilovou hru.
     
    23:25
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Jaroslav Fišer.
     
    24:20
    Michal Gut se ve střední třetině elegantně uvolnil a hnal se do pásma. Puk se mu ovšem zpracovat nepovedlo a do zakončení se domácí borec nedostal.
     
    25:00
    Následně to od modré čáry zkoušel Seemann, ale jeho pokus k levé tyčce dokázal Zajíček srazit za branku. Přesilovka domácích je pomalu u konce.
     
    25:25
    Hosté v plném počtu.
     
    25:58
    Obránce Kitzberger se po vhazování dostával ke střeleckému pokusu, ale od modré čáry se mu prostřelit hradbu těl nakonec nepovedlo.
     
    26:50
    Ve zmrzlé chomutovské hale tempo hry opadlo, ani jeden celek se do ničeho nemůže dostat. Akce domácího celku byla nyní ukončena ofsajdem.
     
    27:22
    Do slušné akce se nyní dostali hosté. Robert Bártek zakončoval z mezikruží, ale jeho pokus po ledě nakonec skončil jen vedle pravé tyčky.
     
    28:45
    Další přesilovka pro domácí celek. Marek Berka inkasuje dvě minuty za podražení.
     
    29:05
    Jan Prokop se dostal na pravém kruhu do zakončení. Chomutovský útočník mířil na přední tyčku, ale kotouč špatně trefil a branku nakonec přestřelil.
     
    30:11
    Následně to od modré čáry zkoušel Petr Chlán, jehož pokus od modré čáry byl lehce tečován, ale i tak skončil ve výstroji připraveného Zajíčka.
     
    30:45
    Hosté v plném počtu.
     
    31:33
    Dominik Pavlát rozjel podél mantinelu akci svého celku. Pech hledal v brankovišti Michala Guta, kterému se ale zblízka zakončit nepovedlo.
     
    32:51
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Josef Bajer – 2 min., sekání).
     
    33:05
    Po střele Dana Bartoše vznikla před Pavlátem pořádná mela, první branka Litvínova z toho ale není! Domácí brankář to vše pokryl a následná mela hříšníka nemá.
     
    34:05
    Daniel Jouza dostával přihrávku mezi kruhy, kde byl ovšem parádně dostoupen a nezakončil. Tomáš Koblížek tak kotouč vyvezl a nahodil.
     
    34:51
    Domácí v plném počtu.
     
    34:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští sice přesilovku nevyužili, ale i tak se dočkávají první branky! DAVID JINDRA byl na konci akce v předbrankovém prostoru. Asistence: Přemysl Svoboda a Marek Berka.
     
    35:54
    Následně to pro hosty mohlo být ještě veselejší! Střela Bártka z levého kruhu Pavlátovi propadla, následné dorážky ale v síti trestuhodně neskončily!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Omlouváme se za technické potíže. Třetina číslo dvě se dohrála bez vstřelené branky, a tak domácí celek vede před třetí části již o čtyři branky. Dvakrát se prosadil za domácí Petr Chlán, jediný úspěch hostů má na svědomí David Jindra.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:03
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Seemann – 2 min., podrážení).
     
    40:05
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Vojtěch Kysela – 2 min., vysoká hůl).
     
    41:31
    Litvínovští se hnali do přečíslení a z pravého kruhu zakončoval kapitán Dan Bartoš. Dominik Pavlát si ovšem se střeleckým pokusem poradil a kotouč ukryl v lapačce.
     
    41:46
    Petr Chlán se dostal do útoku a vystřelil. Jeho pokus Zajíčkovi vypadl, ale střelec dvou dnešních branek nakonec puk do sítě neposlal!
     
    42:07
    Josef Kitzberger střílel od modré čáry a Pavlátovi kotouč vypadl. Marek Havlík se tak dostával k dorážce, ale trefil jen bránícího hráče Chomutova.
     
