Toronto – Edmonton 6:2 (kon.) | New Jersey – Calgary 1:2 (kon.) | NY Rangers – Tampa 3:4 (po pr.)
Colorado – Vancouver 3:2 (2:1 po s.n.) | Anaheim – Chicago 3:4 (kon.)
konec
New Jersey Devils
1:2 (0:0, 1:2, 0:0)
Calgary Flames
Čtvrtek 28.02.2019, 01:10 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Po závěrečné siréně se strhla ještě menší mela, ve které byl nejvíce aktivní domácí Blake Coleman. Nakonec ale bylo vše s klidem vyřešeno a Calgary vítězí. Domácí hráč a Travis Hamonic inkasují oba dvouminutové tresty.
     
    58:55
    Sami Vatanen si nyní připsal snad tři zákroky! Naposledy to z levého kruhu zkoušel Derek Ryan, ale finský bek zasáhl bruslí a drží naděje domácích vysoko!
     
    58:20
    Devils hrají v šesti a Mackenzie Blackwood je na střídačce!
     
    53:21
    Dobře nyní prošel středem hřiště až do zakončení zkušený Drew Stafford. Ten se nakonec proháčkoval ke střeleckému pokusu, ale Rittich si připisuje další úspěšný zákrok!
     
    51:36
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Austin Czarnik – 2 min., vysoká hůl).
     
    45:50
    Velká šance domácích! Sami Vatanen se na levém kruhu dostal ke střele z první, ale puk vypadl. Před brankou se dostal k Zajacovi, který ale Ritticha zblízka neprostřelil.
     
    45:42
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Oscar Fantenberg – 2 min., vysoká hůl).
     
    45:30
    Další střelecký pokus. Elias Lindholm se dostal na pravém kruhu ke střeleckému pokusu, ale Blackwood pokus na vzdálenější tyčku dobře vyrazil!
     
    41:09
    Domácí celek se dostal do útoku. Mirco Müller si vyměnil kotouč se Zajacem, ale zakončit se mu u levé tyčky již nepovedlo. Následně zůstal švýcarský bek ležet po nárazu na mantinelu a přijíždějí nosítka...
    36:47 Kevin ROONEY - 1:2
     
    36:47
    Devils právě vstřelili branku!
    Johnny Gaudreau se ovšem v obranné třetině nechal obrat o kotouč a Devils snižují na rozdíl jediné branky! KEVIN ROONEY obral hostujícího hráče o kotouč, najel si na levý kruh a svižným pokusem k pravé tyčce snižuje. Bez asistence.
     
    34:54
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Blake Coleman – 2 min., vysoká hůl).
    33:52 Mark GIORDANO - 0:2
     
    33:52
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak to byla krásná branka hostujícího beka MARKA GIORDANA, který prožívá parádní sezónu. Johnny Gaudreau si najel do útoku a z pravého kruhu našel zkušeného beka. Ten chtěl zakončovat, ale střelu jen naznačil. Následně šel do bekhendové kličky a bezmocného Blackwooda parádně překonal zakončením do prázdné branky. Asistence: Johnny Gaudreau a Sean Monahan.
     
    29:57
    Calgary bylo aktivní a domácí v obranné třetině moc nestíhají. Po komerční pauze uvidíme třetí přesilovku hostí. Blake Coleman dostává dvě minuty za hrubost.
     
    28:58
    Následně si do střelecké pozice najel Garnett Hathaway, který to zkoušel mezi kruhy. Mackenzie Blackwodd byl ovšem pozorný a připal si snad dvacátý zákrok v utkání!
     
    24:23
    Devils se dostali do útoku, kde ale s kotoučem nic nevymysleli. Derek Ryan se tak dostal do protiakce a před brankou našel Mangiapaneho. Ten kotouč lehce prodloužil, ale Blackwood opět skvěle!
     
    21:40
    Brzy mohlo být vyrovnáno! Nico Hischier a Blake Coleman se dostali do přečíslení. Nakonec zakončoval švýcarský útočník, ale Rittich jeho střelu mezi betony zachytil!
    21:07 Elias LINDHOLM - 0:1
     
    21:07
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Devils dvojnásobné oslabení přežili, ale následně smolně inkasují! ELIAS LINDHOLM přihrával před branku, ale od brusle bránícího hráče se kotouč dostal za záda bezmocného Blackwooda v brance. Asistence: Matthew Tkachuk a Johnny Gaudreau.
     
    20:22
    Flames pokračují ve dvojnásobné přesilovce. Matthew Tkachuk dostal přihrávku před branku, ale jeho zakončení po ledě skvěle zastavil Mackenzie Blackwood!
     
    19:35
    Domácí zatím dobře bránili a dokonce jednou posunuli kotouč do útoku. Poté ale byla hra přerušena a Coleman při napadání měl hokejku vysoko, čímž zasáhl Anderssona do obličeje. Kanadský celek má tak k dispozici dvojnásobnou výhodu.
     
    19:04
    V poslední minut se přerušuje a Flames budou mít první přesilovku v utkání. Damon Severson ve středu hřiště podrazil Gaudreaua a Calgary má výhodu.
     
    11:05
    Hosté se dostali do zakončení mezi kruhy, ale Brodin úspěšný nenyl. V protiakci zakončoval Drew Stafford z podobné pozice, ale Rittich skvěle zasáhl!
     
    07:22
    První velká šance utkání! Kenny Agostino dostal přihrávku před branku, kde rychle zakončoval. David Rittich ovšem parádně zakročil betony a šanci domácích kryje.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 37. Rooney – 22. E. Lindholm (Tkachuk, J. Gaudreau), 34. Giordano (J. Gaudreau, Monahan)


    New Jersey Devils: Blackwood (Schneider) – A. Greene, Severson, Müller, Vatanen, Butcher, C. Carrick, J. Jakovlev – Coleman, Hischier, Lappin – Agostino, Zajac, Stafford – Pietila, M. McLeod, Bastian – Rooney, Gabriel.
    Calgary Flames: Rittich (M. Smith) – Giordano, Brodie, Hanifin, Hamonic, Fantenberg, R. Andersson – J. Gaudreau, Monahan, E. Lindholm – Tkachuk, Backlund, S. Bennett – Frolík, Jankowski, Czarnik – Mangiapane, D. Ryan, Hathaway.

    Rozhodčí: Hanson, Lee – Sericollo, Driscoll

    Diváci: 12 019
    bahis siteleri