Chabarovsk – Nižněkamsk 5:3 (kon.) | Vladivostok – N.Novgorod 3:2 (kon.) | Kunlun – Kazaň 3:0 (kon.)
Novosibirsk – Viťaz 4:2 (kon.) | Ufa – Petrohrad 2:1 (kon.) | Omsk – Minsk 4:3 (po pr.)
konec
Amur Chabarovsk
5:3 (1:1, 0:1, 4:1)
Neftěchimik Nižněkamsk
Středa 24.10.2018, 11:00 • Platinum Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:12 Valentin PJANOV - 5:3
     
    57:12
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur nepřipouští žádné další komplikace. Hosté už více než minutu hráli power-play, ale právě to se jim vymstilo. Nahozený kotouč dojel Zohorna a zpoza branky připravil gólovou radost VALENTINU PJANOVOVI. Tenhle duel už by Amur měl zvládnout. Asistence: Tomáš Zohorna.
    55:00 Adam POLÁŠEK - 4:3
     
    55:00
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    ADAM POLÁŠEK celých pět minut před koncem základní hrací doby zadělává na drama! Před brankovištěm se utvořila nepřehledná skrumáž, domácím se přesto podařilo odpálit kotouč. A když už se zdálo, že jsou z nejhoršího venku, rozesmutněl je svým druhým gólem v zápase právě Polášek. Nutno ještě dodat, že branka padla v početní výhodě. Asistence: Juuso Puustinen a Anton Sergejev.
     
    54:12
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Tomáš Zohorna – 2+2 min, vysoká hůl).
    52:17 Vladislav UŠENIN - 4:2
     
    52:17
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    No vida, rázem je to o dva góly! Už to vypadalo, že mezi kruhy bude moci zakončovat Zohorna, ale tlačenice mu to nakonec nedovolila. A tak našinec jako na zlatém podnose předal kotouč VLADISLAVU UŠENINOVI, jemuž nedělalo žádný problém rozvlnit síť poloprázdné branky. Asistence: Vjačeslav Ušenin a Tomáš Zohorna.
    49:42 Igor RUDĚNKOV - 3:2
     
    49:42
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Na mou otázku odpověděl IGOR RUDĚNKOV. Úspěšný řečník zakombinoval s Fajzullinem a poté poslal kotouč kolem pozdě se přesunujícího Ježova. Obrat je na světě! Asistence: Danil Fajzullin.
     
    48:29
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Vladislav Ušenin – 2 min., sekání).
     
    48:29
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Mikael Ruohomaa – 2 min., sekání).
     
    45:10
    Hosté ostřelují Alikina ze všech možných pozic, ale strážce chabarovské svatyně důležitými zákroky udržuje akcie svého týmu v kurzu.
     
    44:31
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Dmitrij Vorobjov – 2 min., nedovolené bránění).
    40:25 Alexandr GORŠKOV - 2:2
     
    40:25
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Ve druhé třetině nevyužil dvě gólovky, ale teď si ALEXANDR GORŠKOV spravil chuť! Čtyři vteřiny před návratem vyloučeného Padakina si na vrcholu levého kruhu pro vhazování srovnal puk, aby ho umístil k přední brankové konstrukci – 2:2. Asistence: Jan Kolář a Danil Fajzullin.
     
    39:26
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Igor Ruděnkov – 2 min., hrubost).
     
    39:26
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Damir Šaripzjanov – 2 min., hrubost).
     
    38:29
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Pavel Padakin – 2 min., hákování).
     
    37:11
    Rychlostně dobře vybavený Gorškov neuspěl ani ve své další šanci! Chabarovský hráč sešlápl pedály, aby mohl vyslat křižnou ránu z pravé strany. Znovu mu scházela větší přesnost.
     
    34:12
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Bogdan Potěchin – 2 min., sekání).
     
    33:29
    O vyrovnání usilující Gorškov (Chabarovsk) si nohroženě najel mezi kruhy a po rychlé stahovačce před obráncem o chlup minul tyč! Na tribunách Platinum Areny to jenom zahučelo.
    27:31 Juuso PUUSTINEN - 1:2
     
    27:31
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Neftěchimik si bere vedení zpět! Ještě předtím, než se nechal přišpendlit na zadní mantinel, stihl Avcin vrátit puk do prostoru. Toho ke své jubilejní desáté trefě v probíhajícím ročníku Kontinentální hokejové ligy využil JUUSO PUUSTINEN, který si za dohledu tří obránců najel zprava před bránu a procedil puk mezi přední tyč a Alikinovo tělo. Asistence: Alexandr Avcin.
     
    23:23
    V mezikruží se zničehonic objevil Porjadin (Nižněkamsk)! V obrovské šanci ale selhal, když trefil před sebou stojícího beka.
     
    21:00
    Dědunov se nadechl k nebezpečné akci. Domácí hráč se rozjel podél levého mentinelu, kličkou se zbavil svého strážce a zamířil na bližší tyčku. Kotouč prosvištěl těsně kolem ní!
     
    19:19
    Přesilovku hrající Chabarovčané roztočili pořádný kolotoč a Ježov se musel v brankovišti hodně ohánět, aby nekapituloval!
     
    18:08
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Alexandr Bryncev – 2 min., podrážení).
     
    14:24
    Porjadin při oslabení vešel do otevřených vrátek domácí obrany a kličkou do bekhendu přelstil Alikina! Už před ním zívala prázdná brána, než se však Porjadin natáhl po kotouči, už byl v ostrém úhlu, z něhož trefil pouze boční konstrukci.
     
    12:44
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Pavel Kulikov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    11:53
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (2 min., zdržování hry). Trest odpyká Pavel Porjadin.
    11:53 Pavel DĚDUNOV - 1:1
     
    11:53
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    K obrovské radosti publika je vyrovnáno! U mantinelu bojující PAVEL DĚDUNOV vyhrál souboj o puk a rázem se před ním utvořila volná dálnice. Dědunov na ni okamžitě najel a po exitu z pravého kruhu překonal Ježova povedeným bekhendem na přední tyč. Bez asistence.
    10:22 Adam POLÁŠEK - 0:1
     
    10:22
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Železkovův faul bleskově potrestal ADAM POLÁŠEK! Český hráč dostal nabito na modrou čáru, od které prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Joonas Nättinen a Andrej Sergejev.
     
    10:07
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Arťom Železkov – 2 min., hákování).

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 12. Dědunov, 41. Gorškov (J. Kolář, Fajzullin), 50. Ruděnkov (Fajzullin), 53. Vl. Ušenin (Vj. Ušenin, T. Zohorna), 58. Pjanov (T. Zohorna) – 11. Polášek (Jo. Nättinen, An. Sergejev), 28. Puustinen (Avcin), 55. Polášek (Puustinen, An. Sergejev)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Kašík) – J. Kolář (C), Kondratěv, D. Vorobjov, Korjagin, Žuravljov, Jordán – Pjanov, T. Zohorna, Fajzullin – Železkov, Dědunov, Ruděnkov – Gorškov, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin – Rasskazov, Popugajev, A. Kuzněcov – Potěchin.
    Neftěchimik Nižněkamsk: I. Ježov (An. Makarov) – An. Sergejev, Polášek, Ogurcov, Bryncev, Semjonov, Šaripzjanov – Ruohomaa, Jo. Nättinen, Puustinen – Padakin (C), Nestrašil, Porjadin – P. Kulikov, Avcin, Chajrullin – Šafigullin, Zdunov.

    Rozhodčí: Odinš, Gašilov – Otmachov, Lazarev

    Diváci: 5 315
    bahis siteleri