    42:11
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Marek Havlík – 2 min. + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení). Trest odpyká Petr Kovačič.
     
    42:38
    Po přihrávce Víta Seemanna pálil od modré čáry Jakub Kleiner. Zajíček se ovšem stihl přemístit a pokus vytáhlého chomutovského beka chytá.
     
    44:30
    Následně se pokoušel rozjet útočnou akci Seemann, ale přihrávku mu nevyšla a kotouč končí na zakázaném uvolnění.
     
    45:06
    Od pravého mantinelu se pokoušeli prosadit Litvínovští, ale nahození Dominik Pavlát viděl a kotouč vyrazil mimo svou branku.
     
    45:40
    Stanislav Vrhel následně prokličkoval mezi třemi hráči a předložil kotouč na Petra Chlána. Ten vstříc hattricku ale branku Zajíčka jen přestřelil!
     
    46:23
    Následně se pokoušel rozjet další chomutovskou akci Michal Gut, ten byl ovšem ještě před červenou čárou, a tak se píská zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Pavlátem.
     
    46:53
    Hra je hodně kouskovaná. Patrik Pech nyní zkoušel poslat do úniku spoluhráče, ale po nepřesné přihrávce se píská další zakázané uvolnění.
     
    46:56
    Hned po vhazování to zkoušela litvínovský David Jindra, ale jeho pokus po ledě byl vykopnut betonem Dominika Pavláta, který dnes podává velice dobrý výkon.
     
    47:57
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov se dostává na dostřel tří branek! Ondřej Baláž vystřelil od modré čáry, aby těsně před Pavlátem tečoval PŘEMYSL SVOBODA, který tak přidává druhý bod v tomto utkání. Asistence: Daniel Jouza a Ondřej Baláž.
     
    48:51
    Dan Bartoš si následně vjel do pásma a zakončoval, ale chomutovský brankář byl pozorný. Následně to stejný borec zkoušel ještě jednou, ale po objetí branky Pavláta nepřekonal.
     
    49:30
    Oddechový čas pro hosty.
     
    50:22
    Marek Berka si sjel mezi kruhy, ale zakončoval jen do vyrážečky Dominika Pavláta. Následně to stejný hráč zkoušel od mantinelu, ale jeho pokus šel vedle.
     
    50:47
    Jan Prokop se dostal od levého mantinelu až mezi kruhy, odkud zakončoval jen do lapačky litvínovského brankáře.
     
    50:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po prohraném vhazováním nahazoval Jan Prokop od mantinelu. ERIK MEŽNAR se parádně zorientoval před Zajíčkem a zakončením k pravé tyčce zvyšuje na 6:2! Bez asistence.
     
    51:16
    Petr Chlán si následně nezpracoval přihrávku do útoku a píská se icing. Piráti opět vedou o čtyři branky a vhazovat se nyní bude před Pavlátem.
     
    51:38
    Po vyhraném vhazování zakončoval Robert Bártek, kterému se ale nepovedlo chomutovskou branku ohrozit. Kotouč se od bránícího hráče odrazil do rohu.
     
    52:29
    Jan Prokop to opět zkoušel z ostrého úhlu, ani nyní se mu ale nepovedlo skórovat. Jeho zakončení skončilo jen na oblouku branky Litvínova.
     
    52:41
    Josef Bajer si najel do útočné třetiny a dostal se dnes snad k první střele. Z levého kruhu ale zakončoval jen do připraveného Šimona Zajíčka.
     
    52:48
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Josef Bajer – 2 min. + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení). Trest odpyká Stanislav Vrhel.
     
    53:01
    Litvínov právě vstřelil branku!
    DAVID JINDRA následně dostal přihrávku přes celé pásmo na pravý kruh, odkud vymetl šibenici branky Dominika Pavláta! Asistence: Přemysl Svoboda a Jakub Viedemann.
     
