Lille – Saint-Étienne 3:1 (kon.) | Amiens – Dijon 1:0 (kon.) | Angers – Štrasburk 2:2 (kon.)
Guingamp – Montpellier 1:1 (kon.) | Nîmes – Remeš 0:0 (kon.)
konec
EA Guingamp
1:1 (0:1)
Montpellier HSC
Sobota 06.10.2018, 20:00 • Stade de Roudourou, Guingamp • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 1:5. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:17. (21:53:05)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1, což se vzhledem k vyrovnané podívané, dalo očekávat. Druhý poločas byl opravdu hodně vyrovnaný, domácí se ale přeci jenom dočkali kýžené vyrovnávací trefy. Poté jsme sledovali lehce nezáživnou bitvu, která nepřinesla téměř žádnou vyloženou šanci. Dnešní utkání rovněž nabídlo hned dvě červené karty, tu první schytal domácí Thuram, o tu druhou se postaral Mollet.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Nakonec se jednalo o přímou střelu, kterou ale domácí Johnsson dokázal ukrýt do své náruče. Také Guingamp podniká jednu z posledních akcí.
     
    90+1
    Jedna z posledních šancí pro hosty, budou totiž zahrávat standardku z velké vzdálenosti, u míče se nachází Schirí.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty,
     
    87
    Na druhé straně se Labordemu podařilo vybojovat další autové vhazování, které obstará kolega Oyongo. Zanedlouho se dočkáme nastaveného času.
     
    86
    Nyní se do velkého vápna pokusil dostat Ikoko, který se ale k zakončení vůbec nedostal. Včas ho zastavil hostující obránce Congré.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Zatím jsme se nedočkali třetí branky, v posledních zápasech jsme neviděli ani moc šancí.
     
    84
    K rozehrávce se nakonec postavil Ngbakoto, který zkoušel své štěstí střelou přímo na bránu. Jeho rána skončila zhruba dva metry nad.
     
    83
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Damien Le Tallec, přichází Paul Lasne.
     
    82
    Kousek před pokutovým územím fauloval hostující Le Tallec, následovat bude přímý kop z lukrativní vzdálenosti. Dočkáme se třetí branky?
     
    81
    Z hodně velké vzdálenosti zkoušel své štěstí Laborde, který ale nevypálil vůbec přesně. Jeho projektil vystoupal hodně vysoko nad branku.
     
    80
    Na zemi skončil domácí Julan, avšak o nedovolený zákrok se v žádném případě nejednalo. Lecomte okamžitě rozjel další akci svého celku.
     
    79
    Střídání v týmu EA Guingamp: ze hřiště odchází Lucas Deaux, přichází Guessouma Fofana.
     
    78
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Andy Delort, přichází Petar Škuletić.
     
    77
    Aguilar přiťukl do strany na Cozzu, který hledal v pokutovém území své spoluhráče. Míč ale pouze proletěl šestnáctkou, podpora kolegů nebyla ideální.
     
    76
    Na druhé straně si na polovysoký centr naběhl Julan, který ale v přetahované u rohového praporku nedokázal uspět. S míčem nyní hrají hosté.
     
    75
    Congré to možná trochu zbytečně zkoušel dalekonosným pasem, který navíc nenašel Labordeho, nýbrž domácího brankáře Johnssona.
     
    74
    Momentálně sledujeme trochu klidnější pasáž, oba celky se nemohou dostat k ničemu vážnějšímu. Guingamp si pohrává s míčem na vlastní polovině.
     
    69
    Jednalo se o rozehrávku nakrátko, která ale nepřinesla nic vážného. Poté se k míči dostal střídající Ngbakoto, jenž poslal míč pouze k Lecomtemu.
     
    68
    Nakonec si centr levačkou připravil Rebocho, který v pokutovém území našel pouze nohu Mendese, který zakročil pouze za cenu rohu.
     
    67
    Navíc na zemi skončil Didot, který okamžitě rozehrál standardní situaci. Guingamp se prodírá po pravém křídle, kde pracuje aktivní Ikoko.
     
    66
    Vyrovnávací branka dává utkání nový impuls, domácí určitě vycítili šanci na otočení výsledku. V tuto chvíli je u balónu hostující Schirí.
     
    65
    Delort v tísni nezpanikařil, naopak rozjel konstruktivní kombinaci, která byla hodně rychle u konce. Aguilar nepřesně přihrával na Labordeho.
    64. Nicolas BENEZET - 1:1
     
    64
    Guingamp právě vstřelil branku!
    Domácí se konečně dočkali vyrovnávací branky! Po levém křídle pláchl Deaux, který si všiml lépe postaveného NICOLASE BENEZETA, který v pádu zakončil mimo dosah Lecomteho. Hezká akce domácích, skóre je tak opět vyrovnané.
     
