Montreal – Tampa 1:4 (kon.) | Washington – Dallas 3:4 (po pr.) | NY Islanders – New Jersey 3:0 (kon.)
Pittsburgh – Toronto 0:5 (kon.) | Detroit – Edmonton 3:4 (kon.) | St. Louis – Minnesota 1:5 (kon.)
Nashville – Boston 1:0 (kon.) | Vegas – Carolina 3:0 (kon.) | Calgary – Chicago 5:3 (kon.)
Los Angeles – Columbus 4:1 (kon.) | San Jose – Philadelphia 4:3 (po pr.)
konec
New York Islanders
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
New Jersey Devils
Neděle 04.11.2018, 00:10 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u NHL, na shledanou! (02:47:35)
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Thomas Greiss (NYI) 35 zák., 0 gólů, 100%
    2. Brock Nelson (NYI) 1+0
    3. Jordan Eberle (NYI) 1+0
     
    Utkání mezi Islanders a Devils končí výhrou domácího celku s čistým kontem. Rozhodujícím faktorem byl dnes Thomas Greiss, který za svá záda nepustil ani jeden puk z celkových 35 střel! Sledovali jsme vyrovnaný duel, který rozhodla efektivita.

    Jordan Eberle poslal svůj celek do vedení v osmé minutě a tento stav trval téměř do konce třetí třetiny, kdy se v posledních pěti minutách prosadili Brock Nelson a Scott Mayfield. Islanders vítězí popáté v řadě, Devils naopak potřetí padli.

    Střely na branku: 33:35
    Diváci: 11 901
     
    Konec zápasu.
    59:46 Scott MAYFIELD - 3:0
     
    59:46
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí celek nakonec prázdnou branku trefuje a potvrzuje tak své vítězství. Přes celé hřiště se prosadil obránce SCOTT MAYFIELD! Bez asistence.
     
    59:23
    Kotouč se následně odrazil před Palmieriho, který se u levé tyčky pokoušel prosadit baseballově. Puk se mu ale trefit nepovedlo ideálně a ten skončil jen nad brankou!
     
    58:51
    Střela Palmieriho z levého kruhu byla následně zablokována a domácí šli do útoku. Leo Komarov zakončoval do prázdné branky, ale trefil jen obětavého Halla.
     
    58:17
    Devils se hned po vhazování dostali ke střeleckému pokusu. Butcher našel Halla, jenž z vrcholu pravého kruhu zakončoval na přední tyčku, Greiss ale čisté konto drží i nadále!
     
    58:12
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Andrew Ladd – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    58:12
    Nico Hischier následně mohl snížit, ale v mezikruží zakončoval jen do obětavého obránce! Domácí pár sekund na to vyhodili na icing.
     
    57:45
    Hosté již hrají v šesti a bez Kinkaida! Kyle Palmieri hned střílel z levého kruhu, ale pravý růžek jen těsně minul!
     
    57:13
    Fanoušci v Barclays Center jsou v rauši, jejich tým toto utkání s největší pravděpodobností zvládne. Vedení o dvě branky a hra v útočné třetině tomu pomáhá.
     
    56:16
    Domácí pokračují v aktivní kombinaci. Scott Mayfield nahazoval svižně od modré čáry, ale jeho rána se do branky nakonec nedostala. Domácí ale v aktivní hře pokračují.
    55:06 Brock NELSON - 2:0
     
    55:06
    Islanders právě vstřelili branku!
    Taylor Hall špatně přihrával v útočné třetině a domácí se dostali do protiakce dvou na jednoho. BROCK NELSON vedl puk po pravé straně a před Kinkaidem zakončoval ke vzdálenější tyčce. Hostující brankář nezareagoval a domácí se přiblížili výhře. Asistence: Josh Bailey.
     
    54:28
    Islanders aktivně napadali, ale Andrew Ladd se zjevil v ofsajdové pozici. Hra tak bude pokračovat vhazováním ve středu ledové plochy. Třetí třetina se blíží ke svému konci.
     