    53:41
    Piráti se dostali do přečíslení. Petr Chlán přihrál od pravého mantinelu na Tomáše Koblížka, který se pokoušel přehodit beton brankáře. Byl ale neúspěšný!
     
    54:08
    Po vyhraném vhazování to zkoušel od modré čáry obránce Jakub Viedemann, kterému se ale Pavláta překvapit nepovedlo. Domácí se osvobozují a jdou střídat.
     
    54:46
    Jan Prokop se po přihrávce Ouřady dostal do úniku. Chomutovský útočník ale stihl jen píchnout do kotouče na dlouhou hůl, Zajíček pokus stihl vyrazit.
     
    55:00
    Peter Lobodowski vyhrál vhazování a Erik Mežnar hned zakončoval. Jeho rána ale byla ztečována do ochranné sítě. Pokračovat se bude vhazováním.
     
    55:22
    Přemysl Svoboda se po upadnutí domácího beka dostal od pravého mantinelu až před branku, kde se mu ale nepovedlo ideálně zakončit. Dominik Pavlát jeho zakončení chytá!
     
    55:52
    Piráti vyhodili na icing a vhazovat se bude před domácí brankou. Litvínovský celek je v posledních minutách jasně lepším týmem na ledě.
     
    56:42
    Hosté opět zahrozili po pravé straně. Petr Kovačič zakončoval, ale jeho pokus byl sražen. Následně se ke kotouči dostal Pavlát, jenž kotouč přikryl lapačkou.
     
    56:53
    Piráti se po zaváhání hostující obrany dostali do přečíslení dvou hokejistů na jednoho. Prokop ale udělal kličku a obránce se mu překonat nepovedlo.
     
    57:51
    Po přihrávce Petra Chlána se dostal ke kotouči před brankou Tomáš Koblížek, jenž hledal mezeru mezi betony. Šimona Zajíčka v brance ale nepřekonal!
     
    58:15
    Domácímu celku se následně nepovedlo vyhodit a Jaroslav Fišer byl osamocen před brankou Pavláta. Hostující borec ovšem ani nezakončil, puk totiž nedokázal zpracovat.
     
    59:01
    Začala poslední minuta třetí třetiny, Litvínovští nyní hned dvakrát během chvilky vyhodili na icing. Pokračovat se bude před Zajíčkem, tři body ukořistí domácí.
     
    59:38
    Marek Berka se po přihrávce od Jindry dostal do dobré střelecké pozice. Litvínovský hráč zakončoval k tyčce, ale Pavlát jen tak tak zakročil svým betonem!
     
    Konec třetí třetiny.
     
    60:01
    Začala nadstavba.
     
    60:40
    Tomáš Koblížek obral za brankou litvínovského hráče, objel branku a zakončoval. Jeho rána ovšem skončila jen na boční síti.
     
    61:15
    Následně se za brankou dostal ke kotouči Ouřada, jenž vyjel a přihrál Gutovi. Následně se oba dostali ke střeleckým pokusům, ale Šimon Zajíček vše pochytal!
     
    61:22
    Piráti vyhráli vhazování a Jakub Kleiner nahazoval od modré čáry. Stanislav Vrhel kotouč sice tečoval, ale ten nakonec skončil pod beton litvínovského brankáře.
     
    61:36
    Po chybě Vrhela se dostal do úniku Dan Bartoš, jenž postupoval sám na Pavláta. Zakončoval mezi betony, ale pozorného chomutovského brankáře nepropálil!
     
    62:06
    Ondřej Baláž si najel do útoku, kde udělal kličku Ouřadovi a zakončoval. Jeho rána ale nakonec skončila jen těsně vedle branky.
     
    63:37
    Mezi chomutovské beky vjel Marek Berka, jenž se pokoušel propálil Pavláta. Chomutovská jednička ovšem neinkasovala ani nyní!
     
    63:57
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Váchal – 2 min., sekání).
     
