Montreal – Tampa 1:4 (kon.) | Washington – Dallas 3:4 (po pr.) | NY Islanders – New Jersey 3:0 (kon.)
Pittsburgh – Toronto 0:5 (kon.) | Detroit – Edmonton 3:4 (kon.) | St. Louis – Minnesota 1:5 (kon.)
Nashville – Boston 1:0 (kon.) | Vegas – Carolina 3:0 (kon.) | Calgary – Chicago 5:3 (kon.)
Los Angeles – Columbus 4:1 (kon.) | San Jose – Philadelphia 4:3 (po pr.)
konec
New York Islanders
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
New Jersey Devils
Neděle 04.11.2018, 00:10 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.
     
    Krásný den všem fanouškům NHL! Od půlnoci nás v Barclays Center čeká malé derby mezi Islanders a Devils. Oba celky bojují o důležité body, nabuzený je spíše domácí celek, kterému se v posledních duelech daří.
     
    NEW JERSEY DEVILS

    Ďáblům z New Jersey se v posledních duelech vůbec nedaří. Z posledních šesti duelů se totiž z výhry radovali pouze proti poslední Floridě, s Nashvillem vybojovali alespoň bod za prohru v prodloužení. Trojnásobný vítěz NHL odehrál poslední dva duely venku a padl s Lightning a naposledy také s Red Wings. Nejproduktivnějším hráčem i nejlepším střelcem celku z Newarku je Kyle Palmieri.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Kyle Palmieri – 10 zápasů, 14 bodů (9+5)
    Taylor Hall – 10 zápasů, 13 bodů (2+11)
    Nico Hischier – 10 zápasů, 10 bodů (3+7)

    Československá stopa
    Pavel Zacha – 10 zápasů, 0 bodů, -2
     
    NEW YORK ISLANDERS

    Naopak Ostrovanům se daří náramně a člověk by řekl, že absence Johna Tavarese není vůbec vidět. Islanders vyhráli své poslední čtyři duely, hned dvakrát v řadě se jim povedlo porazit silný Pittsburgh. Předtím vyhráli těsně nad Carolinou a výsledkem 6:1 zesměšnili Philadelphii. Newyorský celek je na šestém fleku s tím, že na čelo Východní konference ztrácí dva body.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Josh Bailey – 12 zápasů, 14 bodů (4+10)
    Anders Lee – 12 zápasů, 12 bodů (5+7)
    Matthew Barzal – 12 zápasů, 12 bodů (1+11)
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
    Českého hráče dnes neuvidíme, Pavel Zacha byl odeslán na farmu do Binghamtonu

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    New York Islanders: Greiss (Lehner) – Leddy, Pulock, Hickey, Mayfield, Pelech, Boychuk – Lee, B. Nelson, Jo. Bailey – Beauvillier, Barzal, Eberle – Ladd, Filppula, Komarov – Johnston, Cizikas, Clutterbuck.

    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Müller, Vatanen, A. Greene, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Ma. Johansson, Zajac, Wood – Coleman, Seney, Stafford – Boyle, Dea, Gabriel.

    Rozhodčí: Nicholson, Rank – Racicot, Shewchyk.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:18
    Devils se hned dostali do pásma a po nahození od modré čáry se píská. Thomas Hickey zahrál vysokou hokejkou na Zajaca a Devils mají první přesilovku.
     
    00:56
    K prvnímu střeleckému pokusu se na pravém kruhu dostal Kyle Palmieri, který ale z pravého kruhu zakončoval do betonů. Následně mezi kruhy střílel vedle branky.
     
    01:19
    V brankovišti se pak dostával k dorážkám Brian Boyle, kterému se ale zblízka nepovedlo dostat kotouč za záda německého brankáře Islanders.
     
    02:10
    Hostům ve zbytku přesilovky nic nevyšlo a domácí celek bude brzy v plné síle. Devils se dostali ke třem střeleckým pokusům, ani jeden ale gólem neskončil.
     
