Sandhausen – Aue 0:3 (kon.) | Paderborn – St. Pauli 0:1 (kon.)
konec
SV Sandhausen
0:3 (0:1)
FC Erzgebirge Aue
Sobota 02.03.2019, 13:00 • BWT-Stadion am Hardtwald (Sandhausen) • 2. německá Bundesliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního dne. (14:52:43)
     
    Aue potvrdilo roli favorita a zaslouženě z utkání bere tři body. Hosté byli daleko nebezpečnější a hru od vstřelené branky kontrolovali. Naopak Sandhausen zaznamenal dvě větší příležitosti, které ale zahodil, a tak si museli domácí poslechnou z tribun po konci střetnutí hlasitý pískot.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Poslední minuta základní hrací doby právě začala. Hostující celek se nachází u balonu a už se s ním spíše mazlí na vlastní polovině. Tady se už nic výrazného nestane.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Vollmann (SV Sandhausen), který si ve středovém kruhu počínal dost podrážděně.
     
    88
    Utkání se blíží ke svému konci a žádnou zajímavou koncovku nám nenabídne. Aue potvrdilo roli favorita a hostující fanoušci si mohou prozpěvovat vítězné chorály.
     
    87
    Střídání v týmu FC Erzgebirge Aue: ze hřiště odchází Testroet, přichází Nazarov.
     
    84
    Střídání v týmu FC Erzgebirge Aue: ze hřiště odchází Hochschedt, přichází Samson.
     
    83
    Střídání v týmu SV Sandhausen: ze hřiště odchází Zenga, přichází Karl.
    83. Jan HOCHSCHEDT - 0:3
     
    83
    Aue právě vstřelilo branku!
    Pro dnešek je hotovo! Z levé strany se k centru dostal Herrman, jehož pas byl bránícím hráčem přizvednut do míst, kde byl osamocený JAN HOCHSCHEDT. Jeho razantní zakončení pak zamířilo k levé tyči.
     
    81
    Domácí získali balon a vydali se ve čtyřech na dva bránící hráče. Wooten měl již situaci připravenou ke střele, ale předvedl patičku, která mu zůstala stejně u nohy. Následně domácí hráč celou situaci zpackal.
     
    79
    Další kombinaci na útočné polovině předvedl Sandhausen, který hru roztáhl na levou stranu. Jenže centr zamířil jen na bránícího hráče.
     
    77
    Sandhausen v krátkém sledu rozehrávalo dva rohové kopy. První byl odvrácen a druhý také, ovšem z hranice šestnáctky pálil Vollmann. Jenže ten branku jen těsně netrefil.
     
    75
    Domácí celek rozehrával další standardní situaci, která byla nejprve odvrácená, ale poté hned vrácená do ohně. K hlavičce se dostal Linsmayer, jenž trefil prostor, kde operoval brankář.
     
    74
    Střídající Vollmann si naběhl do šestnáctky, kde ve druhé vlně hledal soupeře. Ten už měl vše připravené, ale nezakončil. To se povedlo až za ním stojícímu Diekmeierovi, který trefil zase bránícího hráče.
     
    72
    K rozehrání standardní situace se v nadějné pozici postavil Vollmann, který se snažil míč zakroutit do branky, což se mu ale nepodařilo. Tribunami to pouze zahučelo.
    69. Pascal TESTROET - 0:2
     
    69
    Aue právě vstřelilo branku!
    Hostující celek rychle navyšuje své vedení! Po přihrávce z pravé strany dostal na hranici vápna dost času PASCAL TESTROET, jehož placírka zamířila do levého spodního rohu branky. Schuhen si sice na balon sáhl, ale už jej nedokázal vyrazit.

    Michal Luxa

    Branky: 2. Testroet, 69. Testroet, 83. Hochschedt

    Karty:   24. Linsmayer (SDH), 88. Vollmann (SDH) – 37. Kusič (AUE), 42. Cacutalua (AUE)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 1:9. Střely mimo: 9:6. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 14:17.
    SV Sandhausen: Schuhen – Diekmeier, Verlaat, Knipping, Dieckmann (46. Vollmann) – Linsmayer, Schleusener (46. Behrens) – Gíslason, Förster, Zenga (83. Karl) – Wooten.
    Náhradníci: Karl, Klingmann, Žirov, Vollmann, Behrens, Lomb, Paqarada.

    FC Erzgebirge Aue: Männel – Cacutalua, Wydra, Kusič (68. Kalig) – Baumgart, Fandrich, Riese, Herrman- Hochschedt (84. Samson) – Testroet (87. Nazarov), Iyoha.
    Náhradníci: Käuper, Zulechner, Haas, Kalig, Samson, Nazarov, Strauß.

    Rozhodčí: Pfeifer – Skorczyk, Paltchikov
    ocianews.com