Sparta – Třemošná 7:1 (kon.) | HC Litvínov – Plzeň 6:5 (2:0 po s.n.)
konec
HC Sparta Praha
7:1 (2:1, 4:0, 1:0 - N 0:1)
HC Meteor Třemošná
Středa 24.10.2018, 17:30 • Tipsport arena, Praha 7 (Bubeneč) • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    61:46
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Meteor zmírňuje drtivou porážku jedním bodem z nastavby! Z prostoru před brankou rozhodl přesnou střelou JAKUB HOLÝ. Bez asistence.
     
    55:38
    Pražané si v závěru utkání zahrají přesilovku. Na dvě minuty je za podrážení z kluziště vykázán obránce Dominik Plecitý (MTT).
     
    48:54
    Po gólových oslavách se střelec Josef Broš (SPA) odebírá na trestnou lavici, těsně po vstřelení branky totiž krosčekoval jednoho z protihráčů.
     
    48:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané zatloukávají sedmý hřebík do rakve Západočechů, které by z hrobníkovy lopaty vytáhl už jen zázrak! Z bezprostřední blízkosti klece se prosadil JOSEF BROŠ a zadělal si tak na hattrick. Asistence: Michal Vitouch.
     
    42:18
    Broš nakonec úplně minul klec Meteoru, jeho střela orazítkovala jen mantinel za Prchlíkovou brankou. Hosté tak stále prohrávají o pět gólů.
     
    42:18
    Sparta pojede trestné střílení! David Trachta (MTT) podrazil unikajícího Broše a připravil tak pro svého gólmana dost nepříjemnou situaci.
     
    33:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Parádní akce domácích končí šestým kotoučem v síti Třemošné! Po ukázkové souhře s Máchou se z bezprostřední blízkosti brankoviště prosadil JAN KRUPIČKA, čímž uzavřel svůj hattrick! Načne brzy další? Asistence: Adam Mácha.
     
    31:49
    Sparta si poprvé v zápase vyzkouší přesilovou hru. Oku sudího neušlo sekání Matyáše Boráka (MTT), který už usedá na trestnou lavici.
     
    28:52
    Jakub Krbeček (SPA) teď dost okatě podrazil Baláka a dostává za to menší trest, který jede na lavici hříšníků odpykat David Straka.
     
    26:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí naprosto drtí svého soupeře, ani Prchlík nakonec neopustí zápas s čistým kontem. Sparta se usadila před jeho klecí, odkud síť svatyně rozvlnil ADAM MÁCHA. Asistence: Jan Krupička.
     
    24:03
    Je to tak, Filip Ženíšek po dalším inkasovaném gólu opouští třemošenské brankoviště. Zbytek utkání za něj dochytá Jaroslav Prchlík.
     
    24:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tohle už začíná pro hosty vypadat dost mizerně, Pražané se nedlouho po třetím zásahu prosazují počtvrté! I tentokrát byl střelcem branky JAN KRUPIČKA, Ženíšek dnes pravděpodobně dochytal. Asistence: Richard Němec.
     
    21:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané ve vlastním oslabení odskakují do dvoubrankového trháku! U modré čáry se kotouče chopil JAN KRUPIČKA, setřásl ze sebe protihráče, vyrazil vpřed a zakončil přímo pod horní tyč. Bez asistence.
     
    20:50
    Sparta bude opět nucena hrát ve čtyřech, na trestnou lavici znovu míří Adam Mácha (SPA). Tentokrát je ze hřiště vykázán na faul loktem.
     
    20:36
    Michal Vitouch teď projel obranou jak nůž máslem a z mezikruží zakončil, gólman Meteoru projektilu do cesty nastavil vyrážečku!
     
    19:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané si v samotném závěru prvního dějství berou vedení zpět na svou stranu! Na chvilku se jim teď povedlo dostat Třemošnou pod tlak, který vygradoval zásahem JOSEFA BROŠE. Asistence: Michal Vitouch, Jakub Červenka.
     
    18:13
    Tohle už je velká smůla pro Spartu! Jeden z jejích borců teď z bezprostřední blízkosti brankoviště trefil tyč Ženíškovy klece.
     
    16:08
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Prastaré nepsané sportovní pravidlo "nedáš – dostaneš" teď opět potvrdilo svou platnost, máme vyrovnáno! Z rychlého protiútoku Krbečkovy čisté konto sebral ONDŘEJ PEŠEK. Asistence: Jiří Beníšek.
     
    15:45
    Jakub Červenka se dostal do naprosto ideální pozice, nakonec však nezvládl puk do polootevřené klece uklidit!
     
    14:38
    Znova velká šance a znova u toho byl Mácha! Tentokrát se Pražané dostali do přečíslení dva na jednoho, přičemž zakončující hráč minul klec.
     
    12:34
    A mohlo to být 2:0! Úplně sám na Ženíška teď jel Adam Mácha, který však nedokázal pryž za položeného brankáře propasovat.
     
    11:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí přetavují aktivitu v úvodní gól zápasu a v půlce dvanácté minuty tak otevírají skóre! Nejproduktivnější hráč Sparty MICHAL VITOUCH zakončil svou individuální akci ukázkovou ranou ke vzdálenější tyči Ženíškovy branky. Asistence: Jan Ludvík.
     
    06:52
    David Straka vjel do pásma po křídle a propracoval se až před Ženíška, který jeho zakončení vykryl na poslední chvíli!
     
    03:41
    A po přerušení se vylučuje! Na dvě minuty putuje na trestnou lavici Adam Mácha (SPA), jenž se dle rozhodčích provinil sekáním. Přesilovka pro Meteor.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 12. Vitouch (Ludvík), 20. Broš (Vitouch, Červenka), 22. Krupička, 25. Krupička (Němec), 27. Mácha (Krupička), 34. Krupička (Mácha), 49. Broš (Vitouch) – 17. Pešek (Beníšek), 62. Holý


    HC Sparta Praha: Krbeček (Sluka) – Tomov, Brůna, Ducháč, Ludvík – Broš, Bareš, Mácha, Krupička, Straka, David, Pírs, Červenka, Kalný, Němec, Vitouch.
    HC Meteor Třemošná: Ženíšek (25. Prchlík) – Trachta, Čarda, Bulka, Housek, Plecitý, Poch, Balák – Beníšek, Schindler, Kozlík, Sieger, Borák, Kaiser, Pešek, Holý, Lajoš, Matoušek, Albrecht.

    Rozhodčí: Jaroš – Kovář, Sekera.
    bahis siteleri