    03:04
    New Jersey pokračovalo v aktivní kombinaci, ale zakončit se jim nepovedlo. Bránící hráči Isles nicméně vyhodili kotouč přes všechny čáry a píská se tak icing.
     
    03:12
    A bude z toho další početní výhoda pro celek z Newarku. Nico Hischier byl také zasažen hokejkou do obličeje, vyloučeným je Mathew Barzal.
     
    04:00
    Hosté se ale k ničemu nemohou dostat a stále spíše bojují u modré čáry, kde hráči Islanders vysoce napadají. Několikrát Ďáblové o pásmo i přišli.
     
    04:19
    Will Butcher následně zakončoval mezi kruhy, ale branku netrefil. Nico Hischier po odrazu od zadního mantinelu dorážel, ale posunutou branku se mu trefit nepovedlo.
     
    05:01
    Marcus Johansson následně hledal mezi kruhy Zajaca, který z první zakončoval. Hostující útočník ale střílel po ledě jen do betonů připraveného Greisse.
     
    05:12
    Domácí v plném počtu.
     
    06:12
    Brett Seney, jenž dnes debutuje v NHL, napadal rozehrávku Islanders, ale nahození podél mantinelu skončilo mezi diváky. Hra se přerušuje a pokračovat bude po pauze ve střední třetině.
     
    06:53
    Devils byli aktivní v útočné třetině a Jean-Sébastien Dea si následně počínal zbytečně nedovoleně. Za brankou Greisse si pomohl hokejkou a je vyloučen.
     
    07:05
    Domácí se hned dostali do zakončení, ale Kinkaid kotouč vyhodil a Brian Boyle pohodově vyhodil až k brance Greisse. Hráči Isles se musí vrátit.
     
    07:43
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí svojí přesilovku hned využívají a jdou do jednobrankového vedení! Josh Bailey centroval z pravého kruhu do brankoviště, kde se na zadní tyčce prosadil pokusem do odkryté klece JORDAN EBERLE! Asistence: Anders Lee a Josh Bailey.
    07:43 Jordan EBERLE - 1:0
     
    08:01
    Hosté mohli zareagovat. Sami Vatanen nahazoval od modré čáry a Nico Hischier se u levé tyčky dostával do zakončení, bránící hráč jej ale ke střele dobrým zákrokem nepustil.
     
    08:58
    New Jersey pokračuje v aktivní hře. Travis Zajac přihrával zpoza branky na první tyčku, kde se ale Miles Wood neprosadil. V souboji s obráncem totiž upadl.
     
    10:23
    Od levého mantinelu nahazoval před branku Müller a před německým brankářem ještě dorážel Hischier. Jeho rána ale skončila jen vedle branky.
     
    11:10
    Dlouhé snažení Devils v útočné třetině zakončoval pokusem po ledě Kyle Palmieri, ale ten svižnou střelou trefil pouze betony přesouvajícího se Greisse, parádní zákrok!
     
    12:16
    New Jersey je jasně lepší, ale i tak prohrává. Thomas Greiss chytá opravdu parádně. Nyní si německý brankář počíhal na střelecký pokus Bena Lovejoye. Po komerční přestávce se bude vhazovat po jeho levici.
     
    13:30
    Mathew Barzal se následně dostával do dvou akcí. Nejdříve obkroužil branku, ale nikoho v modrém nenašel. O pár chvilek později zakončoval od pravého mantinelu, ale puk byl sražen do ochranné sítě.
     
    13:49
    Na druhé straně se od levého mantinelu dostal až před branku Blake Coleman. Hostující útočník na hranici brankovišti mířil mezi betony, ale Greiss se překonat nenechal!
     