    64
    Střídání v týmu EA Guingamp: ze hřiště odchází Jérémy Sorbon, přichází Yeni Ngbakoto.
    63. Aguilar trefil pouze tyč.
     
    63
    Obrovská šance hostů! Schirí patičkou uvolnil spoluhráče, poté se ale k volnému míči dostal Aguilar, který před poloprázdnou bránou trefil pouze tyč.
     
    62
    Konečně zakončení z domácí strany. Julan si navedl míč na levačku a poté v pádu vměstnal svůj pokus nad branku, Lecomte nemusel zasahovat.
     
    61
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, na druhou branku stále čekáme. Druhý poločas zatím patří domácím, Lecomte ale nemusel řešit nic vážného.
     
    60
    Aguilar vyvezl míč na útočnou polovinu, kde oslovil Delorta, jehož centr z těžké pozice zamířil pouze do boční sítě domácí svatyně.
     
    59
    Laborde se s vypětím všech sil pokoušel dostat k padajícímu míči, u kterého byl včas Sorbon, jenž ho okamžitě poslal na druhou stranu.
     
    58
    Na druhé straně si Montpellier vybojovalo rohový kop, který nebyl vůbec špatný. Na zadní tyči se ke střele placírkou dostal Le Tallec, jenž ale minul branku.
     
    57
    Na hranici velkého vápna se s míčem otáčel Julan, který ale svému zakončení nedal razanci, jeho rána navíc trefila pouze protihráče.
     
    56
    Benezet dokázal ustrážit míč proti napadající smečce protihráčů, poté se do kombinace zapojil také Rebocho, který s přihrávkou váhá.
     
    55
    Ikoko oslovil centrem Didota, kterému ale zpracování míče příliš nevyšlo. Důraznější navíc byl Le Tallec, jenž si ale kulatého nesmyslu moc dlouho neužil.
     
    54
    Po něm se k nejistému zachycení míče dostal brankáře Lecomte, který si ale volný míč nakonec pohlídal. Montpellier je ale i nadále pod tlakem.
     
    53
    Hned dvojice fotbalistů muselo k rozhodčímu, který jim udělil razantní domluvu. Následovat bude standardní situace Guingampu.
     
    52
    Nyní to Ikoko zvládl manévrem kolem jednoho z protihráčů, opět domácí narazili na Mendese před pokutovým územím, který si pomohl čistě.
     
    51
    Didot náramně přesným pasem přenesl hru na pravou stranu, kde si neposedný míč zpracoval Ikoko, který se ale nacházel v ofsajdu.
     
    50
    Rychlý výpad táhl Didot, který si počkal na náběh Benezeta, s čímž počítal také Le Tallec. Slibný protiútok domácích byl rychle u konce.
     
    49
    Už se zdálo, že se Deaux natlačí až do pokutového území, na samotné hranici ale zasáhl Mendes, který navíc založil rychlou protiakci.
     
    48
    Guingamp to hned v úvodu zkoušel po pravé straně, kde si Julan nevěřil na individuální průnik kolem Oyonga. Nakonec z toho bude aut pro hosty.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který byl opravdu hodně zajímavý. Hned v úvodu byl vyloučen domácí Thuram, což mělo přinést dlouhou přesilovou hru pro Montpellier. Hostující celek se přeci jenom dostal do vedení, jenomže před koncem prvního poločasu byl vyloučen hostující Mollet, který tak srovnal síly na hrací ploše. Dnešní utkání nám zatím nenabídlo moc vyložených šancí, naopak sledujeme hodně agresivní pojetí hry, které by mohlo nabídnout další žluté karty.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Brankář Johnsson se ujal odkopu od své svatyně, jeho nákop ale doletěl pouze k opačnému strážci tyčí, kterým je Lecomte.
     
    45
    První poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    44
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta prvního poločasu, zdá se, že žádnou další branku neuvidíme. Domácí ale touží mnohem více...
     
    42
    Montpellier mělo k dispozici rohový kop z pravé strany. K rozehrávce se postavil Schirí, po jehož nabídce došlo k zablokovanému zakončení.
     
    41
    Ikoko zkoušel odcentrovat z pravé strany, tento záměr se mu ale vůbec nevydařil, neboť míč skončil až za hostující svatyní.
     
    40
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
    39. Červená karta po 2. žluté
     
    39
    To jsou věci, také hosté budou dohrávat v desíti! Mollet obdržel první žlutou kartu za faul, poté ještě ironicky zatleskal rozhodčímu, za což si vysloužil druhou žlutou a tedy červenou kartu.
     
    39
    Žlutou kartu dostává Florent Mollet (Montpellier HSC).
     
    39
    Domácí mohli podniknout velice nebezpečnou akci, jenomže taktickým faulem si pomohl hostující Schirí. Na pořadu dne je další standardka.
     
