Salzburg – Sparta 6:2 (po nadst. prodl.) | Jihlava – Přerov 0:3 (3:2 po n.s.n.) | Kladno – Mountfield HK 5:9 (po nadst. prodl.)
Plzeň – Třinec 1:2 (1:2 po n.s.n.) | Slavia – Kometa Brno 5:6 (2:3 po n.s.n.) | Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 3:5 (po nadst. prodl.)
HC Litvínov – Vítkovice 2:3 (po pr.) | Liberec – Vsetín 12:0 (po nadst. prodl.) | K. Vary – Olomouc 5:1 (po nadst. prodl.)
Č. Budějovice – Pardubice 1:0 (po pr.) | Žďár n/S – Zlín 4:1 (po n.s.n.)
po nadst. prodl.
Bílí Tygři Liberec
12:0 (3:0, 4:0, 5:0 - N 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 23.02.2019, 13:15 • Svijanská aréna, Liberec • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Z Liberce přeji příjemný víkend a někdy příště se budu těšit znovu na počtenou! (15:46:21)
     
    Tygři si v posledním kole skupiny o pořadí v play-off proti Vsetínu s chutí zastříleli a rozdrtili ho nevídaným výsledkem 12:0!

    V poslední dvacetiminutovce se svěřenci Milana Plodka prosadili hned pětkrát. Moravané přesto nepojedou domů s prázdnou, šťastně totiž udeřili v nadstavbě! Co se týče individuálních statistik, nejvíce zářil Michal Teplý, jenž si připsal tři góly a dvě asistence. Pouze o bod méně má na kontě Jakub Rychlovský, který vstřelil nejkrásnější branku dnešního utkání, když skóroval po vzoru Tomáše Hertla.
     
    Střely na branku – 67:18.
     
    Konec zápasu.
     
    63:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Velký paradox je na světě, Valaši si i přes dvanáctigólový debakl odvezou bod! Po velké chybě v liberecké rozehrávce si touš vzal kapitán DANIEL KLÍMEK. Ten nic nevymýšlel, napřáhl až ke stropu haly a zblízka vyslal na Čajana obrovskou ránu. Maskovaný muž propustil černou gumu za svá záda a Klímek ji už napodruhé snadno dostal do sítě. Bez asistence.
     
    63:05
    Hosté už jsou v plném počtu! Puk nadále drží Severočeši, kteří ale mají trošku problémy s přechodem kupředu.
     
    62:27
    Jakub Žůrek se snažil procedit touš za gólmana zády k brance. Sachr přerušuje hru, bude se vhazovat.
     
    61:59
    David Sachr se v nadstavbě zatím překonává! Po úchvatné kombinaci na jeden dotek zakončoval z levého kruhu Michal Teplý, proti němuž se maskovaný muž krásně přesunul!
     
    61:35
    Sachr vyrazil dělovku Michala Teplého, Jan Šír už v těžké pozici nezakončil dostatečně kvalitně. Velký tlak tím zdaleka nekončí!
     
    61:19
    Před brankovištěm zůstal zcela volný Jan Šír. Michal Teplý jej také pěkně našel, avšak Šírovo míchání s kotoučem ukončila lapačka Sachra!
     
    60:57
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vašenka – 2 min., podrážení).
     
    60:28
    Tomáš Krupa si najel do volného prostoru. Kdyby obdržel puk lépe na čepel, mohl by z zakončovat z lukrativní pozice.
     
    60:12
    Tygři si věří a poměrně vysoko napadají, Vsetín navíc při rozehrávce nepůsobí zrovna jistým dojmem.
     
    60:01
    Začalo nadstavbové prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila, následovat bude nadstavbové prodloužení.
     
    59:44
    Valaši vytvořili menší zmatky před Čajanem, poté už ale domácí kontrolují puk a vyčkávají na konec základní hrací doby, který se blíží.
     
    59:17
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Liška – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    58:43
    Jan Šír se snažil tečovat chytré Adamcovo nahození. Puk nezasáhl a David Sachr si připisuje úspěšný zákrok. Jeho tým stále může dosáhnout na bod v nadstavbě!
     
    58:32
    Po zakázaném uvolnění Vsetína se vhazovalo v hostující třetině. Po vyhraném vhazování hned vystřelil Adamec, Sachr si kotouč našel.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 6. Teplý (Rychlovský), 6. Najman (Teplý, Rychlovský), 13. Chrtek (Drábek), 26. Najman (Teplý, Rychlovský), 29. Teplý (Charvát), 37. Rychlovský (Jansa), 37. Teplý (Žůrek), 41. Drábek (Aubrecht), 43. Křepelka (Jiruš, Žůrek), 45. Chrtek (Šír), 47. Jansa (Kollert), 58. Šír (Chrtek) – 64. Klímek


    Bílí Tygři Liberec: Čajan (Novák) – Aubrecht, Starý, Kunst Vratislav, Adamec, Charvát (C), Žůrek, Kollert – Najman, Křepelka, Rychlovský, Šír (A), Teplý, Jansa, Jiruš, Chrtek, Liška, Drábek, Vomáčka.
    VHK ROBE Vsetín: Málek (Sachr) – Kunst Stanislav, Ondračka (A), Zeman, Jenáček (A), Pernický, Kožený, Houser – Jindra, Klímek (C), Pospíšil, Lukačka, Krupa, Adámek, Vašenka, Frimel, Frydrych, Zemánek.

    Rozhodčí: Beránek – Kajínek, Zavřel.
    ocianews.com