    54:00
    Hosté jsou v posledních třech minutách na kotouči a Islanders pouze a jen brání. New Jersey se ale nemůže do ničeho dostat, stále tak domácí vedou nejtěsnějším rozdílem.
     
    52:34
    Před brankou se do zakončení dostával další Ďábel, nyní to byl Blake Coleman. Těsně před Greissem zakončoval bekhendem, ale branku vysoce přestřelil.
     
    51:55
    Ben Lovejoy zakončoval od modré čáry do betonů a Palmieri se po otočce dostával k dorážce. Nejlepší střelec Devils ale branku Ostrovanů přestřelil.
     
    50:56
    Zajac se dostal u modré čáry ke kotouči, který poslal k levé tyčce. Wood se dostal před Greisse, ale zvolil přihrávku do prázdné branky na Johanssona. Bek Isles ale zasáhl.
     
    50:18
    Thomas Greiss následně ramenem vytěsnil nad sebe střelecký pokus Greeena. Johansson u levé tyčky chtěl přihrávat brankovištěm, ale proti byli bránící hráči.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:57
    Po icingu domácích se vhazovalo. Marcus Johansson zakončoval z levého kruhu nad pravý beton Greisse, ale ani on nezlomil kletbu německého brankáře v tomto duelu.
     
    49:31
    Ostrované nyní svého soupeře naprosto zamknuli a Kinkaid si připsal několik dobrých zákroků. Jako poslední střílel Johnny Boychuk, ale jeho pokus šel nad branku.
     
    48:47
    Do zakončení si následně na levé straně sjel Brock Nelson, který zakončoval z kruhu. Kinkaid si proti němu lehce vyjel a ramenem pokus útočníka Isles vyrazil.
     
    47:43
    Damon Severson si sjel na pravý kruh, kam dostával přihrávku zpoza branky. Hostující bek zakončoval na přední tyčku, ale Thomas Greiss připraven i nyní.
     
    47:04
    Nahození na branku Kinkaida americký brankář kryje a přerušuje hru. Rozdílová branka je zatím stále ta z osmé minuty. Islanders vedou nad Devils 1:0.
     
    46:18
    Hosté jsou stále pod tlakem a nedaří se jim. Jordan Eberle zakončoval od pravého mantinelu, ale trefil jen betony Kinkaida. Snažení pokračovalo, ale střela již nepřišla.
     
    45:15
    V protiútoku zakončoval z mezikruží útočník Brock Nelson. Ten střílel přes obránce, ale trefil pouze vestu připraveného brankáře Kinkaida. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    44:55
    Taylor Hall si najel do útoku a na pravém kruhu zasekl. Následně střílel na zadní tyčku, ale klec Thomase Greisse nakonec jen minul.
     
    44:09
    Další akci aktivního domácí celku zakončoval obránce Scott Mayfield pokusem od modré. Jeho pokus se ale mezi tři tyče nevešel a puk je za brankou.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    43:11
    Casey Cizikas unikl podél levého mantinelu a nahazoval do brankoviště, kde se ale kotouč do sítě nakonec nedostal. Kinkaid vůbec nevěděl, kde kotouč vlastně má.
     
    42:37
    Následně se oba celky o něco pokoušely, ale těžko popsat, co to bylo. Píská se poté, co jeden z hráčů hostujícího celku puk vyhodil na icing.
     
    41:08
    Keith Kinkaid rozehrával podél mantinelu, ale kotouč se dostal jen k obránci Pulockovi. Ten zakončoval, ale hostující brankář zasáhl a kotouč vyrazil.
     
