NY Rangers – Montreal 2:4 (kon.) | NY Islanders – Washington 1:3 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 4:3 (po pr.)
New Jersey – Philadelphia 3:6 (kon.) | Carolina – St. Louis 5:2 (kon.) | Winnipeg – Nashville 5:3 (kon.)
Anaheim – Vegas 0:3 (kon.) | San Jose – Colorado 4:3 (kon.) | Columbus – Edmonton 0:4 (kon.)
Los Angeles – Chicago 6:3 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
6:3 (3:1, 1:2, 2:0)
Chicago Blackhawks
Sobota 02.03.2019, 22:08 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 22:00.
     
    Hezký sobotní večer přeji všem příznivcům toho nejlepšího hokeje. Na programu je opět zámořská NHL a s ní další zápasy a my budeme prostřednictvím tohoto textového online přenosu sledovat duel mezi týmy Los Angeles Kings a Chicago Blackhawks.
     
    Los Angeles Kings

    Domácí hokejisté jsou v tabulce Západní konferenci na posledním patnáctém místě se čtyřiapadesáti body. Třiadvacetkrát vyhráli a jednačtyřicetkrát si připsali prohru. Na postupové místo do play-off ztrácejí už devatenáct bodů a do konce základní části jim zbývá odehrát osmnáct duelů. Pomalu, ale jistě ztrácejí naději na vyřazovací boje. Naposledy doma padli 3:4 po prodloužení s Dallasem a jejich šňůra proher čítá už deset zápasů v řadě. Dnes by rádi doma tuto přetrhli, ovšem proti Chicagu je nečeká nic lehkého. Pro zranění bude chybět Martinez.

    Nejproduktivnější hráči

    Anže Kopitar – 47 bodů (19+28)
    Dustin Brown – 35 bodů (14+21)
    Drew Doughty – 34 bodů (5+29)
     
    Chicago Blackhawks

    Hosté z Chicaga jsou na tom o něco lépe. Ve stejné konferenci jsou na jedenáctém místě se třiašedesáti body. Sedmadvacetkrát dokázali zvítězit, sedmatřicetkrát pak odešli z ledu jako poražený tým. S postupem do play-off jsou na tom dobře, ztrácejí pět bodů, což není mnoho. Dnes by rádi v Los Angeles přidali další veledůležité body. Hosté naposledy dokázali plně bodovat na ledě Anaheimu, kde zvítězili těsně 4:3. Pro zranění Chicagu bude chybět David Kämpf a nejistý start je také u Perliniho.

    Nejproduktivnější hráči

    Patrick Kane – 94 bodů (40+54)
    Jonathan Toews – 66 bodů (29+37)
    Alex DeBrincat – 64 bodů (36+28)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v probíhající sezóně utkaly jednou, tehdy byli úspěšnější hráči Los Angeles Kings, jenž zvítězili v Chicagu 2:1 po samostatných nájezdech.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Československá stopa v utkání

    Peter Budaj (LAK)

    David Kämpf (CHI)
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile rád provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Los Angeles Kings: Quick (J. Campbell) – Doughty (A), Forbort, Roy, Phaneuf, Walker, MacDermid – D. Brown, Kopitar (C), Toffoli – Kovalčuk, J. Carter (A), Leipsic – Brodzinski, Kempe, Iafallo – Wagner, Lewis, Clifford.

    Chicago Blackhawks: Crawford (C. Ward) – Seabrook (A), Keith (A), E. Gustafsson, Koekkoek, C. Murphy, Forsling – P. Kane, J. Toews (C), Saad – Kahun, D. Strome, DeBrincat – Sikura, Anisimov, Perlini – Hayden, Krüger, Kunitz.

    Rozhodčí: Hebert G., Hebert J. – Pancich, Gibbs.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Anže Kopitar vyhrál úvodní vhazování, ale prvního útoku se chopilo Chicago, které se usadilo v útočném pásmu.
     
    00:43
    Od modré čáry se napřáhl Brent Seabrook, jehož pokus vyrazil Jonathan Quick před sebe. S dorážkou mohl přijít Dylan Strome, jenž puk mu uskočil do strany.
     