    14:32
    Ryan Pulock se na modré čáře dostal ke kotouči a tvrdě jej posílal na Kinkaida, jenž se moc k zákrokům nedostává. Rodák z Long Islandu ale zasáhl.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    15:30
    Travis Zajac přihrával před branku na Milese Wooda, který ale skočil do brankáře a inkasuje naprosto zbytečné dvě minuty za nedovolené bránění brankáři.
     
    15:53
    Domácí nic nevymysleli a museli se bránit. Travis Zajac totiž v oslabení ujel a od levého mantinelu nahazoval do brankoviště. Thomas Greiss ale zasáhl betony.
     
    16:35
    Druhé oslabení New Jersey zvládá lépe a Islanders se ještě do ničeho nedostali. Bránící čtyřka opět vyhodila kotouč do bezpečí.
     
    17:30
    Hosté v plném počtu.
     
    18:00
    Třetí naprosto zbytečné vyloučení hostujícího celku. Taylor Hall nechal hokejku za sebou, čímž podrazil jednoho z domácích. Dvě minuty pro MVP poslední sezóny.
     
    18:29
    Josh Bailey se na pravém kruhu dostal ke střeleckému pokusu z voleje. Domácí útočník mířil mezi betony, ale Keith Kinkaid si připsal parádní zákrok!
     
    19:14
    Následovaly další dvě střely produktivního Baileyho. První byla Kinkaidem vyražena, druhá zase ztečována bránícím hráčem. Hostující brankář si skákavý puk pohlídal a ze vzduchu jej schoval do lapačky.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí. New Jersey bylo prvních patnáct minut mnohem aktivnější, ale hned z první přesilovky inkasovali, prosadil se Jordan Eberle. Následně domácí hráli dvě přesilovky v řadě, ale druhou branku nepřidali. Stav po dvaceti minutách je příznivější pro Islanders, kteří útočí na pátou výhru v řadě.

    Střely na branku: 9:16
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    New Jersey se dostalo do útoku po nahození z obranné třetiny. Kotouč se dostal až do brankoviště Greisse, který puk přikryl a hra bude pokračovat po jeho levici.
     
    20:54
    Ryan Pulock zakončoval od modré čáry, ale trefil jen bránícího hráče. Palmieri poslal do útoku Halla, jenž zakončoval z levého kruhu. Do horní části branky se ale neprosadil, Greiss zasáhl.
     
    22:20
    Hosté se dvakrát pokoušeli dostat po rychlé akci do zakončení, ale ani jedna nevyšla. U kotouče jsou tak hokejisté Islanders, jenž v útoku kombinují.
     
    23:05
    Od pravého mantinelu to zkoušel obránce Ryan Pulock, ale jeho rána skončila ve výstroji pozorného Kinkaida. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    23:13
    Hned po vhazování se ke kotouči dostal Miles Wood, jenž se rychle dostal do útoku a z pravého kruhu zakončoval zápěstím mezi betony. Greiss si ale připsal dobrý zákrok.
     
    24:39
    Domácí se dostali do otevřené obrany Devils, ale hru zbytečně překombinovali a do zakončení se nedostali. Kombinace Ostrovanů ovšem pokračuje.
     
    25:27
    Následně si kotouč vzal Matthew Barzal, jenž si najel až do útočné třetiny. Na levé straně našel Beauvilliera, který ale zakončoval jen na přední tyčku do připraveného Kinkaida.
     
    25:43
    Thomas Hickey to zkoušel od levého mantinelu. Domácí bek nahazoval do brankoviště, ale našel jen lapačku připraveného brankáře New Jersey. Hra bude pokračovat vhazováním.
     
    26:55
    Třetí lajna Devils byla aktivní v útočné třetině, ale k ničemu většímu se nedostala. Pokračuje se tak hrou Islanders, kteří jsou ve druhé třetině o něco živější.
     
    28:02
    Kyle Palmieri a Taylor Hall se následně zjevili úplně sami v útočné třetině. Palmieri přihrál právě Hallovi, který ale zblízka střílel jen do připraveného Greisse!
     
    28:49
    Následně Taylor Hall chtěl napravit své zaváhání. Z levého kruhu hledal volného Müllera, ale jeho tvrdá rána skončila na betonech připraveného Greisse.
     
    29:26
    Následně se hra přerušuje a pokračovat bude po komerční přestávce. Thomas Greiss dnes chytá obrovské utkání, v posledních sekundách si připsal důležité zákroky a Isles hlavně díky němu stále vedou.
     
    29:42
    Na levém kruhu se ke střeleckému pokusu dostával Miles Wood, ale svižný pokus nakonec k brance neproskákal. Puk skončil na bránícím Mayfieldovi.
     
    30:40
    V další pohledné kombinaci byl Nico Hischier, který z levého kruhu zakončoval svižnou střelou. Thomas Greiss byl ovšem pozorný a i tento pokus vyrazil!
     
    31:34
    Anthony Beauvillier mohl na druhé straně ukázat, že efektivita je na straně domácích. Po rychlé přihrávce a střele z voleje se mu ovšem branku trefit nepovedlo.
     
    31:51
    Po vhazování byl blízko druhé brance v duelu Jordan Eberle. Šikovný útočník se zjevil u levé tyčky, ale jeho rána šla jen do přední brankové konstrukce!
     
    32:47
    Brian Boyle se dostával ke střeleckému pokusu z pravé strany, ale v ten moment Jean-Sébastien Dea předvedl další úplně zbytečný faul. Jednoho z domácích poslal do branky a inkasuje dvě minuty.
     
    33:07
    Anders Lee měl na hokejce druhou přesilovkovou branku v duelu. Dostal puk před branku, ale zblízka se mu Kinkaida nakonec překonat nepovedlo!
     
    33:50
    Kombinace pokračovala a zakončena byla střelou Baileyho z pravého kruhu. Domácí útočník ale trefil jen Greenea, jenž kotouč podél pravého mantinelu vyhodil.
     
    34:47
    Hosté v plném počtu.
     
    35:14
    Nico Hischier ještě v oslabení vybojoval faul na svoji osobu a Devils si po komerční přestávce zahrají přesilovku. Dvě minuty za hrubost dostává Cal Clutterbuck.
     
    35:30
    Devils hned po vhazování honili kotouč a k ničemu se nedostali. Valtteri Filppula se zmocnil kotouč a poslal jej o mantinel ven z pásma.
     
    36:27
    Hosté mají jedny z nejlepších přesilovek v NHL, dneska se jim ale v početní převaze opravdu nedaří. Po další nepovedené kombinaci se Islanders povedlo vyhodit.
     
    37:03
    Přesilovka zakončena velkým neúspěchem. Valtteri Filppula se opět dostával do útoku, ale nyní prošel do ofsajdu. Dvanáct sekund před koncem oslabení se vhazuje ve střední třetině.
     
    38:01
    Hosté se následně dostali do přečíslení, které u levé tyčky zakončoval Drew Stafford. Útočník Devils zakončoval po ledě, ale připraveného Greisse ničím nepřekvapil.
     
    39:02
    Anders Lee se po přihrávce zpoza branky dostával u levé tyčky ke dvěma střeleckým pokusům. Keith Kinkaid ovšem oba pokryl a udržel tak jednobrankový rozdíl!
     
    39:51
    Sudí signalizovali přihrávkou rukou, ale nakonec se bude vhazovat po pravici Keitha Kinkaida. Prostřední třetina nám s největší pravděpodobností branku nenabídne.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Prostřední třetina je u konce, Islanders stále vedou 1:0. Sledovali jsme vyrovnanou a bojovnou třetinu, častěji jsme viděli na kotouči hosty, kteří se dostali do několika velkých šancí, ale efektivita je dnes míjí. Obě mužstva si zahrála také přesilovku, ale šance jsme v nich neviděli. Třetí třetina začne přibližně v 1:57.

    Střely na branku: 22:24
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:22
    Na startu třetiny to zkoušel od modré čáry obránce Mirco Müller. Jeho rána šla po ledě k pravé tyčce, ale Greiss betonem pokus vytěsnil mimo branku.
     
    41:08
    Keith Kinkaid rozehrával podél mantinelu, ale kotouč se dostal jen k obránci Pulockovi. Ten zakončoval, ale hostující brankář zasáhl a kotouč vyrazil.
     
    42:37
    Následně se oba celky o něco pokoušely, ale těžko popsat, co to bylo. Píská se poté, co jeden z hráčů hostujícího celku puk vyhodil na icing.
     
    43:11
    Casey Cizikas unikl podél levého mantinelu a nahazoval do brankoviště, kde se ale kotouč do sítě nakonec nedostal. Kinkaid vůbec nevěděl, kde kotouč vlastně má.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    44:09
    Další akci aktivního domácí celku zakončoval obránce Scott Mayfield pokusem od modré. Jeho pokus se ale mezi tři tyče nevešel a puk je za brankou.
     
    44:55
    Taylor Hall si najel do útoku a na pravém kruhu zasekl. Následně střílel na zadní tyčku, ale klec Thomase Greisse nakonec jen minul.
     
    45:15
    V protiútoku zakončoval z mezikruží útočník Brock Nelson. Ten střílel přes obránce, ale trefil pouze vestu připraveného brankáře Kinkaida. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    46:18
    Hosté jsou stále pod tlakem a nedaří se jim. Jordan Eberle zakončoval od pravého mantinelu, ale trefil jen betony Kinkaida. Snažení pokračovalo, ale střela již nepřišla.
     
    47:04
    Nahození na branku Kinkaida americký brankář kryje a přerušuje hru. Rozdílová branka je zatím stále ta z osmé minuty. Islanders vedou nad Devils 1:0.
     
    47:43
    Damon Severson si sjel na pravý kruh, kam dostával přihrávku zpoza branky. Hostující bek zakončoval na přední tyčku, ale Thomas Greiss připraven i nyní.
     
    48:47
    Do zakončení si následně na levé straně sjel Brock Nelson, který zakončoval z kruhu. Kinkaid si proti němu lehce vyjel a ramenem pokus útočníka Isles vyrazil.
     
    49:31
    Ostrované nyní svého soupeře naprosto zamknuli a Kinkaid si připsal několik dobrých zákroků. Jako poslední střílel Johnny Boychuk, ale jeho pokus šel nad branku.
     
    49:57
    Po icingu domácích se vhazovalo. Marcus Johansson zakončoval z levého kruhu nad pravý beton Greisse, ale ani on nezlomil kletbu německého brankáře v tomto duelu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:18
    Thomas Greiss následně ramenem vytěsnil nad sebe střelecký pokus Greeena. Johansson u levé tyčky chtěl přihrávat brankovištěm, ale proti byli bránící hráči.
     
    50:56
    Zajac se dostal u modré čáry ke kotouči, který poslal k levé tyčce. Wood se dostal před Greisse, ale zvolil přihrávku do prázdné branky na Johanssona. Bek Isles ale zasáhl.
     
    51:55
    Ben Lovejoy zakončoval od modré čáry do betonů a Palmieri se po otočce dostával k dorážce. Nejlepší střelec Devils ale branku Ostrovanů přestřelil.
     
    52:34
    Před brankou se do zakončení dostával další Ďábel, nyní to byl Blake Coleman. Těsně před Greissem zakončoval bekhendem, ale branku vysoce přestřelil.
     
    54:00
    Hosté jsou v posledních třech minutách na kotouči a Islanders pouze a jen brání. New Jersey se ale nemůže do ničeho dostat, stále tak domácí vedou nejtěsnějším rozdílem.
     