    40:22
    Na startu třetiny to zkoušel od modré čáry obránce Mirco Müller. Jeho rána šla po ledě k pravé tyčce, ale Greiss betonem pokus vytěsnil mimo branku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední třetina je u konce, Islanders stále vedou 1:0. Sledovali jsme vyrovnanou a bojovnou třetinu, častěji jsme viděli na kotouči hosty, kteří se dostali do několika velkých šancí, ale efektivita je dnes míjí. Obě mužstva si zahrála také přesilovku, ale šance jsme v nich neviděli. Třetí třetina začne přibližně v 1:57.

    Střely na branku: 22:24
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:51
    Sudí signalizovali přihrávkou rukou, ale nakonec se bude vhazovat po pravici Keitha Kinkaida. Prostřední třetina nám s největší pravděpodobností branku nenabídne.
     
    39:02
    Anders Lee se po přihrávce zpoza branky dostával u levé tyčky ke dvěma střeleckým pokusům. Keith Kinkaid ovšem oba pokryl a udržel tak jednobrankový rozdíl!
     
    38:01
    Hosté se následně dostali do přečíslení, které u levé tyčky zakončoval Drew Stafford. Útočník Devils zakončoval po ledě, ale připraveného Greisse ničím nepřekvapil.
     
    37:03
    Přesilovka zakončena velkým neúspěchem. Valtteri Filppula se opět dostával do útoku, ale nyní prošel do ofsajdu. Dvanáct sekund před koncem oslabení se vhazuje ve střední třetině.
     
    36:27
    Hosté mají jedny z nejlepších přesilovek v NHL, dneska se jim ale v početní převaze opravdu nedaří. Po další nepovedené kombinaci se Islanders povedlo vyhodit.
     
    35:30
    Devils hned po vhazování honili kotouč a k ničemu se nedostali. Valtteri Filppula se zmocnil kotouč a poslal jej o mantinel ven z pásma.
     
    35:14
    Nico Hischier ještě v oslabení vybojoval faul na svoji osobu a Devils si po komerční přestávce zahrají přesilovku. Dvě minuty za hrubost dostává Cal Clutterbuck.
     
    34:47
    Hosté v plném počtu.
     
    33:50
    Kombinace pokračovala a zakončena byla střelou Baileyho z pravého kruhu. Domácí útočník ale trefil jen Greenea, jenž kotouč podél pravého mantinelu vyhodil.
     
    33:07
    Anders Lee měl na hokejce druhou přesilovkovou branku v duelu. Dostal puk před branku, ale zblízka se mu Kinkaida nakonec překonat nepovedlo!
     
    32:47
    Brian Boyle se dostával ke střeleckému pokusu z pravé strany, ale v ten moment Jean-Sébastien Dea předvedl další úplně zbytečný faul. Jednoho z domácích poslal do branky a inkasuje dvě minuty.
     
    31:51
    Po vhazování byl blízko druhé brance v duelu Jordan Eberle. Šikovný útočník se zjevil u levé tyčky, ale jeho rána šla jen do přední brankové konstrukce!
     
    31:34
    Anthony Beauvillier mohl na druhé straně ukázat, že efektivita je na straně domácích. Po rychlé přihrávce a střele z voleje se mu ovšem branku trefit nepovedlo.
     
    30:40
    V další pohledné kombinaci byl Nico Hischier, který z levého kruhu zakončoval svižnou střelou. Thomas Greiss byl ovšem pozorný a i tento pokus vyrazil!
     
    29:42
    Na levém kruhu se ke střeleckému pokusu dostával Miles Wood, ale svižný pokus nakonec k brance neproskákal. Puk skončil na bránícím Mayfieldovi.
     
    29:26
    Následně se hra přerušuje a pokračovat bude po komerční přestávce. Thomas Greiss dnes chytá obrovské utkání, v posledních sekundách si připsal důležité zákroky a Isles hlavně díky němu stále vedou.
     
    28:49
    Následně Taylor Hall chtěl napravit své zaváhání. Z levého kruhu hledal volného Müllera, ale jeho tvrdá rána skončila na betonech připraveného Greisse.
     