    64:31
    Od modré čáry to zkoušel Jakub Viedemann, který ale zakončoval do připraveného chomutovského brankáře. Ten chtěl rozehrát, ale rozhodčí již hru přerušili.
     
    65:00
    Konec nadstavby.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Petr Chlán si najel před Zajíčka, kterého ale zblízka trefil do betonů.
     
    1. série
    0:0
    Ondřej Baláž úspěšný nebyl. Ujel mu kotouč a zakončil jen do betonu Pavláta.
     
    2. série
    0:0
    Ouřada si najel ke kruhu a hledal mezeru mezi betony. Tu nenašel a Zajíček si připisuje druhý zákrok.
     
    2. série
    0:0
    Neuspěl ani Dan Bartoš, zakončil jen do betonů Pavláta.
     
    3. série
    0:0
    Jiří Beneš nic nevymýšlel. Rozjel se a napálil kotouč do betonů Zajíčka.
     
    3. série
    0:0
    David Jindra udělal kličku a měl Pavláta na lopatě. Kotouč mu ovšem ujel a litvínovský hráč nezakončil.
     
    4. série
    0:0
    Michal Gut následně udělal několik kliček, ale kotouč nakonec přes beton nepřehodil.
     
    4. série
    0:0
    Najel si do útoku svižně a chtěl udělat kličku, Pavlát ovšem kotouč vypíchl.
     
    5. série
    1:0
    Erik Mežnar naznačil kličku do forhendu, ale následně změnil směr a uklidil kotouč do horní části branky!
     
    5. série
    1:0
    Marek Berka musel dát, což se mu nepovedlo. Pavláta si sice položil, ale jeho beton nakonec nepřehodil. Chomutov vítězí.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Piráti Chomutov.
    Autorem vítězné branky je ERIK MEŽNAR.
     
    Konec zápasu.
     
    Piráti díky prvním dvaadvaceti minutám zvládli nasázet pět branek, čímž se dostali do parádního vedení, které kontrovali až do konce duelu. Díky jedné brance v nájezdech se navíc radují také z bonusového bodu! Za domácí dali dvě branky Petr Chlán a Erik Mežnar, po jedné přidali Michal Gut, Stanislav Vrhel a Kryštof Ouřada. Za hosty má dva zářezy David Jindra, třetí branku vstřelil Přemysl Svoboda.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u mládežnického hokeje na počtěnou. (15:31:13)

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 15. Gut (Pech, Váchal), 19. Vrhel (Chlán, T. Koblížek), 20. Gut (Ouřada), 21. Chlán (Štochl), 22. Chlán (Vrhel, Štochl), 51. Mežnar, rozh. náj. Mežnar – 35. Jindra (Svoboda, Berka), 48. Svoboda (Jouza, Baláž), 54. Jindra (Svoboda, Viedemann)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Chlán (CHM)
    0:0   Baláž (LIM)
    2. série:
    0:0   Ouřada (CHM)
    0:0   Bartoš (LIM)
    3. série:
    0:0   Beneš (CHM)
    0:0   Jindra (LIM)
    4. série:
    0:0   Gut (CHM)
    0:0   Svoboda (LIM)
    5. série:
    1:0   Mežnar (CHM)
    1:0   Berka (LIM)


    Piráti Chomutov: Pavlát (D. Svoboda) – Váchal, Seemann, Zeman, Beneš, Kleiner, Vaněk, Štochl – Bajer, Vrhel, Chlán, Prokop, Jaroš, Mežnar, Lobodowski, Koblížek, Pech, Ouřada, Gut.
    HC Litvínov: Zajíček (Pejsar) – Bártek, Šubrt, Viedemann, Baláž, Kitzberger, Kroupa, Havlík – Jindra, Kysela, Berka, Limanovský, Bartoš, Jouza, Šarlinger, Fišer, Kovačič, Dufek, P. Svoboda.

    Rozhodčí: Glanc – Gerát, Fiala
    bahis siteleri