Liberec – Salzburg 3:0 (kon.) | Plzeň – HC Litvínov 5:4 (po pr.) | Vsetín – Kometa Brno 3:2 (po pr.)
Chomutov – K. Vary 2:3 (kon.) | Pardubice – Sparta 4:6 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:3 (1:1, 0:1, 1:1 - N 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 14.12.2018, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
     
    63:28
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Poté se ale hosté prosadili a berou z utkání i čtvrtý bod! DANIIL PETROV si najel na levý kruh a parádním bekhendem o tyčku vstřelil branku v nadstavbové části, stoprocentní duel pro Karlovy Vary. Asistence: Filip Bernáth.
     
    55:20
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nakonec se hosté prosazují a jdou v závěru třetí třetiny do vedení! ADAM KŘEMEN se u levé tyčky dostal do kličky, ale nezakončil. To se mu povedlo až následně u pravé tyčky, kde střílel bekhendově po ledě do odkryté branky. Asistence: Vít Jiskra a Tomáš Křehlík.
     
    51:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští junioři pokračovali v aktivitě a nakonec se dočkali vyrovnávací branky! MICHAL GUT se dostal na pravém kruhu k odraženému kotouči a přesnou střelou do bližší šibenice nedal Bednářovi jedinou šanci. Asistence: Patrik Pech a Denis Zeman.
     
    36:19
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí sice oslabení přežili, ale inkasovali těsně po jeho skončení. ADAM KŘEMEN dostal přihrávkou zpoza branky a ránou na přední tyčku se zblízka nakonec dokázal prosadit! Asistence: Vít Jiskra.
     
    16:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí bek Štochl zachyboval ve střední třetině a ke kotouči se dostali hosté, jenž unikali do přečíslení dva na jednoho. FILIP BERNÁTH vše vyřešil individuálním zakončením z pravého kruhu, které nakonec skončilo gólem! Bez asistence.
     
    07:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Parádně to nyní vyřešil chomutovský útočník JOSEF KOLÁČEK, který posílá Piráty do vedení! Domácí hráč dostal přihrávku od pravého mantinelu a bekhendem z pravého úhlu prostřelil Bednáře mezi betony. Asistence: Erik Mežnar.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 8. Koláček (Mežnar), 52. Gut (Pech, Zeman) – 17. Bernáth, 37. Křemen (Jiskra), 56. Křemen (Jiskra, Křehlík), 64. Petrov (Bernáth)


    Piráti Chomutov: Běhula (Šatný) – Váchal, Šuráň, Zeman, Beneš, Kleiner, Vaněk, Štochl – Bajer, Vrhel, Chlán, Prokop, Jaroš, Mežnar, Koláček, Koblížek, Pech, Ouřada, Gut.
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (Kašpar) – Bernáth, Klejna, Pohanka, Kořán, Tureček, Novák, Zavřel – Záruba, Maydl, Prošek, Jiskra, Hotěk, Petrov, Křehlík, Holub, Černý, Křemen.

    Rozhodčí: Petružálek – Tichý, Sýkora
    bahis siteleri