    28:02
    Kyle Palmieri a Taylor Hall se následně zjevili úplně sami v útočné třetině. Palmieri přihrál právě Hallovi, který ale zblízka střílel jen do připraveného Greisse!
     
    26:55
    Třetí lajna Devils byla aktivní v útočné třetině, ale k ničemu většímu se nedostala. Pokračuje se tak hrou Islanders, kteří jsou ve druhé třetině o něco živější.
     
    25:43
    Thomas Hickey to zkoušel od levého mantinelu. Domácí bek nahazoval do brankoviště, ale našel jen lapačku připraveného brankáře New Jersey. Hra bude pokračovat vhazováním.
     
    25:27
    Následně si kotouč vzal Matthew Barzal, jenž si najel až do útočné třetiny. Na levé straně našel Beauvilliera, který ale zakončoval jen na přední tyčku do připraveného Kinkaida.
     
    24:39
    Domácí se dostali do otevřené obrany Devils, ale hru zbytečně překombinovali a do zakončení se nedostali. Kombinace Ostrovanů ovšem pokračuje.
     
    23:13
    Hned po vhazování se ke kotouči dostal Miles Wood, jenž se rychle dostal do útoku a z pravého kruhu zakončoval zápěstím mezi betony. Greiss si ale připsal dobrý zákrok.
     
    23:05
    Od pravého mantinelu to zkoušel obránce Ryan Pulock, ale jeho rána skončila ve výstroji pozorného Kinkaida. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    22:20
    Hosté se dvakrát pokoušeli dostat po rychlé akci do zakončení, ale ani jedna nevyšla. U kotouče jsou tak hokejisté Islanders, jenž v útoku kombinují.
     
    20:54
    Ryan Pulock zakončoval od modré čáry, ale trefil jen bránícího hráče. Palmieri poslal do útoku Halla, jenž zakončoval z levého kruhu. Do horní části branky se ale neprosadil, Greiss zasáhl.
     
    20:15
    New Jersey se dostalo do útoku po nahození z obranné třetiny. Kotouč se dostal až do brankoviště Greisse, který puk přikryl a hra bude pokračovat po jeho levici.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je minulostí. New Jersey bylo prvních patnáct minut mnohem aktivnější, ale hned z první přesilovky inkasovali, prosadil se Jordan Eberle. Následně domácí hráli dvě přesilovky v řadě, ale druhou branku nepřidali. Stav po dvaceti minutách je příznivější pro Islanders, kteří útočí na pátou výhru v řadě.

    Střely na branku: 9:16
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:14
    Následovaly další dvě střely produktivního Baileyho. První byla Kinkaidem vyražena, druhá zase ztečována bránícím hráčem. Hostující brankář si skákavý puk pohlídal a ze vzduchu jej schoval do lapačky.
     
    18:29
    Josh Bailey se na pravém kruhu dostal ke střeleckému pokusu z voleje. Domácí útočník mířil mezi betony, ale Keith Kinkaid si připsal parádní zákrok!
     
    18:00
    Třetí naprosto zbytečné vyloučení hostujícího celku. Taylor Hall nechal hokejku za sebou, čímž podrazil jednoho z domácích. Dvě minuty pro MVP poslední sezóny.
     
    17:30
    Hosté v plném počtu.
     
    16:35
    Druhé oslabení New Jersey zvládá lépe a Islanders se ještě do ničeho nedostali. Bránící čtyřka opět vyhodila kotouč do bezpečí.
     
    15:53
    Domácí nic nevymysleli a museli se bránit. Travis Zajac totiž v oslabení ujel a od levého mantinelu nahazoval do brankoviště. Thomas Greiss ale zasáhl betony.
     
    15:30
    Travis Zajac přihrával před branku na Milese Wooda, který ale skočil do brankáře a inkasuje naprosto zbytečné dvě minuty za nedovolené bránění brankáři.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    14:32
    Ryan Pulock se na modré čáře dostal ke kotouči a tvrdě jej posílal na Kinkaida, jenž se moc k zákrokům nedostává. Rodák z Long Islandu ale zasáhl.
     
