Přerov – Žďár n/S 3:1 (kon.) | Liberec – Sparta 2:3 (po pr.) | Kladno – Havířov 3:4 (kon.)
Slavia – Třinec 3:2 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 2:3 (kon.) | Salzburg – Zlín 3:2 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 3:1 (kon.) | Vsetín – Plzeň 2:3 (po pr.) | Č. Budějovice – Vítkovice 6:2 (kon.)
Kometa Brno – K. Vary 7:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 3:4 (0:3 po s.n.)
konec
HC Motor České Budějovice
6:2 (1:2, 3:0, 2:0)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 07.03.2019, 18:00 • Budvar aréna • DHL Extraliga juniorů • O účast v play-off, skupina F
Partner:
     
    Z tohoto utkání je to tedy vše, děkujeme za pozornost! (20:02:23)
     
    Motor dnes tedy může být jednoznačně šťastnějším celkem! Budějovičtí sice prohrávali o dvě branky a nevypadalo to z jejich pohledu příliš dobře. Pak ale přišla druhá perioda, ve které skórovali hned třikrát, a následně také ta poslední, v níž bylo o vítězství Jihočechů definitivně rozhodnuto.
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Následuje ještě jedno, možná poslední vhazování. Vítkovičtí hokejisté se ještě nastěhují do útočného pásma, uvidíme, zda si připíší ještě nějakou výraznější šanci.
     
    58:49
    Jan Tlačil stál na modré útočné čáře, odkud zkoušel v rychlosti vystřelit. Jeho projektil se ale odrazil od některého z vítkovických obránců a skončil mimo hrací plochu.
     
    57:42
    Vítkovičtí hokejisté sice hrají přesilovou hru, zatím se v útočném pásmu ale usazují jen sporadicky. Českobudějovická obrana si zatím v početní nevýhodě počíná velmi dobře.
     
    56:16
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Škola – 2 min., hrubost).
     
    56:16
    Petr Fridrich si najel do mezikruží, ze kterého zamířil na českobudějovickou branku. Daniel Svoboda si ale proti jeho pokusu stihl povyjet a kotouč následně bezpečně lapit na své výstroji.
     
    55:31
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A s velkou pravděpodobností je pro dnešek rozhodnuto! JAN TLAČIL se ujal kotouče a po samostatné akci se prosadil přesnou střelou! Bez asistence.
     
    54:41
    Jaroslav Pouzar si svým pohybem řekl o přihrávku doprostřed, mezi oba kruhy. Pouzarův následný pokus nebyl vůbec špatný, ovšem nakonec za Pitákova přispění končí mimo brankovou konstrukci.
     
    53:38
    Aleš Řezáč hledal na pravém kruhu stojícího Jana Tlačila, který ale k přihrávce neměl vůbec blízko. Na kotouč nedosáhl a do žádné šance se tak nedostal.
     
    52:51
    Viktor Konečný najížděl s kotoučem po levém křídle, načež v rychlosti zamířil do vzdálenějšího horního růžku. Jeho pokus nakonec končí v pohotové lapačce domácího Daniela Svobody.
     
    51:57
    Na ledové ploše se toho v posledních okamžicích moc nedělo. Ani jeden z týmů se nemohl probojovat do útočného pásma, oba týmy nyní své modré čáry úspěšně zamkly.
     
    50:55
    Marcel Kunc napřáhl na modré čáře, ovšem jeho pokus českobudějovickou svatyni nijak neohrozil. Puk se totiž zastavil už v předbrankovém prostoru o některého z Budějovických.
     
    49:47
    Jeden z domácích obránců byl před brankovištěm svého týmu pozorný a odrazil skákající kotouč až k vítkovické svatyni, odkud tak budou muset hostující hráči znovu začít.
     
    49:22
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Vaculík – 2 min., vysoká hůl).
     
    49:00
    Hostující hráči jsou v kompletním počtu, toto oslabení ustáli relativně bez větších obtíží. Smička se rovnou z trestné lavice zapojuje do hry.
     
    48:40
    Českobudějovickému celku se zatím přesilová hra příliš nedaří. Motor se snažil rychle přejít do pásma poté, co musel akci rozehrávat znovu od své branky, ale ocitl se jen v ofsajdovém postavení.
     
    47:26
    Daniel Dudáček nevyslal od modré čáry vůbec špatnou střelu, a to ihned poté, co dostal svižnou přihrávku. Dudáčkův pokus ovšem nakonec končí jen těsně mimo pravou tyč.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 12. Krcho (Pouzar, Silný), 25. J. Novák (P. Novák), 28. Doktor (Tlačil, Řezáč), 40. Tlačil (Řezáč, Dudáček), 45. Pouzar (Vaculík), 56. Tlačil – 8. Smolka (Lednický), 10. Vojtovič (Fridrich)


    HC Motor České Budějovice: Svoboda (Dvořák) – Škola, Remta, Dudáček, Pavlát, J. Novák, Doktor, Prospal – Tlačil, Vaculík, Řezáč, Š. Masopust, M. Masopust, Pouzar, Janoch, Schwartz, P. Novák, Silný (C), Krcho
    HC Vítkovice Ridera: Piták (Dolíška) – Kunc, Bílý, Smolka, Smička, Zapletal, Věntus – Konečný, Fridrich, Lednický, Baláž, Lewandowski, Vojtovič, Beránek, Mrva, Potočný (C), Toman, Gebauer, Ivan

    Rozhodčí: Šperl – Štofa, Kreuzer
    bahis siteleri