Eibar – Levante 4:4 (kon.) | Huesca – Real Madrid 0:1 (kon.) | Real Sociedad – Valladolid 1:2 (kon.)
Real Betis – Rayo Vallecano 2:0 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
1:2 (0:1)
Real Valladolid
Neděle 09.12.2018, 18:30Španělská LaLiga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:21:37)
     
    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 11:2. Rohy: 11:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:15.
     
    Je konec! Real Valladolid vítězí na půdě Realu Sociedad 2:1! Domácí přitom vstoupili do utkání aktivně, ale nedokázali si vypracovat možnost. Naopak v 17. minutě otevřel skóre hostující Toni Villa. Po změně stran udělal velkou chybu domácí brankář a Aňtonito navýšil vedení Realu Valladolid. O deset minut později však dokázal po rohovém kopu snížit Oyarzabal. Domácí poté tlačili a měli k dispozici velké množství rohových kopů, ale obrana Valladolidu závěr utkání přestála.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hosté znovu vybojovali míč a vyvezli jej na polovinu Realu Sociedad. Hráčům Valladolidu se daří bořit útočné výpady domácího celku.
     
    90+1
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Míchel, přichází Anuar Tuhami.
     
    90
    Januzaj si pohybem řekl o přihrávku na pravou stranu, ale jeden z obránců před ním přizvedl míč do zámezí. Real Sociedad bude jen vhazovat.
     
    89
    Nacho Martínez odkopl z pokutového území další odražený míč. Hráčům Realu Valladolid se nadále nedaří usadit se v blízkosti branky soupeře.
     
    88
    Sociedad zahrával ještě jeden rohový kop. Míč tentokrát propadl k Ramírezovi, který ihned zakončil, ale míč se mu svezl po vnějším nártu.
     
    87
    Real Sociedad neudeřil ani po dalším rohovém kopu. Na krásný centr si naskočil William José, jehož hlavička ze záklonu prolétla nad břevnem.
     
    86
    Januzaj se prohnal kolem obránce na pravé straně, jenže Nacho se mu pohotově položil pod nohy a srazil prudký centr na rohový kop.
     
    85
    Sandro Ramírez si naskočil na krásný centr z pravé strany, jenže v krkolomné pozici nedokázal své zakončení usměrnit mezi tři tyče.
     
    84
    Hra je přerušena! Jeden z hostujících hráčů zůstává ležet na trávníku a drží se za levý kotník. Hosté budou muset hrát několik chvil o deseti lidech.
     
    83
    Domácí celek nyní zahrával rohový kop. Povedený centr přiletěl na malé vápno, kde se do zakončení dral Bautista, jehož ránu srazil do bezpečí Nacho Martínez.
     
    82
    Antoñito odcentroval z levé strany do pokutového území, jenže nenašel nikoho ze svých spoluhráčů. Zadáci Realu Sociedad si na jeho centr dali pozor.
     
    81
    Real Sociedad se sice ze všech sil snaží útočit, jenže nikdo v dresu domácího celku se nemůže dostat do zakončení.
     
    80
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Enes Ünal, přichází Duje Čop.
     
    79
    Real Sociedad zahrával přímý kop na polovině soupeře. Do odraženého míče se zpoza velkého vápna opřel Adnan Januzaj, jehož pokus prolétl kolem branky.
     
    78
    Adnan Januzaj zůstává po jednom ze soubojů ležet na trávníku a drží se za bolavou nohu. Uvidíme, zda bude belgický hráč schopen nadále pokračovat.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 64. Oyarzabal (Le Normand) – 17. T. Villa (Plano), 55. Antoñito (Alcaraz)

    Karty:   67. Merino (RSC) – 4. F. Calero (RVL), 72. Míchel (RVL)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 11:2. Rohy: 11:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:15.
    Real Sociedad San Sebastian: Moyà – Zaldúa, Le Normand, H. Moreno, Hernández (66. Bautista) – Illarramendi, Merino (73. Pardo) – Januzaj, Oyarzabal, Juanmi (46. Sandro Ramírez) – José.
    Náhradníci: Rulli – Espinoza, Bautista, Sandro Ramírez, Pardo, Zubeldia, A. Elustondo.

    Real Valladolid: Masip – Antoñito, Olivas, F. Calero, Nacho Martínez – Keko, Míchel (90+1. Tuhami), Alcaraz, T. Villa (75. B. Fernández) – Plano, Ünal (80. Čop).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – Čop, D. Verde, Tuhami, Leo Suárez, B. Fernández, Luismi.
    ocianews.com