Montreal – Tampa 1:4 (kon.) | Washington – Dallas 3:4 (po pr.) | NY Islanders – New Jersey 3:0 (kon.)
Pittsburgh – Toronto 0:5 (kon.) | Detroit – Edmonton 3:4 (kon.) | St. Louis – Minnesota 1:5 (kon.)
Nashville – Boston 1:0 (kon.) | Vegas – Carolina 3:0 (kon.) | Calgary – Chicago 5:3 (kon.)
Los Angeles – Columbus 4:1 (kon.) | San Jose – Philadelphia 4:3 (po pr.)
konec
New York Islanders
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
New Jersey Devils
Neděle 04.11.2018, 00:10 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:46 Scott MAYFIELD - 3:0
     
    59:46
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí celek nakonec prázdnou branku trefuje a potvrzuje tak své vítězství. Přes celé hřiště se prosadil obránce SCOTT MAYFIELD! Bez asistence.
     
    59:23
    Kotouč se následně odrazil před Palmieriho, který se u levé tyčky pokoušel prosadit baseballově. Puk se mu ale trefit nepovedlo ideálně a ten skončil jen nad brankou!
     
    58:17
    Devils se hned po vhazování dostali ke střeleckému pokusu. Butcher našel Halla, jenž z vrcholu pravého kruhu zakončoval na přední tyčku, Greiss ale čisté konto drží i nadále!
     
    58:12
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Andrew Ladd – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    58:12
    Nico Hischier následně mohl snížit, ale v mezikruží zakončoval jen do obětavého obránce! Domácí pár sekund na to vyhodili na icing.
     
    57:45
    Hosté již hrají v šesti a bez Kinkaida! Kyle Palmieri hned střílel z levého kruhu, ale pravý růžek jen těsně minul!
    55:06 Brock NELSON - 2:0
     
    55:06
    Islanders právě vstřelili branku!
    Taylor Hall špatně přihrával v útočné třetině a domácí se dostali do protiakce dvou na jednoho. BROCK NELSON vedl puk po pravé straně a před Kinkaidem zakončoval ke vzdálenější tyčce. Hostující brankář nezareagoval a domácí se přiblížili výhře. Asistence: Josh Bailey.
     
    39:02
    Anders Lee se po přihrávce zpoza branky dostával u levé tyčky ke dvěma střeleckým pokusům. Keith Kinkaid ovšem oba pokryl a udržel tak jednobrankový rozdíl!
     
    35:14
    Nico Hischier ještě v oslabení vybojoval faul na svoji osobu a Devils si po komerční přestávce zahrají přesilovku. Dvě minuty za hrubost dostává Cal Clutterbuck.
     
    33:07
    Anders Lee měl na hokejce druhou přesilovkovou branku v duelu. Dostal puk před branku, ale zblízka se mu Kinkaida nakonec překonat nepovedlo!
     
    32:47
    Brian Boyle se dostával ke střeleckému pokusu z pravé strany, ale v ten moment Jean-Sébastien Dea předvedl další úplně zbytečný faul. Jednoho z domácích poslal do branky a inkasuje dvě minuty.
     
    31:51
    Po vhazování byl blízko druhé brance v duelu Jordan Eberle. Šikovný útočník se zjevil u levé tyčky, ale jeho rána šla jen do přední brankové konstrukce!
     
    30:40
    V další pohledné kombinaci byl Nico Hischier, který z levého kruhu zakončoval svižnou střelou. Thomas Greiss byl ovšem pozorný a i tento pokus vyrazil!
     
    28:49
    Následně Taylor Hall chtěl napravit své zaváhání. Z levého kruhu hledal volného Müllera, ale jeho tvrdá rána skončila na betonech připraveného Greisse.
     
    28:02
    Kyle Palmieri a Taylor Hall se následně zjevili úplně sami v útočné třetině. Palmieri přihrál právě Hallovi, který ale zblízka střílel jen do připraveného Greisse!
     
    23:13
    Hned po vhazování se ke kotouči dostal Miles Wood, jenž se rychle dostal do útoku a z pravého kruhu zakončoval zápěstím mezi betony. Greiss si ale připsal dobrý zákrok.
     
    18:29
    Josh Bailey se na pravém kruhu dostal ke střeleckému pokusu z voleje. Domácí útočník mířil mezi betony, ale Keith Kinkaid si připsal parádní zákrok!
     
    18:00
    Třetí naprosto zbytečné vyloučení hostujícího celku. Taylor Hall nechal hokejku za sebou, čímž podrazil jednoho z domácích. Dvě minuty pro MVP poslední sezóny.
     
    15:30
    Travis Zajac přihrával před branku na Milese Wooda, který ale skočil do brankáře a inkasuje naprosto zbytečné dvě minuty za nedovolené bránění brankáři.
     
    13:49
    Na druhé straně se od levého mantinelu dostal až před branku Blake Coleman. Hostující útočník na hranici brankovišti mířil mezi betony, ale Greiss se překonat nenechal!
     
    11:10
    Dlouhé snažení Devils v útočné třetině zakončoval pokusem po ledě Kyle Palmieri, ale ten svižnou střelou trefil pouze betony přesouvajícího se Greisse, parádní zákrok!
    07:43 Jordan EBERLE - 1:0
     
    07:43
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí svojí přesilovku hned využívají a jdou do jednobrankového vedení! Josh Bailey centroval z pravého kruhu do brankoviště, kde se na zadní tyčce prosadil pokusem do odkryté klece JORDAN EBERLE! Asistence: Anders Lee a Josh Bailey.
     
    06:53
    Devils byli aktivní v útočné třetině a Jean-Sébastien Dea si následně počínal zbytečně nedovoleně. Za brankou Greisse si pomohl hokejkou a je vyloučen.
     
    05:01
    Marcus Johansson následně hledal mezi kruhy Zajaca, který z první zakončoval. Hostující útočník ale střílel po ledě jen do betonů připraveného Greisse.
     
    03:12
    A bude z toho další početní výhoda pro celek z Newarku. Nico Hischier byl také zasažen hokejkou do obličeje, vyloučeným je Mathew Barzal.
     
    00:18
    Devils se hned dostali do pásma a po nahození od modré čáry se píská. Thomas Hickey zahrál vysokou hokejkou na Zajaca a Devils mají první přesilovku.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 8. Eberle (Lee, Jo. Bailey), 56. B. Nelson (Jo. Bailey), 60. Mayfield


    New York Islanders: Greiss (Lehner) – Leddy, Pulock, Hickey, Mayfield, Pelech, Boychuk – Lee, B. Nelson, Jo. Bailey – Beauvillier, Barzal, Eberle – Ladd, Filppula, Komarov – Johnston, Cizikas, Clutterbuck.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Müller, Vatanen, A. Greene, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Ma. Johansson, Zajac, Wood – Coleman, Seney, Stafford – Boyle, Dea, Gabriel.

    Rozhodčí: Nicholson, Rank – Racicot, Shewchyk
    bahis siteleri