    38
    Nyní dostal míč proti noze Didot, který neváhal ani chvíli a okamžitě udeřil do balónu. Do dráhy letu střely se ale připletl obětavý obránce Mendes.
     
    37
    Benezet daleko s míčem nedoběhl, k němu se tak dostali hosté, kteří rozjeli velice zdlouhavou kombinaci v oblasti středového kruhu.
     
    36
    Střídání v týmu EA Guingamp: ze hřiště odchází Ludovic Blas, přichází Nathaël Julan.
     
    35
    Už to vypadalo, že Delort poběží sám na bránu, nakonec ho ale zastavil praporek pomezního. Ofsajd to byl ale skutečně hodně těsný.
     
    34
    Autové vhazování si vyzkoušelo také Montpellier, ve vzduchu uspěl pouze domácí Kerbrat, který posléze zasáhl v rámci pravidel.
     
    33
    Domácí se pokoušeli standardku rozehrát urychleně, Didot ale neprošel přes Cozzu. Autové vhazování si vezme na starost Ikoko.
     
    32
    Předchozí nedovolený zákrok vyvolal v ochozech vlnu nevole. Oyongo nakonec může být rád, že obdržel pouze žlutý kartónek.
     
    31
    Žlutou kartu dostává Ambroise Oyongo (Montpellier HSC).
     
    31
    Byl to právě Laborde, kdo to zkoušel z levé strany přímo na bránu. Jeho projektil se stočil daleko vedle vzdálenější konstrukce.
    30. Andy DELORT - 0:1
     
    30
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom je tu vedoucí branka Montpellieru! Z pravé strany přiletěl velice povedený centr, který mířil přesně do míst, kde se nacházel ANDY DELORT. Jeho rána z první směřovala k pravé tyči, Johnsson se za tímto pokusem pouze ohlédl.
     
    29
    Na zemi skončil Mollet, o nedovolený zákrok se nejednalo. Poté si Sorbon poradil v osobním souboji s Labordem, který se marně dožadoval faulu.
     
    28
    Stále sledujeme tentýž obrázek hry. Guingamp se zatím v poklidu brání útočným výpadům soupeře, které většinou končí u šestnáctky.
     
    24
    Laborde se zbytečně hnal za dalekonosným nákopem, hostující forvard si totiž pomohl faulem. Rozehrávky ze své poloviny se ujme Eboa Eboa.
     
    23
    Také Lecomte si pohrál s kulatým nesmyslem, po jeho odkopu se Delort nedokázal zbavit Ikoka, který mu v cestě nechal dolní končetinu.
     
    22
    Eboa Eboa v tísni přihrával brankáři Johnssonovi, který odkopl míč k levé autové čáře. Tam se výborným zpracováním prezentoval Aguilar.
     
    21
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, která nám zatím branku nenabídla. Hosté mají dle očekávání výraznou převahu, domácí ale odolávají.
     
    20
    Na centrovaný balón z levé strany si naskakoval Laborde, který ale hlavičkoval přímo doprostřed. Johnsson si tento prostor skvěle pohlídal.
     
    19
    Na opačné straně se daleko s míčem nedostal Deaux, který se okamžitě vrátil na vlastní polovinu. Montpellier táhne další útočnou akci.
     
    18
    Domácí obrana hraje hodně obětavě, což nyní prokázal zkušený Kerbrat, který s vypětím všech sil ještě zachránil míč před brankovou čárou.
     
    17
    Oyongo naznačil přihrávku na Delorta, poté raději oslovil vedle stojícího Mendese, který okamžitě rozjel akci na jeden dotek.
     
    16
    Nedorozumění v hostujícím kádru, Cozza totiž přenášel hru na pravou stranu, kde se ale v době nahrávky nenacházel nikdo ze spoluhráčů.
     
    15
    Také domácí si vyzkoušeli rozehrávku rohového kopu. Nadýchaný centr směřoval do malého vápna, kde ale zakročil urostlý Mendes.
     
    14
    Pobyt hostujících hráčů u šestnáctky je u konce, útočným faulem si totiž pomohl Cozza, čehož si všiml také hlavní rozhodčí.
     
    13
    Na pořadu dne byl rohový kop z levé strany, který nebyl rozehrán zrovna dobře. Mollet svým centrem našel hned prvního protihráče.
    12. Johnsson podržel svůj celek.
     
    12
    Schirí z první sklepl lépe postavenému Aguilarovi, kterému se ale nepodařilo ideálně zpracovat míč. Poté ale Johnsson musel zasahovat proti ráně z dvaceti metrů.
     
    11
    Nakonec se o autové vhazování postaral Rebocho, jehož dalekonosný aut ale nenašel prostor, ve kterém se nacházel forvard Benezet.
     
