Kunlun – Čeljabinsk 2:0 (kon.) | Chabarovsk – Jekatěrinburg 2:5 (kon.) | Vladivostok – Magnitogorsk 3:4 (kon.)
Novosibirsk – CSKA Moskva 0:2 (kon.) | Ufa – HC Slovan 4:1 (kon.) | Omsk – Riga 5:2 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
HC Slovan Bratislava
Pátek 05.10.2018, 16:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:34 Dmitrij KUGRYŠEV - 4:1
     
    45:34
    Ufa právě vstřelila branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto, hokejisté Salavatu Julajev dokázali přetrvávající tlak přetavit v další gól! DMITRIJ KUGRYŠEV objel svatyni Slovanu a poté z prakticky nulového úhlu nahodil kotouč do předbrankového prostoru, odkud si ho jeden z bratislavských hokejistů omylem srazil do vlastní sítě. Bez asistence.
    20:47 Joonas KEMPPAINEN - 3:1
     
    20:47
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa vstupuje do druhé třetiny nejlepším možným způsobem – vstřeleným gólem na 3:1. O ten se postaral JOONAS KEMPPAINEN, který ujel po levém křídle a z úrovně kruhů nedal Štěpánkovi šanci! Asistence: Teemu Hartikainen a Linus Omark.
    16:34 Patrik VIRTA - 2:1
     
    16:34
    Slovan právě vstřelil branku!
    Bratislavští se vracejí do hry! Těsně pod návratu Tkačova na led hosté pořádně zatápěli Metsolovi a nakonec přišlo nahození Michala Sersena od modré, které PATRIK VIRTA usměrnil za záda domácího brankáře. Asistence: Michal Sersen a Kyle Chipchura.
    12:51 Grigorij PANIN - 2:0
     
    12:51
    Ufa právě vstřelila branku!
    A už je to o dva góly! Po přetrvávajícím tlaku Salavatu Julajev si GRIGORIJ PANIN najel do mezikruží, kde obdržel ideální přihrávku od Larsena a z první dokázal trefit mezírku ve Štěpánkově postoji. Asistence: Philip Larsen a Teemu Hartikainen.
    10:36 Joonas KEMPPAINEN - 1:0
     
    10:36
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hokejisté Salavatu ovládli vhazování po Štěpánkově levici a z následné akce už úvodní gól přeci jen vstřelili. JOONAS KEMPPAINEN dostal nabito na vrchol pravého kruhu a jeho rána z voleje se zastavila až v síti. Asistence: Linus Omark a Philip Larsen.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 11. Kemppainen (Omark, Larsen), 13. Panin (Larsen, Hartikainen), 21. Kemppainen (Hartikainen, Omark), 46. Kugryšev – 17. Virta (Sersen, Chipchura)


    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Panin, Larsen, Ar. Sergejev, Nazarevič, Arzamascev, Koledov, Jelizarov – Kemppainen, Omark, Hartikainen – Tkačov, Chochrjakov, Burdasov – Osnovin, M. Majorov, Kugryšev – Soloduchin, V. Žarkov, Kadějkin – Šen.
    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (Čiliak) – Sersen, Jánošík, Gelinas, Klok, Švarný, Meszároš, Hedera, Bačik – Sukel', Virta, Taffe – Řepík, C. Bailey, Červený – Liška, Rau, Chipchura – Lamper, Lunter, Hrnka.

    Rozhodčí: Bukin, Gamalej – Palej, Ponamarenko

    Diváci: 5970
    bahis siteleri