Kometa Brno – Třinec 7:2 (po nadst. prodl.) | Kobra – K. Vary 5:3 (po nadst. prodl.) | Žďár n/S – Mladá Boleslav 2:6 (po nadst. prodl.)
PZ Kladno – Chomutov 3:2 (po nadst. prodl.) | Tábor – Č. Budějovice 0:4 (po nadst. prodl.) | Plzeň – HC Litvínov 6:0 (po nadst. prodl.)
Mountfield HK – Slavia 1:2 (0:2 po s.n.) | Havířov – Zlín 3:4 (po nadst. prodl.) | Sparta – Třemošná 7:6 (po pr.)
Havlíčkův Brod – Jihlava 0:4 (0:1 po n.s.n.) | Pardubice – Vítkovice 4:5 (po pr.) | Olomouc – Warriors Brno 3:2 (po nadst. prodl.)
Přerov – Technika Brno 4:1 (1:0 po n.s.n.)
po nadst. prodl.
HC Kobra Praha
5:3 (2:1, 1:1, 2:1 - N 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 07.03.2019, 16:00 • Zimní stadion Kobra, Praha 4 (Braník) • Extraliga dorostu • Nadstavba C
Partner:
     
    Dohráno, domácí berou z dnešní odvety s Karlovými Vary všechny čtyři body! To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Na počtenou! (18:11:46)
     
    Tohle nevidíme rádi! Při podávaní rukou se na ledě strhla obrovská rvačka, kterou však rozhodčí nakonec zvládli velmi rychle roztrhat.
     
    Konec zápasu.
     
    62:55
    Kobra právě vstřelila branku!
    Braničtí si připisují i čtvrtý bod a výrazně se přibližují záchraně v nejvyšší soutěži! O celkovém vítězství domácích rozhodl ONDŘEJ MAŠEK! Bez asistence.
     
    62:48
    Tak tohle bylo hodně těsné! Šmajdova dělovka z první trefila jen tyč kobří branky, od rozhodujícího gólu nás dělily milimetry!
     
    62:20
    Šmajdova jedovatá rána zaduněla o Tučkův beton, Energie začíná dost nepříjemně kousat. Skoro jakoby domácím už nezbývali síly.
     
    61:20
    Tuček si na své konto připsal první zákrok v nadstavbě, následný protiútok pak Západočeši rozebrali už v zárodku. Bajgar tak mohl zůstat v klidu.
     
    60:49
    Aktivnějším celkem v prodloužení jsou zatím Karlovy Vary, kterým se ovšem nedaří dostat do zakončení. Domácí brání naprosto nekompromisně.
     
    60:01
    Začalo nadstavbové prodloužení.
     
    Domácí každopádně v základní hrací době zvítězili 5:3, a připisují si tak do statistik velmi cenné tři body! Za chvilku uvidíme pětiminutovou nadstavbu.
     
    Po závěrečné siréně se před domácí střídačkou odehrála menší strkanice, kterou podle všeho vyprovokoval hostující Blecha. Vylučovat se ovšem nebude.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila, následovat bude nadstavbové prodloužení.
     
    59:16
    Kobra právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, Kobra si dnes do statistik připíše minimálně tři body! Ze středního pásma kotouč do prázdné karlovarské klece uklidil JIŘÍ STEJSKAL, a definitivně tak pojistil vítězství domácích. Bez asistence.
     
    58:43
    Tuček lapil letící kotouč do rukavice a následně jej podržel, čímž přerušil průběh hry. Buly po jeho levici se tak bude po pár sekundách opakovat.
     
    58:34
    Hosté si vzali oddechový čas, po kterém se Bajgar už nevrací do brankoviště! Vary budou hrát v šesti, uvidíme, co vymyslí.
     
    57:56
    Hohl prokličkoval skrz domácí defenzívu a vystřelil, jeho rána minula vzdálenější tyč Tučkovy svatyně jen o pár centimetrů. Vary jsou stále vepředu.
     
    56:53
    Energie je v závěru utkání aktivní, Bajgar však zatím zůstává v brankovišti. Dá se ovšem předpokládat, že Západočeši velmi brzy zkusí power-play.
     
    55:45
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Bleskurychlý výpad hostujících končí kontaktní brankou, tohle bude ještě zajímavé! Dopředu vyrazil Dominik Rymon a zakončil, přičemž odražený kotouč pak za sedícího Tučka doklepl SAMUEL ŠMAJDA! Asistence: Dominik Rymon.
     
    54:52
    Za chvilku uvidíme vhazování po levé straně kobří svatyně, do konce základní hrací doby zbývá ještě něco málo přes pět minut.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 12. Sekula (Bucek), 16. Bucek, 31. Svoboda (Tichý, Stejskal), 47. Nápravník (Stejskal, Tichý), 60. Stejskal, 63. Mašek – 17. Hohl (Šlechta), 30. Šmajda (Rymon), 56. Šmajda (Rymon)


    HC Kobra Praha: Tuček (Černý T.) – Kalajev, Stejskal, Bucek, Mašek, Bartoň, Frydrich – Král (C), Tichý (A), Nápravník, Rajilič, Sekula, Valenta, Halfar, Strnad, Svoboda, Tůma, Bauer.
    HC Energie Karlovy Vary: Bajgar (Jiskra) – Zolonaj, Petretič, Houdek (C), Hohl (A), Prošek, Vogel – Remeš, Šlechta, Hrůša, Šmajda, Blecha, Rymon, Sapoušek, Černý D., März (A).

    Rozhodčí: Nepomucký – Tasch, Špringl.
    bahis siteleri