    01:05
    Zakončení z levé strany domácímu brankáři vypadlo a o dorážku se pokoušel Jonathan Toews. Jenže také tentokrát se skóre zápasu měnit nebude.
     
    01:52
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Dylan Sikura.
     
    01:52
    Po vyhraném vhazování zachytil vyhození Ilja Kovalčuk, ale napodruhé už se hostům vyhodit podařilo.
     
    02:23
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Králové využívají přesilovou hru a dostávají se do vedení! Drew Doughty našel dálnici přes střední pásmo a směřoval tak puk na najetého DUSTINA BROWNA. Domácí útočník pak postupoval sám na brankáře a na dvakrát přehodil jeho beton. Asistence: Drew Doughty a Jonathan Quick.
    02:23 Dustin BROWN - 1:0
     
    02:55
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Dylan Strome – 2 min., podrážení).
     
    03:10
    Na levém kruhu byl postavený Ilja Kovalčuk, jehož dělovka se do prostoru tří tyčí nevešla. Ovšem akce Los Angeles Kings dále pokračuje.
     
    04:42
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    V další přesilové hře si Adrian Kempe najel do levého kruhu pro vhazování, kde zadovkou poslal kotouč na modrou čáru. V tomto prostoru se nacházel SEAN WALKER, jehož pokus o tyč zamířil do pravé šibenice. Corey Crawford při zakončení vůbec nic neviděl, jelikož mu clonil spoluhráč. Asistence: Adrian Kempe a Jeff Carter.
    04:42 Sean WALKER - 2:0
     
    05:45
    Blackhawks se hnali do útočné akce, ale jejich snažení rychle pro ofsajd skončilo. Hra se tak vrátí do středního pásma.
     
    06:04
    Brendan Perlini nahodil puk do rohu hrací plochy, kde si lépe počínali hosté. Ovšem střelecká pokus nevyprodukovali a musejí se vracet do neutrální zóny.
     
    06:48
    Brendan Leipsic přihrával zpoza branky na hranici brankoviště, kde se nacházel Jeff Carter. Zkušený útočník v dobré pozici černou gumu mnul.
     
    07:43
    O dlouho přihrávku na útočnou modrou čáru se pokoušel z otočky Kyle Clifford. Ovšem puk zamířil jen na zakázané uvolnění, bude se vhazovat před brankou Králů.
     
    08:07
    Z modré čáry přihrával Patrick Kane k pravému mantinelu, odkud po ledě vystřelil Duncan Keith. S přihrávkou se skvěle přesunul Jonathan Quick, jenž puk vyrazil.
     
    08:58
    Dustin Brown se společně se spoluhráčem hnal do přečíslení, ale již zmíněný hráč před modrou čárou přibrzdil a zavinil ofsajd. Hra se po reklamní pauze vrátí do středního pásma.
     
    Střely na branku: 5:5.
     
    09:31
    Od modré čáry vystřelil Brent Seabrook, jehož pokus domácímu brankáři vypadl. Na hranici brankoviště operoval ještě někdo z hostů, jehož dorážku zlikvidoval sedící Jonathan Quick.
     
    10:01
    Od levého mantinelu se napřáhl Alex Iafallo, jehož pokus vyrazil hostující brankář před sebe. V předbrankovém prostoru poté dobře zapracovali obránci.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    10:37
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Adrian Kempe – 2 min., podrážení).
     
    11:24
    z levého kruhu pro vhazování vystřelil Patrick Kane, jenž mířil do bližší šibenice, ovšem jeho pokus trefil rameno domácího brankáře.
     
    11:40
    Další minisouboj vyhrál Jonathan Quick! Přihrávku přes šířku pásma dostal opět Patrick Kane, jehož pokus z jedné vychytal opět brankář Los Angeles.
     
    12:23
    U mantinelu zachytil kotouč Brandon Saad, jenž chtěl nahodit po prknech kotouč zpátky za branku. Jenže puk zamířil jen mezi diváky a hra se přesouvá do středního pásma.
     
    12:43
    Od modré čáry se opět napřáhl Brent Seabrook, jehož pokus vyrazil Jonathan Quick vedle branky. Hra se velmi rychle obrátila a ke střele zleva se dostal Adrian Kempe. Také Corey Crawford puk vyrazil a k dorážce se dostal Trevor Lewis, jenž jej na dvakrát nedopravil do hostující svatyně.
     
