Pittsburgh – Washington 7:6 (po pr.) | Carolina – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Buffalo – Boston 0:4 (kon.)
NY Rangers – Nashville 2:3 (kon.) | Ottawa – Chicago 3:4 (po pr.) | Detroit – Columbus 2:3 (po pr.)
St. Louis – Winnipeg 1:5 (kon.) | Dallas – Arizona 3:0 (kon.) | Colorado – Minnesota 4:1 (kon.)
Vegas – Philadelphia 2:5 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
Boston Bruins
Pátek 05.10.2018, 01:08 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:48 Patrice BERGERON - 0:4

    via Gfycat

     
    59:48
    Bruins právě vstřelili branku!
    Poslední tečku za dnešním zápasem dává do prázdné branky PATRICE BERGERON, který přijal puk na vlastní modré čáře a nikým nebráněn si dojel až k opuštěné kleci domácích. Bez asistence.
     
    59:21
    Chára dostává trest na dvě minuty za hrubost, stejně jako McAvoy. Na straně domácích dostal dvě minuty za hrubost Sobotka.
     
    58:13
    Důležitý zákrok Haláka, který vykryl střelu Okposoa z prostoru před brankovištěm a dál drží nulu.
     
    55:40
    Buffalo zkouší hru bez brankáře!
     
    54:05
    K chybě jedné z obran došlo, ale domácí toho nevyužili! Jen marně se snažil jeden z hráčů Sabres dostat za posledního obránce a tísněn soupeřem poslal bekhendovou střelu jen do Haláka.
    36:16 David PASTRŇÁK - 0:3
     
    36:16
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tohle už nevypadá pro Buffalo dobře. DAVID PASTRŇÁK si počíhal na puk na pravé straně brankoviště a dostal přesnou přihrávku od Davida Krejčího. Zatímco se Hutton natáhl v brankovišti, aby se pokusil při přesunu vykrýt střelu Pastrňáka, ten dokázal kotouč přizvednout a zvyšuje na 3:0. Asistence: David Krejčí, Brad Marchand.
     
    32:07
    Hrubka obrany Buffala poslala do brejku Kuralyho, který ale sám před Huttonem nic moc nevymýšlel a zkusil zápěstím především umístit puk. Trefil připravený beton.
     
    30:45
    Obrovská šance Donata! Ten měl Huttona už položeného na ledě, jenže se, tísněn jedním z obránců, nedokázal uvolnit, aby měl dostatek prostoru ke střele. Hra je následně přerušena. Komerční přestávka.
     
    29:56
    Velký závar před brankou Bostonu! Eichel nahodil na Haláka od levého mantinelu a po odraženém puku se vrhli Skinner i Reinhart, ale propasírovat ho za záda ležícího Haláka nedokázali.
     
    22:47
    Dvě minuty za sekání obdržel hostující Heinen.
    15:34 Ryan DONATO - 0:2
     
    15:34
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovku! Rychlou kombinaci od modré čáry až do pravého kruhu dokázal zužitkovat RYAN DONATO, kterému se prakticky otevřela Huttonova klec. Domácí brankář se nestihl včas přesunout do směru jeho střely. Asistence: Brad Marchand, Patrice Bergeron.
     
    13:58
    Ale vybojoval přesilovou hru. Dvě minuty za sekání na Pastrňáka vyfasoval právě Sobotka.
    06:33 Zdeno CHÁRA - 0:1
     
    06:33
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté se ujímají vedení! ZDENO CHÁRA dostal puk na levé křídlo od Marchanda a nikým nebráněn si sjel blíž k Huttonovi, kterého z kraje levého kruhu propálil. Asistence: Brad Marchand, Charlie McAvoy.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 7. Chára (Marchand, McAvoy), 16. Donato (Marchand, Bergeron), 37. Pastrňák (Krejčí, Marchand), 60. Bergeron (Marchand)


    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – Ristolainen (A), Scandella, Dahlin, McCabe, C. Nelson, Beaulieu – S. Reinhart (C), Eichel, Skinner – T. Thompson, Berglund, Sheary (A) – Okposo, Mittelstadt, Sobotka – Pominville, Rodrigues, Girgensons.
    Boston Bruins: Halák (T. Rask) – McAvoy, Chára (C), Carlo, J. Moore, K. Miller, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Heinen, Krejčí, DeBrusk – Backes (A), Kuraly, Donato – Bjork, Acciari, Nordström.

    Rozhodčí: Kozari, St. Pierre – Miller, Nagy
    bahis siteleri