    10
    Guingamp se k balónu zatím moc nedostal, v nadcházejících minutách to bude mít ještě složitější. Hosté totiž budou hrát dlouhou přesilovku.
     
    9
    Vzápětí jsme sledovali přenesení hry na pravou stranu, Aguilar si ale na průnik podél autové čáry nevěřil. Hosté jsou ale stále na míči.
     
    8
    Už se opět pokračuje ve hře, rozehrávky standardky se chopil Cozza, který zkoušel najít Delorta. Hostující forvard se ale k míči nedostal.
    7. Červená karta
     
    7
    Je tomu skutečně tak, Guingamp bude dohrávat v desíti. Thuram je vyloučen za předchozí úder do Congrého, špatný začátek pro domácí celek.
     
    7
    Hlavní sudí nakonec celou situaci zkoukne u videa, ve hře je i přímá červená karta.
     
    6
    Hlavní sudí musel přerušit hru, neboť na zemi zůstal ležet hostující Congré, kterého mimo záběr kamer dohrál protihráč. Standardka pro hosty.
     
    5
    S míčem se seznámil také brankář Lecomte, který následně rozehrál do strany na Congrého, jehož centr skončil v náruči Johnssona.
     
    4
    Delort operoval s míčem u postranní čáry, kde ale narazil do hustiny protihráčů. Montpellier muselo přenést hru na pravou stranu.
     
    3
    Hned v úvodních vteřinách skončil na zemi hostující Oyongo, o nedovolený zákrok se ale nejednalo. Domácí tak mají k dispozici autové vhazování.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    EA Guingamp: Johnsson – Kerbrat (C), Sorbon, Eboa Eboa – Ikoko, Deaux, Didot, Rebocho – Blas, Benezet – Thuram.
    Náhradníci: Caillard – Julan, Ngbakoto, Phiri, Fofana, Coco, Traoré.

    Montpellier HSC: Lecomte (C) – Congré, Mendes, Cozza – Aguilar, Schirí, Le Tallec, Oyongo – Laborde, Mollet, Delort.
    Náhradníci: Bertaud – Lasne, Sambia, Porsan-Clemente, Píriz, Camara, Škuletić.

    Rozhodčí: Stinat – Ocak, Boudikian.
     
    Montpellier HSC

    Na druhé straně se nachází Montpellier, který zatím zvládá letošní sezónu nadmíru dobře. Tento celek se totiž nachází na třetí pozici, avšak na vedoucí PSG ztrácí už propastných devět bodů. Montpellier letos prohrálo pouze v jediném případě, další tři zápasy nabídly nerozhodné výsledky. Hostující tým dnešního utkání ale spoléhá na vysoce kvalitní obranu, která si zatím drží průměr méně než jedné obdržené branky na zápas. Vůbec špatné to není ani v útoku, který doposud nasázel jedenáct branek, což je ale k porovnání s ofenzívou PSG hodně vysoký rozdíl.
     
    EA Guingamp

    Fotbalisté Guingampu se i nadále nacházejí na samostatném chvostu tabulky, v posledním ligovém utkání ale konečně zvítězili. Stalo se tomu tak proti Angers, přičemž tento duel rozhodl jedinou brankou Benezet. Guingamp čekal na bodový zisk dobrých šest zápasů, povedlo se mu to až v sedmém ligovém kole, ve kterém uhrál bezbrankovou remízu proti Nimes. Zároveň se domácí celek dnešního utkání trápí v ofenzívě, která je druhou nejhorší v celé soutěži. Aby toho nebylo málo, tak se ideálním dojmem nejeví ani defenzivní vazba, která zatím inkasovala sedmnáct branek, což je vůbec nejvíce.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Francouzská Ligue 1 má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi EA Guingamp a Montpellier HSC.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    David Suchý

    Branky: 64. Benezet (Deaux) – 30. Delort (Aguilar)

    Karty:   31. Oyongo (MON), 39. Mollet (MON)   39. Mollet (MON)   7. Thuram (GUG)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 1:5. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:17.
    EA Guingamp: Johnsson – Kerbrat (C), Sorbon (64. Ngbakoto), Eboa Eboa – Ikoko, Deaux (79. Fofana), Didot, Rebocho – Blas (36. Julan), Benezet – Thuram.
    Náhradníci: Caillard – Julan, Ngbakoto, Phiri, Fofana, Coco, Traoré.

    Montpellier HSC: Lecomte (C) – Congré, Mendes, Cozza – Aguilar, Schirí, Le Tallec (83. Lasne), Oyongo – Laborde, Mollet, Delort (78. Škuletić).
    Náhradníci: Bertaud – Lasne, Sambia, Porsan-Clemente, Píriz, Camara, Škuletić.

    Rozhodčí: Stinat – Ocak, Boudikian
    bahis siteleri