    13:56
    Hraje se velmi rychlé utkání, akce střídá akci a rozhodně se nestranný divák nemůže nudit.
     
    14:19
    Drew Doughty se opět pokoušel o dlouhou přihrávku, která končí na zakázaném uvolnění. Bude se vhazovat po levé ruce domácího maskovaného muže.
     
    15:03
    Brendan Leipsic na levé straně přenechal kotouč na ruského spoluhráče. Z kruhu pro vhazování pak Ilja Kovalčuk zakončil, ale jeho pokus mířil jen do připraveného gólmana.
     
    Střely na branku: 8:12.
     
    15:13
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic přidává LA další branku! Jeff Carter od mantinelu našel na vrcholech kruhů napřaženého ILJU KOVALČUKA, který střelou z jedné posílá černou gumu do levé šibenice. Asistence: Jeff Carter a Brendan Leipsic.
    15:13 Ilja KOVALČUK - 3:0
     
    16:25
    Chicago je velice zaskočené z průběhu zápasu, vždyť si vypracovalo několik šancí, které pochytal Jonathan Quick. Na druhé straně do branky spadlo téměř všechno.
     
    16:53
    Na levém kruhu si klepl Derek Forbort, který také dostal přihrávku. Jeho následný pokus vyrazil hostující brankář.
     
    17:45
    Zpoza branky až do kruhu pro vhazování vykroužil John Hayden. jeho pokus z úhlu ale pokryl Jonathan Quick, který už byl nalepený u své pravé tyče.
     
    18:46
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak ještě jedna branka v první periodě. Slater Koekkoek přihrál po modré čáře na BRENDANA PERLINIHO, jehož pokus z jedné letěl těsně nad betonem k levé tyčce domácí branky. Asistence: Slater Koekkoek a Dylan Strome.
    18:46 Brendan PERLINI - 3:1
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    do utkání lépe vstoupilo Chicago, které ale poté předvedlo dva fauly, které Los Angeles zásluhou Dustina Browna a Seana Walkera proměnilo. O třetí zásah se pak postaral Ilja Kovalčuk, na konci úvodní části pak výsledek zdramatizoval ještě Brendan Perlini. Perioda nabídla hned čtyři souboje Patricka Kanea, jenž ve vyložených šancích na Jonathana Quicka zatím nevyzrál.

    Střely na branku: 11:15.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:47
    Cink! Patrick Kane posunul puk do levého kruhu pro vhazování, kde se nacházel Brandon Saad. Jeho pokus zápěstím byl tak přesný, že zamířil do brankové konstrukce.
     
    21:23
    Domácí celek se v další akci hnal do útoku, který je pro ofsajd zastavený. Hra se tak znovu vrátí do středního pásma.
     
    22:06
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Nádhernou práci hokejkou předvedl Corey Crawford, jenž na útočné modré čáře našel najetého BRENDANA PERLINIHO. ten nic nevymýšlel a střelou nad vyrážečku gólmana dává svou druhou branku v zápase. Asistence: Corey Crawford.
    22:06 Brendan PERLINI - 3:2
     
    22:40
    Zleva si hostující celek připsal další střelu do statistik, když vypálil Duncan Keith. Ovšem Jonathan Quick si poradil zákrokem betonem.
     
    22:58
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Tyler Toffoli – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Marcus Krüger – 2 min., hrubost).
     
    23:41
    Na vrchol kruhů si najel Jonathan Toews, jehož pokus byl sražený do rohu hrací plochy. Ovšem při hře ve čtyřech je Chicago aktivnějším celkem.
     
    24:05
    Z pravého kruhu se do kotouče opřel Dylan Strome, jenže tentokrát Blackhawks recept na překonání domácího gólmana nenašli.
     
    24:50
    Od pravého mantinelu prohodil obránce Jeff Carter, který viděl najetého spoluhráče. Dion Phaneuf se dostal k zakončení po ledě, ale puk do prostoru tří tyči nedopravil.
     
    25:54
    Zpoza branky až do levého kuru si nabruslil Brent Seabrook, jenž bez váhání vystřelil. Ovšem jeho zakončení znovu orazítkovalo brankovou konstrukci Králů.
     