    54:28
    Islanders aktivně napadali, ale Andrew Ladd se zjevil v ofsajdové pozici. Hra tak bude pokračovat vhazováním ve středu ledové plochy. Třetí třetina se blíží ke svému konci.
     
    55:06
    Islanders právě vstřelili branku!
    Taylor Hall špatně přihrával v útočné třetině a domácí se dostali do protiakce dvou na jednoho. BROCK NELSON vedl puk po pravé straně a před Kinkaidem zakončoval ke vzdálenější tyčce. Hostující brankář nezareagoval a domácí se přiblížili výhře. Asistence: Josh Bailey.
    55:06 Brock NELSON - 2:0
     
    56:16
    Domácí pokračují v aktivní kombinaci. Scott Mayfield nahazoval svižně od modré čáry, ale jeho rána se do branky nakonec nedostala. Domácí ale v aktivní hře pokračují.
     
    57:13
    Fanoušci v Barclays Center jsou v rauši, jejich tým toto utkání s největší pravděpodobností zvládne. Vedení o dvě branky a hra v útočné třetině tomu pomáhá.
     
    57:45
    Hosté již hrají v šesti a bez Kinkaida! Kyle Palmieri hned střílel z levého kruhu, ale pravý růžek jen těsně minul!
     
    58:12
    Nico Hischier následně mohl snížit, ale v mezikruží zakončoval jen do obětavého obránce! Domácí pár sekund na to vyhodili na icing.
     
    58:12
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Andrew Ladd – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    58:17
    Devils se hned po vhazování dostali ke střeleckému pokusu. Butcher našel Halla, jenž z vrcholu pravého kruhu zakončoval na přední tyčku, Greiss ale čisté konto drží i nadále!
     
    58:51
    Střela Palmieriho z levého kruhu byla následně zablokována a domácí šli do útoku. Leo Komarov zakončoval do prázdné branky, ale trefil jen obětavého Halla.
     
    59:23
    Kotouč se následně odrazil před Palmieriho, který se u levé tyčky pokoušel prosadit baseballově. Puk se mu ale trefit nepovedlo ideálně a ten skončil jen nad brankou!
     
    59:46
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí celek nakonec prázdnou branku trefuje a potvrzuje tak své vítězství. Přes celé hřiště se prosadil obránce SCOTT MAYFIELD! Bez asistence.
    59:46 Scott MAYFIELD - 3:0
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání mezi Islanders a Devils končí výhrou domácího celku s čistým kontem. Rozhodujícím faktorem byl dnes Thomas Greiss, který za svá záda nepustil ani jeden puk z celkových 35 střel! Sledovali jsme vyrovnaný duel, který rozhodla efektivita.

    Jordan Eberle poslal svůj celek do vedení v osmé minutě a tento stav trval téměř do konce třetí třetiny, kdy se v posledních pěti minutách prosadili Brock Nelson a Scott Mayfield. Islanders vítězí popáté v řadě, Devils naopak potřetí padli.

    Střely na branku: 33:35
    Diváci: 11 901
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Thomas Greiss (NYI) 35 zák., 0 gólů, 100%
    2. Brock Nelson (NYI) 1+0
    3. Jordan Eberle (NYI) 1+0
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u NHL, na shledanou! (02:47:35)

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 8. Eberle (Lee, Jo. Bailey), 56. B. Nelson (Jo. Bailey), 60. Mayfield


    New York Islanders: Greiss (Lehner) – Leddy, Pulock, Hickey, Mayfield, Pelech, Boychuk – Lee, B. Nelson, Jo. Bailey – Beauvillier, Barzal, Eberle – Ladd, Filppula, Komarov – Johnston, Cizikas, Clutterbuck.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Müller, Vatanen, A. Greene, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Ma. Johansson, Zajac, Wood – Coleman, Seney, Stafford – Boyle, Dea, Gabriel.

    Rozhodčí: Nicholson, Rank – Racicot, Shewchyk
    bahis siteleri