    13:49
    Na druhé straně se od levého mantinelu dostal až před branku Blake Coleman. Hostující útočník na hranici brankovišti mířil mezi betony, ale Greiss se překonat nenechal!
     
    13:30
    Mathew Barzal se následně dostával do dvou akcí. Nejdříve obkroužil branku, ale nikoho v modrém nenašel. O pár chvilek později zakončoval od pravého mantinelu, ale puk byl sražen do ochranné sítě.
     
    12:16
    New Jersey je jasně lepší, ale i tak prohrává. Thomas Greiss chytá opravdu parádně. Nyní si německý brankář počíhal na střelecký pokus Bena Lovejoye. Po komerční přestávce se bude vhazovat po jeho levici.
     
    11:10
    Dlouhé snažení Devils v útočné třetině zakončoval pokusem po ledě Kyle Palmieri, ale ten svižnou střelou trefil pouze betony přesouvajícího se Greisse, parádní zákrok!
     
    10:23
    Od levého mantinelu nahazoval před branku Müller a před německým brankářem ještě dorážel Hischier. Jeho rána ale skončila jen vedle branky.
     
    08:58
    New Jersey pokračuje v aktivní hře. Travis Zajac přihrával zpoza branky na první tyčku, kde se ale Miles Wood neprosadil. V souboji s obráncem totiž upadl.
     
    08:01
    Hosté mohli zareagovat. Sami Vatanen nahazoval od modré čáry a Nico Hischier se u levé tyčky dostával do zakončení, bránící hráč jej ale ke střele dobrým zákrokem nepustil.
    07:43 Jordan EBERLE - 1:0
     
    07:43
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí svojí přesilovku hned využívají a jdou do jednobrankového vedení! Josh Bailey centroval z pravého kruhu do brankoviště, kde se na zadní tyčce prosadil pokusem do odkryté klece JORDAN EBERLE! Asistence: Anders Lee a Josh Bailey.
     
    07:05
    Domácí se hned dostali do zakončení, ale Kinkaid kotouč vyhodil a Brian Boyle pohodově vyhodil až k brance Greisse. Hráči Isles se musí vrátit.
     
    06:53
    Devils byli aktivní v útočné třetině a Jean-Sébastien Dea si následně počínal zbytečně nedovoleně. Za brankou Greisse si pomohl hokejkou a je vyloučen.
     
    06:12
    Brett Seney, jenž dnes debutuje v NHL, napadal rozehrávku Islanders, ale nahození podél mantinelu skončilo mezi diváky. Hra se přerušuje a pokračovat bude po pauze ve střední třetině.
     
    05:12
    Domácí v plném počtu.
     
    05:01
    Marcus Johansson následně hledal mezi kruhy Zajaca, který z první zakončoval. Hostující útočník ale střílel po ledě jen do betonů připraveného Greisse.
     
    04:19
    Will Butcher následně zakončoval mezi kruhy, ale branku netrefil. Nico Hischier po odrazu od zadního mantinelu dorážel, ale posunutou branku se mu trefit nepovedlo.
     
    04:00
    Hosté se ale k ničemu nemohou dostat a stále spíše bojují u modré čáry, kde hráči Islanders vysoce napadají. Několikrát Ďáblové o pásmo i přišli.
     
    03:12
    A bude z toho další početní výhoda pro celek z Newarku. Nico Hischier byl také zasažen hokejkou do obličeje, vyloučeným je Mathew Barzal.
     
    03:04
    New Jersey pokračovalo v aktivní kombinaci, ale zakončit se jim nepovedlo. Bránící hráči Isles nicméně vyhodili kotouč přes všechny čáry a píská se tak icing.
     