    26:57
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak tohle už se lépe nedalo trefit a je vyrovnáno! CONNOR MURPHY přejel modrou čáru a svůj pokus otřel o Kurtise MacDermida. Kotouč se pak dostal do rotace a zamířil nad lapačku Jonathana Quicka. Cestou do branky se černá guma ještě otřela o horní tyč, krásný hokejový moment. Asistence: Chris Kunitz a John Hayden.
    26:57 Connor MURPHY - 3:3
     
    Střely na branku: 13:20.
     
    28:08
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Gólová přestřelka pokračuje a LA se vrací do vedení! Jonny Brodzinski prostrčil puk za obránce, kam si najel ADRIAN KEMPE, jenž třikrát zamíchal pukem a poslal ho za brankovou čáru. Asistence: Jonny Brodzinski.
    28:08 Adrian KEMPE - 4:3
     
    29:02
    Brendan Perlini protečoval puk do útočného pásma, kde se u zadního mantinelu jako první objevili obránci.
     
    29:26
    Z levého kruhu vystřelil Dylan Strome, který z dobré pozice branku soupeře netrefil. Hraje se opravdu rychlý hokej, který fanoušky musí hodně bavit.
     
    30:03
    Polovina zápasu je minulostí a my už viděli sedm branek. Na tahu je v dalších minutách Chicago, které bude chtít vyrovnat.
     
    31:06
    na osu hrací plochy si najel Brendan Leipsic, jenž na nic nečekal a okamžitě poslal puk na branku. Jenže v předbrankovém prostoru ho zastavil bránící hráč.
     
    31:51
    Na druhé straně se podobnou akcí prezentovalo Chicago, ovšem také Jonathan Toews z jedné trefil prvního bránícího hráče.
     
    32:38
    Domácí celek se nacházel pod obrovským tlakem, a tak přihrávka na levou stranu nevyšla. Pro zakázané uvolnění se hra vrátí před Jonathana Quicka.
     
    32:59
    Od modré čáry zakončoval Slater Koekkoek, jehož pokus byl zastaven mezi kruhy. Chicago si zaslouží znovu srovnat stav zápasu.
     
    33:10
    Hosté ujížděli ve dvou do přečíslení, ale celou akci vzal na sebe Alex DeBrincat. Jeho pokus z levé strany zastavil domácí brankář ramenem.
     
    Střely na branku: 15:21.
     
    33:51
    Jonathan Quick už byl mimo ideální postavení a skákal do odkryté branky. Jenže Jonathan Toews střelou z osy hrací plochy trefil jen prvního bránícího hráče.
     
    35:07
    Z rohu hrací plochy zamířil puk do předbrankového prostoru, kde se nacházeli hned dva domácí hráči. K zakončení se dostal Kurtis MacDermid, jenž zblízka netrefil branku.
     
    36:08
    Z rohu až do střelecké pozice si najel Arťom Anisimov, který mířil na zadní šibenice. Jeho pokus byl nadějný, ovšem jen těsně se do prostoru tří tyčí nevešel.
     
    36:53
    Los Angeles se dopustilo faulu, a tak je pro Chicago ponechaná výhoda.
     
    37:06
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Tyler Toffoli – 2 min., vražení na hrazení).
     
    37:16
    Na levém kruhu byl napřažený Alex DeBrincat, jehož pokus vychytal domácí brankář betonem. Nutno říct, že Jonathan Quick se s přihrávkou skvěle přesunul.
     
    38:00
    Dylan Strome přihrával zpoza branky na hranici brankoviště, kde se nacházel hostující kapitán. Jenže tomu v rozhodujícím momentu byla přizvednutá hůl.
     
    39:15
    Z trestné lavice naskočil do hry Tyler Toffoli, který uháněl sám na brankáře. Domácí útočník mířil mezi betony brankáře, ale v rozhodujícím momentu se mu také zlomila hůl. Corey Crawford si tak se slabou střelou poradil.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá dvacetiminutovka nabídla vyrovnanou partii, ve které Chicago dokázalo vyrovnat, když se prosadili Brendan Perlini a Connor Murphy. Jenže o pár minut později poslal Krále znovu do vedení Adrian Kempe, jenž hraje skvělé utkání. Jinak ale sledujeme hokejovou zábavu, hra se neustále přelévá a nabízí spoustu šancí.

