Banská Bystrica – Poprad 2:5 (kon.) | Košice – Lipt. Mikuláš 4:0 (kon.) | Zvolen – Žilina 8:3 (kon.)
Detva – Nitra 1:3 (kon.) | Miskolc – MAC Budapešť 2:3 (po pr.) | Nové Zámky – Trenčín 0:3 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
0:3 (0:1, 0:0, 0:2)
HK DUKLA Trenčín
Úterý 26.02.2019, 17:30Tipos Extraliga (SR) • 55. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V závěrečné části jsme viděli dva přesné zásahy, o které se postarali hosté. Nejdříve se v 49. minutě prosadil Milan Bartovič a definitivní tečku za tímto duelem dal v 57. minutě do odkryté brány Daniel Krejči. Hosté se tak mohou těšit z vítězství a postupu do čtvrtfinále. To je z mé strany vše, přeji vám ještě příjemný zbytek dne. (20:00:31)
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    V závěru se domácí snažili alespoň o čestný gól, ale Valent byl proti a svým výkonem tak výrazně přispěl k vítězství hostů.
     
    57:38
    Bartovič se v samostatném úniku řítil osamocený na Košarišťana, ale jeho zakončení nebylo přesné a skóre se tak měnit nebude.
     
    56:42
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Autorem branky je KREJČI. Hosté střílejí třetí gól a definitivně rozhodují tento duel. Daniel Krejči se dokázal trefit z vlastního pásma do odkryté domácí brány a o osudu tohoto zápasu je rozhodnuto.
     
    56:27
    Domácí to už zkoušejí bez brankáře a Radivojevič se ocitl zcela sám před odkrytou bránou, ale jeho teč směřoval jen těsně mimo domácí bránu.
     
    55:39
    Zaťko se snažil na modré čáře kombinovat s Hainem, ale jejich snaha nebyla úspěšná a hosté dokázali poslat puk ven z pásma.
     
    54:49
    Následovat bude závěrečných pět minut tohoto duelu a domácí tak musí co nejdříve vstřelit kontaktní gól pokud si chtějí vybojovat účast ve čtvrtfinále.
     
    53:24
    Nyní se však domácí dokázali prosadit v útočném pásmu, ale ani Jakúbek nedokázal najít recept na výborně chytajícího Valenta.
     
    52:41
    Při puku jsou i nadále hosté, kteří se však pochopitelně nikde nespěchají a postupně sbírají cenné sekundy.
     
    51:39
    Domácí druhý gól evidentně zaskočil a na ledě tak dominují hosté, kteří se snaží o třetí přesný zásah, který by definitivně ukončil tento duel.
     
    50:45
    Další velká šance pro hosty, když Milula dostal dobrou přihrávku před brankoviště, ale Košarišťan předvedl dobrý zákrok.
     
    49:37
    Hosté tak přidávají druhý přesný zásah v době když domácí zvýšili svou aktivitu. Novým Zámkům tak zůstává závěrečných deset minut, aby s výsledkem něco udělali.
     
    48:31
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Autorem branky je BARTOVIČ. Asistence: Hecl. Hosté přidávají druhý přesný zásah. Šok pro domácí, když se Milan Bartovič dostal ke střele z ostrého úhlu, která překvapila Košarišťana.
     
    48:26
    Série zakázaných uvolnění v podání hostujících hokejistů, kteří mají nyní menší problémy se zvýšenou aktivitou domácích.
     
    47:46
    Puk je momentálně za bránou domácího celku, který bude muset v závěrečné třetině přidat pokud chtějí ještě něco s výsledkem udělat.
     
    46:43
    Obrovská šance domácích na vyrovnání, když se před brankovištěm ocitl zcela volný Zbořil, který však nechal vyniknout výborného Valenta.
     
    46:35
    Dlouhý se dobře uvolnil před brankovištěm domácích, kde se dostal na dvakrát do zakončení, ale Košarišťan nyní podržel svůj celek.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 11. ÖLVECKÝ (Sojčík, Bokroš), 49. Bartovič (Hecl), 57. Krejči


    HC MIKRON Nové Zámky: Košarišťan (Kristín) – Kudla, Andersons, Zaťko, Hain, Hatala, Ordzovenský, Novák, Henderson – Štrauch, Urban, Bajtek – Jakúbek, Zbořil, Ručkay – Šimun, Hruška, Rogoň – Nejezchleb, Fábry, Ondrušek
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Hollý) – Rýgl, Starosta, Cebák, Krejči, Bokroš, Gula, Hudec, Bohunický – Radivojevič, Ölvecký, Sojčík – Bartovič, Sádecký, Hecl – Varga, Radjenovic, Švec – Mikula, Dlouhý, Hlinka

    Rozhodčí: Baluška, Konc st. – Orolin, Výleta – Čavojský (video)
    bahis siteleri