Toronto – Buffalo 5:3 (kon.) | New Jersey – Montreal 2:1 (kon.) | Tampa – Los Angeles 4:3 (3:2 po s.n.)
Nashville – Edmonton 3:2 (2:1 po s.n.) | Colorado – Florida 3:4 (po pr.) | Vancouver – Anaheim 4:0 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
5:3 (0:1, 4:1, 1:1)
Buffalo Sabres
Úterý 26.02.2019, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:42 Kasperi KAPANEN - 5:3
     
    57:42
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš! Přihrávku Jacka Eichela tečoval bruslí hlavní rozhodčí a Dahlin na modré puk nezachytil. KASPERI KAPANEN se tak dostal do samostatného úniku a ten proměnil střelou na vyrážečku. Jednalo se ještě o gól ve vlastním oslabení. Bez asistence.
    40:10 Jack EICHEL - 4:3
     
    40:10
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí si vůbec nepohlídali začátek třetí třetiny! JACK EICHEL sebral kotouč na pravé straně hřiště, zamířil s ním k brance a střelou, která brnkla o vzdálenější tyčku, snižuje po 10 sekundách hry na rozdíl jediné trefy. Asistence: Jason Pominville a Rasmus Ristolainen.
    37:25 Sam REINHART - 4:2
     
    37:25
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté nabídnutou šanci využili a snižují na rozdíl dvou gólů! Rasmus Dahlin se ideálně netrefil do střely z první a místo ohrožení branky z toho byla přihrávka na Jeffa Skinnera. Ten ještě posunul puk na zadní tyčku, kde byl SAM REINHART, který střílel do prázdné. Asistence: Jeff Skinner a Rasmus Dahlin.
    33:07 Tyler ENNIS - 4:1
     
    33:07
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Druhá třetina patří jasně svěřencům Mikea Babcocka! Frédérik Gauthier poslal krásným pasem do samostatného úniku TYLERA ENNISE, který překonal Ullmarka střelou nad levé rameno – 4:1. Asistence: Frédérik Gauthier a Morgan Rielly.
    25:52 Frédérik GAUTHIER - 3:1
     
    25:52
    Toronto právě vstřelilo branku!
    To je neskutečné! Uběhlo 28 sekund a domácí zvyšují na 3:1! Jake gardiner poslal od levého mantinelu puk před branku, kde byl FRÉDÉRIK GAUTHIER a ten bekhendovou střelou nad lapačku překonal Huttona potřetí. Asistence: Jake Gardiner a Trevor Moore.
    25:24 Auston MATTHEWS - 2:1
     
    25:24
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Máme tu rychlý obrat Leafs! Puk se v předbrankovém prostoru odrazil od nohy padajícího Andrease Johnssona zpět k AUSTONOVI MATTHEWSOVI a ten střílel do poloodkryté branky. Asistence: Kasperi Kapanen a Andreas Johnsson.
    23:48 John TAVARES - 1:1
     
    23:48
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí se trefují až po skončení přesilové hry! Travis Dermott na modré posunul puk na Jakea Muzzina, který vystřelil. Clonící JOHN TAVARES letící kotouč šikovně sklepl pod lapačku Huttona a je tedy autorem branky na 1:1. Asistence: Jake Muzzin a Travis Dermott.
    19:08 Jack EICHEL - 0:1
     
    19:08
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté využili přesilovou hru bleskově! Eichel vyhrál buly v útočném pásmu a po krátké kombinaci nahrál Sam Reinhart mezi kruhy právě JACKOVI EICHELOVI, který se trefil k pravé tyčce z pohledu brankáře Andersena. Asistence: Sam Reinhart a Rasmus Dahlin.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 24. Tavares (Muzzin, Dermott), 26. Matthews (Kapanen, A. Johnsson), 26. F. Gauthier (Gardiner, Moore), 34. Ennis (F. Gauthier, Rielly), 58. Kapanen – 20. Eichel (S. Reinhart, Dahlin), 38. S. Reinhart (Skinner, Dahlin), 41. Eichel (Pominville, Ristolainen)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Sparks) – Hainsey, Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, Dermott, Muzzin – Kapanen, Matthews, A. Johnsson – Marner, Tavares (A), Hyman – Co. Brown, W. Nylander, Marleau (A) – Ennis, F. Gauthier, Moore.
    Buffalo Sabres: C. Hutton (26. Ullmark) – Ristolainen, McCabe, Bogosian (A), Dahlin, Hunwick, Scandella – Pominville, Eichel (C), Skinner – S. Reinhart, Rodrigues, Sheary – Okposo (A), Sobotka, T. Thompson – Girgensons, Jo. Larsson, S. Wilson.

    Rozhodčí: Hebert, O'Halloran – Driscoll, Barton

    Diváci: 19026
    bahis siteleri