    02:10
    Hostům ve zbytku přesilovky nic nevyšlo a domácí celek bude brzy v plné síle. Devils se dostali ke třem střeleckým pokusům, ani jeden ale gólem neskončil.
     
    01:19
    V brankovišti se pak dostával k dorážkám Brian Boyle, kterému se ale zblízka nepovedlo dostat kotouč za záda německého brankáře Islanders.
     
    00:56
    K prvnímu střeleckému pokusu se na pravém kruhu dostal Kyle Palmieri, který ale z pravého kruhu zakončoval do betonů. Následně mezi kruhy střílel vedle branky.
     
    00:18
    Devils se hned dostali do pásma a po nahození od modré čáry se píská. Thomas Hickey zahrál vysokou hokejkou na Zajaca a Devils mají první přesilovku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    New York Islanders: Greiss (Lehner) – Leddy, Pulock, Hickey, Mayfield, Pelech, Boychuk – Lee, B. Nelson, Jo. Bailey – Beauvillier, Barzal, Eberle – Ladd, Filppula, Komarov – Johnston, Cizikas, Clutterbuck.

    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Müller, Vatanen, A. Greene, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Ma. Johansson, Zajac, Wood – Coleman, Seney, Stafford – Boyle, Dea, Gabriel.

    Rozhodčí: Nicholson, Rank – Racicot, Shewchyk.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

    Českého hráče dnes neuvidíme, Pavel Zacha byl odeslán na farmu do Binghamtonu

    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    NEW YORK ISLANDERS

    Naopak Ostrovanům se daří náramně a člověk by řekl, že absence Johna Tavarese není vůbec vidět. Islanders vyhráli své poslední čtyři duely, hned dvakrát v řadě se jim povedlo porazit silný Pittsburgh. Předtím vyhráli těsně nad Carolinou a výsledkem 6:1 zesměšnili Philadelphii. Newyorský celek je na šestém fleku s tím, že na čelo Východní konference ztrácí dva body.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Josh Bailey – 12 zápasů, 14 bodů (4+10)
    Anders Lee – 12 zápasů, 12 bodů (5+7)
    Matthew Barzal – 12 zápasů, 12 bodů (1+11)
     
    NEW JERSEY DEVILS

    Ďáblům z New Jersey se v posledních duelech vůbec nedaří. Z posledních šesti duelů se totiž z výhry radovali pouze proti poslední Floridě, s Nashvillem vybojovali alespoň bod za prohru v prodloužení. Trojnásobný vítěz NHL odehrál poslední dva duely venku a padl s Lightning a naposledy také s Red Wings. Nejproduktivnějším hráčem i nejlepším střelcem celku z Newarku je Kyle Palmieri.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Kyle Palmieri – 10 zápasů, 14 bodů (9+5)
    Taylor Hall – 10 zápasů, 13 bodů (2+11)
    Nico Hischier – 10 zápasů, 10 bodů (3+7)

    Československá stopa
    Pavel Zacha – 10 zápasů, 0 bodů, -2
     
    Krásný den všem fanouškům NHL! Od půlnoci nás v Barclays Center čeká malé derby mezi Islanders a Devils. Oba celky bojují o důležité body, nabuzený je spíše domácí celek, kterému se v posledních duelech daří.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 8. Eberle (Lee, Jo. Bailey), 56. B. Nelson (Jo. Bailey), 60. Mayfield


    New York Islanders: Greiss (Lehner) – Leddy, Pulock, Hickey, Mayfield, Pelech, Boychuk – Lee, B. Nelson, Jo. Bailey – Beauvillier, Barzal, Eberle – Ladd, Filppula, Komarov – Johnston, Cizikas, Clutterbuck.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Müller, Vatanen, A. Greene, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Ma. Johansson, Zajac, Wood – Coleman, Seney, Stafford – Boyle, Dea, Gabriel.

    Rozhodčí: Nicholson, Rank – Racicot, Shewchyk
    bahis siteleri