Montreal – Tampa 1:4 (kon.) | Washington – Dallas 3:4 (po pr.) | NY Islanders – New Jersey 3:0 (kon.)
Pittsburgh – Toronto 0:5 (kon.) | Detroit – Edmonton 3:4 (kon.) | St. Louis – Minnesota 1:5 (kon.)
Nashville – Boston 1:0 (kon.) | Vegas – Carolina 3:0 (kon.) | Calgary – Chicago 5:3 (kon.)
Los Angeles – Columbus 4:1 (kon.) | San Jose – Philadelphia 4:3 (po pr.)
konec
New York Islanders
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
New Jersey Devils
Neděle 04.11.2018, 00:10 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:12
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Andrew Ladd – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    35:14
    Nico Hischier ještě v oslabení vybojoval faul na svoji osobu a Devils si po komerční přestávce zahrají přesilovku. Dvě minuty za hrubost dostává Cal Clutterbuck.
     
    32:47
    Brian Boyle se dostával ke střeleckému pokusu z pravé strany, ale v ten moment Jean-Sébastien Dea předvedl další úplně zbytečný faul. Jednoho z domácích poslal do branky a inkasuje dvě minuty.
     
    18:00
    Třetí naprosto zbytečné vyloučení hostujícího celku. Taylor Hall nechal hokejku za sebou, čímž podrazil jednoho z domácích. Dvě minuty pro MVP poslední sezóny.
     
    15:30
    Travis Zajac přihrával před branku na Milese Wooda, který ale skočil do brankáře a inkasuje naprosto zbytečné dvě minuty za nedovolené bránění brankáři.
     
    06:53
    Devils byli aktivní v útočné třetině a Jean-Sébastien Dea si následně počínal zbytečně nedovoleně. Za brankou Greisse si pomohl hokejkou a je vyloučen.
     
    03:12
    A bude z toho další početní výhoda pro celek z Newarku. Nico Hischier byl také zasažen hokejkou do obličeje, vyloučeným je Mathew Barzal.
     
    00:18
    Devils se hned dostali do pásma a po nahození od modré čáry se píská. Thomas Hickey zahrál vysokou hokejkou na Zajaca a Devils mají první přesilovku.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 8. Eberle (Lee, Jo. Bailey), 56. B. Nelson (Jo. Bailey), 60. Mayfield


    New York Islanders: Greiss (Lehner) – Leddy, Pulock, Hickey, Mayfield, Pelech, Boychuk – Lee, B. Nelson, Jo. Bailey – Beauvillier, Barzal, Eberle – Ladd, Filppula, Komarov – Johnston, Cizikas, Clutterbuck.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Müller, Vatanen, A. Greene, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Ma. Johansson, Zajac, Wood – Coleman, Seney, Stafford – Boyle, Dea, Gabriel.

    Rozhodčí: Nicholson, Rank – Racicot, Shewchyk
    bahis siteleri