    Střely na branku: 17:22.
    Střely na branku ve druhé třetině: 6:7.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:32
    Mezi kruhy si najel Brandon Saad, na něhož také mířil kotouč. Hostující hráč bekhendem střílel do protipohybu brankáře, ovšem Jonathan Quick puk betonem vykopl.
     
    41:05
    Přes útočnou modrou čáru přejel Jonny Brodzinski, jenž si černou gumu dlouho rovnal. Jeho pokus do levé části branky vyrazil pozorný Corey Crawford.
     
    41:52
    Domácí hráči se dostali do přečíslení, které chtěli dokonat do prázdné branky. Ovšem přihrávka na Ilju Kovalčuka už nevyšla, a tak se LA musí rychle vracet.
     
    42:34
    V předbrankovém prostoru se tentokrát nacházel zatím neviditelný Anže Kopitar, jenž těžkou přihrávku ve slibné pozici nezpracoval.
     
    43:16
    Jonathan Toews odmítl soupeře a poté viděl na pravém kruhu najetého spoluhráče. Brent Seabrook mířil na zadní tyč, ale branku jen o pár desítek centimetrů minul.
     
    44:19
    Los Angeles už se nikam moc nežene a čeká na chyby soupeře. Domácí celek ve středním pásmu vůbec nic nevymýšlí a nahazuje puk za branku soupeře.
     
    44:54
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Ilja Kovalčuk posunul puk mezi kruhy, odkud z jedné vystřelil BRENDAN LEIPSIC. Jemu zakončení vůbec nesedlo, přesto skončilo v horní části branky. Zde bylo vidět, že ani Corey Crawford s takovou šmudlou nepočítal. Nutno říct, že kotouč se pořádně vrtěl. Asistence: Ilja Kovalčuk.
    44:54 Brendan LEIPSIC - 5:3
     
    45:46
    Zakončení od modré čáry domácí brankář velmi dobře vidět a schoval ho do své vystroje. Následuje vhazování po pravé ruce Jonathana Quicka.
     
    46:20
    Od modré čáry vyslal tvrdou ránu Drew Doughty, jehož pokus vyrazil hostující brankář vedle sebe. Do tohoto prostoru si najel Tyler Toffoli, jenž okamžitě dorážel, ale Corey Crawford zaznamenal výborný zákrok, když se v brankovišti skvěle roztáhl.
     
    Střely na branku: 20:28.
     
    47:55
    Po zadovce od spoluhráče se z osy hrací plochy odhodlal ke střele Dylan Sikura, jehož pokus byl sražen do rohu.
     
    48:18
    Brandon Saad se chtěl dostat přes obránce, ale kotouč skončil pod lapačkou domácího maskovaného muže. V posledních momentech sledujeme trochu hluchou část zápasu.
     
    48:57
    Od pravého mantinelu zakončoval Dylan Strome, který mířil na první tyč. Ovšem Jonathan Quick byl znovu připraven a hru opět přerušuje.
     
    49:21
    Ve čtyřech se vydali domácí hráči na dva bránící soupeře. Celou akci vzal na sebe Tyler Toffoli, jehož golfák z pravého kruhu byl přizvednutý do ochranné sítě.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:56
    Chicago Blackhawks jen protečovalo hru do útočného pásma. Nutno říct, že Los Angeles ve třetí části skvěle brání neutrální zónu.
     
    50:40
    Do jízdy dostal kotouč Dylan Sikura, který z osy hrací plochy vystřelil přes obránce. Jenže Jonathan Quick si výhled opět našel a pokus do šibenice lapil lapačkou.
     
    Střely na branku: 20:31.
     
    50:56
    Z vrcholu pravého kruhu vyslal tvrdou ránu Drew Doughty, jehož pokus pokryl Corey Crawford ramenem. Akce Kings pokračovala dále, ovšem Tyler Toffoli brankáře z předbrankového prostoru neprostřelil.
     
    51:54
    Zleva uháněl na hostující branku Kyle Clifford, jenž mířil až příliš přesně na zadní tyč, kterou trefil. Ještě nyní musí hostujícímu brankáři zvonit v uších.
     
    53:00
    Ve třetí třetině se málo přerušuje a utkání se tak rychle blíží ke svému konci. Chicago stále prohrává o dva góly, což ještě může v pohodě smazat.
     
    53:40
    Los Angeles se nacházelo pod tlakem, a tak protečovalo hru do středního pásma. Je jasné, že se domácí už budou soustředit jen na bránění výsledku.
     
    54:17
    Zpoza brány se pokusil o přihrávku do střelecké pozici Dylan Strome, jenže trefil jen zakleknutého obránce vedle branky.
     
    54:55
    Hostující tým se snažil na útočné modré čáře protečovat černou gumu do pásma, ale ta letěla jen do ochranné sítě. Po reklamní přestávce se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    55:46
    Králové nahodili puk za branku soupeře, kam se vydal Corey Crawford. Jenže ani Chicago se daleko nedostalo a musí znovu spěchat do obrany.
     
    56:31
    Hostující kapitán přejel modrou čáru a okamžitě vystřelil. Ovšem svým pokusem trefil jen před sebou bránícího hráče, puk se poté odrazil k mantinelu.
     
    57:03
    Další snažení hostující elitní formace zastavuje hvizd rozhodčího, jenž viděl ofsajd. Hra se tak znovu přesune do středního pásma.
     
    57:34
    Z levého kruhu zakončoval ještě Dustin Brown, jenž hledal mezeru mezi tělem a rukou brankáře. Ovšem Corey Crawford máchl lapačkou, do které schoval černou gumu.
     
    57:59
    Anže Kopitar zachytil ve středním pásmu kotouč, který pak posunul na spoluhráče. Ovšem hostující brankář opět zasahuje.
     
    58:07
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je hotovo! Anže Kopitar znovu získal kotouč, který předal na dobře postaveného spoluhráče. DUSTIN BROWN srovnal mířidla a trefil přímo místečko nad vyrážečkou hostujícího maskovaného muže. Asistence: Anže Kopitar.
    58:07 Dustin BROWN - 6:3
     
    Konec zápasu.
     
    Domácí celek ve vyrovnané třetině přidal ještě dvě branky a raduje se z vítězství. V poslední části góly zaznamenali Brendan Leipsic a Dustin Brown. Pokud vezmeme zápas jako takový, můžeme říct, že Los Angeles dalo soupeři lekci z produktivity. Chicago sice bojovalo, ale na toto utkání bude chtít velmi rychle zapomenout a odrazit se k lepším zítřkům.

    Střely na branku: 25:32.
    Střely na branku ve třetí třetině: 8:10.
     
    Československá stopa:

    Do utkání nezasáhl žádný český ani slovenský hokejista.
     
    Hvězdy zápasu:

    1. Adrian Kempe (LAK) 1+1
    2. Drew Doughty (LAK) 0+1
    3. Brendan Perlini /CHI) 2+0
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek nedělní noci u dalších zápasu NHL. (00:38:57)

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 3. D. Brown (Doughty, Quick), 5. Walker (Kempe, J. Carter), 16. Kovalčuk (J. Carter, Leipsic), 29. Kempe (Brodzinski), 45. Leipsic (Kovalčuk), 59. D. Brown (Kopitar) – 19. Perlini (Koekkoek, D. Strome), 23. Perlini (Crawford), 27. C. Murphy (Kunitz, Hayden)


    Los Angeles Kings: Quick (J. Campbell) – Doughty (A), Forbort, Roy, Phaneuf, Walker, MacDermid – D. Brown, Kopitar (C), Toffoli – Kovalčuk, J. Carter (A), Leipsic – Brodzinski, Kempe, Iafallo – Wagner, Lewis, Clifford.
    Chicago Blackhawks: Crawford (C. Ward) – Seabrook (A), Keith (A), E. Gustafsson, Koekkoek, C. Murphy, Forsling – P. Kane, J. Toews (C), Saad – Kahun, D. Strome, DeBrincat – Sikura, Anisimov, Perlini – Hayden, Krüger, Kunitz.

    Rozhodčí: Hebert G., Hebert J. – Pancich, Gibbs

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri