Kladno – Přerov 7:2 (kon.) | Slavia – Třinec 3:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – Zlín 1:4 (kon.)
Liberec – Vítkovice 2:3 (po pr.) | Chomutov – Mountfield HK 3:0 (kon.) | Žďár n/S – Havířov 3:4 (kon.)
K. Vary – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.) | Č. Budějovice – Vsetín 3:4 (po pr.)
po prodl.
HC Motor České Budějovice
3:4 (1:1, 0:0, 2:2 - 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 04.01.2019, 18:15DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    60:36
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Prodloužení netrvalo vůbec dlouho, máme rozhodnuto! Daniel Klímek vyslal do útoku LUKÁŠE JINDRU, který najížděl k brance z levého křídla a nakonec střelou na vzdálenější tyč rozvlnil síťku za Svobodovými zády! Asistence: Daniel Klímek.
     
    49:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ondřej Vaculík na trestné lavici příliš dlouho nepobyl, Vsetínští opět srovnávají skóre! Ondračka poslal pas na LUKÁŠE FRYDRYCHA, který nezaváhal a i on se zapisuje do střelecké listiny. Asistence: Tomáš Ondračka.
     
    47:10
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí fanoušci se mohou radovat ještě více, Jihočeši jdou totiž prvně v utkání do vedení! Pavel Novák našel JAKUBA ČÍŽKA, který se nezmýlil. A to dokonce v oslabení! Asistence: Pavel Novák.
     
    46:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí vyrovnávají skóre! Michal Silný našel na modré čáře stojícího JANA VÁVRU, a ten z větší dálky zacílil přesně k tyčce, Sachr nestačil zareagovat. Asistence: Michal Silný.
     
    41:06
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští hokejisté propukají v jásot, berou si totiž zpět jednogólové vedení! Vašenka vystřelil na domácí branku, načež se kotouč odrazil příhodně pro MARCA LUKAČKA, jenž se nezmýlil. Asistence: Jan Vašenka.
     
    13:57
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme vyrovnáno, domácí střídačka se může radovat! ONDŘEJ VACULÍK byl na brankovišti velmi agilní a s vypětím všech sil docpal kotouč až za brankovou čáru. Asistence: František Schwartz.
     
    03:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom jsme na první branku nemuseli čekat vůbec dlouho. DANIEL KLÍMEK najel do útočného pásma a střelou zpoza obránce rozvlnil síťku za zády domácího brankáře. Asistence: Marco Lukačka.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 14. Vaculík (Schwartz), 47. Vávra (Silný), 48. Čížek (Novák) – 4. Klímek (Lukačka), 42. Lukačka (Vašenka), 50. Frydrych (Ondračka), 61. Jindra (Klímek)


    HC Motor České Budějovice: Svoboda (Dvořák) – Vávra, Hubata, Remta, Svach, J. Novák, Prospal – Vaculík, Řezáč, Š. Masopust, Hracholski, M. Masopust, Pouzar, Ryba, Schwartz, P. Novák, Čížek, Silný
    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Málek) – Lašák, Ondračka, Zeman, Jenáček, Pernický, Kožený – Jindra, Klímek, Vrána, Veselý, Pospíšil, Lukačka, Krupa, Vašenka, Petriska, Frimel, Frydrych, Zemánek

    Rozhodčí: Horáček – Jindra, Kubíček
    bahis siteleri