Detroit – St. Louis 4:3 (kon.) | Florida – Anaheim 2:3 (kon.) | Toronto – San Jose 5:3 (kon.)
Calgary – Dallas 3:4 (po pr.) | Colorado – Pittsburgh 6:3 (kon.)
po prodl.
Calgary Flames
3:4 (1:1, 0:1, 2:1 - 0:1)
Dallas Stars
Čtvrtek 29.11.2018, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:24 Tyler SEGUIN - 3:4
     
    60:24
    Dallas právě vstřelil branku!
    Jamie Benn nejprve střelou z osy útočného pásma minul levý horní roh brány, jenže puk se odrazil mezi kruhy pro vhazování, odkud zkušený TYLER SEGUIN parádní střelou zápěstím nad lapačkou Davida Ritticha zamířil do pravého horního rohu brány poté, co Jamie Benn projel brankovištěm za zády českého brankáře! O nedovolené bránění se nejednalo, a tak je tu skutečně konec utkání. David Rittich to nesl hodně špatně a rozštípal hůl o svou bránu. Nic už to ale nezmění – 3:4. Asistence: Jamie Benn.
    53:15 Gavin BAYREUTHER - 3:3
     
    53:15
    Dallas právě vstřelil branku!
    GAVIN BAYREUTHER si před vrcholem levého kruhu pro vhazování rychle přikopl odražený puk bruslí na hůl a jeho následné nahození skončilo ve vzdálenějším pravém horním rohu brány – 3:3! Nutno dodat, že David Rittich vůbec nic neviděl přes clonu před sebou.
    50:51 Mark GIORDANO - 3:2
     
    50:51
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MARK GIORDANO si před vrcholem levého kruhu pro vhazování najel na zpětnou diagonální přihrávku od TJ Brodieho z pravého kruhu a výstavní střelou zápěstím vymetl nad lapačkou Antona Chudobina, který předtím mohl snadno zmrazit puk pod lapačkou, vzdálenější pravý horní roh brány! Calgary udeřilo dvakrát během jedné minuty a deseti sekund a otočilo skóre zápasu. Asistence: TJ Brodie a Mikael Backlund.
    49:41 Johnny GAUDREAU - 2:2
     
    49:41
    Calgary právě vstřelilo branku!
    JOHNNY GAUDREAU si na modré čáře najel na zpětnou přihrávku Eliase Lindholma z pravého kruhu pro vhazování, nabruslil si rychle do levého kruhu a z jeho bodu krásnou střelou zápěstím vymetl vzdálenější horní roh brány! Asistence: Elias Lindholm a Mark Giordano.
    38:02 Jamie BENN - 1:2
     
    38:02
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars skvěle rozpohybovali puk v útočném pásmu a Tyler Seguin parádní přihrávkou z pravého křídla a ostrého úhlu našel na vzdálenější levé tyči JAMIEHO BENNA, který z blízkosti zasunul kotouč vedle pravého betonu Davida Ritticha během přesilové hry do sítě! Asistence: Tyler Seguin a Gavin Bayreuther.
    16:39 Garnett HATHAWAY - 1:1
     
    16:39
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Dillon Dubé na pravém křídle dokázal udržet na modré čáře útočné pásmo a přihrávkou podél hrazení našel za bránou Marka Jankowskiho, který zpětnou přihrávkou z pravého rohu útočného pásma našel na bodu pravého kruhu pro vhazování GARNETTA HATHAWAYE, jenže tvrdou střelou bez přípravy propálil Antona Chudobina! Brankář Dallasu nedokázal udržet puk mezi tělem a levou rukou a je vyrovnáno. Asistence: Mark Jankowski a Elias Lindholm.
    00:41 Jason SPEZZA - 0:1
     
    00:41
    Dallas právě vstřelil branku!
    Útočník JASON SPEZZA si najel v mezikruží na bekhendovou přihrávku Radka Faksy zpoza brány a střelou bez přípravy nad lapačkou Davida Ritticha vymetl pravý horní roh! Stars skórovali po pouhých 41 sekundách a vedou 1:0. Asistence: Radek Faksa a Miro Heiskanen.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 17. Hathaway (Jankowski, Dubé), 50. J. Gaudreau (E. Lindholm, Giordano), 51. Giordano (Brodie, Backlund) – 1. Spezza (Faksa, Heiskanen), 39. Ja. Benn (Seguin, Bayreuther), 54. Bayreuther, 61. Seguin (Ja. Benn)


    Calgary Flames: Rittich (M. Smith) – Giordano (C), Brodie, Hanifin, Hamonic, Kylington, R. Andersson – J. Gaudreau, Monahan (A), E. Lindholm – Tkachuk, Backlund (A), S. Bennett – Czarnik, D. Ryan, Neal – Dubé, Jankowski, Hathaway. Hlavní trenér: Bill Peters.
    Dallas Stars: Chudobin (Bow) – Lindell, Heiskanen, Bayreuther, R. Polák, Hanley, Fedun – Ja. Benn (C), Seguin, Radulov (A) – Hintz, Spezza (A), D. Shore – Ničuškin, Faksa, Pitlick – Janmark, Dickinson, Comeau. Hlavní trenér: Jim Montgomery.

    Rozhodčí: Francis Charron, Eric Furlatt. Čároví: Lonnie Cameron, Brian Murphy

    Diváci: 17676
    bahis siteleri