Pardubice – Zlín 6:4 (po nadst. prodl.) | Kometa Brno – Havířov 3:5 (po nadst. prodl.) | Kobra – Sparta 2:6 (po nadst. prodl.)
Technika Brno – Warriors Brno 1:2 (po pr.) | Vsetín – Olomouc 6:2 (po nadst. prodl.) | Třinec – Vítkovice 2:4 (po nadst. prodl.)
HK MD Šumperk – Přerov 2:4 (1:2 po n.s.n.) | Tábor – Havlíčkův Brod 4:2 (po nadst. prodl.) | Kladno – Slavia 5:3 (po nadst. prodl.)
Jihlava – Žďár n/S 5:3 (1:0 po n.s.n.) | Liberec – Plzeň 2:6 (po nadst. prodl.) | HC Litvínov – Mountfield HK 1:5 (po nadst. prodl.)
K. Vary – Chomutov 4:8 (po nadst. prodl.)
po nadst. prodl.
HC Kobra Praha
2:6 (0:1, 0:4, 2:1 - N 1:0)
HC Sparta Praha
Sobota 23.02.2019, 12:00 • Zimní stadion Kobra, Praha 4 (Braník) • Extraliga dorostu • Nadstavba C
Partner:
     
    V Braníku je dohráno. Sparta si po výhře 6:2 připisuje na své konto tři body, Kobra pak po úspěchu v nadstavbě jeden. To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek dne. Na počtenou příště! (14:08:14)
     
    Konec zápasu.
     
    61:22
    Kobra právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, bod navíc z nadstavby bere domácí Kobra! Pod vítěznou branku se podepsal LUKÁŠ STRNAD. Bez asistence.
     
    60:45
    Jako první se dopředu vydala Kobra, po rychlém zásahu hostující obrany se ale nakonec ani nedostala ke střele na branku.
     
    60:01
    Začalo nadstavbové prodloužení.
     
    Sparťané dnes na Kobře vítězí 6:2, připisují si na své konto další tři body a prodlužují svou sérii výher už na třináct duelů! Po tříminutové přestávce bude následovat ještě již avizovaná nadstavba.
     
    Další třetina začne přibližně v 14:05.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila, následovat bude nadstavbové prodloužení.
     
    59:52
    Osm sekund před koncem se snad naposledy přerušuje, vhazovat se bude za modrou čárou pražské Sparty. Nic moc zajímavého se už asi nestane.
     
    58:40
    Základní hrací doba se dohrává v pásmu Kobry. Od závěrečné sirény nás zhruba minuta a půl, pak samozřejmě ještě uvidíme pětiminutovou nadstavbu.
     
    56:49
    Kobra právě vstřelila branku!
    Prosadí! Náskok Sparty snižuje LUKÁŠ STRNAD, Holešovičtí tak tři minuty před koncem vedou už "jen" o čtyři branky. Asistence: Ondřej Nápravník.
     
    56:17
    David Vitouch (SPA) je vyloučen za sevření puku rukou, branické hokejisty tak čeká další přesilovka. Uvidíme, jestli se v ní prosadí.
     
    55:56
    Sparta už jen brání náskok, dopředu se vůbec nežene. Přechod do útoku ovšem dnes není úplně silnou stránkou Kobry, hraje se tak ve středním pásmu.
     
    54:47
    Hostující klec je pod tlakem, Braničtí ještě nehodlají skládat zbraně a tlačí na sparťanskou branku. Krbeček zatím zvládá náporu čelit bez větších obtíží.
     
    53:50
    Krbeček zastavil zakončení z prostoru pro vhazování a následně se rozhodl pryž podržet. Höll už je z trestné venku, Máchův trest vyprší za pár sekund.
     
    52:04
    A pozor, Sparta jde do tří! Tentokrát je sudím vykázán Adam Mácha (SPA), který se dopouští podrážení. Velká šance pro domácí.
     
    51:50
    Sebastian Höll (SPA) si teď dvě minuty nezahraje, sudí ho posílají na trestnou lavici za nedovolené bránění. Uvidíme, jestli Kobra opět sníží.
     
    50:55
    Kobra právě vstřelila branku!
    Ani Krbeček dnešní utkání neopustí s čistým kontem, rychlý protiútok domácích končí přesnou trefou TOMÁŠE FRYDRICHA – 1:6! Bez asistence.
     
    49:44
    Odpískáno další zakázané uvolnění, deset minut před koncem základní hrací doby se tak hra na nějakou dobu vrátí před Filipa Tučka.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 51. Frydrich, 57. Strnad (Nápravník), 62. Strnad – 18. Brůna (Neměc), 28. David (Straka), 35. Mácha (Krupička, Broš), 36. Mácha (Höll, Krupička), 40. Vitouch (Němec, Červenka), 45. Bareš (Höll, Straka)


    HC Kobra Praha: Tuček (Černý) – Kalajev, Stejskal, Bucek, Mašek, Šesták, Bartoň, Frydrich – Král (C), Tichý (A), Nápravník, Rajilič, Sekula, Halfar, Strnad, Tůma, Bauer.
    HC Sparta Praha: Krbeček (Dlouhý) – Tomov, Brůna, Ludvík, Menzel, Adamec (C), Horáček – Broš, Bareš, Mácha, Höll, Krupička, Straka, David, Červenka, Němec, Vitouch (A).

    Rozhodčí: Sýkora – Hynek, Ganger.
    ocianews.com