NY Rangers – Montreal 2:4 (kon.) | NY Islanders – Washington 1:3 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 4:3 (po pr.)
New Jersey – Philadelphia 3:6 (kon.) | Carolina – St. Louis 5:2 (kon.) | Winnipeg – Nashville 5:3 (kon.)
Anaheim – Vegas 0:3 (kon.) | San Jose – Colorado 4:3 (kon.) | Columbus – Edmonton 0:4 (kon.)
Los Angeles – Chicago 6:3 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
6:3 (3:1, 1:2, 2:0)
Chicago Blackhawks
Sobota 02.03.2019, 22:08 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:07 Dustin BROWN - 6:3
     
    58:07
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je hotovo! Anže Kopitar znovu získal kotouč, který předal na dobře postaveného spoluhráče. DUSTIN BROWN srovnal mířidla a trefil přímo místečko nad vyrážečkou hostujícího maskovaného muže. Asistence: Anže Kopitar.
     
    51:54
    Zleva uháněl na hostující branku Kyle Clifford, jenž mířil až příliš přesně na zadní tyč, kterou trefil. Ještě nyní musí hostujícímu brankáři zvonit v uších.
     
    50:56
    Z vrcholu pravého kruhu vyslal tvrdou ránu Drew Doughty, jehož pokus pokryl Corey Crawford ramenem. Akce Kings pokračovala dále, ovšem Tyler Toffoli brankáře z předbrankového prostoru neprostřelil.
     
    46:20
    Od modré čáry vyslal tvrdou ránu Drew Doughty, jehož pokus vyrazil hostující brankář vedle sebe. Do tohoto prostoru si najel Tyler Toffoli, jenž okamžitě dorážel, ale Corey Crawford zaznamenal výborný zákrok, když se v brankovišti skvěle roztáhl.
    44:54 Brendan LEIPSIC - 5:3
     
    44:54
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Ilja Kovalčuk posunul puk mezi kruhy, odkud z jedné vystřelil BRENDAN LEIPSIC. Jemu zakončení vůbec nesedlo, přesto skončilo v horní části branky. Zde bylo vidět, že ani Corey Crawford s takovou šmudlou nepočítal. Nutno říct, že kotouč se pořádně vrtěl. Asistence: Ilja Kovalčuk.
     
    40:32
    Mezi kruhy si najel Brandon Saad, na něhož také mířil kotouč. Hostující hráč bekhendem střílel do protipohybu brankáře, ovšem Jonathan Quick puk betonem vykopl.
     
    39:15
    Z trestné lavice naskočil do hry Tyler Toffoli, který uháněl sám na brankáře. Domácí útočník mířil mezi betony brankáře, ale v rozhodujícím momentu se mu také zlomila hůl. Corey Crawford si tak se slabou střelou poradil.
     
    37:06
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Tyler Toffoli – 2 min., vražení na hrazení).
     
    35:07
    Z rohu hrací plochy zamířil puk do předbrankového prostoru, kde se nacházeli hned dva domácí hráči. K zakončení se dostal Kurtis MacDermid, jenž zblízka netrefil branku.
     
    33:51
    Jonathan Quick už byl mimo ideální postavení a skákal do odkryté branky. Jenže Jonathan Toews střelou z osy hrací plochy trefil jen prvního bránícího hráče.
    28:08 Adrian KEMPE - 4:3
     
    28:08
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Gólová přestřelka pokračuje a LA se vrací do vedení! Jonny Brodzinski prostrčil puk za obránce, kam si najel ADRIAN KEMPE, jenž třikrát zamíchal pukem a poslal ho za brankovou čáru. Asistence: Jonny Brodzinski.
    26:57 Connor MURPHY - 3:3
     
    26:57
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak tohle už se lépe nedalo trefit a je vyrovnáno! CONNOR MURPHY přejel modrou čáru a svůj pokus otřel o Kurtise MacDermida. Kotouč se pak dostal do rotace a zamířil nad lapačku Jonathana Quicka. Cestou do branky se černá guma ještě otřela o horní tyč, krásný hokejový moment. Asistence: Chris Kunitz a John Hayden.
     
    25:54
    Zpoza branky až do levého kuru si nabruslil Brent Seabrook, jenž bez váhání vystřelil. Ovšem jeho zakončení znovu orazítkovalo brankovou konstrukci Králů.
     
    24:50
    Od pravého mantinelu prohodil obránce Jeff Carter, který viděl najetého spoluhráče. Dion Phaneuf se dostal k zakončení po ledě, ale puk do prostoru tří tyči nedopravil.
     
    22:58
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Tyler Toffoli – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Marcus Krüger – 2 min., hrubost).
    22:06 Brendan PERLINI - 3:2
     
    22:06
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Nádhernou práci hokejkou předvedl Corey Crawford, jenž na útočné modré čáře našel najetého BRENDANA PERLINIHO. ten nic nevymýšlel a střelou nad vyrážečku gólmana dává svou druhou branku v zápase. Asistence: Corey Crawford.
     
    20:47
    Cink! Patrick Kane posunul puk do levého kruhu pro vhazování, kde se nacházel Brandon Saad. Jeho pokus zápěstím byl tak přesný, že zamířil do brankové konstrukce.
    18:46 Brendan PERLINI - 3:1
     
    18:46
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak ještě jedna branka v první periodě. Slater Koekkoek přihrál po modré čáře na BRENDANA PERLINIHO, jehož pokus z jedné letěl těsně nad betonem k levé tyčce domácí branky. Asistence: Slater Koekkoek a Dylan Strome.
    15:13 Ilja KOVALČUK - 3:0
     
    15:13
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic přidává LA další branku! Jeff Carter od mantinelu našel na vrcholech kruhů napřaženého ILJU KOVALČUKA, který střelou z jedné posílá černou gumu do levé šibenice. Asistence: Jeff Carter a Brendan Leipsic.
     
    12:43
    Od modré čáry se opět napřáhl Brent Seabrook, jehož pokus vyrazil Jonathan Quick vedle branky. Hra se velmi rychle obrátila a ke střele zleva se dostal Adrian Kempe. Také Corey Crawford puk vyrazil a k dorážce se dostal Trevor Lewis, jenž jej na dvakrát nedopravil do hostující svatyně.
     
    11:40
    Další minisouboj vyhrál Jonathan Quick! Přihrávku přes šířku pásma dostal opět Patrick Kane, jehož pokus z jedné vychytal opět brankář Los Angeles.
     
    11:24
    z levého kruhu pro vhazování vystřelil Patrick Kane, jenž mířil do bližší šibenice, ovšem jeho pokus trefil rameno domácího brankáře.
     
    10:37
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Adrian Kempe – 2 min., podrážení).
     
    09:31
    Od modré čáry vystřelil Brent Seabrook, jehož pokus domácímu brankáři vypadl. Na hranici brankoviště operoval ještě někdo z hostů, jehož dorážku zlikvidoval sedící Jonathan Quick.
    04:42 Sean WALKER - 2:0
     
    04:42
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    V další přesilové hře si Adrian Kempe najel do levého kruhu pro vhazování, kde zadovkou poslal kotouč na modrou čáru. V tomto prostoru se nacházel SEAN WALKER, jehož pokus o tyč zamířil do pravé šibenice. Corey Crawford při zakončení vůbec nic neviděl, jelikož mu clonil spoluhráč. Asistence: Adrian Kempe a Jeff Carter.
     
    02:55
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Dylan Strome – 2 min., podrážení).
    02:23 Dustin BROWN - 1:0
     
    02:23
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Králové využívají přesilovou hru a dostávají se do vedení! Drew Doughty našel dálnici přes střední pásmo a směřoval tak puk na najetého DUSTINA BROWNA. Domácí útočník pak postupoval sám na brankáře a na dvakrát přehodil jeho beton. Asistence: Drew Doughty a Jonathan Quick.
     
    01:52
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Dylan Sikura.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 3. D. Brown (Doughty, Quick), 5. Walker (Kempe, J. Carter), 16. Kovalčuk (J. Carter, Leipsic), 29. Kempe (Brodzinski), 45. Leipsic (Kovalčuk), 59. D. Brown (Kopitar) – 19. Perlini (Koekkoek, D. Strome), 23. Perlini (Crawford), 27. C. Murphy (Kunitz, Hayden)


    Los Angeles Kings: Quick (J. Campbell) – Doughty (A), Forbort, Roy, Phaneuf, Walker, MacDermid – D. Brown, Kopitar (C), Toffoli – Kovalčuk, J. Carter (A), Leipsic – Brodzinski, Kempe, Iafallo – Wagner, Lewis, Clifford.
    Chicago Blackhawks: Crawford (C. Ward) – Seabrook (A), Keith (A), E. Gustafsson, Koekkoek, C. Murphy, Forsling – P. Kane, J. Toews (C), Saad – Kahun, D. Strome, DeBrincat – Sikura, Anisimov, Perlini – Hayden, Krüger, Kunitz.

    Rozhodčí: Hebert G., Hebert J. – Pancich, Gibbs

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri